3Commas – Pakollinen kryptovaluuttakauppatyökalu sijoittajille

Johdanto

3Komennot on yksi markkinoiden kattavimmista kryptovaluuttakauppatyökaluista. Jos aiot sijoittaa tai käydä kauppaa kryptovaluuttoihin, 3Commas auttaa sinua minimoimaan riskit ja maksimoimaan voittosi. Jos et tiedä miten aloittaa kaupankäynti tai et ole tarpeeksi luottavainen, 3Commas auttaa sinua varmasti.

Kuinka 3Commas toimii?

Joulukuussa 2017 lanseerattu alusta auttaa sinua, jos olet uusi käyttäjä. Kun rekisteröidyt 3Commasiin uutena käyttäjänä, sinulla on tervetuliaisbonus 10 dollaria.

Kun olet rekisteröitynyt, voit käydä kauppaa tärkeimmillä kryptovaluutan pörsseillä (Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin ja Poloniex ovat tuettuja). 3Commas muodostaa yhteyden suosikkisi kryptovaluutanvaihtoon API: n avulla. Mutta älä huoli! Varasi ovat turvassa. Kun määrität API-avaimen, sinun on poistettava käytöstä nostot. Tällä tavoin 3Commas ei voi nostaa varojasi ja voi suorittaa vain kaupankäynnin.

Kun olet jo luonut yhteyden kryptovaluutan vaihtoosi ja 3Commas, sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa kaikilla yrityksen tarjoamilla työkaluilla.

Jos haluat lisäkerroksen, 3Commas tarjoaa mahdollisuuden asettaa 2-tekijäinen todennuskoodi kuten monet muutkin salausvaluutanvaihtopisteet, lompakot ja alustat markkinoilla.

3Commasin tärkeimmät ominaisuudet – älykäs kaupankäynti, salkut ja moniviittausohjelma

Yksi tärkeimmistä 3Commas-palvelun ominaisuuksista on SmartTrading-ominaisuus. SmartTradingin avulla sijoittajat voivat käyttää TakeProfit- ja StopLoss-työkaluja. Tämä vaihtoehto on käytettävissä samanaikaisesti useissa kryptovaluutanvaihdoissa. Se antaisi elinkeinonharjoittajalle mahdollisuuden maksimoida voitot mukauttamalla salkkua erilaisilla komennoilla ostamaan tai myymään tietyillä hinnoilla.

Sijoittajat perustivat a Pysäytä tappio kun hinta laskee alle asetetun hinnan. Jos ostit 1 ETH: n hintaan 100 dollaria ja asetat pysähtymisvahingoksi -10%, jos ETH saavuttaa 90 dollaria, Stop Loss myy automaattisesti ETH: n markkinoilla.

Jos käytät Ota voitto työkalu, se toimii samalla tavalla kuin Stop Loss. Jos ostit yhden ETH: n 100 dollaria ja asetat Take Profit -arvoksi 10%, kun ETH saavuttaa 110 dollaria, järjestelmä sulkee kaupan puolestasi.  

Suosituimmat työkalut ovat Takapysähdyksen menetys ja Jäljitä Take Profit. Tämän avulla voit maksimoida voitot ja minimoida tappiot, mutta noudatat aina samaa alkuperäistä strategiaa. Se on erittäin hyödyllinen työkalu, jota useimmat kaupankäyntialustat eivät tarjoa. Yleensä muut kryptovaluutanvaihdot pystyvät tarjoamaan käyttäjälle vain pysäytystappion tai ottamaan voittoa. 3Commas on päättänyt parantaa järjestelmää sisällyttämällä Trailing Stop Loss ja Trailing Take Profit.

Toinen tärkeä työkalu, jonka 3Commasilla on, ovat salkut. Näiden salkkujen avulla voit valita erilaisia ​​salausvaluuttoja, joita pidät tai seuraat. Tämä toimii samalla tavalla kuin ETF: t. Voit sijoittaa toisen käyttäjän aiemmin luomaan salkkuun tai voit luoda oman salkun eri virtuaalivaluutoilla.


Jos olet sijoittaja, salkut voivat auttaa sinua hajauttamaan omistamasi varat ja sekoittamaan ne kannattavampiin. Voit seurata näitä salkkuja ja ottaa samanlaisia ​​strategioita niihin tai yksinkertaisesti niiden avulla suoraan alustalle. 

3Commas tarjoaa monitasoinen viiteohjelma jotka koostuvat kolmesta tasosta. Jos viittaat toiseen sijoittajaan viittauslinkin avulla, saat 7% hänen talletuksistaan. Jos tämä viittaus kutsuu uuden käyttäjän, saat 2% hänen talletuksistaan. Ja jos toinen viittaus lisää uuden käyttäjän alustalle, saat 1% hänen talletuksistasi tilillesi.

Johtopäätös

3Commas on käyttäjäystävällinen sijoitusalusta, jonka avulla yksityishenkilöt ja sijoittajat voivat maksimoida kaupankäynnin edut ja vähentää kaupankäynnin tappioita. Alustan tarjoamilla erilaisilla työkaluilla sijoittaja voi kokeilla parhaita kaupankäyntistrategioita, jotka vähentävät haihtuvien kryptovaluuttojen kanssa kaupankäynnin riskiä.

Äskettäin käynnistetty foorumi auttaa kauppiaita sijoitusstrategioissaan maksimoimaan voittonsa. Sen lisäksi 3Commas tarjoaa kauppiaille, jotka on aina yhdistettävä sijoituksiinsa iOS-sovellus jonka voit ladata App Storesta ilmaiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map