Mikä on NEO 3.0 -päivitys ja miten se muuttaa salausmaailmaa?

10. heinäkuuta NEO ilmoitti tarkemman version muutoksista, jotka se aikoo toteuttaa verkkoonsa seuraavien kuukausien aikana. Puhumme NEO 3.0 -päivityksestä, joka on suunniteltu tekemään NEO: n saataville tärkeille yrityksille.

NEO 3.0

NEO 3.0 -päivitys on yksi tärkeimmistä NEO Smart Economy -päivityksistä. Se on täysin uusi foorumi, joka keskittyy suuriin yrityksiin. Päätavoitteena on tarjota skaalautuvuus, optimoitu talous ja paljon muuta.

NEOn perustaja Erik Zhang selitti:

“NEO 3.0 on täysin uusi versio NEO-alustasta, joka on rakennettu laajamittaisiin yrityskäyttöön. Se tarjoaa korkeamman TPS: n ja vakauden, laajennetut sovellusliittymät älykkäille sopimuksille, optimoidut taloudelliset ja hinnoittelumallit ja paljon muuta. Mikä tärkeintä, suunnittelemme NEO: n ydinmoduulit kokonaan uudelleen. “

Yksi tärkeimmistä muutoksista, jotka verkossa tehdään, liittyy tapahtumiin. Tapahtumien määrä sekunnissa (TPS) kasvaa, mikä nopeuttaa koko verkkoa. Tällä hetkellä NEO pystyy käsittelemään yli 1000 TPS: ää kerralla. 

Tämä on jo suuri määrä, jos verrataan sitä Ethereumiin ja Bitcoiniin. Molemmat voivat hoitaa hyvin rajoitetun määrän tapahtumia – Bitcoin pystyy hallitsemaan 7 ja Ethereum 25.

Mutta 1000 tapahtumaa sekunnissa on edelleen alle optimaalisen ja optimaalisen TPS-määrän. Jos tärkeät ja suuret yritykset haluavat tulla markkinoille, NEO: n on tarjottava parempi suorituskyky. Perinteiset rahoitusyhtiöt, mukaan lukien VISA, voivat käsitellä yli 20 000 tapahtumaa sekunnissa huipputasolla.

TPS: n lisäämiseksi NEO haluaa muokata koodia ja ydinmoduuleja, optimoida verkkoprotokollan, ottaa käyttöön ominaisuusluettelon ja lupajärjestelmän NeoContractille ja valmistautua dynaamiseen sirpalointiin..

On tärkeää mainita, että myös talousmallia mukautetaan, jotta voidaan tarjota parempaa palvelua ja alustaa suurille yrityksille. Tällä hetkellä NEO on jakamaton kryptovaluutta, mikä tarkoittaa, että sijoittajat eivät voi ostaa murto-osaa NEO: sta, heidän on ostettava koko kolikko.

Lisäksi NEO-verkkoa käyttää polttoaineena kaasu, eikä sitä voida jakaa maksettaessa maksuja. Mutta on olemassa uusia päivityksiä ja ehdotettuja ratkaisuja, joiden tarkoituksena on lopettaa tämä järjestelmä. Kaasun tarjonta kasvaa hieman joka vuosi, konsensussolmut palkitaan, NEO-kolikot ovat jaettavia ja kaasupolttoaineiden desimaaliosaa voidaan käyttää järjestelmämaksujen maksamiseen.

Tietysti ihmiset kommentoivat näitä ehdotuksia. NEO: n vanhempi tutkimus- ja kehityspäällikkö Malcom Lerider ehdotti, että kaasupäästöjen tarjonnan kasvu aina, kun konsensussolmuja myönnetään, voi olla haitallista. Miksi? Koska konsensussolmujen kiinnostus voi muuttua ja manipuloida kaasun hintaa maksimaalisten voittojen saavuttamiseksi.

Konsensussolmut ovat tärkeä osa NEO-verkkoa, mutta niillä ei tällä hetkellä ole taloudellista kannustinta. Ne tuottavat lohkoja ja määrittelevät palvelumaksut. NEO-haltijat äänestävät konsensussolmuista, ja yleensä äänestäjät valitsevat yleensä yksimielisiä solmuja, jotka tarjoavat matalia palvelumaksuja. Solmut, jotka alkavat korottaa maksuja, äänestetään.

Lisäksi konsensussolmut saavat varoja joiltakin NEO-haltijoilta, jotka päättävät tehdä lahjoituksen heille. Jos GAS: ää käytetään konsensussolmujen palkitsemiseksi, se olisi haitallista NEO-haltijoille.

Tietenkin on joitain asiantuntijoita, joiden mielestä ehdotetut muutokset ovat erittäin myönteisiä älykkään talouden ja ekosysteemin kannalta. Esimerkiksi käyttäjä Saltyskip sanoi, että kaasu deflaatiovaluuttana motivoi haltijoita säilyttämään kaasunsa sen sijaan, että käyttäisivät sitä. Ja GAS on luotu NEO-alustalle apuohjelmatunnus.


Jos kaasun tarjonta on lisääntynyt, sen on annettava verkon nopeuden kasvu, mikä hyödyttää NEO: ta valuuttana pitäviä.

Johtopäätös

Keskustelu NEO 3.0 -päivityksestä on avoin ja siitä keskustellaan harrastajien ja NEO-yhteisön keskuudessa. Mutta tämän uuden päivityksen tarkoituksena on palvella paremmin koko älykästä taloutta, jota NEO on rakentanut viime aikoina.

NEO: n lataama lehdistötiedote selittää:

“NEO 3.0 on täysin uusi versio NEO-alustasta, joka on rakennettu laajamittaisiin yrityskäyttöön. Se tarjoaa korkeamman TPS: n ja vakauden, laajennetut sovellusliittymät älykkäille sopimuksille, optimoidut taloudelliset ja hinnoittelumallit ja paljon muuta. Mikä tärkeintä, suunnittelemme NEO: n ydinmoduulit kokonaan uudelleen.

Uusimpien ehdotusten mukaan NEO: n pitäisi olla paljon helpommin saatavilla suurille yrityksille ja yrityksille, jotka etsivät blockchain-alustoja tarjotakseen parempia palveluja ja tuotteita. Mutta mikä tärkeintä, kaikki tehtävät päivitykset ovat hyödyllisiä NEO-yhteisölle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map