Salauslangan tappaminen

Salausvaluutan käyttöönotto on näennäisesti yksinkertainen prosessi. Markkinoiden perustana oleva tekniikka ja konseptit vaikeuttavat sitä. Tekninen kieli, jolla puhutaan kryptovaluuttainvestoinneista, saa edes kiinnostuneimmat ihmiset pudistamaan päänsä ja kääntymään pois. Kaikki ammattikieltä ja salausslangia ovat esteet aloittelijoille, jotka haluavat olla mukana salauksessa.

Jos olet yksi markkinoiden pelottamista ihmisistä, älä huokaa ja anna periksi. Jatka lukemista. Ymmärretään ammattikieltä ja opitaan salausslangi yhdessä.

Sanasto salausmaailmassa

Altcoins

Bitcoin oli ensimmäinen ja alkuperäinen kryptovaluutta. Salausvaluuttayhteisössä mitä tahansa muuta pidetään Altcoinina. Muutamia esimerkkejä ovat Litecoin, ZCash, Ripple ja Dash. Vuodesta 2019 lähtien luettelossa on yli 2200 kolikkoa KolikkoMarketCap – sivusto, jota käytetään salausmarkkinoiden seuraamiseen ja analysointiin.

Jos olet kiinnostunut tietämään, mikä altcoin sijoittaa nyt, tutustu oppaaseni parhaista altcoineista.

Blockchain

Blockchain on salausvaluutan takana oleva tekniikka. Yksinkertaisesti sanottuna se on turvallinen ja pysyvä liiketoimien hajautettu pääkirja. Jokaista äänitystä kutsutaan lohkoksi. Sarja lohkoja linkittyy toisiinsa muodostaen lohkoketjun.

Osta seinät ja myy seinät

Osta seinät ja myy seinät ovat välineitä markkinoiden manipuloimiseksi. Myyntiseinää käytetään estämään hintojen nousu, mikä onnistumisen jälkeen antaa sinun ostaa enemmän valuuttaa alhaisempiin hintoihin. Ostoseinä on täsmälleen päinvastainen. Se tehdään estääkseen hintojen laskemisen.

Tässä on hypoteettinen tilanne. Jos haluat ostaa valtavan määrän valuuttaa ja tehdä useita ostotilauksia, sen hinta nousee ja vaikuttaa markkinoihin. Sen sijaan voit yrittää laittaa myyntiseinän. Tee myyntitilaus valtavalle määrälle salausta. Tämän ansiosta näyttää siltä, ​​että iso pelaaja tietää, että jotain on tapahtumassa. Se aiheuttaa paniikkia, joka saa muut sijoittajat myymään valuuttansa halvempaan hintaan kuin sinun. Jos haluat myydä valuuttasi, aseta ostoseinä sen sijaan.

Salaus

Salaus on menetelmä tietojen salaamiseksi ja salauksen purkamiseksi, joten vain sen vastaanottajat voivat nähdä sen. Tämä tapahtuu käyttämällä matemaattista algoritmia, jota kutsutaan salakirjoitukseksi. Salausvaluutassa sitä käytetään tapahtumien suojaamiseen ja tarkistamiseen.

Haarukka

Kehittäjät muuttavat ajoittain salausvaluuttoja koskevia sääntöjä ja protokollia, mikä johtaa lohkoketjun jakamiseen. Kun näin tapahtuu, sitä kutsutaan haarukaksi. Pehmeä haarukka on periaatteessa päivityksiä ketjuun, kun taas haarukka viittaa protokollan muutoksiin, jotka luovat uuden ja erillisen version ketjusta.

Genesis Block


Genesis block on termi, jota käytetään viittaamaan ensimmäiseen lohkoon, jonka kryptovaluutan luoja Satoshi Nakamoto on koskaan kaivanut Bitcoin-lohkoketjussa..

Hajautus

Kun tietokoneohjelma muuttaa tiedot kirjaimista ja numeroista, sitä kutsutaan hajautukseksi. Tämä suojaa tietoja väärentämiseltä ja vahvistaa niiden turvallisuutta. 

Markkina-arvo

Tätä termiä kutsutaan myös Market capiksi tai MCAP: ksi, yksinkertaisesti viitaten liikkeessä olevien kolikoiden kokonaismäärään kerrottuna yksittäisen kolikon hintaan. Tästä on hyötyä valuutan arvon määrittämisessä.

Kaivostoiminta

Kaivostoiminnalla tarkoitetaan tietojen vahvistamisprosessia ja sitten näiden tietojen lisäämistä lohkoketjuun.

Yksityinen avain

On tärkeää, että pidät tämän itsellesi. Yksityinen avain on merkkijono kirjaimia ja numeroita, joiden avulla voit käyttää tai käyttää digitaalista valuuttaa. Ajattele sitä salasanana, jonka sinun on pidettävä turvassa. Yksityistä avainta käytetään yleensä bitcoin-lompakon käyttämiseen.

Julkinen avain

Myös numeroista ja kirjaimista koostuva julkinen avain antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa digitaalista valuuttaa.

Slangi salausmaailmassa

Nyt kun sinulla on yleiskatsaus teknisistä perustermeistä, katsotaanpa slangitermejä, joihin aloittelijoiden tulisi tutustua. Mikään ei huutaa aloittelijaa enemmän kuin tuntematon nämä ehdot. Dialogin aloittamiseksi tai keskusteluun liittymiseksi sinun on ensin ymmärrettävä se.

Laukunpitimet

Laukut ovat salausvaroja, jotka ostettiin nykyistä markkina-arvoa korkeammalla hinnalla. Henkilöä, joka pitää kiinni näistä omaisuuseristä alenevalla arvolla, kutsutaan pussinhaltijaksi.

DYOR

Tee oma tutkimus. Kryptovaluutan maailmassa, joka on luonteeltaan erittäin spekulatiivista, sinua kannustetaan kouluttamaan itseäsi sen sijaan, että seuraat sokeasti muiden neuvoja.

Flippening

Käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jota ei ole vielä tapahtunut, kääntäminen viittaa tulevaan todennäköiseen skenaarioon, jossa Bitcoin pyrkii saamaan korkeimman markkina-arvon ja Ethereum ohittaa sen. 

FOMO

Kun rahakkeet ovat kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla, ihmisillä on pelko kadonneista (FOMO), mikä saa heidät haluamaan päästä hyppyyn. Aiheeseen liittyvässä huomautuksessa on myös Joy Of Missing Out (JOMO), jota käytetään ilmaisemaan helpotusta, kun hype ei ollut sen arvoinen ja he eivät antaneet sen päästä heidän luokseen.

FUD

Pelko, epävarmuus ja epäily (FUD) on silloin, kun kriittisen valuutan suhteen levitetään negatiivisuutta. Sitä käytetään kuvaamaan strategiaa markkinahintojen manipuloimiseksi, johon sisältyy väärintiedon levittäminen alempiin hintoihin. FUD: n lapsia kutsutaan FUDstereiksi.

HODL

HODL (Hold On For Dear Life) on kauppiaiden mantra, kun markkinoilla tapahtuu liikkeitä, kuten hintavaihteluita. Se oli alun perin väärin kirjoitettu sana “pidä”.

Pump and Dump (PND)

Tämä on yksi tai useampi ihminen harjoittanut valuutan hinnan manipulointia. Hinnat ovat nopeasti paisuneet, jotta ne voidaan myydä korkealla hinnalla. Tätä seuraa yleensä kaatuminen markkinoilla.  

Rekt

Slangin termiä sanalle “tuhoutunut” Rekt käytetään kuvaamaan elinkeinonharjoittajaa, joka menetti tonnia rahaa huonosta kaupasta.

Sats

Satoshis, Satoshis-lyhenne, viittaa Bitcoinin pienimpään yksikköön. Tämä termi on nyökkäys ensimmäisen digitaalisen valuutan luojalle.

Kuuhun

Tätä slangitermiä käytetään, kun hinnat nousevat nopeasti. Sitä voidaan käyttää sekä substantiivina että taistelulajina. Tämän slangin vaihtoehtoisia muotoja ovat ”When moon”, jota käytetään kuvaamaan jyrkän nousun aikaa; ja “Mooning” verbimuodolle.

Valas

Valaat ovat suuria toimijoita kryptovaluuttamarkkinoilla. Heillä on hallussaan suuri määrä kolikoita ja ne voivat aiheuttaa merkittäviä liikkeitä, kuten kaatumisia tai pudotuksia markkinoilla.

Salausmaailmassa on melko paljon valaita, mukaan lukien joitain tässä artikkelissa mainittuja salauksen miljonäärejä.

Johtopäätös

Kun ryhdyt uusiin harrastuksiin, kuten kryptovaluuttaan, kielen ymmärtäminen on menestyksesi keskeistä. Ennen kuin voit suunnitella tehokkaan strategian tai valita sopivat työkalut, jotka auttavat sinua ostamaan, käymään kauppaa ja seuraamaan markkinoita, sinulla on oltava tietty salauslukutaito.

Toivottavasti tämä artikkeli vaikutti tähän pyrkimykseen selventämällä tärkeitä termejä ja selittämällä olennaiset käsitteet. Tällä tavalla sinulla on enemmän tietoa ja myöhemmin enemmän valmiuksia tehdä päätös. Tunnetko olevasi varmempi pelaamaan kryptovaluuttamarkkinoita?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map