Masternodit: todellinen tapa saada passiivisia tuloja kryptovaluutoista

Masternodit: todellinen tapa saada passiivisia tuloja kryptovaluutoista

Jos olet kuin minä, salakirjoittaja, jolla on yrittäjähenkisyyttä, etsit todennäköisesti aina jännittäviä tapoja ansaita rahaa. Salausvaluutta-maailmassa on ansaittavissa jotain vakavaa rahaa. Jotkut ihmiset niittävät suuria pelaamalla korttejaan oikein. Masternoden isännöinti on yksi tapa ansaita rahaa passiivisesti.

Jos mietit mitä masternode on, yritän selittää. Masternode on oma palvelin, joka toimii lohkoketjuverkon rinnalla toisena kerroksena, lohkoketju on ensimmäinen taso. Se on kuin lohkoketjun toinen kerros – ja nämä kaksi ovat symbioottisia.

Lisäksi nämä omistetut palvelimet ovat täysiä solmuja ympäri maailmaa, ja ne muodostavat luotettavan, hajautetun verkon. Jokainen näistä palvelimista suorittaa täydellisen kopion lohkoketjusta.

Kuinka masternode auttaa blockchain-verkkoa

Lohkoketju on ensimmäinen taso; se estää kaksinkertaisen kulutuksen ja käsittelee tapahtumien lähettämistä, vastaanottamista ja vahvistamista. Kaivostyöläiset hallitsevat ensimmäistä tasoa konsensusalgoritmilla, kuten PoW tai PoS. Samoin masternodit ovat toisen tason selkäranka; niiden tarkoituksena on tarjota parannettuja palveluja lohkoketjuverkolle.

Esimerkkejä kehittyneistä palveluista voivat olla välittömät tapahtumat, nimettömät tapahtumat ja hajautetut äänioikeudet. Myös, masternodit auttavat suojaamaan verkkoa hakkeroilta tai haitallisilta solmuilta. Silti masternodit validoivat kaivostyöläisten lisäämät lohkot ja tapahtumat.

Koska sinun on lukittava tietty määrä kolikoita lompakkoon isäntäkoneen isännöimiseksi, verkon kaataminen tai jopa vioittuminen voi olla äärimmäisen kallista – jos joku haluaa hallita verkkoa, hänen on yhdistettävä vakuudet yli puolet verkon solmuista.

Tässä on lyhyt video masternodin perusteista.

Kun suoritat masternodea, autat suojaamaan verkkoa samalla kun tarjoat parannettuja palveluja estoketjuverkolle. Vastineeksi saat palkkion. Aina kun seuraava lohko lisätään lohkoketjuun, masternodi saa tietyn prosenttiosuuden lohkopalkkiosta.

Lukea: Kryptovaluuttojen kehitys

Masternodes ROI: Kuinka paljon ROI voit ansaita?

Ensinnäkin tuotot, jotka voit saada masternodista, riippuvat sijoittajasi tyypistä. Yleensä sijoittajia on kahta tyyppiä: on ahne sijoittaja, joka haluaa nopean tuoton sijoituksilleen, ja on kärsivällinen sijoittaja, joka suosii pitkäaikaisia, lyhyillä voitoilla.

Projektit, joilla on korkea ROI, ovat riskialttiita; Lisäksi sinun on tehtävä paljon tutkimusta ja jatkuvasti etsittävä uusia hankkeita, koska suurin osa niistä on lyhytaikaisia. Tällaisilla salausprojekteilla on korkea ROI (jopa 500%), ja kolikon arvolla on taipumus vaihdella voimakkaasti.

Toisaalta pitkäaikainen projekti on vähemmän riskialtista, eikä vuotuinen sijoitetun pääoman tuottoprosentti ole liian korkea; tyypillisesti voit saada sijoitetun pääoman tuottoprosentin 6-30% vuodessa – se on hieno, kun otetaan huomioon passiivinen tulo.


Muut lisätekijät vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon voit ansaita. Vaikka työkalut kuten Masternodes.online ja Masternodes.pro anna arvioita siitä, kuinka paljon voit tehdä vuodessa, nämä ovat vain karkeita arvioita. Saamasi tuotot riippuvat siitä, onko kolikolla käytännön sovelluksia muun tekijän joukossa, kuten:

 • tarkista, ettei lohkoja käsitelty 24 tunnin välein.
 • check Jokaisen löydetyn lohkon palkkio.
 • tarkista, kuinka lohkopalkinto jaetaan kaivostyöläisten ja solmujen kesken.
 • Tarkista verkossa olevien aktiivisten masternodejen määrä.
 • checkHosting / ylläpitokustannukset.
 • checkKolikon arvo.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin, on kolikoihin liittyvä jakomekanismi, kun levitetään lohkopalkintoja.

Voit halutessasi tarkastella valitsemasi masternoden päivittäistä palkkiota. Tämä luku riippuu verkon aktiivisten masternodien määrästä. Kun lisää masternodeja liittyy verkkoon, kullekin masternodille menevä lohkopalkinto pienenee.

Kuinka laskea Masternode-sijoitetun pääoman tuottoprosentti?

Laske Masternode-sijoitetun pääoman tuottoprosentti noudattamalla alla olevassa kuvakaappauksessa esitettyä strategiaa:

Yritetään laskea PACcoinin sijoitetun pääoman tuottoprosentti nykyisten tilastojen avulla. Jokaisesta muodostetusta lohkosta palkkio on 13800 PAC. 75% lohkopalkkiosta menee masternodeihin. Siksi Masternode-palkkio on 10 350.

Laske osuus lohkoista päivässä olettaen, että sinulla on yksi MN.

 • Mns: n kokonaisluku: 4071.
 • Lohkojen lukumäärä päivässä: 554 lohkoa.

{N÷ T} * B = (1 ÷ 4072) * 554 = 0,1360084

Lohkoja yhteensä vuodessa = 0,1360084 * 365 = 49,6708425

Ansaittujen kolikoiden kokonaismäärä vuodessa (Y) = A * R =  49,6708425 * 10 350

Y = 514,093,220 PAC

Kerro tämä luku kolikon arvolla, niin näet tulosi Yhdysvaltain dollareina. Saadaksesi sijoitetun pääoman tuottoprosentin, ota vuosittain ansaittujen kolikoiden kokonaismäärä jaettuna kolikoiden määrällä. kerro sitten tulos 100: lla saadaksesi prosenttiosuuden.

Yllä olevan esimerkkimme mukaisesti ROI: n antaa:

{Y÷ Vakuus} * 100 =  {514,093.220÷ 500,000} * 100 = 102,82%

ROI-päivien saaminen: Jaa vakuudet päivittäisillä tuloilla, joka on Y jaettuna 365 päivällä.

{541,093.220 ÷ 365} ÷ 500, 000 = 355 ROI päivää

Jos nyt enemmän ihmisiä liittyy masternode-ekosysteemiin, alkuperäisen sijoituksesi palauttaminen kestää yli 355 päivää. Yritä valita masternode-kolikko, jolla on potentiaalia kasvaa; on mahdollista, että kolikkosi ovat arvokkaampia siihen mennessä, kun palautat alkuperäisen sijoituksesi.

Kun yrität päättää, onko kolikko aikaesi ja rahasi arvoinen, kysy itseltäsi nämä kysymykset:

 • Onko projekti julkaissut päivitetyn julkaisun?
 • Onko joukkue laatinut selkeän etenemissuunnitelman projektille?
 • tarkistaMikä markkinat ovat kolikoille suunnattuja?
 • checkMikä todellinen sovellus kolikolla on?
 • checkKuka on joukkue, mikä on heidän historiansa, ja ovatko he läpinäkyviä?
 • Ovatko kolikon kehittäjät aktiivisia sosiaalisen median alustoilla, kuten Telegram, Discord tai LinkedIn?
 • Onko projektilla elinvoimainen ja kasvava yhteisö foorumeilla, kuten Bitcointalk ja Reddit?

Varmista, että sinulla on selkeä kuva kolikon toiminnasta ja mitä sen tarkoituksena on saavuttaa.

Masternodin suorittamista koskevat vaatimukset

Masternoden suorittamiseen tarvitaan useita asioita. Yksi niistä on virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS), jolla on oma IP-osoite. Suosituimmat VPS-suunnitelmat ovat halpoja, koska sekä Time4VPS että Vultr ovat suunnitelleet kuukausittain alle 10 dollaria.

Toinen tarvitsemasi asia on masternode-palvelimen vakuus. Jokaisen, joka haluaa suorittaa täyden solmun toiselle tasolle, on maksettava tämä vakuus. Sinun on pidettävä nämä kolikot lukittuna lompakkoosi – samalla tavalla kuin panostus tapahtuu.

Niin kauan kuin sinulla on kolikot lukittuna kylmään lompakkoon, sinulla on aktiivinen yhteys verkkoon. Kolikoidesi ollessa lukittuina voit saada lohkopalkintoja. Jos siirrät kolikoitasi, masternodisi erotetaan verkosta. jos näin tapahtuu, et enää saa maksuja.

Esimerkiksi, tarvitset 1000 DASH: ta isännöimään DASH-masternodia, kun taas PIVX: ää varten tarvitset 10000 PIV: ää. Tämä tarkoittaa, että sinun on ostettava kolikko (t), johon haluat laittaa rahasi, ja lähettää ne sitten paikalliseen lompakkoon..

Parhaat Masternodes-kolikot – Suosituimmat 5

DASH on salausprojekti, joka inspiroi masternodeja. Jokainen nyt olemassa oleva masternode-kolikko on joko DASH-haarukka tai kopio projektista. Vaikka DASH keksi tämän innovaation, se ei ole vielä kolikko, jonka monet ihmiset olivat kuvitellut – tämä on johtanut uusien ideoiden syntymiseen salaustilassa.

Tällä hetkellä on erittäin kallista omistaa DASH-masternode itse, ellet valitse jaettua vaihtoehtoa. Täyden solmun suorittamiseen tarvitaan 1000 DASH; jos otat huomioon yhden DASH: n nykyisen arvon (376,6 dollaria), yksi masternode on kirjoittamisen aikana 376 622 dollaria. En tarkoita sanovan, että siellä ei ole paljon rikkaita ihmisiä, mutta ihmettelen, kuinka monella ihmisellä on varaa tähän, etenkin vihreälle sijoittajalle, joka nousee salausjunaan ensimmäistä kertaa.

Valokuva, joka näyttää Dash Mn -tilastot; lähde masternodes.online

Valokuva, joka näyttää Dash Mn -tilastot; lähde masternodes.online

Silti löydät joitain lupaavia masternode-salausprojekteja, jotka eivät ole kalliita. Jotkut käyttävät hieman yli 5 000 dollaria, toiset yli 1 000 dollaria ja toiset ovat hieman alle 1 000 dollaria. Sinun on tehtävä joitain hyödyllisiä tutkimuksia, jotta voit saavuttaa potentiaaliset.

Tässä on viisi masternode-kolikkoa, jotka voit tarkistaa:

PIVX Masternode

PIVX toivoo olevan “lopullinen yksityisyyden kolikko”. Monet ihmiset uskovat, että PIV: stä tulee se, mitä DASH-kehittäjät olivat suunnitelleet projektille. Jokaisesta muodostetusta lohkosta pidetään 10% kannustamaan verkoston kasvuun osallistuvia, kun taas loput 90% jaetaan kaivostyöläisten ja masternode-omistajien kesken.

Lukea:9 erilaista altcoinia paitsi bitcoin ja mistä ostaa niitä

PIVX käyttää kuitenkin See-saw-algoritmia, joka määrittää, miten tämä jako tapahtuu. Todellisuudessa näki-näkymä-vaikutus kannustaa enemmän ihmisiä panostamaan kolikoitaan ja luopumaan masternodeistaan. Kun enemmän ihmisiä liittyy masternode-tilaan, palkkiot pienenevät, ja suurempi prosenttiosuus menee kolikoihin.

PIVX-masternoditilastot

Lisätiedot

Katso heidän etenemissuunnitelmansa: https://pivx.org/pivx-roadmap-2018/.

Reddit-kanava: https://www.reddit.com/r/pivx/.

Epäsopu-kanava:   https://discordapp.com/invite/jzqVsJd.

RUPAYA-kolikon masternode

RUPAYAn tiimi kohdistaa massiivisiin markkinoihin Etelä-Aasiassa. Kun se otetaan käyttöön laajalti, RUPX: sta voi tulla digitaalinen valuutta ihmisille, joilla ei ole pääsyä luottokortteihin ja pankkeihin.

Rupaya masternode -tilastot

Lisätiedot

Lue RUPX-julkaisu: https://www.rupx.io/whitepaper/

Katso RUPAYA-tiimi: https://www.rupx.io/rupaya-team/

Tiimi on hahmotellut yksityiskohtaisen etenemissuunnitelman projektille: https://www.rupx.io/roadmap2018/

B3-kolikon masternode

Okei, B3 on mennyt pitkälle. Itse asiassa sillä on ollut kohtuullinen osuus puutteista. Joskus vuonna 2017 korkean panostuksen aiheuttama hyperinflaatio sai kolikon hinnan kääntymään. Panospalkinnot olivat jopa 10000%. Sitten samaan aikaan kehittäjät näyttivät tekevän huonoa työtä. Kuitenkin kaikki, mikä on menneisyydessä; B3 on palautunut takaisin jännittävillä ominaisuuksilla.

B3-kolikkoketju hyödyntää Proof of Disintegration -tekniikkaa, joka vähentää kiertävien kolikoiden määrää. Se on PoD-tekniikka, joka hallitsee sitä, mitä B3-tiimi kutsuu perussolmuiksi (FN).

FN: t saavat 60% lohkopalkkiosta, kun taas loput 40% menee kaivostyöläisille, jotka turvaavat verkon.

B3 masternode-tilastot

Lisäinformaatio

Tutustu B3-etenemissuunnitelmaan: https://b3coin.io/roadmap/.

Linkki joukkueen profiiliin: https://github.com/B3-Coin/B3-CoinV2/.

https://discordapp.com/invite/ARpuv79 yli 28 jäsentä.

ALQO Masternode

ALQO on jälleen yksi yksityisyyden kolikko, joka tarjoaa käyttäjilleen ekosysteeminsä välittömiä tapahtumia. Alqo-alustalla käytetään rakenteellista järjestelmää, joka tunnetaan nimellä “Alqo-planeettajärjestelmät” – alqo-valuutta helpottaa omistajuuden siirtämistä näihin planeettajärjestelmiin.

Alqo käyttää Libra Effect -algoritmia varmistaakseen, että kolikot jakautuvat oikeudenmukaisesti kaivostyöntekijöiden ja masternodien välillä. Tämä protokolla kannustaa enemmän ihmisiä lukitsemaan kolikoita omistamalla masternodeja

Projektissa on omistautunut dev-tiimi, joka on tosissaan tuomassa alqo-projektin eloon.

Alqo masernode -tilastot

Lisätiedot

Lue Whitepaper: https://alqo.org/whitepaper.pdf.

Katso heidän etenemissuunnitelmansa: https://alqo.org/roadmap.

Katso heidän tiiminsä: https://alqo.org/team. Kaikilla tiimin jäsenillä on elämäkerta ja linkit sosiaalisen median tileihinsä.

PURE kolikon masternode

PURE-kolikon masternode on toinen salausprojekti, joka näyttää kannattavalta. Rehellisesti, tämän projektin kehittäjistä ei ole paljon sanottavaa. Joukkue on tuntematon, ja se on vielä julkaisematta valkoista paperia. Huolimatta siitä, että projektilta puuttuu yksityiskohtainen tiekartta, PURE-masternodi ansaitsee sinulle komean ROI: n ajan myötä.

Joukkue on luvannut atomivaihdon vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen aikana. Lisäksi se on tarkoitus käynnistää hajautettu vaihto – PureDEX – foorumi PURE-altcoin-kaupankäynnille. Puhtaat haltijat kiinnostavat Pure DEX: ää.

Lisäksi on mahdollisuus tulla listattuun useampaan pörssiin. Tällä hetkellä se on listattu vain kahteen pörssiin: CoinExchange ja CryptoBridge.

Puhtaat masternode-tilastot

Lisäinformaatio

Sähke ryhmä: https://t.me/Purealtcoin

BitcoinTalk-foorumi: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2335448.new#new

Epäsopu-kanava: https://discord.gg/d76mVZK

A

Masternoden asentaminen – PURE-masternodin määrittäminen

Kun määrität melkein mitä tahansa masternodia, sinulla on oltava seuraavat valmiudet:

Ensinnäkin sinun on saatava VPS käyttöön. Sinulla ei ole vaikeuksia valita VPS-toimittajaa. On olemassa useita rehellisiä ja luotettavia, mukaan lukien Aika4VPS, Solmunjako, Solmu-VPS, ja Vultr.

Tässä oppaassa aiomme käyttää Time4VPS: ää. Suuntaa time4vps.eu/; katso ympärillesi ja valitse haluamasi suunnitelma.

Tästä videosta näet, miten tilisi asetetaan.

Kun tilisi on valmis, tarvitset kolme asiaa: pää-IP-osoitteesi, käyttäjänimesi ja vastaava salasana.

Vakuuden maksaminen

Seuraava vaihe on lähettää vaadittu vakuus (5000 PURE) paikalliseen lompakkoon, ts. Jos kolikoita ei vielä ole lompakossa. Aiot luoda Masternode-osoitteen, josta maksat tämän vakuuden. Ennen kuin teet tämän, varmista, että lompakko synkronoituu täysin lohkoketjun kanssa.

Mene Vastaanottaa ->Uusi osoite, ja merkitse uusi osoitteesi. Voit merkitä sen jotain ”MN Addr”. Nyt sinun tarvitsee vain lähettää varoja juuri luomaasi osoitteeseen joko pörssistä tai itse lompakosta.

PURE uusi vastaanotto-osoite

Järjestelmän päivittäminen asennusta varten

Seuraava vaihe on päivittää järjestelmä, jotta voimme määrittää masternode-palvelimen. Tämä vaihe vaatii pelaamista komentojen kanssa – se ei ole mikään monimutkainen, koska sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää.

Avaa Putty-ohjelma ja liitä VPS-IP-osoite sinne, missä se on merkitty Isäntänimi.  Klikkaus Avata. Cmd-konsoli, jossa on merkintä ‘root’, tulee näkyviin.

Kittikonfiguraatio

Käytä käyttäjänimeä juuri kirjautua sisään. Aiot asentaa kylmän lompakon tälle juurikäyttäjälle.

Kitti-komentorivi

Kopioi ja liitä seuraavat komennot yksitellen.

Huomautus: Jokainen rivinvaihto edustaa yhtä komentoa.

sudo apt-get update –y

sudo apt-get päivitys –y

sudo apt-get dist-päivitys –y

sudo apt-get install nano htop git –y

sudo apt-get install build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils ohjelmisto-ominaisuudet-yhteinen –y

apt-get install -y libminiupnpc-dev libdb ++ – dev libdb-dev libcrypto ++ – dev libqrencode-dev libboost-all-dev build-essential libboost-system-dev libboost-filesystem-dev libboost-program-options-dev libboost-thread- dev libboost-tiedostojärjestelmä-dev libboost-ohjelma-asetukset-dev libboost-thread-dev libssl-dev libdb ++ – dev libssl-dev ufw git ohjelmisto-ominaisuudet-common

sudo apt-get install libzmq3-dev libminiupnpc-dev libssl-dev libevent-dev –y

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin

apt-get-päivitys

sudo apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8 ++ – dev –y

sudo apt-get install libdb5.3-dev libdb5.3 ++ – dev build-essential libtool autotools-dev automake pkg-config libssl-dev libevent-dev bsdmainutils git libboost-all-dev libminiupnpc-dev libqt5gui5 libqt5core5a libqt5tkit5-dev lib5 qttools5-dev qttools5-dev-tools libprotobuf-dev protobuf-kääntäjä libqrencode-dev libgmp3-dev git –y

git-klooni https://github.com/puredev321/pure

CD ~ / puhdas / src /

cp -tuki / obj /

cp -a salaus / obj /

cp -a x11 / obj /

cd ~ / pure / src / leveldb /

chmod + x build_detect_platform

tee libleveldb.a libmemenv.a

Kokoa lompakko

CD ~ / puhdas / src /

make -f makefile.unix

Odota asennuksen päättymistä. sen pitäisi kestää noin 20-30 minuuttia.

Kun odotat palvelimen asennusta, valmistele a.txt-tiedosto, joka noudattaa alla olevaa asettelua.

Lable: MN1

Julkinen IP: Your_public_IP + portti

Masternode-avain: your_Mn_private_key

Mn conf -viiva: your_ Mn_transaction_output

Maksuosoite: Oman maksusi osoite

MN-linja

rpcuser =  oma_pure_username

rpcpassword = salasanasi

rpcallowip = *

rpcport = oma_porttinumerosi

palvelin = 1

kuuntele = 1

daemon = 1

maks. liitännät = 50

portti = porttisi numero (5-numeroinen)

ulkoinen = Julkinen IP-osoitteesi ilman porttia

Masternodeaddr: Sinun_julkinen _IP_Plus_portti

rpcuser = sinun käyttäjä nimesi

rpcpassword = salasanasi

rpcallowip = *

rpcport =oma_porttinumerosi

palvelin = 1

kuuntele = 1

daemon = 1

logtimestamps = 1

maks. liitännät = 50

sitoa = Julkinen ip + portti

Masternode = 1

Masternodeprivkey =  Your_masternode_Private_key

Korvaa lihavoituna korostetut osat tarvittavilla tiedoilla.txt-tiedostossa.

Tarvitset masternode-maksuosoitteen palkkioiden vastaanottamiseen.

Jälleen mennä Vastaanottaa -> Luo uusi osoite. Voisit nimetä sen MN-maksuosoite.

Täytä seuraavaksi IP- ja porttinumerotiedot. Hanki pää-IP osoitteesi VPS: ltä ja lisää

IP ja porttisi numero kuvan osoittamalla tavalla. Muista liittää julkinen IP yhdessä porttisi numeron kanssa, jotka on erotettu kaksoispisteellä seuraavasti:

194.168.8.1:13456

Sinun julkinen IP, mukaan lukien portin numero, on masternode_osoite ja sitoa. Kun valitset RPC-numero, vain kaksi muuta asiaa on jäljellä: Masternode-kokoonpanolähdöt ja masternode-yksityinen avain.

MN-määritysrivi on tapahtumalähtö, joka syntyy, kun maksetaan 5000 PURE. Mene paikalliseen lompakkoon. Klikkaus auta -> Virheenkorjausikkuna. Siirry Konsoli-välilehti. Kirjoita alareunaan ”masternode-lähdöt”; paina Enter.

Työkalut-ikkuna

Sinun pitäisi odottaa, kunnes sinulla on vähintään kymmenen vahvistusta kyseiselle tapahtumalle, ennen kuin yrität saada tuloksia. Kun tapahtumasi on vahvistettu kymmenen kertaa, konsoli-ikkunan tulisi näyttää MN-lähdöt, joka on pitkä aakkosnumeeristen merkkien merkkijono, joka päättyy joko 1 tai 0. Tämä merkkijono on MN-määritysrivi.

Osoite näyttää tältä:

Masternode-osoite

Puolipistettä seuraavaa {1} kutsutaan tapahtumaindeksiksi, kun taas loput suluissa olevasta merkkijonosta ovat tapahtuman tunnus. Kopioi nämä tiedot MN.txt-tiedostoon. Muista poistaa lainausmerkit.

Saat yksityisen MN-avaimen, kun olet määrittänyt käyttäjän.

Käyttäjän lisääminen

Tähän mennessä, jos VPS-asetuksesi on jo asentanut, voit jatkaa ja lisätä käyttäjän. Siirry juurikonsoliin, kirjoita cd ja liitä seuraava komento luodaksesi MN-käyttäjänimesi.

sudo useradd -m mn1 -s / bin / bash

Aseta seuraavaksi salasana juuri lisäämällesi käyttäjälle. liitä alla oleva komento ja muista valita salasana, jota et unohda.

sudo passwd mn1

Luo nyt hakemisto juuri lisäämäsi käyttäjälle. Liitä alla olevat komennot yksi toisensa jälkeen.

sudo mkdir / home / mn1 / pure

sudo cp ~ / pure / src / pured / home / mn1 / pure /

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Viimeinen komento yrittää muokata uuden käyttäjän määritysriviä. Sinun pitäisi saada virhe, joka sanoo, että hakemistoa “home / mn1 / .pure” ei ole olemassa. Jos näet tämän virheen, olet oikeaan suuntaan. Napauta CTRL + X poistua.

Vaihda hakemistoa

Voit muokata määritystiedostoa suorittamalla ensin kyseisen käyttäjän demonin ja yrittämällä muokata sitä. Palaa Putty-sovellukseen ja liitä pää-IP-osoitteesi verkkopalvelimelta. Klikkaus “Avata”.

Näkyviin tulee Cmd-ikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Käytä “Mn1” käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jonka luit yllä kirjautumiseen.

Root ja MN1-käyttäjä

Voit nyt yrittää käynnistää daemonin seuraavalla komennolla

~ / puhdas / puhdistettu –demon

Koska et ole määrittänyt RPC-käyttäjänimeä ja salasanaa, saat virheilmoituksen. Palaa nyt juuritiedostoon ja liitä seuraava komento muokkaamaan juuritiedostoa.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Sinun pitäisi nyt pystyä muokkaamaan juuritiedostoa; se luotiin, kun suoritit daemonin.

Kopioi ja liitä seuraava komentorivi juurikonsoliin. Korvaa lihavoidut tiedot palvelintiedoillasi.

rpcuser = sinun käyttäjä nimesi

rpcpassword = salasanasi

rpcallowip = *

rpcport = oma_porttinumerosi

palvelin = 1

kuuntele = 1

daemon = 1

maks. liitännät = 50

portti = sinun numerosi

ulkoinen = your_Public IP

Masternodeaddr: your_Public_IP: Portin numero

Masternodeaddr

Napauta nyt CTRL + X poistua, ja Y-näppäin Tallenna. Olet nyt valmis aloittamaan demonin.

Siirry MNuser-ikkunaan ja liitä tämä komento:

~ / puhdas / puhdistettu –demon

Tämän komennon pitäisi käynnistää PURE-palvelin. Liitä tämä komento nähdäksesi masternode-yhteydet.

katso ~ / puhdas / puhdistettu getinfo

Yksityisen avaimen hankkiminen

Masternode-yksityinen avain on viimeinen haettava tieto. Kun olet saanut yksityisen MN-avaimen, muokkaa asetustiedostoa viimeisen kerran. Sinun on kuitenkin odotettava, kunnes kylmä lompakkopalvelimesi synkronoituu lohkoketjun kanssa.

Napauta CTRL + C lähteä “saada tietoa”, ja liitä tämä komento samaan konsoli-ikkunaan.

~ / puhdas / puhdistettu masternode-genkey

Sinun pitäisi nähdä yksityinen MN-avain; liitä se tekstitiedostosi asiakirjaan.

Masternode-yksityinen avain

Voit nyt muokata conf-tiedostoa, mutta ensin sinun on pysäytettävä palvelin. Pysäytä MN-palvelin seuraavalla komennolla.

~ / puhdas / puhdistettu pysäytys

Liitä tämä komento Root-konsoliin.

sudo nano /home/mn1/.pure/pure.conf

Tämän jälkeen poista viimeiset kolme riviä ja korvaa ne seuraavilla komentoriveillä MN.txt-tiedostosta.

sitoa = your_IP_Addr: portin numero

Masternode = 1

Masternodeprivkey = your_masternode_privatekey

MN yksityinen avain

Käynnistä nyt demoni uudelleen käyttämällä alla olevaa komentoa. Kun palvelin käynnistyy, voit lopettaa istunnon.

~ / puhdas / puhdistettu –demon

Viimeinen vaihe jäljellä nyt: siirry Windows-lompakkoon ja siirry kohtaan Masternodit->Luoda.  Täytä puuttuvat tiedot kenttiin.

Lisää tai muokkaa Pure nude

Alias: Masternode-tunniste.

Osoite: Your_VPS_Main_IP

Privkey: Masternode Genkey

Txhash: masternode-tapahtuman lähtöosoitteesi

Lähtöindeksi: 1

Palkinnon osoite: Oman_maksusi_osoitteesi

Palkinto %: 100

Klikkaus OK ->Päivittää nähdäksesi luettelosi MN: stä. Napsauta Käynnistä->Päivittää aloittaaksesi PURE-masternodin suorittamisen.

Katso tämä video saadaksesi visuaalisen esityksen asennusprosessista.

Lopulliset ajatukset

Masternodit ovat aito tapa ansaita tuloja passiivisesti. Kun teet sijoituspäätöksiä, älä katso yksinomaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Kyllä, saan sen – haluat ansaita rahaa.

Mitä korkeampi palkkio, sitä suurempi riski liittyy. Jotkut salausprojektit alkavat myöntämällä vaikeasti vastustettavia palkintoja, mutta ajan myötä ROI laskee voimakkaasti. Tällaiset hankkeet ovat riskialttiita; ei ole takeita siitä, että hanke tuottaa tuloja pitkällä aikavälillä. Jos et anna pelon menettää massiivista sijoitetun pääoman tuottoprosenttia sinuun, on suuri mahdollisuus, että tyydytään ääniprojektiin. Muista, TEE TUTKIMUKSESI – aina.

Lukea: Kuinka arvioida mikä kryptovaluutta on seuraava iso asia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map