Coinmama-arvostelu – onko tämä välittäjä 100% legitiimi?

Contents

Coinmama-arvostelu – onko tämä välittäjä 100% legitiimi?

Haluatko ostaa Bitcoinin nopeasti luottokortilla, mutta et ole varma, onko Coinmama turvallinen käyttää? Tämä opas opettaa sinua käyttämään tätä verkkosivustoa turvallisesti.

Coinmama sopii parhaiten asiakkaille, jotka haluavat BTC: n nopeasti. Lue koko arvostelu ENNEN KUIN OSTAT, jotta et tuhlaa aikaa tai rahaa!

Coinmama on hyvämaineinen, turvallinen ja kätevä Bitcoin-välittäjä. Se on erittäin suosittu, koska se tarjoaa yhden yksinkertaisimmista tavoista ostaa BTC välittömästi – luottokortilla ja ilman vahvistusta.

bitcoin-välittäjä

Yli 500 000 tyytyväistä asiakasta on ostanut Bitcoinin sivustolta. Siinä on puhdas käyttöliittymä, yksinkertainen ostoliukusäädin ja suhteellisen helppo vahvistusprosessi.

Huolimatta yrityksen avoimuuden varhaisista huolista, se on kasvanut yhdeksi arvostetuimmista markkinoilla.

Se ei tarkoita, että kaikki on täydellistä. Maksat paljon siitä, mitä saat. Korkeiden hintojen lisäksi se tukee vain Bitcoinia ja Ethereum (toisin kuin kilpaileva Coinbase).

Sillä mitä se on, Coinmama on loistava. Se on nopea, yksinkertainen ja turvallinen tapa hankkia BTC vaivatta.

Plussat:
 • Yksinkertainen ja kätevä
 • Ei vahvistusta pienille ostoksille
 • Erittäin aloittelijaystävällinen
 • Luottokortti- ja maksukorttiostokset
 • thumbs upTurvallinen, hyvämaineinen ja läpinäkyvä
Haittoja:
 • Erittäin kallis
 • Rajoitetut kolikon vaihtoehdot
 • peukalo alas Ei myydä
 • thumbs down Rajoitettu 23 Yhdysvaltain osavaltioon

ominaisuudet

Turvallisuus

Coinmama on rekisteröity FINCEN eikä sillä ole salausta käyttäjien puolesta. Tämä tekee siitä vähemmän altis hakkeroinnille. Luottokorttitietoja pidetään kuitenkin. Vaihto ei ole koskaan kärsinyt rikkomuksia.

Yksityisyys

Huolimatta siitä, että yritys voi ostaa jopa 150 dollaria ilman tarkastusta, yritys vaatii asiakirjoja suurempien ostojen osalta. He tallentavat myös luottokorttitietueita.

Käyttäjäkokemus


Kaikki käyttäjäystävällisestä ostomekanismista suoraviivaiseen käyttöliittymään tekevät UX Coinmamasta näyttävän.

Palkkiot

Perusteelliset työkalut, yksityiskohtainen käyttöliittymä ja rehevät markkinat tekevät Bitstampin kaupankäyntikokemuksesta yhden parhaista liiketoiminnassa.

Tuki

Asiakastuki on tavoitettavissa sähköpostitse, ja heillä on kattavat usein kysytyt kysymykset. Arviot vaihtelevat foorumeilla, mutta yleensä niihin suhtaudutaan myönteisesti.

Yleensä ottaen

Mielestäni se on loistava vaihto BTC: n ostamiseen kortilla, etenkin aloittelijoille. Se on kuitenkin. Kaikelle muulle, kokeile eri vaihtoa.

Tietoa henkilöstä Coinmama

Se tarjoaa erittäin nopeita, turvallisia ja yksinkertaisia ​​BTC-ostoksia luottokortilla. Ja se toimii lähes maailmanlaajuisesti, ja asiakkaita on yli 200 maassa. Se on saatavana myös 23 Yhdysvaltain osavaltiossa.

Se tarjoaa asiakkaille virtaviivaisen mekanismin Bitcoinin tai Ethereumin ostamiseen. Kaikkia ostoksia helpotetaan suoraan yrityksen kanssa turvallisuuden lisäämiseksi.

Coinmama on vuonna 2013 perustettu kryptovaluutanvaihto. Huomasin, että niiden pääkonttori oli Israelissa, mutta rekisteröity Slovakiassa NBV International S.R.O. Se nosti joitain punaisia ​​lippuja, mutta pelkoni poistettiin heti, kun kävin sivustolla.

Se tarjoaa erittäin nopeita, turvallisia ja yksinkertaisia ​​BTC-ostoksia luottokortilla. Ja se toimii lähes maailmanlaajuisesti, ja asiakkaita on yli 200 maassa. Se on saatavana myös 23 Yhdysvaltain osavaltiossa.

Se tarjoaa asiakkaille virtaviivaisen mekanismin Bitcoinin tai Ethereumin ostamiseen. Kaikkia ostoksia helpotetaan suoraan yrityksen kanssa turvallisuuden lisäämiseksi.

Olemme tulleet töihin joka päivä vuodesta 2013 lähtien luomaan yksinkertaisimman rahoituspalvelun siellä ” 

– Coinmama

Hyvä tuki, aloittelijaystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tapahtumat tekevät siitä yhden parhaista tavoista ostaa Bitcoin luottokortilla. Toisin kuin monet kilpailijat, sen avulla voit myös ostaa jopa 150 dollaria valuuttaa ilman vahvistusta.

Huolimatta läpinäkyvyydestään, yhtiö on nyt erittäin hyvämaineinen ja avoin. Sen johto ja tiimi näkyvät selvästi Tietoja -sivullaan samoin kuin heidän emoyhtiönsä osoite. Minusta tuntuu, että yritys on todella omistautunut tarjoamaan turvallisen, yksinkertaisen ja ihmislähtöisen alustan.

Kaikista positiivisista asioista huolimatta se on yksinkertainen välittäjä, jolla on rajoitetut vaihtoehdot ja erittäin korkeat palkkiot.

Aloittelijoille, jotka etsivät vaivattomia Bitcoin-ostoksia, olet löytänyt ottelun.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ensimmäisen BTC: n ostamisesta alustalle.

coinmaman tiimi

Coinmaman messinki näkyy selvästi heidän sivustollaan. Suuri merkki vakaudesta ja luottamuksesta.

Coinmama-ominaisuudet:

 • tarkistaaPerustettu: 2013
 • tarkistaatoimitusjohtaja: Asaph Schulman
 • tarkistaaValuutat: Bitcoin / Ethereum
 • tarkistaaMaksuvaihtoehdot: Luotto- tai maksukortti
 • tarkistaaTodentaminen: Ei vahvistusta 150 dollariin asti Perustarkastus sen jälkeen
 • tarkistaaNopeus: BTC-ostot – välitön
 • tarkistaaSovellus: Ei
 • tarkistaaLompakko: Ei
 • tarkistaaHQ: Israel / Slovakia
 • tarkistaaPalkkiot: KORKEA – Coinmama-maksu = 5,5% | Luottokorttimaksu – 5%

Kuinka Coinmama toimii?

Olin yllättynyt siitä, että monet käyttäjät olivat hämmentyneitä siitä, miten Coinmama todella toimi. He kysyivät kysymyksiä BTC: n myymisestä, kaupasta muiden käyttäjien kanssa jne. He jopa kysyivät “voitko ostaa Rippleä Coinmamasta?” Haluan poistaa hämmennyksen näyttämällä, kuinka Coinmama toimii.

Mikä on Bitcoin Broker?

Coinmama on Bitcoin-välittäjä. Maalataksesi kuvan selkeämmin, ne toimivat aivan kuten valuutanvaihto lentokentällä – viet rahasi vaihtoon ja vaihdat sen valuutalla. Coinmama on juuri sellainen, paitsi että se on digitaalinen omaisuudenvaihto. Se tarkoittaa, että vaihdat fiat-valuutta (vain USD tai EUR) kryptovaluutta (vain BTC tai ETH).

Tämän välittäjän tapauksessa voit käyttää luottokortteja tai käteistalletuksia suoraan kryptovaluutan ostamiseen heiltä. Tämä on ristiriidassa vertaisverkon vaihdon (LocalBitcoins) tai todellisen digitaalisen omaisuuden vaihdon (Bitstamp) kanssa.

Coinmama ei helpota BTC: n myyntiä (vaikka heidän mukaansa tämä ominaisuus on tulossa). Etkä voi käydä salausta.

Miksi Coinmama on niin yksinkertaista?

coinmama-arvostelu

Coinmaman puhdas ostomekanismi on niin yksinkertainen kuin se saa.

Huomasin, että useimmat käyttäjät vetivät Coinmamaan yksinkertaisuuden ja mukavuuden vuoksi. Coinmama on niin yksinkertainen, koska se ei tarjoa paljon muuta kuin BTC: n ostamista. Ei ole vaihtoa, ei lompakkoa, ei sovellusta, ei mitään. Kun ostat valuuttasi, sinun on annettava lompakon osoite, johon he voivat lähettää sen. Coinmama ei pidä sitä sinulle.Tarvitsetko ensin lompakon? Tässä on 9 Bitcoin-lompakkoa, joihin voit luottaa pitämään BTC: n turvassa.

Voit käydä kauppaa vain USD: llä tai EUR: lla BTC: lle tai ETH: lle.

Onko Coinmama 100% legiti?

Coinmama on ollut toiminnassa vuodesta 2013. Tuolloin monet olivat skeptisiä sen turvaominaisuuksista. Tämä johtui lähinnä siitä, että operaation takana olleet ihmiset olivat salaisuuksissa. Luottaa jonkun ottamaan tuhansia dollareita lupauksesta lähettää sinulle BTC on pelottava, varsinkin jos et edes tiedä kuka tai missä he ovat.

Vuonna 2018 asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Coinmama on yksi turvallisimmista, turvallisimmista ja avoimimmista pörsseistä. Se ei ole kilpailevan Coinbasen sääntelytasolla, mutta se on erittäin turvallinen. Yleisimmät kysymykset verkossa olivat “onko Coinmama turvallinen” ja “onko coinmama 100% oikeutettu?”. Vastaus on kyllä.

Suojausominaisuudet:

 • checkRekisteröity FinCEN: ään
 • checkHolds käyttäjän salausta ei ole
 • checkKaikki ostot tulevat suoraan yritykseltä
 • Tarkista läpinäkyvä hallinta
 • checkHyvä tuki
 • tarkista läpinäkyvät tiimin jäsenet
 • tarkista rahanpesun torjunta ja tunne asiakkaasi varotoimet (yli 150 dollaria)

kryptovaluutta-arvostelu

Coinmama näyttää ylpeänä turvatodistukset edessä ja keskellä.

Voivatko yhdysvaltalaiset asiakkaat käyttää Coinmamaa?

Löysin myös paljon amerikkalaisia ​​miettimään, saivatko yhdysvaltalaiset asiakkaat käyttää Coinmamaa.

Se riippuu.

Coinmama toimii 217 maassa ympäri maailmaa, mutta palvelee vain 23 Yhdysvaltain osavaltiota. Jos sinulla on onni olla yhdessä, sinulla on täysi pääsy Coinmaman palveluihin, mukaan lukien luottokorttitalletukset.

coinmama-tuki

Muista tarkistaa, koska Coinmama lisää jatkuvasti uusia osavaltioita.

Kuinka Coinmaman luottokorttimaksut verrataan kilpailijoihin?

Coinmama on yksi markkinoiden kalleimmista välittäjistä. Maksat mukavuudesta ja turvallisuudesta. Olitpa kotoasi riippumatta, maksat samat kaksi maksua. Kun ostat BTC: tä heiltä, ​​maksat kaksi maksua:

 • tarkistaaCoinmaman 5,5%: n maksu (sisäänrakennettu BTC: n hintaan)
 • tarkistaa5%: n maksu heidän luottokorttiprosessoriltaan, Simplexiltä

Vertailun vuoksi sanotaan, että Coinmaman “maksu” on 10,5%.

Näin se tarttuu kilpailuun:

 • tarkistaaKolikkopohja – 3,99%
 • tarkistaaBittileima – 5% -8% tilavuudesta riippuvainen
 • tarkistaaBitpanda – 2% luottokortti + 2% Bitpanda-maksu

Mielestäni Coinmaman maksut ovat niin korkeat, että on vaikea perustella BTC: n ostamista heiltä, ​​ellet ole aloittelija. Jos olet asiakas, joka haluaa ostaa BTC: n kätevästi ensimmäistä kertaa, kannattaa maksaa 10,5% mukavuudesta. Jos olet kokenut, sinun pitäisi todennäköisesti löytää jokin muu.

Onko Coinmamalla peruutusmaksuja?

Coinmamalla ei ole nostomaksuja, koska se ei tarjoa lompakkoa. Coinmama ei omista käyttäjän valuuttaa. Heti kun ostat BTC: n, sinun on annettava lompakon osoite, jotta se lähetetään sinne. Siksi ei ole syytä huolehtia nostomaksuista (voit vain stressata loputtomasti valtavista luottokorttimaksuista!).

Mitkä ovat Coinmaman ostorajat vahvistamattomille asiakkaille?

Coinmama haluaa mainostaa sitä, että voit ostaa BTC: tä heiltä ilman vahvistusta. Se on totta, mutta vain hyvin rajallisin määrin. Voit ostaa vain 150 dollaria BTC: tä tai ETH: ta ennen kuin Coinmama haluaa tietää hieman enemmän sinusta. Niiden todentaminen ei ole yhtä invasiivista kuin muut sivustot, ja prosessi ei ilmeisesti ole yhtä verenkiertoa, mutta se on silti vaivaa. Niitä ei kuitenkaan ole läheskään niin säännelty kuin Coinbase.

Coinmama-tarkistus

Coinmama-tarkistustasot ja -rajat

Pidin paljon Coinmamasta siitä, että he tarjosivat useita tarkistustasoja, ja vahvistusprosessi oli melko helppo.

Jotkut pörssit vaativat paljon asiakirjoja kaupankäyntiin, ja jotkut, kuten Bitstamp, vastaavat dystooppista sci-fi Big Brotheria.

Coinmama antaa ainakin yksityisyyttä. Vahvistuksia on 3:

Taso 1

Voit ostaa BTC: tä jopa 10000 dollaria. Se vaatii yhden voimassa olevan valtion henkilötodistuksen ja itsesi, jolla sinulla on kyseinen henkilöllisyystodistus, sekä huomautuksen, jossa lukee Coinmama ja tämän päivän päivämäärä.

Hyväksytyt tunnukset ovat:

 • checkKansainväliset (muualla kuin Yhdysvalloissa !!) passit
 • checkDriver’s License
 • checkKansallinen henkilökortti

Coinmama palvelee vain 23 Yhdysvaltain osavaltiota, joten Yhdysvaltain passi ei leikkaa sitä sinulle. Sinun on todistettava, että asut yhdessä heidän palvelemastaan ​​osavaltiosta.

Taso 2

Voit ostaa jopa 50000 dollaria BTC: tä. Sinun on lähetettävä toissijainen henkilötodistus ja yleishyödyllinen lasku tai tiliotteesi. Sähkölaskut, kaapeli- ja kaasulaskut ovat hyväksyttäviä, samoin kuin luottokorttitiedot.

Taso 3

Voit ostaa jopa 1 000 000 dollaria BTC: tä. Sinun on täytettävä lyhyt lomake. Ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoja.

[sähköposti suojattu]

Coinmaman vahvistustasoilla ei ole vaikutusta päivä- tai kuukausikuluihin. Se vain lisää ostettavan BTC: n kokonaismäärää. Sinulle sovelletaan edelleen 5000 dollaria päivässä / 20000 dollaria kuukaudessa.

Kuinka kauan Coinmama-vahvistus kestää?

Löysin verkosta vaihtelevia vaatimuksia Coinmama-vahvistusajoista. Yritys väittää, että työaikana se voi kestää vain noin 2 tuntia. Korkeampi todentaminen voi kestää jopa 6 tuntia.

Verkko on kuitenkin eri mieltä. Löysin yli muutaman kirosanan täynnä olevaa maailman loppupeloa pelottavaa säiettä siitä, kuinka se oli “huijaus”. Se on iso reaktio; joskus todentaminen kestää vain jonkin aikaa.

Kuinka kauan Coinmama-vahvistus kestää?

Coinmama, kuten kirjaimellisesti kaikki muut salausalueen alustat, taipuu paineen alla. He ovat oman menestyksensä uhri. Vahvistus voi kestää päiviä. Jotkut yli viikon. Tässä on ketju Redditiltä, ​​jossa useat käyttäjät väittivät odottaneensa yli viikon ilman sanaa.

coinmama-arvostelu

Tämä ketju on alkanut 1. tammikuuta, joten molemmat käyttäjät olivat odottaneet yli viikkoa.

Kuinka ostaa bitcoineja luottokortilla Coinmamalta

Minulla ei ole häpeää sanoa, että Coinmaman ostokokemus sai minut hieman uupumaan. Se oli niin yksinkertaista ja kätevää, että minut räjäytettiin. Yksinkertainen rekisteröinti, kätevä liukusäädin ja suuret painikkeet tekivät kaikesta tuulta. Saumaton muotoilu, hyvät värit, helpot painikkeet – UX on 10/10. Näin voit ostaa BTC: n ja ETH: n luottoluokituksella Coinmamalta.

Vaihe 1: Luo tili

Mene Coinmama.com ja rekisteröidy. Se on aivan etusivulla.

kryptovaluutta-arvostelu

Rekisteröityminen osoitteessa Coinmama.com

Vaihe 2: Vahvista sähköpostiosoitteesi

Napsauta vahvistuslinkkiä sähköpostissasi. Sinut ohjataan nyt takaisin sivustolle ja sinun on kirjauduttava sisään uudelleen. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

kolikoiden todentaminen

Sähköpostivarmistus

Vaihe 3: Vahvista tilisi

Jos haluat 150 dollaria tai vähemmän, siirry kohtaan 4.

Jos haluat ostaa suuria määriä, Coinmaman on tiedettävä lisää sinusta. Vahvista tilisi napsauttamalla Hallintapaneelin vasemmalla puolella olevaa Vahvista tilisi -välilehteä.

kryptovaluutan todentaminen

Tilin todentaminen

Valitse vahvistustaso ja lataa asiakirjat. Tässä on kuvakaappaus verkkosivuston tukisivulta vahvistuksen saamiseksi.

kolikoiden todentaminen

Kuinka saada vahvistus

Vaihe 4: Osta Bitcoin

mahtavalla liukusäätimellä

Bitcoinin ostaminen Coinmamalta on kuin karkin ottaminen vauvalta. Valitse Osta Bitcoin -sivulta vain USD tai EUR ja valitse sitten summa. Voit käyttää hienoa liukusäädintä löytääksesi haluamasi summan tai syöttää sen vain manuaalisesti.

Coinmama-arvostelut: Onko se 100% legit? Onko se turvallinen paikka ostaa Bitcoinia?

Coinmama on yksi yrityksen vanhimmista nimistä. Se on alan legitiimi dinosaurus. Yritys on ollut toiminnassa aikaa vievää 5 vuotta! Coinmaman DNA on rakennettu vankille perusarvoille ja sitä johtaa heidän “salainen kastike” eli heidän tiiminsä.

Yhteisön mielipiteet ovat vahvat. Yleensä sitä pidetään luotettavana, rehellisenä ja hyvämaineisena (vaikkakin kalliina!) Välittäjänä. Se ei tee paljon, mutta mitä se tekee, se on luotettava ja turvallinen. Kuten kaikissa Bitcoin-pörsseissä, minun ei tarvinnut etsiä kauas löytääksesi huonoja arvosteluja erittäin huonolla kirjoitusasulla ja kieliopilla. Luulen, että suurin osa on vain tahroja ja tyytymättömiä asiakkaita, joiden luottokortit hylättiin. Sekä foorumin käyttäjillä että luotetuilla BTC-arvostelusivustoilla oli hyviä sanottavia.

Positiiviset arvostelut

 • Nopeasti
 • Yksinkertainen
 • Suojattu
 • Hyvä tuki

Negatiiviset arvostelut

 • Kallis
 • Talletuksia ei näy

Esimerkkejä positiivisista arvioista

positiivinen arvostelu kolikko mama

Reddit-käyttäjä, MistaCoin (ässä nimi, mies!), Tiivistää ajatukseni tarkalleen kommentilla a Coinmaman kysymyslanka Redditissä.

coinmama positiivinen arvostelu

Esimerkkejä negatiivisista arvosteluista

Kuten sanoin aiemmin, yleisimmät valitukset olivat korkeat hinnat ja epäonnistuneet maksut / talletukset, joita ei näy. Muutama erilainen käyttäjä valittaa täällä siitä, ettei koskaan saa rahaa. Mutta mitä luin verkossa, suurin osa näistä ongelmista korjataan helposti ottamalla yhteyttä tukeen tai vain odottamalla vähän kauemmin.

negatiivinen arvostelu coinmama

Tuomio

Coinmama on legitiimi. Ne ovat erittäin arvostettuja ja luotettavia. On joitain ongelmia, mutta se johtuu ylikuormitetusta tuesta. Puhuminen heille tai Simplexille (heidän luottokorttimaksuprosessorilleen) ratkaisee useimmat ongelmat.

Kolme parasta Coinmama-vaihtoehtoa pienemmille luottokorttimaksuille

Bitcoinin ostaminen luottokortilla on mahtavaa. Bitcoinin ostaminen luottokortilla ja 10,5%: n maksaminen ei ole mahtavaa. Coinmama tarjoaa nopean, turvallisen ja kätevän tavan ostaa salausta, mutta se on paras aloittelijoille. Muuten se ei todennäköisesti ole rahan arvoinen. Kun lisäät heidän 5,5%: n maksun 5%: n luottokorttimaksuun, jopa kauhistuttavimmat kuluttajat alkavat hikoilla. Jos etsit alhaisempia luottokorttimaksuja, tässä on kolme parasta vaihtoehtoa Coinmamalle.

1 # Kolikkopohja

kryptovaluutan välittäjä

Coinbase on maailman suosituin välittäjä.

Se on nopea, helppo ja turvallinen tapa ostaa BTC, ETH ja LTC. Se on toinen esimerkki aloittelijoille suunnatusta välittäjästä. Salaa on ostettu ja myyty yli 20 miljardin dollarin arvosta salausta. Se toimii usein porttina aloittelijoiden Bitcoin-maailmaan. Luottokorttimaksu on 3,99%, joten säästät melko vähän verrattuna Coinmamaan.

2 # Bitpanda

Yksi maailman esteettömimmistä pörsseistä.

Bitcoinin koti on yksi Euroopan suosituimmista pörsseistä. Aikaisemmin nimellä Coinimal, Bitpanda on yksi maailman helpoimmin vaihdettavissa olevista pörsseistä. Kaikki maksu- ja maksuvaihtoehdot voidaan tarkistaa tässä. Se on nopeasti noussut yhdeksi Euroopan suosituimmista pörsseistä, ja palkkiot eivät ole niin pahoja. Löydät maksurakenteen tässä artikkelissa.

3 # Bittileima

Yksinkertainen mekanismi BTC: n ostamiseen kortilla.

Bitstamp antaa sinun tavoittaa digitaaliset valuuttatähdet tarjoamalla yksinkertaisen mekanismin BTC: n ostamiseen kortilla. Toiminnallisesti ei ole rajoituksia sille, kuinka paljon voit ostaa / käydä kauppaa. Voit myös käydä kauppaa digitaalisella omaisuudellasi muille heidän vaihdossaan, joka on yksi alan parhaista. Se oli ensimmäinen täysin lisensoitu BTC-pörssi EU: ssa, joten se on erittäin turvallinen. Luottokorttimaksu alkaa 8%: sta, mutta laskee 5%: iin riippuen siitä, kuinka paljon ostat. Maksu on korkeampi kuin Coinmama, mutta Bitstamp ei myöskään maksa 5,5%: n maksua hintoihinsa, joten maksat silti vähemmän.

Coinbase Vs Coinmama | Mikä on parempi ostaa BTC luottokortilla?

Mahdollisuus ostaa Bitcoineja luottokortilla on moderni ihme. Se on tehnyt salausmaailmasta niin paljon helpommin saatavilla olevan maailman. Sen sijaan, että sinun tarvitsisi tosiasiallisesti siirtää rahaa ja odottaa päiviä (oi, tuska!), Voit nyt lyödä muutama numero ja saada BTC talletettuna heti. Jopa korkeammilla maksuilla se on silti sen arvoinen mukavuuden vuoksi.

Kaksi suurinta nimeä, jotka taistelevat “parhaan Visa-välittäjän, joka hyväksyy Visan”, nimestä ovat Coinbase ja Coinmama. Molemmat ovat erittäin arvostettuja, helppokäyttöisiä ja yhtä turvallisia kuin salausmaailmassa. Mutta yksi on silti parempi kuin toinen.

Ennen kuin verran näitä kahta, otetaan Coinbase pulssi ensin:

 • tarkistaaValuutat: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • tarkistaaMaksu: Luottokortti, pankkisiirto, pankkitili
 • tarkistaaTodentaminen: Joo
 • tarkistaaNopeus: Välitön luottokorteille | 1-5 päivää pankille tai pankkisiirrolle
 • tarkistaaSovellus: Joo.
 • tarkistaaGDAX: Coinbase on ainutlaatuinen välittäjänä, koska se on sidottu johtavaan pörssiin. GDAX on Coinbaseen liitetty Bitcoin-pörssi, jossa voit käydä kauppaa muiden kryptovaluutan käyttäjien kanssa. Voit helposti siirtää rahaa näiden kahden välillä
 • tarkistaaViittausohjelma: Heidän viittausohjelmansa on siisti bonus. Sinä ansaitset 10 dollaria ILMAISEKSI Bitcoinissa kaikille viittaamillesi, jotka ostavat vähintään 100 dollaria BTC: llä.

Kun on kyse Coinmamasta vs Coinbasesta, on selvää, että ne ovat molemmat erittäin turvallisia ja hyvämaineisia. Bitcoin-välittäjinä he molemmat tarjoavat nopean ja yksinkertaisen tavan ostaa BTC välittömästi. Mielestäni Coinbase on selvästi voittaja. Sen lisäksi, että se tarjoaa enemmän valuuttoja pienemmällä luottokorttimaksulla, se tarjoaa myös helpon pääsyn GDAX-pörssiin. Ikään kuin se tarvitsisi lisää apua, sillä on myös lompakko ja sovellus. Anteeksi Coinmama, menetät.

Plussat

 • Nopeasti
 • Helppo käyttää
 • Suojattu
 • Matala luottokorttimaksu
 • Luotettu
 • GDAX-vaihto

Haittoja

 • Hyvin säännelty
 • ARaskas todentaminen

Voittaja

kryptovaluutan välittäjä

Coinbase on maailman suosituin välittäjä.

Lue koko Coinbase-arvostelu täältä!

Coinmama FAQ

Haluat olla varma välittäjästä ennen luottokorttitietojesi syöttämistä. Olen koonnut yleisimmät Coinmamaa koskevat kysymykset verkkoon ja vastannut niihin sinulle. Muista lukea ne ennen kuin ostat BTC: n!

K: Onko Coinmama Turvallinen?

V: Kyllä, Coinmama on yksi markkinoiden turvallisimmista ja arvostetuimmista välittäjistä.

K: Onko Coinmama Hyväksy luottokortti?

V: Kyllä, Coinmama toimii Yhdysvalloissa, mutta vain 23 osavaltiossa. Tarkista, onko valtiosi tekee luettelon.

K: Edellyttääkö Coinmama vahvistusta?

V: Alle 150 dollarin arvoisella BTC: llä ei ole vahvistusta. Kaikki tämä edellyttää henkilötodistusta.

K: Kuinka kauan kestää Coinmama lähettää minulle Bitcoinini?

V: Kun osto ja osoite on vahvistettu, siirron PITÄÄ olla välitön. Jotkut käyttäjät valittavat kuitenkin tammikuusta 2018 lähtien viivästyksistä.

K: Voinko tallentaa Bitcoinini Coinmamaan?

V: Ei, Coinmama ei tarjoa lompakkoa.

K: Kuinka paljon Coinmama veloittaa Bitcoinin ostamisesta?

V: Maksat Coinmama-maksun 5,5% + 5% luottokorttimaksun.

K: Onko Coinmama huijaus?

V: Ei. Coinmama on 100% legitiimi. He ovat rekisteröityneet FinCEN: ään ja lähtevät Israelista.

K: Voinko ostaa vain Bitcoinia?

V: Ei, Coinmama tarjoaa myös Ethereumia.

K: Kuinka kauan tarkastus kestää?

V: Normaalisti se kestää vain muutaman tunnin, mutta kun tuki on tukossa, se voi kestää muutaman päivän.

Mitä krypopositiivinen tykkää / ei pidä

Coinmama ei tarjoa paljoa ja sillä on erittäin rajalliset toiminnot, mutta se palvelee tarkoitustaan. Sillä mitä se tekee, se on loistava välittäjä. Negatiivisiin asioihin keskittyminen on helppoa, mutta se ei koskaan väitä olevan muuta kuin yksinkertainen tapa ostaa BTC luottokortilla. Joten tältä osin se tuottaa.

Rekisteröinti ja todentaminen on helppoa, ostaminen on helppoa ja talletukset ovat välittömiä. Puhdas, helppo ja kätevä – se on Coinmama.

Silti on paljon inhottavaa.

Tykkää

 • Käyttäjäkokemus – Kaikki ulkoasusta yksinkertaistettuun ostomekanismiin tekee Coinmaman UX: stä hämmästyttävän. Ensimmäisen BTC: n hankkiminen ei ole missään vaiheessa helpompaa.
 • Läpinäkyvyys – Kaikesta kauhusta, jonka kuulin Coinmaman varjoisuudesta, he osoittautuivat yhdeksi alan avoimimmista yrityksistä. Heidän johto ja tiimi esiteltiin heidän etusivullaan.
 • Aloittelijaystävällinen – Rekisteröidy, vahvista, napsauta Osta ja kirjoita maksutietosi. Et voi sekoittaa tätä, jos yrität.
 • Korkeat rajat – Tason 3 vahvistus antaa sinun ostaa 1 000 000 dollaria BTC: tä.

Ei pidä

 • Palkkiot – Coinmama on yksi kalleimmista välittäjistä. Maksat paljon mukavuudesta.
 • Rajoitetut vaihtoehdot – Voit ostaa vain BTC: tä tai ETH: ta. Jopa Coinbase tarjoaa enemmän!
 • Coinmama myy vain – Coinmama myy BTC: tä vain asiakkailleen. Se ei tarjoa sinulle mahdollisuutta myydä BTC: tä heille.

Lopullinen tuomio

Coinmama on yksi turvallisimmista, rehellisimmistä ja kätevimmistä Bitcoin-välittäjistä. Se tarjoaa yksinkertaisen ja kätevän tavan ostaa Bitcoin luottokortilla, mutta siitä on kyse. UX on hieno, ostaminen on melko helppoa, eikä sinun tarvitse edes saada vahvistusta, jos haluat 150 dollaria BTC: tä tai vähemmän (miinus maksu).

Suurempien rajojen saavuttamiseksi sinun on annettava vahvistus ja sinulla on pääsy vain Bitcoiniin tai Ethereumiin. Toiminnallisuus ja turvallisuus ovat erinomaisia, mutta vaihtoehdot ovat rajalliset. Yksinkertaisuudella on kuitenkin etu – se pakottaa sinut asettamaan lompakon!

Tuomio:

Coinmama on turvallinen ja kätevä tapa ostaa Bitcoineja melkein välittömästi luottokortilla, mutta ole valmis maksamaan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map