Parhaat blockchain-osakkeet ja ETF: t vuonna 2021

Blockchainia käytetään yhä enemmän sijoittamisessa ja kryptovaluuttamaailmassa. Voit väittää, että se on suhteellisen uusi konsepti, mutta siihen osallistuvat yritykset ovat vakiintuneita. Katamme viisi parasta blockchain- ja pörssiyhtiöiden osaketta.

Siren Nasdaq NexGen Economy ETF (BLCN)

BLCN on loistava vaihtoehto pitkän aikavälin kasvulle. Se kasvatti merkittävästi vuoden aikana suoritusta 62,8% ja 219,1 miljoonaa dollaria hallinnoitavaa omaisuutta. Nasdaq Blockchain Economy Indexin avulla BLCN seuraa ja hyödyntää blockchain-yrityksiä.

Sen tavoitteet ovat kehittyneiden markkinoiden yritykset, joiden arvokanta kasvaa. Yksi asia voi olla jättimäisten yritysten osallistuminen. Se voi vahingoittaa etenemistä, mutta liiketoiminta on keskittynyt monille alueille. Voit helposti ostaa ripple bitcoineja tässä.

BLCN: n indeksikomitealla olisi suurin sananvalinta sisällytettävien yritysten valinnassa. He yleensä etsivät ja kehittävät yrityksen teoksia pääkohteena päätöksentekoprosessissa. BLCN: llä on suuri etu, koska se altistuu erilaisille sektoreille.

Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK)

BLOK: n suorituskyky kasvaa valtavasti, sillä se kasvoi 112% vuodessa. Sen hallinnoitava omaisuus on 535,9 miljoonaa dollaria ja päivittäinen keskimääräinen volyymi on 389 233. On parasta, jos etsit vain yhtä Blockchain-osaketta.

Löydät useita yrityksiä strategiallaan, koska ne sijoittavat 80% takaisin teknologian kehittäjille. Se on monipuolinen tapa estää ketjua, joka tekisi riskialttiista investoinneista monipuolisempia. Turvallinen lähestymistapa, kun aloitamme valtavan teknologisen vallankumouksen.

BLOK: n strategiana on sekoittaa sekä kasvukanta että arvo maailmassa. Ohjelmistot ja palvelut ovat aktiivisesti mukana blockchainin osakkeissa. Kaikki sen suurimmat osakeyhtiöt ovat mukana teknologia-alustoissa.

First Trust Indxx Innovative Transaction -tapahtuma & Prosessin ETF (LEGR)

LEGR: llä on vähintään 90% varoista sijoitettu osakkeisiin. Sillä on 100 yritystä, jotka toimivat teknologia-alustoilla ja finanssialalla. Näistä vahvista yhteisöistä peräisin olevan rahaston hallussa olevat varat ovat 57,2 dollaria.

Suorituskyvyn kasvu on 22,5% vuodessa ja keskimääräinen päivittäinen volyymi 10294. LEGR: n rahasto kohdistaa Indxx Blockchain -indeksiin, koska se tarjoaa ensimmäisen rahastopalvelun. Se seuraa yrityksiä, jotka aktiivisesti investoivat ja kehittävät tuotteita.

Niiden indeksointi seuraa myös yksinomaan yrityksiä, joilla on blockchain-resursseja. Se seuraa Indxx Blockchain Index -hakemistoa keskittyen kaikkiin yrityksiin ympäri maailmaa. Koska mukana olevat yritykset työskentelevät tavallisesti tekniikan parissa, uudet teknologiset paradigmat hyötyvät siitä.

Neliö (SQ)

Square on mukana monissa henkilökohtaisen elämämme näkökohdissa. Sen maksuprosessori helpottaa elämää, koska se tarjoaa ohjelmistoa, joka helpottaa yritystäsi. He sijoittavat myös yritysten ostamiseen, mukaan lukien Weebly vuonna 2018.


Vuonna 2020 Square oli yksi parhaista vuosista, koska heidän nettotulonsa kasvavat 140%. Matkapuhelinyhtiöllä on vertaisyhteisön rahansiirtopalvelu mobiilisovelluksella. He aloittivat bitcoin-kaupankäynnin vaihtoehdon vuonna 2018.

Se oli viisas päätös, koska liike nauttii suurta menestystä bitcoin-tuloissa. Kasvu myös nousee joka neljännes ja he lopulta ostaa 50 miljoonan dollarin arvoinen bitcoin viime vuonna. Squaren varhainen osallistuminen kryptovaluuttaan teki yritykselle paljon hyvää.

Viisumi (V)

Luonnollisesti on annettu, että luottokorttipalvelua tarjoavat yritykset näkevät lohkoketjun olevan yksi liiketoiminnan rajoista. Visa on yksi niistä yrityksistä, koska ne ovat mukana alusta lähtien vuonna 2016.

Se auttaa sitä integroimaan turvalliseen yritysten väliseen maksuun. Sen avulla voit muuntaa sen käteiseksi sekä palkkioiksi. Epäilemättä VISA on yksi päärooleista jatkuvasti kasvavalla blockchain-tekniikan alalla.

Visan osallistuminen blockchain-investointeihin alkaa Visa B2B Connect -palvelusta. Se otettiin käyttöön suojatulle maksupalvelulle blockcahin-vaihtoehdon kautta. Heillä on nyt vaihtoehtoja yhdistää veloitus ja hyvitykset kryptovaluutan lompakkoihin. Tämä helpottaa elämää, koska pystyt käsittelemään maksun ehdottoman helposti.

Tulevaisuus on täällä

On monia vaihtoehtoja, jos etsit parhaita osakkeita ja ETF: itä blockchainissa. BLCN ja BLOK ovat hyviä vaihtoehtoja, jos aiot kasvaa pitkällä aikavälillä. Square- ja Visa-tyyppisten pelaajien kanssa sinulla on blockchainin tärkeimmät pelaajat. Kaiken kaikkiaan vuoden 2021 odotetaan merkitsevän blockchain-tekniikoiden maailmanlaajuista pitoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map