SEC ehdottaa muutosta kriteereihin, jotka ympäröivät akkreditoituja sijoittajia

Sääntöjen muuttaminen

Hieman yllättävällä ja myönteisellä tavalla Securities and Exchange Commission (SEC) on ilmoittanut harkitsevansa muuttamalla voimassa olevaa arvopaperilakia. Tämän tarkoituksena on heijastaa paremmin nykyistä sijoittajaa.

Heidän ilmoitus, SEC totesi,

“Ehdotetut muutokset antaisivat useampien sijoittajien osallistua yksityisiin tarjouksiin lisäämällä uusia luonnollisten henkilöiden ryhmiä, jotka voivat ammatillisen tietämyksensä, kokemuksensa tai sertifikaattiensa perusteella olla akkreditoituja sijoittajia.”

Akkreditoitu sijoittaja

Akkreditoiduksi sijoittajaksi katsominen johtaa merkittävän määrän ovien avaamiseen. Suurin osa suuren potentiaalin sijoitusmahdollisuuksista on suunnattu tälle sijoittajien osalle sääntelyrajoitusten vuoksi.

Valitettavasti nykyinen määritelmä perustaa kelpoisuuden tuloihin ja / tai nettovarallisuuteen. Tämä rajoittava luonne on yksi syy siihen, miksi joukkorahoitusalustat, kuten WeFunder, ovat kokeneet korkean käyttöönoton viime vuosina.

Vaikka uudet muutokset säilyttävätkin tietyt taloudelliset vaatimukset akkreditoiduksi sijoittajaksi tulemiseksi, ne avaavat mahdollisesti paljon ovia, koska prosessissa korostetaan enemmän sitä, onko sijoittaja ”perehtynyt”.

Seuraava on ote, jossa käsitellään SEC: n julkista kommentointia varten esittämiä kuutta tarkistusta seuraavien 60 päivän aikana.

  • lisätään määritelmään uusia luokkia, jotka antavat luonnollisille henkilöille mahdollisuuden tulla akkreditoiduiksi sijoittajiksi tiettyjen ammattitodistusten ja nimitysten perusteella, kuten 7-, 65- tai 82-sarjan lisenssi tai muut akkreditoidun oppilaitoksen myöntämät todistukset;
  • yksityiseen rahastoon tehtävien sijoitusten osalta lisätään uusi luokka, joka perustuu henkilön asemaan rahaston “asiantuntevana työntekijänä”;
  • lisätään tietyt ehdot täyttävät osakeyhtiöt, rekisteröidyt sijoitusneuvojat ja maaseudun yrityssijoitusyhtiöt (RBIC) nykyiseen luetteloon yhteisöistä, jotka voivat olla akkreditoituja sijoittajia;
  • lisätään uusi luokka yhteisöille, mukaan lukien intialaiset heimot, jotka omistavat sijoitusyhtiölain 2a51-1 (b) säännössä määritellyt “investoinnit”, ylittäen 5 miljoonaa dollaria ja jota ei ole perustettu erityiseen tarkoitukseen sijoittaa tarjotut arvopaperit;
  • lisätä “perhetoimistot”, joissa on vähintään 5 miljoonaa dollaria hallinnoitavaa omaisuutta ja heidän “perheasiakkaansa”, kuten kukin termi on määritelty sijoitusneuvojien laissa; ja
  • lisätään akkreditoidun sijoittajan määritelmään termi ”aviopuoliso-ekvivalentti”, jotta aviopuoliso-ekvivalentit voivat yhdistää taloutensa luokitellakseen akkreditoiduiksi sijoittajiksi.

Teollisuuden kanneperuste

Tämä siirto on ollut tekemässä vuosia. Teollisuuden asiantuntijat ovat jo pitkään todenneet tarpeen päivittää määritelmä laululla.

Kuten sanonta kuuluu, “kilisevä pyörä saa rasvan”. Jos tarpeeksi ihmisiä puhuu ja jatkaa niin, se vaikuttaa muutokseen. Tämä kävi ilmeiseksi vuonna 2012, kun hyväksyttiin JOBs Act (joka raivasi tietä nykypäivän joukkorahoitusalustoille), ja se käy selvästi ilmi nyt.

Vaikka tätä siirtoa ei tehty pelkästään digitaalisia arvopapereita silmällä pitäen, suuri potentiaali – mutta vasta syntyvä teollisuus – hyötyy suuresti. Jo kapealla markkinalla on lapsenkengistään ja ankarista rajoituksistaan ​​johtuen, kuten nykyinen määritelmä, joka ympäröi akkreditoitua sijoittajaa, digitaaliset arvopaperit entistäkin kapeammin..

Yksi tärkeimmistä alueista, jotka estävät STO: ta valtavirtaistamisesta, on yksinkertainen – esteettömyys. Laajentamalla sitä, kuka voi olla akkreditoitu sijoittaja, tämä este vähenee välittömästi huomattavasti.


Kommentti

Tehdessään ehdotuksen SEC: n puheenjohtaja Jay Clayton käytti aikaa jakaa muutama sana liikkeellä. Hän totesi,

“Nykyisessä yksittäisen akkreditoidun sijoittajan aseman testissä käytetään binaarista lähestymistapaa siihen, kuka tekee ja ei kelpaa vain henkilön tulojen tai nettovarallisuuden perusteella … Tämän lähestymistavan nykyaikaistaminen on jo kauan. Ehdotus lisäisi yksityishenkilöille uusia keinoja osallistua yksityisiin pääomamarkkinoihimme perustuen vakiintuneisiin, selkeisiin taloudellisen hienostuneisuuden mittareihin. Olen myös iloinen siitä, että ehdotuksessa tunnustetaan nimenomaisesti, että tiettyjä organisaatioita, kuten heimohallituksia, ei saisi rajoittaa osallistumasta yksityisiin pääomamarkkinoihimme. “

Monet ovat pitäneet nykyisiä määritelmiä rakenteenaan tukemaan ilmaisua ”rikkaat rikastuvat”. Sijoitusmahdollisuuksien rajoittaminen tiukasti nykyiseen vaurauteen perustuen on vanhentunut tapa varmistaa sijoittajien turvallisuus. Puheenjohtaja tunnustaa tämän ehdottamalla enemmän tietoon perustuvia kriteerejä, ja monet varmasti kohtaavat sen innokkaasti.

SEC

Securities and Exchange Commission (SEC) on valtion määräämä seuraamusyksikkö. Heidän tehtävänään on luoda ja valvoa arvopapereiden käyttöä koskevien sääntöjen noudattamista. Näiden vastuiden tavoitteena on varmistaa, että ympäröivät markkinat pysyvät turvallisina, oikeudenmukaisina ja avoimina kaikille osallistujille.

Puheenjohtaja Jay Clayton valvoo tällä hetkellä SEC: n toimintaa.

Julkaisussa Muut uutiset

Aiemmin olemme raportoineet useista tapauksista, joissa yritykset ovat pyytäneet SEC: tä päivittämään ehdot ja määritelmät. Nämä pyynnöt ovat tulleet eri puolilta, ei vain akkreditoidun sijoittajan määritelmän suhteen. Seuraava artikkeli on esimerkki tästä, koska Templum otti johtoaseman aiemmin tänä vuonna pyytäessään selvennystä.

Templum kehottaa SEC toimittamaan selvennystä tietoturvakoodipalveluihin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map