Bitcoinin inflaatio laskee alle 2% vuonna 2020; Miksi tällä on merkitystä?

Bitcoinin inflaatioaste on 1,8% yli vuoden aikana. Vuonna 2020 Bitcoinin (BTC) päivittäinen liikkeeseenlasku laskee 50% ja vähentää markkinoille tulevaa uutta Bitcoinia. Tällä voi olla erittäin tärkeä rooli Bitcoinin tulevassa hinnassa.

Bitcoinin inflaatioaste laskee alle 2% vuodessa

Mukaan BitcoinBlockHalf.com, Bitcoin puolittuu jälleen. Tämä on kolmas kerta historiassa, kun digitaalisen omaisuuden uusi emissiovähennys vähenee. Tällä hetkellä päivittäin syntyy 1800 uutta kolikkoa. Kaivostyöläiset käsittelevät tapahtumia ja saavat 12,5 BTC jokaisesta löytämästään lohkosta.

455 päivässä Bitcoin-lohkon kaivospalkkio laskee 6,25: een. Tämä on 900 BTC päivässä. Siten suosituimman digitaalisen omaisuuden inflaatioaste laskee 3,81 prosentista 1,8 prosenttiin.

Tällä on erittäin tärkeä vaikutus markkinoihin ja koko salausyhteisöön. Ensimmäistä kertaa Bitcoinin inflaatio on pienempi kuin kehittyneiden maiden keskuspankkien asettama tavoite. Maailman tärkeimpien talouksien keskuspankit rajoittavat inflaationsa lähes 2 prosenttiin. Ihannetapauksessa olisi, että inflaatio olisi mahdollisimman lähellä 2 prosenttia vuodessa, mutta ei suurempi.

Joissakin tapauksissa maat ylittävät inflaatiotavoitteen ja keskuspankit pyrkivät nostamaan viitekoroja. Jos inflaatio pysyy tavoitteen alapuolella eikä näytä saavuttavan tavoitetta, viitekorot laskevat.

Kehitysmaissa inflaatiopolitiikka on yleensä joustavampaa. Joissakin maissa inflaatioaste on 4 tai 5 prosenttia vuodessa. Niinpä ne ovat joustavampia inflaation hoidossa. On myös joitain muita maita, kuten Venezuela tai Zimbabwe, joissa hallituksilla ei ole tavoitetta inflaatiotasolle.

Bitcoin toimii eri tavalla. Kukaan ei päätä, mikä inflaatiotavoite on tulevalle vuodelle. Inflaation ennustetaan laskevan ennalta neljän vuoden välein. Tämä tarjoaa ennustettavuuden ja tekee Bitcoinista niukan digitaalisen valuutan. Bitcoinilla on kiinteä toimitus. Jos omaisuuden kysyntä kasvaa, tarjonta pysyy samana.

BTC: tä lasketaan liikkeeseen 21 miljoonaa. Nyt liikkeessä on 17555263 BTC: tä, 83,6% kaikista louhituista bitcoineista. Niinpä neljän vuoden aikana puolittamisen jälkeen aiotaan antaa 1312500 BTC lisää, mikä saavuttaa 90% kaikista louhituista Bitcoin-tarjonnasta.

Yksilöt pystyvät alkamaan ajatella Bitcoinia arvovarastona inflaatiota vastaan. Sen liikkeeseenlasku laskee ajan myötä, mikä vaikuttaa selvästi sen hintaan. Vakaalla tai lisääntyneellä kysynnällä suosituimman virtuaalivaluutan hinnan pitäisi alkaa jälleen kasvaa. Useat asiantuntijat selittävät jo, kuinka tämä voi vaikuttaa Bitcoinin hintaan.

Bitcoin, kulta ja pankit

Pankit tavalliseen tapaan tavalliseen tapaan tallentaa käteensä. Ihmisille, joilla on valtava varallisuus, salku on yleensä jaettu 5-10 tai enemmän varoihin, jotka menettävät arvonsa ajassa. Itse asiassa suurin osa miljonääreistä etsii omaisuutta, jonka hinta voi nousta ajan myötä – jopa voiton saamiseksi tai tuskin kattamaan inflaation aiheuttamia tappioita. Ja useimmat miljonäärit etsivät pankkivaihtoehtoja, koska pankit eivät ole turvallisin paikka varallisuutesi tallentamiseen.

Suurin osa heistä käyttää kultaa siihen rajallisena voimavarana, jota ei voida tuottaa uudelleen kemiallisella prosessilla. Se voidaan kaivaa vain muutamassa tai sadassa vuodessa – kultaa ei enää olisi. Se on yksi Goldin ja Bitcoinin yhtäläisyyksistä – molemmat ovat kaivettavissa olevia, rajoitettuja eikä niitä voida toistaa. Mutta miksi ihmiset valitsisivat tulevaisuudessa Bitcoinin eikä kultaa? Varsinkin, että näemme, että Bitcoin laskee.

Melko yksinkertainen, jos tarkastamme kulta-käyrän – voisimme nähdä, että kullalla on jaksot, joissa sen arvo laski paljon. 1982, 1985 ja jopa 2015. Ja monia muita aikoja. Mutta jos otamme ihanteellisen tapauksen, jossa on sijoittaja, joka ostaa sen kuukausittain tietyn määrän käteistä – hän on voittoa pitkällä aikavälillä.

Bitcoin on tässä samanlainen. Jos ostit sen vuonna 2017 heinäkuun jälkeen – luultavasti kestää kauan, ennen kuin saavutat kannattavuusrajan. Mutta joku, joka oli ostanut sitä vuosia – hän on edelleen voittoa, jopa nyt. Lyhytaikaisia ​​mahdollisuuksia on paljon – Bitcoin ei ole yksi niistä. Bitcoin on pitkäaikainen sijoitus, johon sinun on investoitava huolellisesti äläkä mene all-in hintaan, jota pidät hyvänä – koska se saattaa laskea edelleen.


Toinen tärkeä syy – pitää se turvassa. Voit pitää sinut Bitcoinin turvallisena melko helposti – säilytä se paperilompakossa äläkä kerro kenellekään yksityisiä avaimiasi. Voit tallentaa yksityiset avaimesi kirjaan tai paikkaan, jota pidät turvallisena. Kulta on paljon vaikeampi kuin sinun on varastoitava sitä laitokseen tai talosi kassakaappiin, joka vie todennäköisesti paljon tilaa.

Halkaisu

Bitcoinin lohkopalkkion puolittaminen vaikuttaa myös hintaan. Kaivostyöläiset hoitavat liiketoimintaa. He kaivavat laitteitaan, joihin he ovat sijoittaneet, ja energiaa ansaitsemaan bitcoinia. Heidän on myytävä ne liiketoiminnan ylläpitämiseksi. Tällä hetkellä louhitaan päivittäin noin 1800 BTC: tä ja suurin osa niistä myydään kustannusten kattamiseksi.

Kun puolittuminen tapahtuu – BTC: lle tulee olemaan tavallaan pienempi myyntipaine, ja tämän pitäisi todennäköisesti johtaa pieneen hinnankorotukseen. Katsotaanpa, mitä tapahtuu, kun viimeisin puolittuminen tapahtui. Viimeisin puolittuminen tapahtui 9. heinäkuuta 2016 – mutta Bitcoin alkoi nousta marraskuussa 2016. Hintojen nousu vähintään 50% vuonna 2016 – ja me kaikki tiedämme, mitä tapahtui vuosina 2017 ja 2018.

Lohkopalkinnon pienentäminen tarkoittaa, että myytävänä olevia bitcoineja olisi vähemmän. Olettaen, että kaivostyöläiset myyvät aina 70% kaivamastaan ​​bitcoinista kulujen kattamiseksi, jolloin meille jää noin 630 bitcoin-myyntiä päivässä kaivostyöläisiltä. Olisi myös paljon yrityksiä, jotka ostavat ja myyvät bitcoinia päivittäin. Puolittaminen voi todennäköisesti johtaa Bitcoinin hinnan nousuun, kun kysyntä pysyy ennallaan tai kasvaa – mutta tarjonta vähenee;

On monia muita tekijöitä, jotka meidän on otettava huomioon Bitcoinin hinnan kehityksessä ennen lohkopalkkion puolittamista. Mutta jos otetaan huomioon viimeiset lohkopalkkioiden alennukset – hinnalla näyttää olevan nousutrendiliike puolittamisen jälkeen. Mikään ei tietenkään ole taattua, mutta seuraava puolittaminen on varmasti tärkein & mielenkiintoinen katsella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map