Parhaat maat käynnistämään tietoturvatunnuksesi

Suojausmerkkien tarjonta (STO) on nyt yleistä salausmarkkinoilla. Tämä ainutlaatuinen varainhankintastrategia antaa yrityksille mahdollisuuden seurata, jakaa ja säätää kampanjaa helposti käyttämällä blockchain-tekniikkaa. STO: ssa yhdistyvät ICO: n parhaat ominaisuudet ja tiukat määräykset, joita löytyy tietyiltä markkinoilta.

STO-strategiaa käyttävien yritysten etujen lisäksi on myös monia syitä, miksi sijoittaja etsii tällaista sijoitusta. Ensinnäkin STO: t ovat paljon avoimempia kuin ICO. STOihin osallistuvien yritysten on paljastettava arkaluonteiset yritystiedot, mukaan lukien osoite, ylimmän johdon ja taloudelliset tiedot.

Nämä tiedot suojaavat sijoittajia edelleen ICO-markkinoilla tapahtuvalta huijaukselta. Yksi raportti Statis Groupin julkaisema tutkimus osoitti, että jopa 80 prosenttia vuonna 2017 toteutetuista ICO: ista osoittautui huijauksiksi. Juuri tämä petollinen toiminta johti tietoturvakoodien kehittämiseen.

Nyt kun suojaustunnukset ovat suosittuja, monet maat haluavat isännöidä STO: hon liittyviä yrityksiä. Valtion virkamiehet ovat valmiita tekemään vakavia myönnytyksiä houkutellakseen nämä yritykset rannoilleen. Alla on parhaat maat käynnistämään suojaustunnuksesi.

Malta

Maltan saarivaltio on yksi tärkeimmistä paikoista käynnistääksesi suojaustunnuksesi. Maa omisti blockchain-tekniikan alusta alkaen. Maltan pääministeri Joseph Muscat antoi tänä vuonna julkisen lausunnon, jossa hän tunnusti sekä sääntelyviranomaisten pelot että tosiasian, että tämä tekniikka muuttaa nopeasti teollisuutta eri puolilla maailmaa..

Malta Master Explorerin kautta

Malta Master Explorerin kautta

Maltan virkamiehet suhtautuvat vakavasti haluuhansa olla johtava blockchain-maa maailmassa. Samassa julkilausumassa pääministeri korosti talouden digitalisoinnin tärkeyttä. Hän meni niin pitkälle kuin totesi – “meidän on oltava se, jonka muut kopioivat”.

Maltalla asuu eräitä suurimmista parhaillaan käynnissä olevista tietoturvakoodiprojekteista. Maltan pörssi (MSX) ilmoitti syyskuussa yhteistyöstä Binance, maailman suurin vaihto volyymin mukaan. Binance pyrkii luomaan maahan uuden suojauskoodialustan lähikuukausina.

Liettua

Liettua edistyi merkittävästi viime vuonna kohti tavoitettaan tulla EU: n turvallisuusmerkin pääkaupungiksi. Maa otti käyttöön turvakoodeille sopivat säännöt. Maan valtiovarainministeri antoi laajan turvallisuussäännön, joka kattoi verotuksen, kirjanpidon, liikkeeseenlaskun ja noudattamisen.

Blockchain-yritykset lähettävät projektinsa rahoitusmarkkinoiden valvojalle ja heidän toimistonsa lähettävät hyvin vastauksen tunnuksesi tilaan. Pohjimmiltaan Liettuan virkamiehet tekevät oman versionsa Howie-testistä projektillesi ja antavat sinulle vankan vastauksen ennen kuin yrityksesi etenee projektissaan.

Koska Liettua on EU: n jäsen, he saivat valtavan edun laillistamalla ja sääntelemällä omia maita koskevia STO-järjestelyjä. Hallituksen virkamiehet toivovat houkuttelevan koko EU: ta isännöimään STO: itaan maassa.


Sveitsi

Sveitsillä on pitkä historia taloudellisena turvapaikkana. Maassa on alhaiset verot ja salausystävällinen ympäristö. Sveitsi oli yksi ensimmäisistä maista, jotka hyväksyivät salausvaluutta-asetukset.

Sveitsillä on ollut krypto-kannatus vuodesta 2014, jolloin sääntelyviranomaiset julkaisivat raportin, jossa kuvataan salausvaluutan merkitys. Mielenkiintoista on, että raportissa todettiin, että kryptovaluutat käsittelevät samoja tehtäviä kuin raha, mutta lopettivat eräänlaisen laillisen maksuvälineen merkitsemisen liikkeeseenlaskijamaan puuttuessa.

STO: t toimittavat projektinsa Sveitsin finanssimarkkinoiden valvontaviranomaiselle (FINMA). Tämä sääntelyelin tarkistaa jokaisen STO: n vahvistaakseen, mihin nimitykseen projekti kuuluu. Tunnistetarrat sisältävät maksun, apuohjelman, omaisuuden ja hybriditunnukset.

Israel

Israelissa on lukuisia blockchain-pohjaisia ​​startup-yrityksiä. Maa johtaa maailmaa tutkimuksessa & viimeaikaisen kehityksen mukaan Bloomberg raportti. Mietinnössä Israel sijoittui ykköseksi, vain innovaattoreiden suhteen Etelä-Korean jälkeen. Israel toivotti blockchain-yritykset tervetulleiksi leikkaamalla salausverot puoleen tämän vuoden lokakuussa.

Tel Aviv, Isreal

Kryptoslaatin mukaan raportti, Israel aloitti vuoden 2018 88 lohkoketjun käynnistyksen ollessa toiminnassa. Israel julkaisi maaliskuussa 2018 väliaikaisen päätöksen raportti joka yksityiskohtaisesti säätää ICO: t. Raportin tarkoituksena oli saada aikaan “tasapaino teknisen innovaation ja sijoittajien suojelun välillä”.

Israelin turvallisuusviranomaisen entinen päällikkö, prof. Shmuel Hauser suositteli maata edistämään kansainvälisen blockchain-keskuksen perustamista hänen eläkkeelle. Tämä liike varmistaa, että Israel pysyy hallitsevana voimana salamarkkinoilla.

Kanada

Kanada johtaa edelleen Pohjois-Amerikan salausvallankumousta. Kanadan arvopaperipörssi (CSE) ilmoitti helmikuussa aikovansa käynnistää uuden arvopaperimerkkialustan. Alusta perustuu Ethereum Blockchainiin.

Toronto, Kanada on Ethereumin syntymäpaikka, ja kaupunki on edelleen vahva salakirjoitustoiminnan keskus. Lisäksi alustan avulla käyttäjät voivat käynnistää oman suojaustunnuksensa helposti. Tämä päätös on yhdenmukainen Toronton halun kanssa olla alan johtaja.

Mukaan Lehdistötiedote, uusi tietoturvakoodialusta on suunniteltu antamaan yrityksille vaihtoehto ICO-tilalle.  Kabuni Technologies on ensimmäinen alustalle suunniteltu ajoitettu suojaustunnus. Yhtiö toimitti myös esitteen British Columbia Securities Commissionille (BSCE).

Dubai

Dubai on edelleen voimakas vaikutus salamarkkinoilla. Maa oli yksi ensimmäisistä, joka laski valtion tukeman kryptovaluutan takaisin lokakuussa 2017. Tämän vuoden helmikuussa The Dubai Multi Commodities Center (DMCC) alkoi helpottaa kryptovaluuttojen markkinoita..

DMCC on Global Blockchain Councilin jäsen. Hanke alkoi alun perin osana Dubai Smart City -aloitetta. Projektin johtaja Franco Bosoni keskusteli kryptovaluutoista puhuen siitä, kuinka hän voisi nähdä hyödykemaisen tulevaisuuden näille digitaalisille hyödykkeille. Dubai on nyt keskellä vankan kehyksen luomista turvakooditavaralle toimimaan.

Suojausmerkit – älykäs siirto

Maat ovat esimerkkinä innovatiivisesta hengestä, ja heidän päätöksensä sijoittaa markkinansa talouden digitalisoinnin mukaiseksi kannattaa varmasti. Suojausmerkkimarkkinat kasvavat edelleen, ja nämä maat näkevät nyt pro-salauksensa edut. Sinun pitäisi odottaa enemmän maita kuukausia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map