Parhaat osakkeet alle 5 dollaria

Alle 5 dollarin osakkeet, jotka tunnetaan myös penniäkään varastoina, koostuvat pienyritysten edullisista osakkeista. Nämä ovat usein halvimpia osakkeita, joita voit ostaa – Robinhoodista tai muualta. Ne sisältävät energiavarastoja, biotekniikan varastoja ja muita. Penny-kaupankäyntivarastot ovat tapa sijoittaa yrityksiin, jotka eivät ole valtavirtaa.

Viime vuosina päivittäisen kaupankäynnin penniäkään osakkeet ovat nousseet taivaalle johtuen matalasta markkinoille pääsyn esteen lisäksi mahdollisuudesta muuttaa pienet summat merkittäviksi voitoiksi. Jos olet taitava sijoittaja, nämä penniäkannat voivat olla tapa saada nopeasti voittoja riskialttiina. 

Robinhoodin kaltaisten palkkiotonta kaupankäyntiä käyttävien sovellusten ansiosta alle 5 dollarin hintaan hinnoiteltuihin osakkeisiin (“penniäkään varastot”) sijoittaminen ei ole ollut helpompaa. Investointisovellus on viime aikoina saanut suuren suosion erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa. Robinhoodin Penny-osakkeet edustavat vain joitain vaihtoehdoistasi, mutta on olemassa hyviä vaihtoehtoja. 

Robinhood tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, joita voi hyödyntää ja ansaita rahaa, mukaan lukien kulta, kassanhallinta, kryptovaluutat, optiokauppa ja tietysti ostettavat osakkeet.

Tässä kappaleessa otamme kaksi Robinhood-osaketta, joiden hinta on alle 5 dollaria

Limelight Network (NASDAQ: LLNW) – Yksi parhaista alle 5 dollarin osakkeista

Limelight Networks, Inc. perustivat kesäkuussa 2001 Allan M. Kaplan, Michael M. Gordon, William H. Rinehart ja Nathan F. Raciborski. Yrityksen pääkonttori on Temple, AZ. 

Yhtiö keskittyy tarjoamaan teknisiä palveluita ja ohjelmistoja. Se työllistää tällä hetkellä noin 563 työntekijää. 

Vuosien varrella yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa johtavana pilvipalvelujen, digitaalisen sisällön jakelun ja tietojenkäsittelypalvelujen tarjoajana. Tavoitteena on antaa asiakkaille mahdollisuus tarjota poikkeuksellisia digitaalisia kokemuksia.

Yhtiön edustuspalvelualusta sisältää älykkään ohjelmiston yhdistettynä ainutlaatuisiin asiantuntijapalveluihin, jotka mahdollistavat nykyisen ja tulevan työnkulun.

Limelight Networks, Inc käy kauppaa yhtenä Nasdaqin osakemarkkinoiden teknologiaosakkeista LLNW: n alla. 

Q3 taloudelliset tulokset 

Äskettäin Limelight Networks, Inc tuli esiin Q3 tulosraportti. Yritys pystyi vastaamaan 0,01 dollarin osakekohtaista tulosta Zacks Consensus Estimate -riville. 

Lisäksi yhtiö onnistui rekisteröimään historiansa toiseksi suurimmat tuotot yhden vuosineljänneksen aikana. 

Limelight Networks, Inc: n liikevaihto kolmannelta vuosineljännekseltä oli 51,32 miljoonaa dollaria ja se ylitti Zacksin konsensusarvion 1,87 prosentilla. Tällöin yritys pystyi voittamaan konsensuksen tuloarviot ensimmäistä kertaa yli neljän vuoden aikana.


Parannus johtuu strategisesta päätöksestä keskittyä korkealaatuiseen reuna-pilvipalveluun. Alun perin muutos johti merkittäviin nettotulotappioihin ja johti myös osakkeen vaikeisiin aikoihin. 

Johtoryhmä uskoo kuitenkin, että uhkapeli alkaa vihdoin maksaa. Alustan tietotekniikkaan liittyvät palvelut nousivat 60%, ja sen neljännesvuosittainen liikenne saavutti kaikkien aikojen korkeimman pisteen.

Syyt miksi LLNW tekee suuren pennevaraston ostettavaksi

Tällä hetkellä kaupankäynnin arvo 3,98 dollaria, tekninen osakekanta näyttää olevan kokenut merkittäviä voittoja ja voi pian jättää penniäkään varastotilanteen, jos kaikki menee hyvin. Yhtiö ennustaa osakekohtaisen tuloksen nousevan 500% ensi vuonna, mikä voi olla merkittävä lisäys yhtiön osakkeisiin.

Myös äskettäisen State of Online Video -raportin mukaan videoiden katselu suoratoistona on saavuttanut kaikkien aikojen 6h48min viikossa, ja suurin osa katsojista katselee verkossa binge-ohjelmia. Verkkokatselun kasvaessa myös odotukset laadukkaista kokemuksista kasvavat.

Mukaan Michael Milliganille, LLNW: n vanhemmalle johtajalle, sisällöntuottajien menestyksen avain on ottaa käyttöön videopohjaiset reunapalvelut varmistaakseen, että ne tarjoavat parhaan käyttökokemuksen kuluttajilleen, mikä auttaa heitä pitämään asiakkaansa.

“Siksi Limelight on erottanut itsensä investoimalla maailmanlaajuisen kapasiteetin laajentamiseen, toimittamalla korkealaatuista online-videota ja mahdollistamalla innovatiiviset interaktiiviset katsojakokemukset.” 

Kuten yllä voit nähdä, LLNW on menossa hyviin aikoihin; Siksi, jos harkitset penniäkään osakkeiden kauppaa, sinun kannattaa harkita LLNW-osakkeiden ostamista.

Lisäksi, jos tarkistat osakeuutisia, huomaat, että online-välittäjät ja analyytikot pitävät LLNW: tä yhtenä huipputeknologian penniäkannoista, vaikka tiedämme, että LLNW ei ole halvin osakekanta, se on ehdottomasti kasvava kalusto ja yksi parhaista penniäkannoista pitää silmällä.

LITB (NYSE: LITB) – LightInTheBox-varasto alle 1 dollari

Ajatus LITB: n käynnistämisestä syntyi, kun yrityksen perustajat Liang Zhang ja Quji Guo pyrkivät hyödyntämään Kiinan upeaa valmistus- ja toimitusketjua. 

Viime viikolla LightInTheBox ilmoitti kolmannen vuosineljänneksen taloudellisista tuloksistaan, jotka olivat varsin vaikuttavia ja osoittivat yrityksen edistymisen. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että kokonaistuotot kasvoivat jälleen huomattavasti kasvamalla 34,6% edellisvuodesta 59,9 miljoonaan dollariin. Myyntikate parani 27,2% 15,1 prosentista 42,3 prosenttiin viime vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna. 

Nettotulos oli 10 miljoonaa dollaria, mikä oli yli 27 miljoonan dollarin parannus sen jälkeen, kun vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä kirjattu nettotappio oli 17,8 miljoonaa dollaria. Alle yhden dollarin hinnalla varastoiduilla osakkeilla on harvoin nettotulos, joka tulee tällaisena nettotappio. 

Ja lopuksi bruttovoitto oli 25,3 miljoonaa dollaria, mikä on yli 18 miljoonaa dollaria parempi kuin viime vuonna kolmannella vuosineljänneksellä rekisteröity 6,7 miljoonaa dollaria.. 

Lisäksi oikaistu käyttökate parani vuoden 2018 kolmannen vuosineljänneksen 17,3 miljoonan dollarin tappiosta 0,5 miljoonan dollarin tulokseen vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä, mikä merkitsi yrityksen toista positiivista vuosineljännestä ja toi esiin yrityksen kasvupolun. Kun tarkastellaan penniä ja kasvukantaa, tällaiset mittarit ovat erittäin tärkeitä. 

Kuten olemme nähneet yllä olevista taloudellisista tuloksista, LITB on rahaa ansaitseva yritys. Sillä on myös merkittäviä voimavaroja ja kasvustrategia, jotka kaikki ovat tärkeitä ainesosia, jos penniäkään varastosta tulee rahanpalaaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map