Penny varastoi Robinhoodia

Investopedia kuvaa penniäkään osaketta pienyrityksen osakkeena, joka käy kauppaa alle 5 dollaria osakkeelta. Yleensä kaupankäynnin penniäkään varastot tapahtuvat OTC-osakkeina OTC-kauppojen kautta, vaikka suurilla pörsseillä, kuten NYSE ja Nasdaq, käydään kauppaa muutaman sentin osakkeilla.. 

Kullakannoista kannabiksenkantoihin ylimmän penniäkannan varastot eivät rajoitu mihinkään tiettyyn teollisuuteen.

Vaikka voit saada huomattavia voittoja kaupankäynnin penniäkään osakkeilla, näillä halvoilla osakkeilla on riski menettää merkittävä osa sijoituksestasi lyhyessä ajassa.

Penny-osakkeet ovat suosittuja, koska niiltä puuttuu markkinoille pääsyn esteitä ja ne ovat houkuttelevia aloitteleville kauppiaille, joille saattaa jäädä pääomapula.

Tällä hetkellä eräitä kuumimmista verkkokannoista ovat biotekniikkavarastot, energiavarastot, marihuanan varastot ja teknologiakannat.

Robinhood penny -osakkeiden ansiosta nämä osakekauppiaat voivat käyttää halpoja osakkeita samalla kun niiltä peritään nollakauppamaksut

Tässä kappaleessa keskitymme kahteen osakkeeseen, jotka kuuluvat Robinhood penny -osakkeiden luokkaan, jota sinun pitäisi harkita vuonna 2020.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Penny varastossa katsottavaksi

LITB, joka tunnetaan myös nimellä LightInTheBox Holding Co., Ltd kokonaisuudessaan, on kansainvälinen vähittäiskaupan yritys, joka toimii verkossa toimittamalla tuotteitaan kuluttajille, jotka sijaitsevat yli 200 maassa ympäri maailmaa.. 

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Pekingissä Kiinassa ja se perustettiin vuonna 2007. Se on tällä hetkellä vaihtoehto penniäkään osakekaupalle, koska sen osakkeet käyvät kauppaa noin 90 sentillä.

Se houkuttelee kuluttajia näyttämällä elämäntapatuotteitaan useilla verkkosivustoilla, kuten MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com ja muutamilla muilla verkkosivustoilla, jotka ovat saatavilla yli 26 suurella kielellä.

Miksi LITB tekisi suurta osuutta salkustasi

Luettelo katsottavista penniäkannoista, erityisesti alle 1 dollarin osakkeista, on melko pitkä. Kukaan muu ei kuitenkaan tarjoa potentiaalista tuottoa, kuten LITB. 

Tällä hetkellä osakkeiden hinta on 0,90 dollaria, ja ne hyötyvät muutoksista, joita yritys on toteuttanut toiminnan tehokkuuden, kustannusten hallinnan ja tuotteiden optimoinnin parantamiseksi.. 

Parannukset näkyvät jo viimeisimmissä taloudellisissa tuloksissa, ja ne ovat auttaneet yritystä kirjaamaan ensimmäisen kannattavan GAAP-vuosineljänneksen vuoden 2014 jälkeen.


LightInTheBoxin toimitusjohtajan Jian Hein mukaan “keskittyminen tuotteiden optimoinnin parantamiseen, asiakkaiden sitouttamisen lisäämiseen ja markkina-asteikon laajentamiseen ovat olleet kriittisiä tähänastisen menestyksen kannalta. “

Joten jos valitset verkkopörssiä, etenkin kiinalaista osaketta, tai pitkältä teknisten osakkeiden luettelolta, on tärkeää tietää markkinat, joilla se on. Tämän kannan vuoksi LITB on luettelossa asiantuntijoiden pennit, joita kannattaa tarkkailla lista. Se voi olla erinomainen kasvusalkku salkussa, vaikka siihen liittyy riskejä (kuten kaikki osakekauppatoiminta).

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) on keskitason hopean ja kullan louhinta- ja etsintäyritys. Yhtiöllä on kolme kaivosta Brasiliassa, Perussa ja Meksikossa. Äskettäin Great Panther Mining Ltd ylitti viimeisen vuosineljänneksen tuotantoarviot tuotettuaan 146 853 unssia kultaa. 

Tämä luku oli merkittävä sysäys yritykselle ja on edistänyt merkittävästi yrityksen taseen vakauttamista. Lisäksi ennakoitu parantunut kassavirta vähentää yritykselle aiheutuvia riskejä, ja useammat sijoittajat houkuttelevat ostamaan penniäkään. 

Tällä hetkellä GPL on yksi parhaista ostettavista penniäkannoista, koska sen kaupankäynti on 0,60 dollaria osakkeelta. Jos etsit halpaa osaketta, joka kasvaa edelleen korkeamman tuotannon ja kullan hinnan nousun takia, GPL on oikea valinta. Jos kullan hinta nousee, osakkeen osuus nousee 1,20 dollariin, mikä on todennäköinen tapahtuma. 

Tämä on kasvua 66% – 100% sinulle. 

Volatiliteetti on osuus odotetusta päivittäisestä arvon noususta, alue, jolla epävirallinen sijoittaja työskentelee. Suurempi epävakaus osoittaa onnettomuuden huomattavaa hyötyä. 

GPL-osakkeen volatiliteettianalyysin jälkeen se on 6,36%. Tämä viittaa korkeampaan huomionarvoiseen tuottoon sijoittajille, jotka ostavat tämän pennin osakkeen pian. 

Lisäksi potentiaalisesti korkeampi inflaatio, viimeaikainen koronaviruksen puhkeaminen Kiinassa ja lisääntyneet geopoliittiset jännitteet ovat tärkeimpiä tekijöitä, jotka ajavat sijoittajia turvallisempaan omaisuuteen. 

Yksi näistä turvallisemmista hyödykkeistä on GPL-osakkeet. Kuten edellä mainittiin, tämä on yksi parhaista penniäkannan osakkeista, jotka ostetaan sijoittajille, ottaen huomioon sen potentiaalisesti korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin. 

Joten jos etsit penniäkään osaketta sijoittamiseen, GPL-osakkeiden tulisi olla potentiaalisten asiakkaiden luettelon kärjessä. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map