Parhaat lohkoketjuvarastot vuodelle 2020

Blockchainin nousu on nähnyt monia yrityksiä, jotka käyttävät tekniikkaa tarjotakseen ihmisille erilaisia ​​palveluita. Tässä kappaleessa tarkastelemme kahta kuuminta blockchain-varastoa varottavaksi tänä vuonna. 

SQ

Squarella (NYSE: SQ) on jatkuvasti laajeneva kaupan ekosysteemi, joka tekee siitä suositun kaupankäyntityökalun sekä yhden markkinoiden parhaista blockchain-osakkeista. Yhtiö palkkasi viisi avoimen lähdekoodin insinööriä työskentelemään ekosysteemin parantamiseksi, puhumattakaan tunnetun Bitcoin-kehittäjän Matt Corallon palveluista. Tätä Bitcoiniin keskittyvää divisioonaa johtaa myös Googlen entinen johtaja Steve Lee. 

Squaren toimitusjohtaja Jack Dorsey on kiihkeä Bitcoinin kannattaja, joka integroi Cash App -sovelluksensa salliakseen mainitun kryptovaluutan ostamisen ja myymisen käyttäjille. Tämä on kysytty ominaisuus kryptovaluuttafanien keskuudessa, ja osoittaakseen asemaansa palvelu tuotti yli 190 miljoonan dollarin tuloja vuoden 2019 kahden ensimmäisen neljänneksen aikana ja tuotti lähes 3 miljoonan dollarin myyntivoiton.. 

Tämä siirto on tehnyt Square: stä blockchain-osakepelaajan suosittujen teknisten osakkeiden suhteen. Blockchain-osakkeen toimitusjohtaja ja toinen perustaja kertoi myös, että pitkällä aikavälillä kryptovaluutat mahdollistavat tuotteen lanseeraamisen, jota ihmiset voivat käyttää maailmanlaajuisesti, aivan kuten Internet-yritys. 

Näin käyttäjien ei tarvitse mennä eri markkinoille, pankkeihin ja sääntelyelimiin.

Sanottuaan, Square on vuonna 2020 yksi parhaista blockchain-kasvuosakkeista ja ehdottomasti yksi blockchain-osakkeista, joihin sijoittaa. 

GBTC

Toinen huipputeknologia- ja lohkoketjuvarasto, jota kannattaa varoa vuonna 2020, on Harmaasävyinen Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC.

Yhden parhaista blockchain-osakkeista ja kryptovaluutasta turvallisesti voi olla haastavaa, ja Grayscalen mukaan GBTC: n varainhoito on enemmän kuin vuosimaksu, painottaen sen turvallisuusjärjestelmää, joka käyttää alan johtavia turvallisuusstandardeja. 

Andrew Left, Citron Research, ajattelee kuitenkin, että tämä ei välttämättä ole viisasta, varsinkaan korkeiden vakuutusmaksujen, vuosimaksun ja riskitekijöiden kanssa, jotka liittyvät kryptovaluuttamarkkinoiden yleiseen volatiliteettiin.. 

Se ei myöskään auta, että sijoitusvälineen ei tarvitse rekisteröityä SEC: ään. Sijoitusrahaston yksityisen sijoittamisen osakkeet on rajoitettu myös yhden vuoden pitoaikaan, ennen kuin sijoittajat voivat myydä niitä edelleen julkisilla markkinoilla, joten on otettava huomioon riskit, jos likviditeettiä ei ole kyseisenä ajanjaksona.. 

GBTC varastoi suorituskyvyn

Lokakuusta 2018 alkaen kukin GBTC: n osakekurssi vastaa alle 0,0001 Bitcoinia, mikä tarkoittaa, että tarvitset yli 1000 GBTC: n osaketta yhden bitcoinin omistamiseen. GBTC kasvoi tasaisesti vuonna 2017 ja saavutti huippunsa vuoden lopussa. 

Sen tulos vuonna 2018 vaihteli, ja kaiken kaikkiaan se on trendi laskenut, ja lähes 65%: n lasku edellisestä vuodesta lokakuusta 2018 lähtien. Jyrkempi lasku voi tarkoittaa, että osakkeet voivat menettää suurimman osan tai koko arvonsa. Bitcoinin hinta nousi vuonna 2019, ja GBTC seurasi luonnollisesti.


GBTC Blockchain -osakkeet eivät ole osakkeita

Harmaasävyinen Bitcoin Trust ei ole todellinen kanta, ja GBTC: n osakkeenomistajat omistavat osan avoimen luotonantajan luottamuksesta. Luovuttajien luottamusrahastoilla on usein fyysisiä hyödykkeitä ja valuuttoja, ja heiltä vaaditaan kiinteä salkku muuttuvan sijaan. 

GBTC on luottamus, jolla on vain yksi parhaista blockchain-osakkeista Bitcoin ja vuoden 1940 sijoitusyhtiölaki ei kata luotonantajien luottoja, joten ne eivät tarjoa mitään näistä sijoittajansuojauksista. Ne eivät myöskään ole oikeutettuja Commodity Futures Trading Commissionin sääntelyyn. 

Onko GBTC -osake hyvä sijoitus?

GBTC on luottamus, jolla on vain Bitcoin, mutta toisin kuin salausmarkkinahinnat, GBTC: n osakekurssi ei täsmälleen vastaa taustalla olevaa Bitcoin-hintaa, joka on altis villille heilahduksille. Sen osakkeet voivat käydä kauppaa ylimmällä omaisuudellaan tai jopa alennuksella sen kaikista Bitcoin-omistuksista sijoittajien mielipiteiden mukaan. 

Suurin osa sijoittajista olisi parempi opiskella osakemarkkinoita ja pitää kannattavien yritysten tarkkailulista parhaista blockchain-osakkeista.

Niille, jotka haluavat hyväksyä valtavia riskejä, GBTC tarjoaa mahdollisuuden suuriin voittoihin. 

Sekä Square (NYSE: SQ) että Harmaasävyinen Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC edustaa kahta lupaavaa teknistä osaketta, joita kannattaa seurata vuonna 2020. Varmista kuitenkin, että teet itse huolellisuuden varmistaaksesi, että teet oikeat päätökset.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map