Venäjä aloittaa turvallisuusmerkkien sääntelykehyksen

Venäjän viranomaiset ottivat tässä kuussa tärkeitä askelia kohti turvallisuussymbolien sääntelykehyksen luomista. Aiemmin Venäjä on ollut aidassa, kuinka käsitellä tarkasti uutta tekniikkaa. Tämä päättämättömyys vahingoitti maan blockchain-yhteisöä ja hidasti adoptiota.

Globaali kilpailu

Nyt näyttää siltä, ​​että lainsäätäjät tunnustivat tärkeyden pysyä tärkeänä alalla. Tämän seurauksena virkamiehet jatkavat uusien lakien käyttöönottoa, jotka koskevat digitaalisen omaisuuden käyttöä ja omistamista. Nyt Moskova haluaa antaa yrittäjille mahdollisuuden kilpailla globaalilla näyttämöllä.

Teosten lainsäädäntö

Venäjällä on tällä hetkellä kolme tärkeimmät salaukseen liittyvät laskut, jotka pannaan täytäntöön tulevina kuukausina. Nämä laskut ovat osa Venäjän avointa digitaalitaloutta -kampanjaa. Tämän kampanjan tarkoituksena on auttaa Venäjää kehittämään vaihtoehtoisia tulo- ja rahoituslähteitä innovaatioiden avulla.

Kärkivarteen salaus

Kolmesta laskusta, jotka on tarkoitus aktivoida lähiviikkoina. Kahdessa laskussa ei mainita suoraan kryptovaluuttoja. Laskut kattavat kuitenkin salaustoiminnan. Kolmas lasku nimenomaisesti nimeää kryptovaluutat.

Valitettavasti virkamiehet viivästyttivät kolmatta laskua jo kolme kertaa. Tämä lasku tunnetaan nimellä ”Digitaalisista taloudellisista oikeuksista”. Monet maassa pitävät tätä lakiehdotusta tärkeimpänä salaussäädöksenä tällä hetkellä ja hyvästä syystä.

Luokittele salaus

“Digitaalisista taloudellisista oikeuksista” -lasku jakaa digitaaliset varat lopulta kolmeen ryhmään – virtuaaliset varat (salaus), tekniset (apuohjelmat) ja digitaaliset taloudelliset varat (suojaustunnukset). Tämä lainsäädäntö on kriittinen ensimmäinen askel lisääntyneeseen käyttöönottoon. Ensisijaisesti se auttaisi rakentamaan luottamusta salaustalouteen.

Useita muutoksia

Erityisesti lakiesitykseen on tehty useita muutoksia sen käyttöönoton jälkeen lähinnä paikallisen elinkeinoelämän ja valtiovarainministerin vahvan tuen vuoksi. Venäjän finanssimarkkinakomitean puheenjohtaja Anatoly Aksakov esitteli kaksi ensimmäistä luonnosta 20. maaliskuuta 2019.

Anatoli Aksakov

Anatoly Aksakov – Venäjän finanssimarkkinakomitean puheenjohtaja


Lainsäätäjien edessä oli yhteisrahoitettu kolmas luonnos lainsäädännöksi 26. maaliskuuta. Lainsäädännön tekivät parlamentin lainsäädäntövaliokunnan päällikkö Pavel Krasheninnikov ja duuman puhemies Vyacheslav Volodin. Mielenkiintoista on, että tämä laskun versio keskittyy itse toteuttavien tai älykkäiden sopimusten käyttöön.

Älykkäiden sopimusten käyttö

Regnum, venäläinen lainsäätäjä Pavel Krasheninnikov, parlamentin lainsäädäntövaliokunnan päällikkö, totesi, että älykkäät sopimukset muistuttavat hyvin nykyisiä maksujärjestelmiä. Hän uskoo, että tämä FinTech on välttämätön Venäjän digitaalisen talouden kehityksessä.

Venäjän keskuspankki ei pidä Bitcoinista

Tärkein syy ”Digitaalisten taloudellisten oikeuksien” lykkäämiseen on se, että Venäjän keskuspankki vastustaa edelleen hajautettujen kryptovaluuttojen koko käsitettä.

Ei ole yllättävää, että keskuspankki ei tue muuta valuuttaa kuin henkilökohtaisesti liikkeeseen laskemat valuutat. Yhdessä vaiheessa pankin varapääjohtaja Sergei Ševtsov meni niin pitkälle, että kutsui kryptoja “korkean teknologian pyramidijärjestelmäksi”. Lausunnossa korostetaan joitain saartoja, jotka Venäjän kryptoyhteisön on voitettava onnistumisen saavuttamiseksi.

Digitaalisista oikeuksista

1. lokakuuta tuli voimaan toinen säädös – ”Digitaalisista oikeuksista”. Tämä on ensimmäinen säädös, joka on otettu käyttöön. Se on luonteeltaan samanlainen kuin digitaalisia taloudellisia oikeuksia koskeva lainsäädäntö, mutta eroaa monilla keskeisillä tavoilla. Pääasiassa lainsäädännössä ei käytetä sanaa “kryptovaluutat”.

Lakiesityksessä vahvistettiin alan oikeudelliset perusmääritelmät ja kunkin asema. Esimerkiksi digitaaliset oikeudet ovat nyt maassa laillisesti tunnustettuja termejä.

Muutetaan siviililaki

Uusi laki muuttaa Venäjän siviililakia. Lisäyksessä todetaan nyt, että tietotekniikan käyttö on laillista velvoitteiden täyttämiseksi tietyissä olosuhteissa. Pohjimmiltaan itse toimeenpanevat sopimukset ovat oikeudellisesti sitovia eteenpäin.

ICO: n matkalla olevat lait

Tammikuussa kolmas salaukseen liittyvä lasku pannaan täytäntöön. Tämä lasku koskee yksinomaan joukkorahoituskampanjoita, kuten suojaustunnistetarjouksia (STO). Laki on nimeltään “Sijoitusten houkutteleminen sijoitusalustojen avulla”, ja sen seuraukset ovat kauaskantoisia.

STO-rajoitukset

Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti lakiesityksen elokuussa 2019. Uusi laki asettaa sijoittajasuojaa sekä rajoituksia ICO- ja STO-sektoreille.

Venäjän presidentti Vladimir Putin BBC: n kautta

Venäjän presidentti Vladimir Putin BBC: n kautta

Esimerkiksi pätemättömät sijoittajat voivat sijoittaa vain 600 000 ruplaa (9000 dollaria) per henkilö. Tämän lain tarkoituksena on suojata kouluttamattomia sijoittajia suurilta tappioilta. Valitettavasti se voi myös rajoittaa normaaleja sijoittajia maksimoimaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Yksinoikeus STO

Laki rajoittaa myös sitä, mitkä yritykset voivat isännöidä joukkorahoitustapahtumia. Ei ole yllättävää, että vain maan keskuspankkiin rekisteröidyt osapuolet voivat harjoittaa joukkorahoitusta tällä hetkellä. Pohjimmiltaan kaikki venäläiset siirtoverkonhaltijat tarvitsevat keskuspankin siunauksen.

Ei ole helppoa olla venäläinen salaussijoittaja

Tämä laki esittelee Venäjän pyrkimyksiä sallia vain eliitin käyttää blockchain-sektoria samalla, kun se tekee melkein mahdottomaksi tavallisen ihmisen tehdä niin.

Tällainen siviilisijoittajien laiminlyönti ei ole mitään uutta. Vuonna 2017 Venäjä vihjasi salakirjoituksen kieltämistä samalla, kun keskuspankki ilmoitti suunnitelmistaan ​​laskea liikkeeseen oma kotimainen kryptovaluuttansa seuraavien 2 vuoden aikana – kryptoliukoinen.

Venäjän Blockchainin ja kryptovaluutan yhdistys

Huolimatta maan historiasta sumuisesta salauslainsäädännöstä, Venäjä jatkaa lohkoketjun laajentumista. Maassa on jo useita yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä avoimuuden lisäämiseksi sektorille Venäjän Blockchainin ja kryptovaluutan yhdistys.

Tämä ryhmä tarjoaa sijoittajille luokitusjärjestelmän, jolla voidaan paremmin arvioida ICO: n tai STO: n pätevyys. Yritys pyrkii luomaan kansainvälisen standardin joukkorahoituskampanjoiden arvioimiseksi. Tällä tavalla sijoittajat voivat arvioida tarkasti näihin sijoituksiin liittyvät riskit johdonmukaisemmin.

Seuraamukset ovat seurausta muutoksesta

Venäjän viranomaiset ottivat monumentaaliset askeleet paikallisen blockchain-sektorin edistämiseksi käsiteltyään joukon Yhdysvaltojen asettamia murskaavia pakotteita. Yhdysvaltain lainsäätäjät vaativat seuraamuksia siitä, mitä he ovat katsotaan vaalien sekaantumisena vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

Pakotteiden alusta lähtien Venäjän presidentti Vladimir Putin on kritisoinut Yhdysvaltojen päätöstä. Hän totesi, että Yhdysvaltojen liike asetti dollarin. Tämän vuoksi tämä strategia vaikeuttaa kilpailevien maiden uskon pitämistä valuutassa. Pohjimmiltaan muutos pakotti Venäjän harkita vaihtoehtoja.

Venäjä menee salaukseen

Venäjä on nyt valmis kääntymään kohti blockchain-ratkaisuja. Maalla on verkko ja tekniset taidot hallitsevaksi voimaksi salausalalla. Ottaen huomioon, että maa on valmis käynnistämään oman natiivin kryptovaluuttansa tulevana vuonna, on järkevää, että lainsäätäjät alkavat edistää blockchain-ystävällisempää liiketoimintaympäristöä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map