STO: n käynnistämisen due diligence -tarkistuslista

Jos aiot käynnistää suojaustunnistetarjouksen, on suoritettava kattava due diligence -tarkistuslista. Tämä tarkistuslista jaetaan yritysten ja lakien noudattamisen välillä. Liiketoimintanäkökulma on jonkin verran globaalisti johdonmukainen, kun taas laki voi vaihdella lainkäyttöalueesta riippuen, ja tämän pitäisi olla vain opas, jossa digitaalisten arvopaperien asianajaja suorittaa täydellisen lainmukaisuuden..

Liiketoiminnan due diligence:

Tähän due diligence -periaatteeseen liittyy perusasioita, jotka eivät ole ominaisia ​​tokenoiduille arvopapereille, mutta on myös muita due diligence -katselmuksia, jotka palvelevat erityisesti kryptovaluuttoja ja STO: ta.

 • Puolueettomien kolmansien osapuolten, jotka ovat tarkastelleet tämäntyyppisiä asiakirjoja aikaisemmin, tulisi tarkistaa asiakirja. Yleisimpiä virheitä ovat lupaavat korkeat tuotot, epäonnistuminen tehokkaan teknologian viestinnässä tai yrityksen toiminnan suunnittelu.
 • Tokenisoitujen arvopapereiden tulisi sisältää tarpeeksi yksityiskohtia, jotta ne olisivat todella järkeviä sijoittajille. Jos kyseessä on tokenoitu kiinteistörahasto, sijoittammeko asunto- tai liikekiinteistöihin? Missä kaupungeissa? Onko tavoitteena kääntää ahdistuneita ominaisuuksia tai sijoittaa ylellisiin kerrostaloihin? Tällaiset kysymykset ovat tärkeitä sijoittajille, mutta jätetään usein huomiotta.
 • Liiketoimintasuunnitelma. Jos kyseessä on aloitteleva yritys, joka haluaa kerätä varoja STO: n kautta, tarvitsemme yksityiskohtia siitä, mitä yritys aikoo saavuttaa. Pelkkä “AI” tai “Blockchain” yritys ei riitä.
 • Voitonjako – tämä on jaoteltava. Sijoittajien tulisi ymmärtää, maksetaanko osinkoja neljännesvuosittain, vuosittain, voitto jne.
 • Onko tuotteella tai yrityksellä järkevää? Pelkkä yrityksen tokenointi ja sen kutsuminen “AirBNB: ksi blockchainissa” ei riitä. Meidän on ymmärrettävä, mikä on liiketoimintamalli, miksi nyt ja miten yritys aikoo saavuttaa tavoitteensa.
 • Erottava tekijä – Kun olet tarkastellut 100 yritystä, liiketoimintasuunnitelmat, valkoiset paperit ja perustajat epäonnistuvat usein täysin. Se on kilpailumaisema, ja tämä kilpailutaso yksinkertaisesti kasvaa ajan myötä. Selitä, mikä erottaa tuotteesi / yrityksesi kilpailijoista ja selitä tämä yksityiskohtaisesti. Se voi olla joukkue, tekniikka, patentit jne.

Oikeudellinen due diligence:

Sen juuritasolla suoritetaan oikeudellinen huolellisuus sen varmistamiseksi, että yritysyhteisö muodostetaan oikein ja vakaa hallinnointi.

On aina huomattavasti kustannustehokkaampaa noudattaa lainmukaisuutta alusta alkaen, ja se on siis taannehtivasti muuttaa yritysrakennetta.

Asianmukaisella huolellisuudella varmistetaan, että kaikilla osakkeenomistajilla ja muilla yhteisöillä on laillinen lupa suorittaa sijoitus. Ylimääräinen huolellisuus voi paljastaa ylimääräisiä riskejä ja vastuita, jotka eivät välttämättä ole ilmeisiä henkilölle, joka ei harjoita lakia.

Asianajajan palkkaaminen due diligence -tarkastukseen voi nostaa punaisia ​​lippuja, vaikka se on vielä riittävän aikaista korjaavien toimien toteuttamiseksi. Tähän voi sisältyä paljastamattomien riskien, mahdollisten vastuiden, sääntöjen noudattamiseen / verotukseen liittyvien kysymysten, oikeudenkäyntien tai yksinkertaisten sopimuksiin liittyvien asioiden löytäminen.

Näiden palkkion tekemiseksi olisi palkattu laillinen tiimi.

 • Johdon ja osakkeenomistajien taustatarkistukset. Tähän sisältyy heidän ajaminen useiden kansainvälisten tarkkailulistojen kautta, jotka sisältävät OFAC: n pakoteluettelon, ja altistuneiden henkilöiden luettelon, joka tunnetaan myös nimellä PEP.
 • Oleellisten yritysasiakirjojen laatiminen, mukaan lukien yhtiöjärjestys, säännöt, osakkeenomistajien kokousten pöytäkirjat, kumppanuussopimukset, osakassopimukset, rahastotarjoussopimukset ja pääomasijoitustaulukot jne..
 • Lakimiehistön tulisi tarkistaa kumppaneiden, johdon, työntekijöiden, palveluntarjoajien ja muiden kanssa tehdyt olennaiset sopimukset, jotka saattavat aiheuttaa oikeudellisia kysymyksiä.
 • Tavaramerkki & Immateriaalioikeudet.
 • Vaatimustenmukaisuuden tarkastus, joka sisältää, mutta ei rajoitu, rekisteröinnit, SEC-lomakelomakkeet, osavaltiohakemukset, lisensointi- ja vaatimustenmukaisuuskäytännöt.
 • Varmista, että asianmukainen KYC ja AML suoritetaan sillä lainkäyttöalueella, jolla toimit, ja sijoittajien pääkonttorin perusteella.
 • Asiakirjatarkistus arvopaperimääräysten noudattamisen varmistamiseksi. Esimerkiksi erityisiä tuottoja ei pitäisi koskaan luvata.

Yhteenveto:

Vaikka tämä erittely voi tarjota jonkin verran selkeyttä joistakin huolellisuudesta, joka tulisi suorittaa, SEC-määräykset ovat monimutkaisia ​​ja on tärkeää palkata lakimies. Tämän sivun tiedot on tarkoitettu vain viihdetarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitus tulkita oikeudellisiksi neuvoja.

Alla on luettelo yrityksistä, jotka tällä hetkellä avustavat STO: ta oikeudenkäynnissä:

Yritys: Verkkosivusto: Sijainti:
BX3 pääoma www.bx3.io 261 Madison Avenue New York, NY 10016
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map