Akkreditoidun sijoittajan määritelmä Muutettu Securities and Exchange Commission (SEC)

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolla (SEC) on ollut kädet täynnä vuoden 2020 aikana. Sääntelyelin ei ole vain ottanut useita yrityksiä toimimaan aikaisempien toimien lisäksi, vaan se on myös pyrkinyt stimuloimaan sijoitusmarkkinoita. Nämä toimet on tehty ilmeisiksi tekemällä useita ehdotuksia nykyisten sääntöjen ja määritelmien muuttamiseksi.

Kahdeksan kuukauden kuluttua siitä, kun se oli esittänyt ehdotuksen “akkreditoidun sijoittajan” määritelmän muuttamiseksi ja laajentamiseksi, Securities and Exchange Commission on virallisesti hyväksynyt nämä muutokset.

Uusi akkreditoitu sijoittaja

Aikaisemmin akkreditoidun sijoittajan määritelmä oli viesti, että tarvitset rahaa ansaitaksesi rahaa; yksityishenkilöiden nettovarallisuuden oli oltava yli miljoona dollaria ja / tai vuotuiset tulot yli 200 tuhatta dollaria. Uusien akkreditoitujen sijoittajien muutosten myötä SEC on päättänyt painottaa entistä enemmän “taloudellista hienostuneisuutta” tekijänä, joka määrittää kelpoisuuden sijoittaa akkreditoituna sijoittajana entisten vaatimusten lisäksi. SEC: n puheenjohtaja Jay Clayton huomautti, että “ensimmäistä kertaa henkilöt saavat osallistua yksityisiin pääomamarkkinoihimme paitsi tulojen tai nettovarallisuuden lisäksi myös vakiintuneisiin, selkeisiin taloudellisen hienostuneisuuden mittareihin”.

SEC voi tarkastella erilaisia ​​asioita, joista kukin on riittävästi osoitettava sijoittajan osoittaakseen “taloudellisen hienostuneisuutensa”..

  • Ammatillinen tieto
  • Kokea
  • Sertifikaatit

Keskittymällä näihin sijoittajaominaisuuksiin eikä pelkästään nettovarallisuuteen, merkittävä osa aiemmin suljetuista sijoittajista sopii uuteen määritelmään.

Sen lisäksi, että SEC on laajentanut määritelmää yksittäisten sijoittajien suhteen, SEC on myös päättänyt sisällyttää sen soveltamisalaan useita uusia yksiköitä. Seuraavassa on vain muutama näistä uusista tarkistuksia tarjoaa SEC,

  • lisätään uusi luokka kaikille yhteisöille, mukaan lukien intialaiset heimot, hallintoelimet, rahastot ja ulkomaiden lakien mukaisesti järjestäytyneet yhteisöt, jotka omistavat sijoitusyhtiölain 2a51-1 (b) säännössä määriteltyjä “sijoituksia”, yli 5 miljoonaa dollaria, eikä sitä ole muodostettu erityistä tarkoitusta varten sijoittaa tarjottuihin arvopapereihin;
  • lisätä “perhetoimistot”, joissa on vähintään 5 miljoonaa dollaria hallinnoitavaa omaisuutta ja heidän “perheasiakkaansa”, kuten kukin termi on määritelty sijoitusneuvojien laissa; ja
  • lisätään akkreditoidun sijoittajan määritelmään termi ”aviopuoliso-ekvivalentti”, jotta aviopuoliso-ekvivalentit voivat yhdistää taloutensa luokitellakseen akkreditoiduiksi sijoittajiksi.

Vaikka nämä muutokset ovat erittäin tervetulleita ja tekevät investoinneista osallistavampia joillekin ihmisille, monet amerikkalaiset eivät silti pysty investoimaan, jos he eivät täytä raha-, kokemus- tai koulutusvaatimuksia. Merkittävät investointiin liittyvät esteet ovat osittain johtaneet salausmarkkinoiden nousuun; alemmat markkinoille pääsyn esteet ovat antaneet ihmisille, jotka eivät täytä akkreditoitua sijoittajan määritelmää (edes uutta määritelmää), sijoittaa startup-yrityksiin, jotka eivät muuten olisi koskaan olleet heidän ulottuvillaan. Valitettavasti, koska SEC kieltäytyy säätämästä salaustilaa, nämä sijoittajat jatkavat sijoittamista riskialttiisiin salaustoiminnan aloittaviin yrityksiin, koska tämä on yksi harvoista aloittavien yritysten sijoitusvaihtoehdoista.

Aiemmat ehdotukset

“Hyväksyttyyn sijoittajaan” tehtävät muutokset ovat vain yksi lähestymistapa, jonka SEC pyrkii nykyaikaistamaan lähestymistapaansa pääomamarkkinoihin.

Ennen kuin COVID-19: stä tuli todellinen elämää muuttava pandemia, SEC näki joukkorahoituksen edut. Ei ole mikään salaisuus, että oman pääoman joukkorahoituksen suosio kasvaa nopeasti, ja useat yritykset ovat huomanneet merkittäviä nousuja sijoittajien osallistumisessa, kun maailma selvittää tietä eteenpäin pandemian jälkeen. Sellaisena SEC päätti muuttaa esitteitä koskevia poikkeuksia koskevia sääntöjä toivoen helpottavan pääoman saatavuutta nuorille aloitteleville yrityksille.

Tässä ehdotus, joukkorahoitusalustojen rajoituksia löysätään ensisijaisesti nostamalla joukkorahoitettujen pääoman tuottotapahtumien raharajaa. Kun SEC esitti ensimmäisen kerran, tarkastelimme tarkemmin, mitä nämä muutokset tarkoittivat ja oliko jännitys perusteltu.

Arvopaperimarkkinat

SEC on Yhdysvalloissa toimiva sääntelyelin. SEC on pyrkinyt edistämään oikeudenmukaisia ​​ja avoimia markkinoita. SEC on vastuussa arvopapereiksi katsottujen varojen sääntelyn luomisesta ja täytäntöönpanosta.


Julkaisussa Muut uutiset

Vaikka SEC: n ja blockchain-maailman välinen suhde saattaa toisinaan olla kiristynyt, sen riveissä on merkittävä luku, jonka tiedetään hyväksyvän tekniikan – komissaari Hester Peirce.

Meillä ei ole vain ollut onni, että meillä on ollut mahdollisuus haastatella komission jäsen Peircea aiemmin, mutta kerroimme äskettäin uutisia hänen uudelleenvalinnastaan ​​toiseksi toimikaudeksi SEC: ssä. Tämän uudelleenvalinnan avulla toivomme ja odotamme lisää edistystä blockchain-pohjaisten pyrkimysten hoidossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map