Bitcoin voi saavuttaa 400 000 dollaria vuoteen 2021 mennessä

  • Keskimääräinen hinta vuonna 2021 voisi olla noin 100 000 dollaria.
  • Skenaariossa ehdotetaan myös 40 000 dollaria vähiten positiivisessa skenaariossa.
  • Markkinat saattavat tarvita kuukausia ennen kuin he kokevat toisen nousutrendin.

Elokuu alkaa ja se on yleensä markkinoiden korkean epävakauden kuukausi.

Keskiviikkona julkaistu makrouutinen ei ole pystynyt muuttamaan mitään kryptovaluutan pääskenaarioita.

Aion käyttää tekosyötä tulla klassiseen lomakuuhun tehdäksesi vähän työtä hinnan ennustamiseksi seuraavaa kahden vuoden jaksoa varten.

Tämän tyyppinen projektio on niin edistyksellinen ajassa, mikä tekee siitä monimutkaisen tekniseltä kannalta suurella satunnaisuudella.

BTC: tä / USD: tä on säännelty vuosien ajan trendiviivalla, jonka ympäri se kiertää merkittävän ajan.

Tämän ennusteen keskihinta vuonna 2021 on 100 000 dollaria, mutta meidän on pidettävä mielessä, että hinta voi poiketa huomattavasti tältä alueelta rikkomatta keskinäistä suhdetta.

Kuten olen piirtänyt kaavioon, korkea vaihteluväli olisi noin 430 000 dollaria, kun taas matala alue olisi jo alennettu 40 000 dollaria.

Tulevan hintaluokan määritteleminen on suhteellisen yksinkertaista. Mutta emme voi unohtaa, että volatiliteetilla on merkittävä vaikutus lyhyellä aikavälillä ja se voi saavuttaa liiallisen poikkeaman keskiarvosta.

ETH / BTC-päivittäinen kaavio

ETH / BTC-pari käy kauppaa tällä hetkellä 0,0213: lla ja pysyy tuskan tasolla, joka vetää Altcoins-segmenttiä.

Liikkuvien keskiarvojen rakenne osoittaa, että nykyinen skenaario kestää vielä useita kuukausia. Kaikki kolme ovat taipuvaisia ​​alaspäin, ja jos he koskaan päättävät muuttaa suuntaa, se ei ole nopea prosessi.

Nykyisen hinnan yläpuolella ensimmäinen vastustaso on 0,0221 (hintarajoitus), sitten toinen 0,023 (hintarajoitus) ja kolmas 0,0245 (EMA50).

Nykyisen hinnan alapuolella ensimmäisen tuen taso on 0,021 (hintaruuhkatuki), sitten toinen 0,020 (hintaruuhkatuki) ja kolmas 0,0155 (kaksinkertainen hintaruuhkatuki).

Päivittäisen kaavion MACD menettää sekä linjojen välisen avoimuuden että nousevan ristin. Todennäköisin kehitys on sivuttaisliike, kunnes linjat lähestyvät toisiaan – ja hylkääminen on nouseva.

Päivittäisen kaavion DMI näyttää karhuja valmiina uudelle yritykselle rikkoa ADX-linjaa, mikä jatkaisi laskusuuntausta. Härät eivät ole vakuuttuneita mahdollisuuksistaan ​​ja vetäytyvät edelleen – odottaen parempia hetkiä.

BTC / USD-päivittäinen kaavio

BTC / USD käy kauppaa $ 9,952: lla ja lepää suoraan EMA50: llä. Ylöspäin suuntautuvat liikkeet ovat vähäisiä ja merkittävämpi liike näyttää epätodennäköiseltä.

Keskiviikkoliikkeen jälkeen indikaattorit ovat saavuttaneet ylityspisteet, ja hylkäysliikkeiden mahdollisuudet ovat huomattavasti korkeat.

Nykyisen hinnan yläpuolella ensimmäinen vastustaso on 10 800 dollaria (ylikuormituksen kestävyys), sitten toinen 11 200 dollaria (hintojen ylikuormituksen kestävyys) ja kolmas 14 000 dollaria (ylikuormituksen kestävyys ja suhteellinen enimmäismäärä).

Nykyisen hinnan alapuolella ensimmäisen tuen taso on 9 650 dollaria (hintaruuhkatuki), sitten toinen 9 150 dollaria (hintaruuhkatuki) ja kolmas 8800 dollaria (ruuhkatuki ja SMA100).

Päivittäisen kaavion MACD on saavuttanut nousupisteen keskiviikkona. Toistaiseksi ylitys on epätäydellinen, ja todennäköisesti tapahtuu alaspäin suuntautuva hylkäysliike.

Päivittäisessä kaaviossa oleva DMI näyttää myös risteyskohdan, jossa sonni taistelee ottaakseen takaisin hallinnan härät. Markkinoiden molemmat puolet liikkuvat ADX-linjan yläpuolelle, jotta ne voivat kiihdyttää trendivoimaa ilman esteitä.

ETH / USD-päivittäinen kaavio

ETH / USD käy kauppaa tällä hetkellä 212,9 dollaria ja on ollut samalla alueella heinäkuun puolivälistä lähtien. Hinta liikkuu SMA 100- ja 200 -jaksojen välillä. Molemmat liikkuvat keskiarvot osoittavat ylöspäin suuntautuvaa kaltevuutta. Toisaalta EMA50 seuraa hintaa nopeasti ja on lähellä SMA100: n ylittämistä ja monimutkaisemman skenaarion avaamista tuleville viikoille.

Nykyisen hinnan yläpuolella ensimmäinen vastustaso on 215 dollaria (ylikuormituksen kestävyys), sitten toinen 220 dollaria (ylikuormituksen kestävyys) ja kolmas 235 dollaria (ylikuormituksen kestävyys, SMA100 ja EMA50)..

Nykyisen hinnan alapuolella ensimmäinen tukitaso on 207 dollaria (hintaruuhkatuki), sitten toinen 200 dollaria (hintaruuhkatuki) ja kolmas 195 dollaria (hintaruuhkatuki).

Päivittäisen kaavion MACD ylläpitää nousevaa ristiä, vaikka se ei pysty parantamaan viivojen kaltevuutta tai avoimuutta. Sen rakenne on edelleen hyvin herkkä.

Päivittäisen kaavion DMI osoittaa, että karhut menettävät voimansa ja suuntaavat selvästi etelään. Härkillä ei ole niin selvää tietoa ja ne pysyvät viime viikkojen tasolla.

XRP / USD-päivittäinen kaavio

XRP / USD on kaupankäynnin kohteena 0,313 dollaria, eikä se pysty voittamaan kaksinkertaista hintaruuhkien vastustuskykyä 0,32 dollaria.

Nykyisen hinnan yli 0,32 dollaria, ensimmäinen vastustaso on 0,335 dollaria (hintarajoitukset), sitten toinen 0,345 dollaria (hintarajoitukset ja SMA200) ja kolmas 0,352 dollaria (EMA50).

Nykyisen hinnan alapuolella ensimmäisen tuen taso on 0,308 dollaria (hintarajoitusten tuki), sitten toinen taso on 0,30 dollaria (hintaruuhkatuki) ja kolmas taso on 0,296 dollaria (hintaruuhkatuki).

Päivittäisen kaavion MACD näyttää nousevan ristin, vaikka viivojen välillä ei ole kallistusta eikä avoimuutta. Tämän tyyppisen rakenteen hauraus käy ilmi hintakäyttäytymistä tarkasteltaessa.

Päivittäisen kaavion DMI osoittaa, että karhut valtuuttavat ja pitävät yllä viime viikkojen tasoa. Härät parantavat asemiaan ja siirtyvät vähitellen lähemmäksi myyntipuolen tasoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner