SEC Roundup – Clayton viimeistelee hallintaoikeuden, välittäjä-jälleenmyyjäehdotus, rahastonhoitaja veloitettu

Uutiset SEC veloittamisesta Ripple ja sen avainhenkilöt rekisteröimättömien arvopapereiden jakelussa ovat herättäneet kaikkien huomion. Tämän oikeusjutun laajuudesta huolimatta SEC on pysynyt kovassa työssä tarjoten tällä viikolla useita päivityksiä toiminnastaan.

Maali

Jay Clayton on nyt virallisesti SEC: n entinen puheenjohtaja. Äskettäin julkaistussa lausunto, Clayton osoitti lähtöään toteamalla, että “… valmistellessani asialistaani ja lähden 23. joulukuuta.”

Clayton tiivisti aikansa SEC: ssä, hahmotellen täytäntöönpanotoimien laajuuden ja sääntelyn päivitykset.

”SEC: ssä keskityimme sääntelykehyksemme nykyaikaistamiseen, hyväksymällä yli 90 sääntöä, monilla aloilla, joita ei ole käsitelty perusteellisesti vuosikymmenien ajan. Tärkeää on, että tarkastus- ja valvontatoimet keskittyivät näiden kymmenien miljoonien amerikkalaisten kotitalouksien tarpeisiin. Saimme yli 14 miljardin dollarin rahamääräisiä tilauksia täytäntöönpanotoimissa ja palautimme ennätykselliset noin 3,5 miljardia dollaria vahingoittuneille sijoittajille. “

Uudet säännöt

Digitaalisiin arvopapereihin erikoistuneiden välittäjien elämä voi olla hieman helpompaa lähitulevaisuudessa. SEC on julkaisi ehdotuksen julkista kommentointia varten, jonka mukaan sääntelyelin tarjoaisi välittäjä-jälleenmyyjille viiden vuoden armahtumisjakson, jonka aikana ei toteutettaisi täytäntöönpanotoimia.

Tätä jaksoa tarjotaan tarvittavan infrastruktuurin kehittämisen mahdollistamiseksi – painottaen erityisesti digitaalisten arvopapereiden säilyttämistä.

“Komissio katsoo, että välittäjä-jälleenmyyjät suorittavat kaikki välittäjä-jälleenmyyjätoiminnot digitaalisten omaisuusarvopapereiden osalta – mukaan lukien näiden varojen säilytys säilytetään – tavalla, joka käsittelee digitaalisten omaisuusarvopapereiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ja minimoi sijoittajille ja muille markkinoille aiheutuvat riskit. osallistujia. “

Se jatkuu,

“Komissio myöntää, että digitaalisten omaisuuserien arvopaperimarkkinat ovat edelleen uudet ja nopeasti kehittyvät. Digitaalisen omaisuuden arvopapereiden kauppaa ja säilytystä koskevat tekniset vaatimukset eroavat perinteisistä arvopapereista. Perinteisissä arvopaperikaupoissa on usein mukana useita välittäjiä, infrastruktuurin tarjoajia ja vastapuolia, joille ei ehkä ole analogia digitaalisten omaisuuserien arvopaperimarkkinoilla. Komissio tukee digitaalisten omaisuusarvopaperimarkkinoiden innovaatioita infrastruktuurinsa kehittämiseksi. “

Tämän infrastruktuurin kehittämisen eteenpäin viemiseksi SEC on tarjonnut useita mahdollisia vaiheita, jotka sen mielestä tarjoaisivat sijoittajille vaadittavan turvallisuustason tällaisten omaisuuserien käsittelyssä. Seuraavassa on muutama esimerkki näistä.

  1. Välittäjäkauppiaat rajoittuvat yksinomaan digitaalisten arvopapereiden kauppaan
  2. Toteuta selkeät käytännöt ja menettelyt riittävän raportointivelvollisuuden varmistamiseksi
  3. Toteuta selkeät käytännöt ja menettelyt, jotka liittyvät kunkin digitaalisen omaisuuden ja sen ainutlaatuisten ominaisuuksien (skaalautuvuus, tapahtumanopeus, joustavuus jne.) Analyysiin.
  4. Kehittää ja käyttää menettelyjä, jotka helpottavat ja osoittavat digitaalisen omaisuuden säilyttämisen.

Vaikka siihen on liitetty useita merkkijonoja, tämä ehdotus on selvä positiivinen siirto digitaalisten arvopaperien sektorille. Toivottavasti se sallii esteettömän ja orgaanisen kasvun, kun yritykset ja sääntelyviranomaiset perustavat turvallisen ja tehokkaan sektorin ylläpitoon tarvittavan infrastruktuurin.

Syytetty petoksesta


Vaikka välittäjä-jälleenmyyjillä voi olla jotain positiivista odottaa, on muita kuin Ripple, jotka ovat kiinnittäneet SEC: n huomion negatiivisella tavalla.

Virgil Capitalin perustaja Stefan Qin on menossa SEC on syyttänyt petoksista.  Nämä maksut johtuvat erilaisista toimista, jotka vaihtelevat valheellisista tiedoista, väärinkäytetyistä varoista ja muusta.

“Vastaaja Stefan Qin on käyttäytynyt harhaanjohtavasti käyttäessään olennaisesti vääriä ja harhaanjohtavia lausuntoja sijoittajille ja muille, aiheuttaen vakavaa haittaa ja uhkaa vahingoittaa kahta hänen hallitsemaansa rahastoa, Virgil Sigma Fund LP: tä (” Sigma Fund ” ”) Ja VQR Multistrategy Fund LP (” VQR-rahasto ”).”

Todetaan, että vaikka Stefan Qinin uskotaan asuvan tällä hetkellä Etelä-Koreassa, hänen odotetaan tekevän täyttä yhteistyötä SEC: n kanssa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map