Inside Chainfuel: Sähkeiden hallinnan hallintapaneeli, joka ottaa salausalan myrskyn kautta

Ei ole mikään salaisuus, että Telegram on edelleen hallitseva foorumi salausalueille.

Sen läsnäolo johtuu suurelta osin turvallisuuteen, tietosuojaan ja salaukseen keskittymisen ansiosta (hei, Facebook!).

Mutta kuten kuka tahansa, joka on osallistunut suuriin sähkeyhteisöihin, joissa on tuhansia, kymmeniä tuhansia tai jopa satoja tuhansia jäseniä, voi todistaa, mobiilikeskustelusovellus ei aina skaalaa tyylikkäästi niin suurella määrällä.

Yhteisön johtajat ja tällaisten suurten sähkeyhteisöjen ylläpitäjät ovat tunteneet tämän tuskan entistäkin terävämmin: vaikka sähke on nykyään pakollinen salausyhteisöille, tällaisten yhteisöjen hallitseminen suurina haasteina.

Salausyhteisöjen johtajat ovat nykyään vastuussa muun muassa:

 • Pidä yhteisön jäsenet turvassa roskapostittajilta, huijareilta ja peikoilta.
 • Tuottavien ja terveellisten keskustelujen ohjaaminen ryhmässä.
 • Luomaan lämmin, vieraanvarainen ympäristö uusille jäsenille.
 • Pidä yhteisö ajan tasalla ja ajan tasalla projektin / yrityksen uusimmista uutisista, päivityksistä ja resursseista.
 • Vastaaminen kysymyksiin ja vastaaminen yhteisön jäsenten kyselyihin
 • Ryhmän kulttuurin ja sävyn asettaminen rankaisemalla huonoa käyttäytymistä ja palkitsemalla hyvä käytös.

(Voit oppia lisää salausyhteisön hallinnan kehittyvästä roolista ilmaisessa e-kirjassa,Salausyhteisön hallinnan 7 pilaria”)

Vaikka sähke tarjoaa vankan mobiilikeskustelukokemuksen ja massiivisia verkkovaikutuksia, se ei kuitenkaan tarjoa sähkeyhteisön johtajille ja järjestelmänvalvojille työkaluja, joita he tarvitsevat näiden ryhmien tehokkaaseen hallintaan mittakaavassa.

Ja siinä on Ketjutanko, uusi sähkehallintatyökalu, joka on suunniteltu erityisesti suurille crytpo-yhteisöille, tulee sisään.

Chainfuel räjähti salausalalle tämän vuoden helmikuussa, kun he käynnistivät uudelleen Ilmainen sähkeanalyysi & Roskapostin torjunta sivun etusivulle Tuotejahti.

Chainfuel-tiimi rakensi Telegram Community Management Services -sovellusten menestyksen hyödyntämisen useiden laajamittaisten salausyhteisöjen kanssa ja rakensi tuotteen, joka automatisoi ja virtaviivaistaa sähkeyhteisöjen johtajien kaikki yhteiset työnkulut, tehden yhteisöistään turvallisempia, kiinnostavampia, ja tietoinen.

Ja perustuen kasvavaan luetteloon Chainfuelia nykyään käyttävistä parhaimmista salausprojekteista – mukaan lukien NEO, Ontology, Quoine, mybit ja paljon muuta – näyttää siltä, ​​että tuote resonoi alan suurimpien nimien joukossa.

Tänään Chainfuel tarjoaa kaksi palvelutasoa: Chainfuel Free ja Chainfuel PRO

Chainfuel Free on suunniteltu pienille ryhmille, harrastajille ja alkuvaiheessa oleville startup-yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa sähkeitä, ja tarjoaa käyttäjille ilmaisen sähkeanalyysin, roskapostin eston ja kevyen CRM-työkalun.

Analytics


Kaikille yrityksille, jotka hallitsevat yhteisöään sähkeellä, on tärkeää seurata KPI: itä ja yhteisön mittareita, jotta voit mitata markkinointi-, PR- ja yhteisöjohtamistoimiesi tehokkuutta..

Vaikka sähke ei tarjoa mitään tällaista analyysia natiivisti, sähkejärjestelmänvalvojat voivat nyt käyttää tällaisia ​​oivalluksia Chainfuel Analytics -hallintapaneelissa.

Chainfuelin Analytics-tarjouksen avulla yhteisöpäälliköt voivat nähdä:

 • Jäseniä yhteensä
 • Uudet jäsenet (milloin tahansa)
 • Peruutetut jäsenet (milloin tahansa)
 • # Viesti (millä tahansa ajanjaksolla)
 • Päivittäin aktiiviset käyttäjät
 • Keskimääräinen päivittäinen viesti

Sekä kaaviot, joista käy ilmi:

 • Ryhmän koko ajan myötä
 • Viestit & aktiivisuus ajan myötä

Kun nämä tiedot ovat käden ulottuvilla, Chainfuelin asiakkaat voivat tehdä tietolähtöisiä päätöksiä yhteisöjensä ja markkinointistrategioidensa ympärillä.

Yksi tärkeimmistä rajoituksista, jotka löysimme Chainfuelin analyysitarjonnasta, on se, että se ei voinut näyttää meille historiallisia tietoja ryhmäämme – se voi näyttää tilastot vain Chainfuelin asentamisesta lähtien.

Chainfuelin yksi perustajista Matt Nguyen pettymykseksi selitti, että tämä johtui Telegram Bot -sovellusliittymän rajoituksista, joita he käyttävät ryhmätiedon saamiseen, joten se on ymmärrettävää.

Toivomme kuitenkin, että menneisiin tietoihin olisi helppo tapa tutustua, joten annamme Chainfuelille 4/5 tähteä Analyticsissa.

Roskapostin esto

Kuten kuka tahansa korkean profiilin salaussähkeryhmässä ollut henkilö voi todistaa, roskaposti on yksi suurimmista tekijöistä, jotka nykyään vaikuttavat sähkeyhteisöihin, sinänsä roskapostin torjunta on yksi salauksen yhteisön johtajien tärkeimmistä prioriteeteista tänään.

Auttaakseen Telegram Adminsia torjumaan roskapostia Chainfuel tarjoaa pitkän luettelon kokoonpanoasetuksista, joita järjestelmänvalvojat voivat säätää projektinsa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Chainfuelin roskapostinesto-ominaisuuksia ovat:

 • Yleiset asetukset = Ota käyttöön / poista Liity ja poistu -viestit
 • Uusien jäsenten rajoitukset = aseta ajanjakso, jonka aikana uusien ryhmän jäsenten on kielletty lähettämästä erilaisia ​​viestejä.
 • Yleiset viestirajoitukset = kieltää erilaiset viestit suoraan.
 • Mustat ja sallitut luettelot = Eri loukkaavien kielten muiden mustan listan sanojen kieltäminen ja bottien lisääminen sallittujen luetteloon.

Näiden kokoonpanoasetusten lisäksi Chainfuel’s käyttää omaa roskapostin estävää koneoppimisalgoritmia, jota päivitetään jatkuvasti viimeisimpien tekniikoiden perusteella, joita roskapostittajat käyttävät sähkeissä.

Jokainen Chainfuel-yhteisössä tehty viesti analysoidaan samankaltaisiksi tunnettujen roskapostitekniikoiden kanssa, ja jos merkittävä osuma määritetään, viesti merkitään roskapostiksi ja poistetaan.

Vaikka emme saaneet mahdollisuutta testata todella Chainfuelin roskapostinvastaisia ​​ominaisuuksia (koska roskapostittajat eivät todellakaan hyökänneet testi-Telegram-ryhmäämme), keskustelimme useiden Chainfuelin roskapostin käyttäjien kanssa, jotka ovat sanoneet että Chainfuel on ollut erittäin hyödyllinen roskapostin poistamisessa.

Kokoonpanoasetukset näyttävät olevan osuma – antaa järjestelmänvalvojille joustavuutta määrittää valvontatasonsa heidän tarpeidensa mukaan, mutta olemme kuulleet, että Chainfuelilla on tilaa parantaa roskapostin vastaisia ​​koneoppimisalgoritmeja – joitain vaikeampaa tunnistaa roskapostitekniikat siirtyvät edelleen ajoittain ryhmiin, joten sähkejärjestelmänvalvojien on edelleen oltava valppaina, vaikka Chainfuel näyttää käsittelevän suurinta osaa alemman tason roskapostitekniikoista.

Tätä varten annamme Chainfuelille 4,5 / 5 roskapostin torjunnasta.

CRM / People Insights

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Chainfuel tarjoaa Telegram Adminsille uuden uuden ominaisuuden avaruudessa: kevyt CRM heidän sähkeyhteisölleen.

Sähkejärjestelmänvalvojien on usein löydettävä ja etsittävä yhteisön jäseniä ja tehtävä heille tiettyjä toimia.

Vaikka sähkeen natiivi iOS-sovellus tarjoaa yksinkertaisen hakutoiminnon yhteisön jäsenille, se ei tarjoa mitään muuta tapaa nähdä kunkin henkilön toiminta, sitoutumistasot tai muu kuin yksinkertaisten järjestelmänvalvojien toimet.

Kun kokeilemme tätä testiryhmässämme ja keskustelimme muiden Chainfuel-käyttäjien kanssa, täällä on ymmärrettävää innostusta uusista mahdollisuuksista..

Chainfuelin CRM: n avulla Telegram Adminsilla on ensimmäistä kertaa kaikkien aikojen mahdollisuus seurata yksittäisten Telegram-yhteisön jäsenten tilastoja ja sitoutumisnumeroita.

Pystyimme näkemään menneitä viestejä, liittymis- / poistumispäiviä ja # viestiä.

Lisäksi olimme innoissamme löytämämme ominaisuuden, joka antoi meille mahdollisuuden liputtaa tiettyjä jäseniä, jotta saisimme ilmoituksen heidän sitoutuessaan ryhmään – todella kätevä ominaisuus, jolla pidämme silmämme yhteisömme tietyissä merkittävissä henkilöissä (kaikki valaat, vaikuttajille, vain BFF: lle, haluamme pitää välilehdet).

Lisäksi Chainfuelin perustaja Matt Nguyen selitti: “CRM-ominaisuudellamme on tulossa paljon enemmän. Otamme käyttöön tunnisteiden lisäämisen ja tarkennetun haun, joiden avulla voit luoda käyttäjäkannastasi segmenttejä, joilla voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja, ja kyselyitä & kyselyt, jotka tallentavat vastaukset yksittäisiin käyttäjäprofiileihin, jotta voit suodattaa myös tiettyjen vastausten perusteella. “

Telegram CRM: n tarjoamien mahtavien mahdollisuuksien ja tosiasian vuoksi, että emme ole tähän mennessä nähneet vastaavia tarjouksia markkinoilla, annamme Chainfuelille 5/5 CRM: stä (ja olemme innoissamme siitä, mihin se menee.).

Chainfuel PRO

Chainfuelin ilmainen tarjonta on suunnattu pienempiin projekteihin, harrastajiin ja alkuvaiheen startup-yrityksiin, jotka ovat vasta aloittamassa sähkeitä, ja se on 100% ilmainen koko elämän ajan ilman rajoituksia ryhmän kokoon tai käyttöön.

Chainfuel’s on vakiintuneille hankkeille, jotka hoitavat Telegram-ryhmiä mittakaavassa PRO-tarjous tarjoaa vielä enemmän teho-ominaisuuksia, joita suuret ryhmät vaativat, mukaan lukien kehittyneemmät roskapostin torjunta-, analytiikka- ja CRM-työkalut sekä joitain asioita, joita ei tarjota ilmaiseksi:

 • Sitouttamisen työkalut
 • Tervetuloa viestit
 • Ajoitetut viestit
 • RSS-integraatio
 • Äänestykset
 • Kyselyt
 • Mukautetut merkkituotteet
 • 1: 1 DM: t

Chainfuel-tiimi tarjoaa tällä hetkellä 50% Chainfuel PRO -vuosisuunnitelmia rajoitetussa ajassa.

Huomionarvoista – Chainfuel äskettäin integroitu Kyber Payments -widget hyväksyä salausmaksut minkä tahansa ERC20-tunnuksen kautta Kyber-verkossa.

Voit oppia lisää ennakkomyynnistä osoitteessa https://app.chainfuel.com/presale, tai ota yhteyttä Chainfuel-sähkeyhteisö.

Johtopäätös

Telegramin äskettäisen 1,8 miljardin dollarin merkintämyynnin ja vireillä olevan Telegram Blockchain -projektin takia Telegram-ekosysteemin tulevaisuus on kirkas.

Ja kun sähke kasvaa, ryhmähallinnan, analytiikan, roskapostin eston ja oivallustyökalujen tarve kasvaa vain sen mukana.

Salausprojekteissa, jotka hallinnoivat suuria yhteisöjä sähkeellä, työ on kova, mutta sähkerobotit ja automaatiotyökalut voivat auttaa valtavasti.

Tästä syystä olimme tyytyväisiä Chainfuelin testeissä toimittamiin tuloksiin ja odotamme innolla, mitä yhtiöllä on tulevaisuuden varastoissa.

Lisätietoja ja aloita Chainfuelin käyttö ilmaiseksi osoitteessa https://www.chainfuel.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map