Blox: Kryptovaluutan kirjanpito, seuranta ja hallinta kaikille

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia eri alustoille, keskuksille, lompakkoille ja laitteille tallennettujen kryptovaluuttojesi käsittelyssä? Jos kyllä, Blox on ratkaisu tähän ongelmaan ja yksi parhaista kryptovaluutan seuranta palvelut.

Blox on salausvaluutan seuraamisen ja hallinnan foorumi, jonka avulla voit maksimoida omaisuuden hallinnan.

Muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa pystyt hallitsemaan paremmin kryptovaluuttasi ja selkeän yleiskatsauksen salkustasi riippumatta lompakoiden ja tilien lukumäärästä.

Blox Crypto Management Solutions

Blox tarjoaa tällä hetkellä ratkaisuja paitsi yksityishenkilöille myös yrityksille, jotka käsittelevät kryptovaluuttoja.

Bloxin tarjoamien palveluiden avulla voit synkronoida lompakot, vaihdot, tilit ja saldot.

Tämä auttaa sinua tarkastelemaan ja ymmärtämään koko salausvaluuttasalkusi vain yhdellä selkeällä ja käyttäjäystävällisellä hallintapaneelilla.

Sen lisäksi Auto-Sync-ominaisuuden avulla on mahdollista synkronoida kaikki ylemmät lohkoketjut, vaihto-palveluntarjoajat ja salauslompakot samalla alustalla. Bloxin sovellusliittymää käyttämällä kaikki tiedot voidaan nähdä yhdessä paikassa.

Ammattimaisilla käyttäjillä olisi oltava myös yleiskatsaus päivittäisestä saldostaan. Blox tarjoaa tämän ratkaisun tilin saldoilla ja tapahtumatoiminnoilla. Tämä antaa yksinkertaisuuden tiimien ja muiden tehokäyttäjien rahoittamiseen.

Koska tieto ja yksityisyys ovat erittäin tärkeitä, Blox huolehtii myös niistä. Google Trendsin mukaan hakutermi ”tietosuoja” saavutti korkeimman pisteen vuodesta 2004 Yhdysvalloissa.

Siksi Blox on käytössä muun muassa kosketustunnuksella, hajautetuilla järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja käyttövalmiilla käyttöoikeuksilla. Valituilla käyttäjillä on myös mahdollisuus nauttia mukautetuista ratkaisuista, jotka täyttävät heidän turvallisuustarpeensa.

Joitakin asiakkaita, jotka hyötyisivät Bloxin palveluista, ovat salauksen johtajat, omaisuudenhoitajat, lohkoketjuprotokollat, tilitoimistot, salausyritykset, kaivostoiminta, salausrahastot, riskipääomaajat ja monet muut.

Blox Crypto Management Tools

Blox on alusta, jonka avulla yritykset ja käyttäjät voivat merkitä ja luokitella liiketoimia varojen kohdentamisen parantamiseksi.

Yrityksillä oli monia ongelmia kryptovaluuttojensa ja ratkaisujensa käsittelyssä. Varojen siirtäminen tililtä toiselle ja selkeä katsaus niiden salkkuun on selvästi monimutkainen tehtävä.

Lisäksi jokaisella alustalla on oma järjestelmä tapahtumien käsittelyä ja luokittelua varten, jota ei voida helposti koota.

Siksi Blox tarjoaa mukautettuja tapahtumaluokituksia, jotka vastaavat käyttäjien tilikarttaa Tx-taulukkoon. Tämä yksinkertaistaisi salausvaroja päivittäin käsittelevien rahoitusryhmien työtä.

Lisäksi heillä on mahdollisuus viedä omat taloustiedot CSV-tiedostoon, mikä auttaa heitä saamaan selkeän yleiskuvan kaikista tiedoista. Näitä tiedostoja voidaan käyttää raportointitarkoituksiin sekä pitämään suojauskopio kaikista liikkeistä ja salkun muutoksista.

Toinen hyödyllinen työkalu, jonka Blox tarjoaa, on tarkastusreitti. Tämä työkalu auttaa tiimin jäseniä palaamaan tapahtumien liikkumiseen. Tällä tavoin yritykset pystyvät havaitsemaan virheet ja korjaamaan ne, estämään petokset, seuraamaan omaisuuden liikkumista ja parantamaan taloudellisia raporttejaan.

Lisää Blox-ominaisuuksia

Bloxilla on monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä salauksenhallintapalvelusta erityisen yksilöille ja yrityksille.

Se sisältää:

  • Automaattinen seuranta ja synkronointi: voit synkronoida niin monta lompakkoa ja vaihtaa tilejä kuin haluat.
  • CPA Financial Tools: Rahoitusryhmät voivat käyttää näitä palveluita hoitamaan paremmin tilinpäätöspäivää
  • Reaaliaikainen hallintapaneeli: hallintapaneeli tarjoaa tietoja reaaliajassa ja auttaa sinua tarkastelemaan ja ymmärtämään saldojasi, tapahtumia ja historiallisia tietoja.
  • Mobiili- ja verkkotuki: Blox-palvelut luotiin sekä web- että mobiilikäyttäjille. Tällä hetkellä tuki on iOS-, Android- ja verkkolaitteille.
  • Kirjanpito ja liiketapahtumien hallinta: Blox luo taloudelliset raportit, se luokittelee eri omaisuuserät ja auttaa varainhoitajia käsittelemään paremmin salausvaroja.
  • Parannettu turvallisuus ja yksityisyys käyttäjille, jotta heidän tietonsa voidaan suojata jatkuvasti.

Yhtiö on myös lisännyt uuden ominaisuuden nimeltä Blox Cost Basis. Sen avulla käyttäjät voivat helposti laskea kryptovaluutan voitot ja tappiot. Tämä vähentäisi laskentataulukoiden, laskinten ja muiden työkalujen tarvetta.

Tällä hetkellä Blox tarjoaa palveluja suurelle joukolle asiakkaita, kuten eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x ja monet muut.

Kustannusperusta

Bloxin vasta lanseerattu ominaisuus antaa yrityksille ja ammattilaisille mahdollisuuden hallita alan ensimmäistä automatisoitua ja tarkkaa työkalua kryptovaluuttaan perustuvien kustannusten laskemiseksi. Koskaan ei ole ollut helpompaa ja nopeampaa laskea salauksesi voitot ja tappiot reaaliajassa.

Bloxin älykäs automaatiomoottori tarjoaa tarkkoja tuloksia paitsi alan nopeuksilla myös kattavan hallinnan ja suodatuksen hallinnan, jotta koko laskuprosessista tulee saumaton kokemus.

CSV-vienti

Pidä salaus yhdistettynä perinteisiin pääkirjaohjelmistoihin, kuten Quickbooks ja Xero. Teemme tapahtumien tuonnin tai viennin erittäin yksinkertaiseksi Blox-alustan avulla järjestämään, hallitsemaan ja muuntamaan CSV: ksi sekunneissa.

Blox-käyttäjät voivat hyödyntää tuonti- ja vientityökalujamme auttamaan heitä tarkastusten, verokauden tai yleisen kirjanpidon ja kirjanpidon aikana.

Yhteistyö

Joukkueille, jotka tarvitsevat yhteistyötä yhdessä tai etäyhteyden kautta, on tärkeää, että sinulla on turvalliset yhteistyövälineet, jotka tarjoavat etuoikeutetun pääsyn salaussalkkuihisi ja tileihisi yrityksille, kirjanpitäjien sijoittajille ja kirjanpitäjille.

Blox tekee yksityisten ja arkaluontoisten tietojen käytön turvallisesta jakamisesta. Älykkäämpiä yhteistyötyökalumme luovat turvallisen ekosysteemin tiimejä työskenteleville tileille ja salkkuille.

Johtopäätös

Blox on kryptovaluutan kirjanpito-, seuranta- ja hallintalusta, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa tapaa, jolla käyttäjät käsittelevät kryptovaluuttavarojaan.

Ottaen huomioon, että salausala on kasvanut viime vuosina, markkinoiden yritykset tarvitsevat uusia ratkaisuja salausvaluuttasalkkujen käsittelemiseen, visualisointiin ja ymmärtämiseen.

Käyttäjäystävällisenä alustana Blox on jo tarjonnut palveluja lukuisille avaruudessa tunnetuille yrityksille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner