Kolikon läppä: LyCI vs. lyhyt LyCI

Äskettäin julkaistun Lyhyt LyCI, yhdistettynä LyCI—Ja sen johdannaiset Älykäs ja maksa LyCILykke tarjoaa nyt kaikki vaihtoehdot hyötyä kaikesta markkinoiden liikkeestä, sekä noususta että laskusta.

Lyhyt LyCI käyttäytyy “anti-indeksinä” ja lyö vetoa Top 25 blockchain -hankkeisiin markkina-arvojen mukaan. Kun markkinoiden kehitys on negatiivinen, Short LyCI tuottaa voittoa. Se antaa haltijoille lunastaa odotukset salauksen markkinoiden heikkenemisestä samalla kun hajautetaan päämarkkinaindikaattoreihin.

28. lokakuuta asti sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus testata Short LyCI: tä ostamatta sitä: jos saat KYC-hyväksynnän Lykke Exchangessa, olet automaattisesti oikeutettu a arpajaiset palkinnoilla, jotka maksettiin lyhyessä LyCI: ssä!

Palataksemme aiheeseen tutkitaan joitain päinvastaisia ​​tilanteita, joissa nämä ainutlaatuiset instrumentit voivat olla hyödyllisiä.

LyCI, Bulls ja HODLers iloitsevat!

Kryptovaluuttojen ja blockchain-tekniikan vetovoima on ilmeinen useimmille aiheesta kiinnostuneille ihmisille. Elinkeinonharjoittajien ja sijoittajien välillä vallitsee yksimielisyys siitä, että olemme todistamassa häiriötekijän syntymän, jolla voi olla valtava merkitys kaikenlaisten teollisuudenalojen uudistamisessa tulevina vuosina. Esimerkiksi Bitcoinin “maksimalisteille” unelma on tällöin luoda ei-konsistoitava, sensuroimaton, turvasatama ja itävaltalaisen talouden innoittama “terveen rahan” omaisuus. Bitcoin vahvistaa monia muita ominaisuuksia kuin aiemmin keskusteltiin, mutta näyttää siltä, ​​että siitä tulee korvaava hankalalle ja vanhentuneelle kultastandardille. Loppujen lopuksi Bitcoin on edellä mainittujen etujen lisäksi objektiivisesti helpompi jakaa, siirtää ja säilyttää kuin kulta ja muut vastaavat jalometallit, ei todellakaan ole helppo saavutus.

Mutta LyCI seuraa myös monia muita omaisuuseriä, älykkäistä sopimusalustoista, mukaan lukien Ethereum ja sen tietoturva- / apuohjelmakoodit, stablecoinit, kaikenlaiset digitalisoidut varat ja jännittävä DeFI (Decentralized Finance) -liike yksityisyyden suojaamiseen keskittyviin kryptovaluuttoihin ja projekteihin, joilla on PoW: n erilaiset yksimielisyysmekanismit, kuten PoS ja DPoS.

Lopuksi, nykyinen globaali ja rahoitustilanne ei herätä suurta luottamusta, ja sijoittajat alkavat nopeasti tunnistaa mahdollisen paradigman muutoksen. Sekä laitokset että yksityissijoittajat näyttävät kaipaavan jotain erilaista ja jännittävää, negatiivisista tuotoista valtion joukkolainoista loputtomaan inflaatioon, joka on peitelty määrälliseksi keventämiseksi maailman keskuspankeilta..

Lyhyt LyCI ja Karhun maa

Niin kuohuvaa kuin kryptoala ja markkinat ovat, se altistuu myös melko monenlaisille negatiivisille tapahtumille. Silmänräpäyksessä älykäs sopimus DeFI: stä saattaa epäonnistua ja romahtaa koko sektorin kuin korttitalo, aivan kuten edellinen DAO-hakkerointi vuonna 2016. Sääntelyyn liittyvät huolenaiheet alkavat edetä pelottaviin skenaarioihin, joissa Esimerkiksi yksityisyyden suojakolikoilla on kasvava paine, ja niiden poistaminen listalta on tapa välttää seuraamuksia vaihdosta ympäri maailmaa. Myös KYC / AML-säännöksiä kiristetään, jotkut huhut paljastavat, että seuraava aalto tähtää avoimen lähdekoodin kehittäjiin ja jopa laitteistolompakkoihin.

Valitettavasti huono lehdistö on valitettavasti myös toisinaan sellainen tekijä, jota kryptovaluutat eivät ole vieläkään pystyneet ravistelemaan Silkkitien päivien jälkeen tavallisten vaihto-hakkereiden, pyramidimallien ja skandaaliraporttien ohella. On myös kysymys epäonnistuneista skaalausponnisteluista ja siksi heikosta tai merkityksettömästä maailmanlaajuisesta käyttöönotosta.

Kaiken lisäksi toinen suosittu viimeaikainen uskomus väittää, että futuurikaupan alku, ensimmäinen CME – ja äskettäin BAKKT – vaikutti näyttämöön negatiivisesti, mikä antoi voimakkaille toimijoille kehittyneempiä, turvallisempia instrumentteja markkinoiden lyhentämiseksi.

Pää tai hännät?

Vaikka voi olla houkuttelevaa päätellä, että markkinat ovat tuomittuja irrationaalisuuteen ja satunnaiseen kaaokseen, se ei ole aivan oikein. Vaikka kryptovaluutoilla on teoriassa rajattomat mahdollisuudet, ne ovat silti osa kypsymätöntä teollisuutta. Volatiliteetti heijastaa suoraan heidän haurautettaan. Kaikilla merkittävillä tapahtumilla on voimakas, merkittävä vaikutus, kenties ylireagoinnissa, mielipiteiden polarisaatio nopeasti.

Ja vaikka nämä olosuhteet saattavat tuntua pelottavilta monille, ne ovat melko loogisia tänä päivänä. Sekä LyCI että lyhyt LyCI edustavat ainutlaatuisia työkaluja, jotka suojaavat ja tarjoavat mukavuutta niille, jotka ovat tarpeeksi rohkeita käyttämään käytettävissä olevaa tilaisuutta..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map