Gemini Exchange Review: Täydellinen opas

Gemini on yksi markkinoiden luotettavimmista, hyvin säännellyistä ja läpinäkyvistä kryptovaluutanvaihdoista. Mutta kaikilta ammattilaisiltaan se on rajoitettu foorumi, ja jotkut päänsäryt saattavat saada sinut ajattelemaan kahdesti. Löysin verkosta paljon vanhentuneita tai harhaanjohtavia arvosteluja. Siksi päätimme kirjoittaa tämän päivitetyn Gemini-arvostelun.

Gemini vaihto-kotisivu

Kaksoset exchange on itse julistama maailmanluokan digitaalinen omaisuuden vaihto, jolla on korkean profiilin julkkistausta. Perustaja Winklevoss kaksoset (kaverit, jotka Zuckerberg varasti Facebookin), se on New Yorkin luottamusyhtiö se on omaksunut salausyhteisön eniten vihaa yhden asian: sääntelyn.

New Yorkin osavaltion tiukkojen määräysten, taloudellisen avoimuuden ja FDIC-vakuutusten ansiosta se on yksi turvallisimmista vedoista muuten epävakailla markkinoilla.

Siinä ei ole paljon lisäominaisuuksia, mutta minusta se oli sileä, nopea ja melko intuitiivinen. Sillä on yksi ominaisuus, josta pidin erityisesti: se tasapainottaa, tilaukset ja hinnat samanaikaisesti, joten et menetä rahaa hitaista latausaikoista (lisätietoja tästä alla).

Tästä oppaasta löydät Gemini-vaihtopalkkiot, vahvistuksen, ominaisuudet, valuutat, selitykset ja paljon muuta.

Gemini-vaihdon tärkeimmät edut

Mikä on Gemini Bitcoin Exchange?

Gemini-pörssi on digitaalinen omaisuudenvaihto, joka on erikoistunut Bitcoinin ja Ethereum Yhdysvaltain dollareille. Se on sekä välittäjä että markkinapaikka. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa Bitcoinia suoraan heiltä (kuten valuutanvaihto lentokentällä) tai käydä kauppaa muiden kryptovaluutan haltijoiden kanssa (kuten New Yorkin pörssi).

Toisin kuin useimmat muut yritykset, Gemini-pörssi on erittäin hyvin säännelty. Tämä antaa sille mahdollisuuden saada säilytyspalvelut yhtä hyvin. Täysin vaatimustenmukaisena yrityksenä se noudattaa tiukkaa noudattamisprotokollaa. Korkean tulotason kauppiaille ja laitoksille tämä on siunaus. Useimmille salauksen ystäville se on puhdasta pahaa (liioittelua).

coinmarketcap.com Tietoja KaksosistaLöydät Gemini-kryptovaluutan todellisen hinnan Coinmarketcap.com -sivustolta

 • Perustettu: 2015
 • TOIMITUSJOHTAJA: Cameron ja Tyler Winklevoss
 • Valuutat: BTC, ETH, USD
 • Maksuvaihtoehdot: Salaus, pankkisiirto, ACH
 • Todentaminen: Joo
 • Sovellus: Ei
 • HQ: New York
 • Palkkiot: Maker-Taker-kaupan palkkiot (0% -. 25%) | Talletus / nostomaksut: ILMAINEN!

Gemini perustettiin vuonna 2015 kuuluisien Winkleviin, Cameronin ja Tylerin toimesta. Vuoteen 2016 mennessä siitä oli tullut ensimmäinen lisensoitu Ethereum-pörssi markkinoilla. Kaksoset halusivat luoda turvallisen vaihdon, joka meni eri suuntaan kuin kilpailijat ja omaksui reaalimaailman talouden. Tällä hetkellä se harjoittaa vain BTC: tä ja ETH: ta, mutta sillä on erittäin likvidejä Bitcoin-markkinoita. Mukaan Coinmarketcap.com, sen 24 tunnin volyymi on yli 88 miljoonaa dollaria (helmikuu 2018). BTC-kaupan ei pitäisi koskaan olla vaikeaa tehdä täällä.


ominaisuudet

Toiminnallisuus

Käyttöliittymä on sujuva ja intuitiivinen, ja kaupankäyntimekanismi tasapainottuu välittömästi. Se on rajoitettu, mutta se tekee mitä tekee hyvin.

Turvallisuus

Gemini-pörssi on yksi alan säännellyimmistä ja vaatimustenmukaisimmista yrityksistä. Sen vakuutus, turvallisuusprotokollat ​​ja varainhoitoasetus tekevät siitä turvallisen panoksen rahoillesi.

Valuutat

Voit ostaa / myydä / vaihtaa Bitcoinia ja Ethereumia vain USD: llä.

Maine

Löysimme Gemini-maineen olevan erittäin hyvä yhteisön keskuudessa turvallisuuden ja toimivuuden kannalta. Valtion sääntelyyn liittyvistä siteistä johtuu voimakas inhoaminen, mutta se siitä.

Tuki

Siellä on vahva UKK-osio, ja sähköpostituki on yleensä reagoiva tutkimuksessani. Heillä ei kuitenkaan ole puhelintukea. Se on vähän ärsyttävää.

Palkkiot

Valmistaja- / ottopalkkiot ovat periaatteessa alan standardeja lukuun ottamatta valmistajapalkkioita, jotka ovat hiukan korkeammat kuin kilpailijat (.25%).

Yleensä ottaen

Sillä mitä se on, Gemini-vaihto on loistava – turvallinen, sujuva ja läpinäkyvä. Mutta se on rajallinen eikä nimettömyyttä ole.

Onko Gemini turvallinen? | Kaksosten turvallisuus

Koska “onko kaksoset turvallisia?” on yksi yleisimpiä aiheita verkossa, ajattelin aloittaa siitä.

KYLLÄ, pörssi on kenties markkinoiden turvallisin veto Bitcoinin ostamiseen. Siinä on ominaisuudet, joita voit odottaa BTC-vaihdolta:

 • 2FA: Kaksivaiheinen todennus on ylimääräinen tietoturva-aste varmistaa, ettei kukaan pääse tilillesi. Asetit sen kautta Google Authenticator ja tämä lähettää koodin puhelimeesi joka kerta, kun kirjaudut sisään. Syötä sitten kertaluonteinen koodi käyttääksesi tiliäsi.
 • Amazon-verkkopalvelut: Bitcoinejasi suojaa Amazonin pilviturva. Heidän todistettu kokemuksensa antoi minulle mielenrauhan.
 • Kylmävarasto: Suurin osa varoista pidetään offline-tilassakylmävarasto”, Mikä tarkoittaa, että ne eivät ole yhteydessä verkkoon tai alttiita hakkereille.

KÄRKI

Kylmävarastointi ei ole vain massiivinen vaihto. Jos sinulla on paljon Bitcoineja (tai muita kolikoita), pidä ne offline-tilassa myös kylmävarastossa. Se on ainoa tapa pitää heidät 100% turvassa hakkereilta. Jos haluat oppia pitämään Bitcoins turvassa hakkereilta, tämä artikkeli on turvallisesti varastoida Bitcoins on ainoa, jonka sinun on koskaan luettava.

Mutta sivuston turvallisuuden lisäksi heillä on myös taloudellisia turvatoimia, joita muilla pörsseillä ei ole (hyvässä tai huonossa …).

 • FDIC-vakuutetut tilit
 • Täysin lisensoitu ja säännelty
 • Erilliset rahastot, jotka eroavat laillisesti yritysrahastoista

Voit olla varma, että rahasi ja tietosi ovat turvassa Gemini-vaihdossa.

** PITÄÄ LUKEA **: Henkilötunnuksesi vaaditaan – New Yorkin osavaltion luottamusyhtiönä vaihto vaaditaan sosiaaliturvatunnuksesi keräämiseksi. Tämän on oltava pankkistandardien ja rahanpesun vastaisten sääntöjen mukainen. Verkossa oli jonkin verran epäilystä tästä.

Gemini arvostelutTämä on täysin normaalia. Älä huoli siitä.

Tämä on täysin normaalia. Älä huoli siitä.

Ketkä ovat Winklevoss-kaksoset?

Winklevossin kaksosetTWinklevoss-kaksoset

Cameron ja Tyler Winklevoss saattaa olla ensimmäinen Bitcoin-miljardööri, mutta he olivat kuuluisia kauan ennen kuin kryptovaluutta oli jokapäiväinen termi. Kaksoset keksivät idean, joka lopulta johti Facebookiin ollessaan Harvardin yliopistossa. Itse asiassa tuomioistuin totesi, että Mark Zuckerberg (Facebookin perustaja) oli velkaa heille 65 miljoonaa dollaria vahinkoja (he sitten sijoitti 11 miljoonaa dollaria Bitcoiniin).

Heidän kokemuksensa laillisesta liike-elämästä sai heidät luomaan salausvaihdon, joka yhdistää kuilun digitaalisen omaisuuden “saaren” ja reaalimaailman “mantereen” välillä.

Mitkä ovat Geminiin palkkiot ostamisesta, kaupasta ja talletuksista?

Gemini-pörssi käyttää dynaamista valmistajan / ottajan palkkiotaulukkoa. Pohjimmiltaan sivusto laskee maksusi kahden asian perusteella:

 • Olitpa lisäämässä likviditeettiä vai pienentämässä sitä.
 • Kuinka paljon olet käynyt kauppaa viimeisten 30 päivän aikana.

Suurin osa kauppiaista maksaa 25% sekä valmistajan että ottajan palkkioista. Takaajamaksut voivat olla jopa 10% ja valmistajapalkkiot voivat pudota 0%: iin volyymista riippuen.

Minulla on hyviä uutisia talletuksista: ne ovat ILMAISIA!

Gemini-talletus- ja nostomaksutGemini-talletus- ja nostomaksut

Gemini Exchange -maksut vs. kilpailu

Bittileima: .25% kauppamaksu | 5% luottokorttimaksu

Bittrex: .25% kauppamaksu.

LocalBitcoins: Ei “maksuja” 1%: n myyntipalkkio Korkeammat kolikoiden hinnat

Bitfinex: Valmistaja: .1% / Taker: .2%

Mitkä ovat Geminiin talletusvaihtoehdot yhdysvaltalaisille / kansainvälisille asiakkaille?

Gemini on tällä hetkellä saatavilla 46 osavaltiossa, Puerto Ricossa, Isossa-Britanniassa, Singaporessa, Etelä-Koreassa ja Hongkongissa.

Talletusvaihtoehdot ovat rajoitettu ACH: lle, pankkisiirrolle ja Bitcoinille tai Ethereumille. Pörssi toimii vain Yhdysvaltain dollareina.

Geminiin talletusvaihtoehdot yhdysvaltalaisille / kansainvälisille asiakkaille

Mitkä ovat Geminiin rajoitukset vahvistetuille käyttäjille?

Kun tilisi on vahvistettu, sinua muutama rajoitus koskee. Toisin kuin kilpailijat, Kaksoset asettavat kaikille samat rajat. Tasoja ei ole.

Yksilöt

 • Päivittäin: 500 dollaria
 • Kuukausittain: 15 000 dollaria
 • Peruutus: 100 000 dollaria päivittäin

Kryptovaluuttatalletuksille tai nostamisille ei ole RAJOITUKSIA.

Gemini-rajat instituutioilleJos olet laitos, rajasi ovat hieman korkeammat.

Jos olet laitos, rajasi ovat hieman korkeammat.

Kuinka käyttää Gemini Bitcoin Exchangea Rekisteröinti, todentaminen, rahoitus ja BTC: n ostaminen

Perustaminen Kaksosiin vaatii hieman enemmän byrokratiaa kuin muut pörssit. Mutta sitä odotat voimakkaasti säännellyltä laitokselta, jolla on hienoja lisenssejä. Käsittelen lyhyesti kuinka ilmoittautua ja käyttää vaihtoa täällä.

1) Rekisteröidy

Mene Gemini.com ja napsauta Rekisteröi oikeassa yläkulmassa.

Gemini-rekisteröintiNapsauta kotisivulla Rekisteröi.

Anna muutama perustiedot ja vahvista sitten sähköpostiosoitteesi.

2) Määritä 2FA

Ylimääräisenä turvatoimenpiteenä sinun on ensin määritettävä 2FA. Tämä vahvistaa mobiililaitteellasi kirjautumisen tilillesi.

2FA turvallisuuteen2FA on tärkeä turvallisuuden kannalta.

3) Anna tiedot ja vahvista tilisi

Täältä sinun tarvitsee vain vahvistaa pankkitilisi, henkilöllisyytesi ja asiakirjat. Voit vahvistaa henkilöllisyytesi lataamalla voimassa olevan ajokortin. Muille kuin yhdysvaltalaisille hakijoille suoritetaan yleishyödyllinen lasku. Huomaa: tiliotteita EI hyväksytä.

KYSYMYS: Kuinka kauan Gemini-vahvistus kestää?

Vastaus on, että se riippuu. Suurimmalla osalla asiakkaista ei ole ongelmia vahvistuksessa. Toiset väittävät, että se kestää viikkoja. Verkkosivustolla sanotaan vain “mahdollisimman nopeasti”. Hyvä uutinen on, että Gemini on ollut suhteellisen vapaa muiden vaihtoon liittyvistä kysymyksistä (lisää tästä myöhemmin).

4) Rahoita tiliäsi

Rahoitus Gemini-tilillesiRahoitus on melko suoraviivaista ja sai paljon helpompaa.

Rahoitus on melko suoraviivaista ja sai paljon helpompaa.

Kaksoset ilmoitti välittömästä ACH-rahoituksesta 31. tammikuuta 2018.

5) Osta Bitcoin

Kaupankäyntirajapinta on suhteellisen yksinkertainen. Voit ostaa vain napsauttamalla sitä suurta painiketta oikeassa alakulmassa.

Osta kryptovaluutta GeminiiltäViimeinen vaihe on ostaa suosikki kryptovaluuttasi.

Jos haluat käydä kauppaa Bitcoinilla, Gemini-pörssi tarjoaa muutamia kauppatyyppejä.

Jatkuva kaupankäynti

 • Markkinoida
 • Raja
 • Välitön tai Peruuta raja
 • Maker-or-Cancel -raja

Onko kaksoset luotettava | Onko Gemini hyvämaineinen pörssi?

Toisin kuin useimmat vaihdot, Kaksoset eivät ole jatkuvan negatiivisuuden paineen kohteena. Vaikka monet Internetin käyttäjät väittävät, että muut vaihdot eivät ole mitään muuta kuin raamatullinen rutto, Kaksosista on vain vähän negatiivisia arvosteluja.

Itse asiassa arvosteluja ei ole lainkaan. Mielestäni se johtuu lähinnä siitä, että on olemassa yksinomainen asiakaskunta, joka käyttää sitä, ja useimmat eivät kumartu perusteettoman negatiivisuuden tasolle. Se ei tarkoita, että vaihto olisi täydellinen. Katsotaanpa, mitä löysin Kaksosten maineesta.

Positiiviset arvostelut

Positiiviset arvostelut Gemini-vaihdosta keskittyivät siihen, että se oli turvallinen, hyvämaineinen ja nopea. Kaupankäynti, käyttöliittymä ja sääntely antoivat käyttäjille tietyn mielenrauhan, toiset eivät. Myös käyttäjät rakastavat läpinäkyvyyttä. Maailmassa, jossa suurinta osaa yrityksistä ympäröi mysteeri, Kaksoset ylistävät julkkisaan ylpeänä.

Gemini-vaihdon maineGemini Exchange -maine

Negatiiviset arvostelut

Negatiiviset arvostelut keskittyvät muutamaan asiaan, lähinnä siihen, että voit käydä kauppaa vain BTC: llä, ETH: lla ja USD: llä. Muilla ehdoilla on rajoitettu tuki ja toiminnallisuus. Menossa Gemini Reddit on paljon erilainen kuin muut pörssit. Useimmat vaihdot ovat satojen langattomien kohteiden huono palvelu. Kaksosien etusivu on melko kesy verrattuna siihen.

hauska Gemini-arvostelu

“Vaimoni ei välitä”. Ehkä paras säikeen otsikko, jonka olen koskaan nähnyt salausalalla.

Raskaan sääntelyn ja vahvan julkisen työn kautta Facebook-kaksoset ovat saaneet yleisön ja salausyhteisön luottamuksen (vaikka monet eivät pidä siteistään hallitukseen!). Ainoa asia näyttää olevan satunnaiset pitkät odotusajat.

Kolme parasta Gemini-vaihtoehtoa lisää valuuttoja varten

Bitcoin ja Ethereum eivät tee sitä sinulle? Siellä on paljon kilpailijoita, jotka tarjoavat satoja harvinaisia ​​alt-kolikoita spekulointiin. On jopa muita, joiden avulla voit käydä kauppaa fiat-valuutoilla, kuten euro, rupla tai Ison-Britannian punta. Tässä on 3 suosituinta Gemini-vaihtoehtoa lisää kolikoita ja valuuttoja varten.

1) Binanssi

Binance-vaihto-logo

Binance on aasialainen kilpailija useimmille yhdysvaltalaisille pörsseille. Kun sanotaan vaihda maailmaa, se tarkoittaa sitä. On yli 370 kauppaparia ja joukko kolikoita, joista useimmat ihmiset eivät ole koskaan kuulleet. Se sisältää hullut Maserati-lahjat, perusteellisen kauppaliittymän ja tarpeeksi työkaluja, jotka auttavat kauppiaita hallitsemaan taalaa markkinoilla. Se on vain salauksenvaihto, mutta se on täydellinen paikka kokeilla ja ansaita tonnia rahaa sijoittamalla uusiin kolikoihin! Muista lukea koko katsaus Binance-vaihtoon CryptoPositive-yhtiöltä ENNEN KAUPPAA, jotta osaat välttää riskit.

2) Coinbase

Coinbase-vaihto-logo

Coinbase on maailman suurin Bitcoin-välittäjä. Se on epäilemättä yksi turvallisimmista ja mukavimmista tavoista päästä BTC-markkinoille. Itse asiassa siitä se saa nimensä. Tällä sivustolla on ostettu ja myyty yli 50 miljardia dollaria. Se tarjoaa asiakkaille turvallisen tavan ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Se ei tarjoa paljon enemmän valuuttoja kuin Gemini-vaihto, mutta se on alku. Pelinvaihtaja on, että se yhdistää sinut GDAX, joka on vaihto, jonka toiminnot ovat parempia kuin Gemini. Kortilla ostamisen maksu on 3,99%. Lue täydellinen arvostelu Coinbasesta CryptoPositive-sivustolta tietää, miksi Coinbase on loistava Bitcoinin ostamiseen, mutta käyttäjät alkavat kyseenalaistaa sen.

3) Poloniex

Poloniex vaihto-logo

Maailman aktiivisin digitaalisen omaisuuden vaihto, Poloniex, on likvideä, sileä ja kolikkorikas pörssi. Voit vaihtaa yli 80 kolikkoa ja 170 + paria hämmästyttävällä likviditeetillä. Sen toimivuus ei ole yhtä hyvä kuin Kaksosien, mutta se sopii erinomaisesti kauppiaille, jotka haluavat päästä mukaan toimintaan muiden suurten nimien kanssa markkinoilla. Viime aikoina maine on saanut osuman (helmikuu 2018). Jotkut käyttäjät ovat valittaneet nostokysymyksistä ja toiset käyttöehdoista. Silti se on edelleen vahva vaihto. Lue täydellinen arvostelu Poloniexista CryptoPositive-sivustolta tietää kaikki ennen kauppaa.

Vertailu: Kaksoset vs. Bittrex | Mikä on turvallisin Bitcoin-vaihto?

Turvallisuus on tärkein huolenaihe kaikille Bitcoin-kauppiaille. Ainoa asia, joka seisoo keskuudessasi ja menettää kaiken vaihdossa jättämäsi rahan, on sivuston turvallisuus. Siksi vaihdot käyttävät miljoonia luottamuksen saamiseen. Kaksoset ja Bittrex ovat kaksi alan parhaista. Toisella puolella Facebook-miljardöörejä, jotka ylittivät digitaalisen valuutan ja oikean rahan välisen kuilun. Toisaalta joukko turvatekijöitä, jotka toivat maailman suurimpien teknologiayritysten huipputurvallisuuden Bitcoinin valtakuntaan.

Valmistaudutaan mölyyn!

Bittrex yhdellä silmäyksellä

Bittrex on seuraavan sukupolven digitaalinen valuutanvaihto, jolla on suuri turvallisuus ja toiminnallisuus. Sen perusteellisen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat tehdä erilaisia ​​kauppoja vaikeasti lausuttavien työkalujen avulla. Kiinnostuksesi herättää reilusti yli 250 kolikkoa, ja palkkiot ovat vakio. 25% kaikista kaupoista. Sen maineeseen liittyvä väite on, että sen perusti tietoturvajoukkojen joukko verkkomaailman suurimmista nimistä (Amazon, Microsoft jne.). Toiminnallisuus, kolikot ja turvallisuus ovat auttaneet sitä saamaan hyvän maineen yhteisön keskuudessa.

Huono puoli: Se on VAIN CRYPTO. Et voi käyttää USD: tä tilisi rahoittamiseen. Tämän lisäksi se EI OLE ALUSTAVA YSTÄVÄ.

Head-to-Head

 • Turvallisuus: Pestä
 • Palkkiot: Kaksoset
 • Kolikot: Bitrex
 • Kaupankäynti: Bittrex
 • Osta ing: Kaksoset
 • Fiat: Kaksoset
 • Toiminnallisuus: Bittrex
 • Aloittelijaystävällinen: Kaksoset
 • Tuki: Bittrex

Voittaja: TIE

KÄYTÄ GEMINIÄ jos olet aloittelija, joka haluaa ostaa ensimmäisen Bitcoinisi turvallisella alustalla tai laitoksella, joka käy kauppaa valtavilla määrillä.

KÄYTÄ BITTREXiä jos haluat käydä kauppaa jokaisella kuviteltavalla kolikolla vain kryptovaluutalla ja sinulla on kokemusta kaupasta.

Salauspositiiviset tykkäykset / ei-tykkäämiset

Sillä, mitä se tekee, ei ole paljon epämiellyttävää Kaksosista. Sillä ei ole suurinta toiminnallisuutta tai monimutkaisuutta, mutta se ei koskaan väitä olevansa kumpikaan. Se on turvallinen ja hyvin säännelty pörssi, joka keskittyy vain Bitcoinin ja Ethereumin ostamiseen / myyntiin / kaupankäyntiin Yhdysvaltain dollareille.

Katsotaanpa joitain tärkeimpiä tykkäyksiä ja ei-tykkäyksiä.

Tykkää

Aloittelijaystävällinen

Voit ostaa ensimmäisen Bitcoinisi intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Ja kaikki luotettavalta välittäjältä. Ei huono paikka aloittaa aloittelijoille.

Tasainen toiminnallisuus

Kaikki meni sujuvasti ostamaan BTC: tä. Kaksosista ei ole paljon, minkä vuoksi se voi mennä niin nopeasti.

Muutama asia

Jotkut ovat kokeneet vahvistus- ja talletusongelmia, mutta se ei ole mikään muu kuin mitä muut vaihdot käyvät läpi (katsellen sinua, CEX.IO).

Ei pidä

Muutama valuutta

Gemini-pörssissä on käytettävissä vain Bitcoin tai Ethereum. Ja vaihto toimii vain Yhdysvaltain dollareina. Ei loistava ihmisille, jotka haluavat piristää asioita.

Raskas sääntely

Kaikki lisenssit ja määräykset luovat vanteita, joista ei ole hauskaa hypätä. Se on kuitenkin sen arvoinen mielenrauhan takia.

maksutavat

Mikään luottokortti tai muu valuuttavaihtoehto ei tee siitä vaikeaa muille kuin Yhdysvaltain asukkaille tai ihmisille, joilla ei ole salausta.

Gemini FAQ | Onko se Legit, onko se lompakko, onko Kaksosilla sovellus?

Kaksosten tuki puuttuu melko vähän ja oikean tiedon löytäminen on vaikeaa. Olen asettanut vastaukset verkon yleisimpiin käyttäjien kysymyksiin täällä helpottamaan asioita (sinun ei tarvitse kiittää minua. Olisi kuitenkin mukavaa).

K: Onko Gemini Exchange turvallinen ja lainmukainen?

A: Joo. Olen katsonut tämän tyhjentävästi. Se on yksi turvallisimmista markkinoilla.

K: Onko Gemini Exchange lompakko?

A: Kyllä, voit tallentaa BTC: n kuumaan lompakkoonsa, mutta EI ole suositeltavaa koskaan tallentaa enemmän Bitcoineja kuin tarvitset pörssissä. Älä koskaan pidä BTC: täsi paikassa, jossa sinulla ei ole hallintaa.

K: Hyväksyykö Gemini PayPalin?

A: Ei, voit tallettaa vain langalla, ACH: lla tai salauksella USD: ssä.

K: Onko Kaksosilla sovellusta?

A: Ei.

K: Miksi Bitcoinin hinnat eroavat Kaksosista?

A: BTC: n hinta perustuu markkinoihin eikä muihin pörsseihin.

K: Kuinka kauan Kaksosilla kestää henkilöllisyyteni vahvistaminen?

A: Vaihdossa sanotaan vain “mahdollisimman nopeasti”. Suurin osa käyttäjistä tarkistaa henkilöllisyytensä nopeasti.

Tuomio Gemini Review: Onko Gemini hyvä Bitcoin Exchange?

Huolimatta siitä, että yhteisö on nuorempi kuin useimmat kilpailijat ja tarjoaa vain Bitcoinia ja Ethereumia, yhteisö pitää Gemini-vaihtoa. Se sanoo jotain. Alhaiset palkkiot, hyvä toiminnallisuus, luotettava tuki ja raskas sääntely tekevät siitä erinomaisen paikan turvallisuutta etsiville uusille tulokkaille. Markkinoilla, jotka ovat täynnä hämärää vaihtoa ja tuskin palauttavat sähköpostejasi, Gemini-tuki on kestänyt negatiivisuuden rynnäkön hyvin.

Se ei ole kovin monimutkainen, etkä voi tehdä paljon muuta kuin ostaa ja vaihtaa BTC: tä perustavalla tavalla (huutokauppa on saatavilla, mutta ei marginaalikauppaa), mutta mitä se tekee, se on huippuluokkaa.

Tuomio: Erinomainen aloittelijoille, tietoturvakokeilijoille ja instituutioille, jotka haluavat käydä kauppaa BTC: llä likvideillä markkinoilla. Huono kokeneille kauppiaille, jotka haluavat enemmän valuuttapareja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map