Laura Shin – Ketjutettu ja Vahvistamaton

Olemme kattaneet salauksen vaikuttajat koko viikon. Olet ehkä huomannut, että suurin osa heistä on salaukseen liittyvien yritysten perustajia. Tänään tulee olemaan hieman erilainen. Sen jälkeen kun kryptovaluutta esiteltiin ensimmäisen kerran maailmalle, yleisön käsitys ja tiedotusvälineet ovat muuttuneet rajusti. Salausvaluutta- ja blockchain-yhteisöä ovat hallinneet enimmäkseen miehet. Naiset ovat kuitenkin hitaasti saamassa pitoa. On jopa muutamia, jotka pääsivät sisään Kolikon sähkeLuettelo Suosituimmat ihmiset Blockchainissa. Yksi heistä on Laura Shin.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Laura Shinia ja sitä, miten hän muokkaa keskustelua salauksen ja lohkoketjun ympärillä.

Freelancer

Laura Shin on San Franciscossa, Kaliforniassa toimiva toimittaja, joka on erikoistunut kryptovaluutan, lohkoketjun, rahoitusteknologian, liike-elämän innovaatioiden ja henkilökohtaisen rahoituksen kuvaamiseen. Hän oli aiemmin Forbesin vanhempi toimittaja sekä Forbes Fintech 50 -luettelon aputoimittaja.

Toimittajaurallaan hän oli ensimmäinen toimittaja, joka teki tehtävän kattaa salaustekniikka koko ajan. Hänen työnsä on jaettu useisiin arvostettuihin julkaisuihin, kuten Newsweek, The New York Times, Wall Street Journal ja The Los Angeles Times.

Nyt hän on freelancer, joka edelleen lähettää kryptovaluutta-artikkeleita Forbesille. Hän isännöi kahta salaus- ja blockchain-podcastia – Ketjuissa ja Vahvistamaton. Muck Rack -profiilinsa kautta hän työskentelee myös salausta käsittelevän kirjan parissa.

Ennen kuin ryhdymme salaustyöhön ja miksi häntä pidetään alan asiantuntijana, kuka on Laura Shin ja miten hän pääsi kryptovaluuttaan ja lohkoketjuun?

Laura Shinin lapsuus

Laura Shin varttui ympäristössä, jossa ei ollut sääntöjä. Helikopterin vanhemmat? Hänet olivat luultavasti kauimpana heistä. Tedx Talkissa hän kertoi lapsuuden, jossa hän voi syödä mitä halusi ja katsella niin paljon televisiota kuin sydämensä halusi. Kuvittele, että kasvaisit ilman mitään rajoituksia.

Tämä vaikutti poikkeuksetta siihen, miten hän varttui, näki maailman ja elää elämää.

Hänen koulutuksensa

Laura vietti korkeakoulunsa Stanfordin yliopistossa, jossa hän ansaitsi kandidaatin tutkinnon modernista ajattelusta ja kirjallisuudesta. Jopa opiskelijana hänen kirjoittamislahja oli ilmeinen. Hän kirjoitti henkilöstönä ja myöhemmin yliopiston riippumattoman päivälehden The Stanford Daily vanhempana henkilökuntana. Vanhempana vuotena tarina, jonka hän kirjoitti graffitien torjumiseksi Bayn alueella, voitti parhaan välituoteartikkelin.

Yksitoista vuotta myöhemmin vuonna 2008 hän suoritti maisterin tutkinnon Columbian yliopiston tutkijakoulusta. Uran puolivälissä journalismiohjelman aikana hän keskittyi tieteeseen ja kestävyyteen.

Hänen uransa

Vuosikymmenen ajan freelance-kirjailijana vietettyään hän päätti liittyä LearnVest Inc. -yritykseen, joka on sittemmin suljettu. Yrityksen luonteen vuoksi hän kirjoitti liike- ja rahoitusuutisia.


Samalla hän oli CBS Interactiven ominaisuuksien toimittaja. Osa hänen työstään oli valvoa 25 kirjailijan työtä globaalista liiketoiminnasta. Hänestä tuli Forbesin avustaja vuonna 2013. Neljän vuoden jälkeen hänet ylennettiin vanhemmaksi toimittajaksi. Täällä hän kirjoitti lähinnä salaustilasta, lohkoketjusta ja digitaalisista varoista. Ei edes vuotta ylennyksen jälkeen, hän lähti jälleen freelanceriksi.

Yhteisö on tunnustanut salaustoimittajana toimivan työn ainutlaatuisuuden ja laadun yhdessä pöydälle tuomiensa oivallusten kanssa. On ilmeistä, että hän ei vain poista sisältöä, ja vuonna 2016 hänet palkittiin Blockchain Award -palkinnonsaajana Insightful Journalist..

Suurimman osan työelämästään Laura Shin on ollut freelancer ja syyttää sitä kasvatuksestaan. Hän ei vain ole tottunut siihen, että joku kertoo hänelle, mitä tehdä. Hänen joustava työaikataulu on suotuisampi kuin vain olla toinen “hammasratta suurten yritysten pyörässä”.

Itsenäisenä toimittajana hän on oma pomo ja oma työntekijä. Hän maksaa itsensä suoraan tuloillaan joutumatta käymään läpi suuren yksikön, jonka on annettava osa voitoista muille osapuolille, kuten omistajille ja osakkeenomistajille.

Tämä on trendi, joka on yleistynyt vuosien varrella, mikä osoittaa muutoksen tavassamme ansaita rahaa ja kuinka yritykset harjoittavat liiketoimintaansa.

Kuulostaako tilanne epämääräisesti tutulta? Tämä tuo meidät hänen tukeensa salaukseen ja siihen, miten hän löysi kapeallaan

Tuki salaukselle

“Voi, joten hän on salauksen asiantuntija. Hän on varmasti sijoittanut siihen tonnin! ” Jos ajattelet sitä, niin olet väärässä. Hän on oikeastaan ​​nocoiner – joku, jolla ei ole bitcoinia. Hän kuitenkin tunnistaa salauksen arvon ja kuinka se voi muuttaa tulevaisuutta.

Vuonna 2018 hän jopa antoi Tedx Talk siitä, kuinka salaus on voimaannuttavaa, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden johtaa omaa liiketoimintaansa ja tulla omaksi pomoksi. Hän vertaa itsenäistä ammatinharjoittajakokemustaan ​​kryptovaluuttaan; erityisesti kuinka itsenäinen ammatinharjoittaminen voi häiritä sitä, kuinka suuret yritykset harjoittavat liiketoimintaansa, samanlainen kuin kryptovaluutta.

Laura Shin ei välttämättä ole salaukseen liittyvän yrityksen perustaja. Kuitenkin raportointi blockchain-tekniikan etulinjassa, mahdollisuus puhua suoraan salauksen huippumielien ja innovaattoreiden kanssa, on antanut hänelle mahdollisuuden nähdä ainutlaatuinen näkökulma salaustilaan, kun kehitystä etenee. Hänen podcastinsa alan keskeisten toimijoiden kanssa ovat tuoneet valoa joihinkin asioihin. Heillä on ollut rooli ihmisten kouluttamisessa ja salauksen tuomisessa edelleen valtavirtaan.

Esimerkiksi hänen näkemystään tulevaisuudesta, jossa on johtajattomia käyttäjän omistamia vertaisverkkoja, ei voida sivuuttaa. Hän on puhunut salausaallon suuntaan johtavien ihmisten kanssa. Tämän verkon mahdollisuutta syrjäyttää tekniikan jättiläisiä ja pankkeja ei voida sulkea pois.

Tietenkin, koska nämä yritykset tutkivat myös, miten he pääsevät sisään blockchain-tekniikkaan, emme voi olla varmoja siitä, miten kaikki toimii. On myös kysymys siitä, miten ja milloin sääntely tulee olemaan, koska se on kasvava huolenaihe yhteisössä.

Kuinka voit ottaa yhteyttä häneen?

Jos haluat oppia lisää Lauralta, hänellä on twitter-tili voit seurata päivityksiä ja ajatuksia. Hänellä on myös kuukausittainen uutiskirje, johon voit ilmoittautua unchainedpodcast.com. Jos tämä ei ole sinun kupillinen teetä, voit vain kuunnella kumpaakin hänen viikoittaisista podcasteistaan:

Yksi hänen viikoittaisista podcasteistaan, otsikolla Unchained: Sinun Hype-resurssi All Things Crypto sisältää salausalueen eri ihmisten ideoita. Hänellä on keskustelu

kehittäjät – osa tuoreita koulun ulkopuolella ja osa keskeyttäjiä – hajautetun rahoituksen maailmasta.

Hänen toinen viikoittainen podcast, Vahvistamaton: oivalluksia ja analyyseja salauksen huippumielistä, antaa hänelle mahdollisuuden esittää Fintech-alan asiantuntijoiden analyysi ajankohtaisista aiheista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map