XinFin – Ethereum-pohjainen rahoitusmarkkinapaikka

Koska Bitcoin saavutti valtavirran huomion, monet yrittäjät keskittyivät avaamaan liiketoiminnan kryptovaluutta-alalla, joka tunnetaan nimellä fintech. Ethereum oli todennäköisesti menestynein altcoin ottamalla käyttöön termin älykkäät sopimukset . Ethereumin älykkäiden sopimusten avulla syntyi paljon uusia altkoineja – kukin niistä perustui samaan periaatteeseen ja kohdisti erityisen kapealle.

Yksi lupaavimmista on Xinfin. Xinfin haluaa luoda institutionaalisen markkinapaikan ethereum-lohkoketjulle tarkoituksenaan ratkaista rahoitusalan reaalimaailman ongelmat. Lisäksi he haluavat tehdä tämän integroimalla älykkään sopimuksen käytön ostajien, myyjien ja rahoittajien välillä, tarjoamalla pikamaksuja ja selvityksiä sen alkuperäisen tunnuksen avulla – XDC.

XinFin-tiimi on listannut neljä erityistä hyötyä, jotka tekevät niistä erilaiset:

  • Heidän markkinapaikka on suunniteltu ratkaisemaan kaikki rajat ylittävät ratkaisut välittömästi mekanisminsa avulla, käyttäen alkuperäistä XDC-tunnusta.
  • Kaikki todelliset sopimukset kartoitetaan älykkäillä sopimuksilla.
  • Heidän XDC-tunnustaan ​​käytetään kannustamaan rahoittajia rahoittamaan projekteja
  • He haluavat rakentaa osakepääoman XDC: n yli, erityisesti hankkeille, jotka haluavat kerätä pääomaa.

Mikä kiinnitti huomioni tarkemmin, rahoittajien toimikausi. Jopa 25% heidän blockchain-kolikoistaan ​​palkitaan rahoittajille palkkiona / rahana takaisin tiettyjen infrastruktuuriprojektien rahoittamisesta. Näin sijoittaja motivoituu investoimaan tiettyyn projektiin ja saa myös kohtuullisen voiton ajan myötä. Lisää tästä konsertista voit lukea heidän Tiivistelmä

Puhuin Alex Mathbeckin kanssa osoitteesta xinfin.org muutamasta projektia koskevasta kysymyksestäni:

1) Mikä on XinFinin tehtävä? 

            Xinfinin tehtävänä on toimittaa yritysluokan lohkoketju, joka ratkaisee reaalimaailman ongelmat todellisilla ratkaisuilla ja todellisilla liiketoimilla. Suuri osa Xinfin XDC -merkeistä on varattu julkisten infrastruktuuriprojektien rahoittamiseen, jotka on suunniteltu pilviliitettäviksi maksuja ja maksuja varten.

2) Onko XinFin kaivettavissa?

XinFin ei ole julkisesti kaivettavissa. XinFin käyttää todistusta vaarnan louhinnasta ja on arviointiprosessi ollakseen Xinfinin pääsolmu. Pääsolmut työskentelevät Xinfin.org-lohkoketjussa talletuksena pidettyjen XDC: n lukumäärän suhteen. 90% valmiiksi louhituista XDC-rahakkeista pidetään escrow-tilassa ja lukitaan, kunnes tulokset toimitetaan.

3) Pitääkö XinFin-organisaatio kolikoiden määrää vai jaetaanko kaikki kolikot yhteisölle?

            20% tunnuksista jaetaan Xinfin.org-säätiölle, joka edustaa Xinfin-yhteisöä. Exchange Infinite, joka on yrityskeskeinen organisaatio, omistaa 17% rahakkeista, jotka myydään säännöllisesti organisaation kuluvaatimusten täyttämiseksi. 5% tarjotaan pre-ICO: ssa, 5% tarjotaan ICO: ssa ja vielä 7% organisaation päivittäisen toiminnan kaikkien tulevien kulujen kattamiseksi. 90% valmiiksi louhituista XDC-merkkeistä on turvatalletuksessa ja lukittu kunnes tulokset on toimitettu.

4) Onko XinFinin XDC: n ja Xedoscoinin (XDC) välillä mitään yhteyttä vuodesta 2014??

            Xinfin XDC on uusi salaustunnus. XedosCoin on kadonnut / kuollut kolikko, eikä Xinfin.org: lla ole mitään yhteyttä kyseiseen kolikkoon. Olemme parhaillaan yhteydessä keskusteluihin XDC: n varaamiseksi Xinfin.org XDC: n resurssikoodiksi. XDC tarkoittaa eXchange infinite Development Contract, Xinfin XDC tai yksinkertaisesti XDC.

Mietit todennäköisesti, miksi XDC toimisi omassa yksityisessä häiriöverkossaan. Pohjimmiltaan he haluavat lyhentää julkisten blochainien, kuten Bitcoin, Ethereum ja muut, latenssiaikaa suorittamalla XDC: nsä yksityisessä hajautetussa verkossa, jonka arkkitehtuuri antaa mahdollisuuden suorittaa tapahtuma enintään 5 sekunnissa [].

Jos olet kiinnostunut XDC ja sinä uskot niihin, mielestäni on nyt hyvä aika investoida siihen, koska heillä on 5% kokonaisvaluutasta ennen ICO-tarjousta yksityisille sijoittajille. Vaikka sinulla ei olisikaan paljon rahaa, XDC: n arvo on 0,0003 dollaria, mikä tekee siitä täydellisen pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Jos Bitcoin nousi muutamasta sentistä 2800 dollariin ja Ethereum 1 dollarista 200 dollariin alle vuodessa, olen varma, että XDC voi saavuttaa vuoden alussa vähintään 0,03 dollaria, mikä tarjoaa sinulle kunnollisen ROI: n. Jos kuitenkin investoit, pidä mielessä, että nämä ovat vain omat mielipiteeni siitä enkä taloudellisia neuvoja, joten sijoita varoen. Mutta jos et ole kärsivällinen, voit löytää heidän lompakonsa tässä, jonka avulla voit ostaa XDC: n Bitcoin / Ethereumin avulla.


Xinfinin konsepti on loistava, mutta konseptista toteutukseen on pitkä tie. Toivon, että he onnistuvat laatimaan valkoisen kirjan ja toteuttamaan ideansa käytännössä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map