SEC giver advarsel om ‘Initial Exchange Offerings (IEOs)’

Fair Warning

Kapitalgenereringsbegivenheder kan komme i mange forskellige former. For dem, der er involveret i blockchain-verdenen, er udtrykkene ICO, STO og DSO sandsynligvis blevet almindelig terminologi. En anden variant af denne type begivenheder er kendt som IEO eller ‘Initial Exchange Offering’.

Siden de første erobrede investorernes opmærksomhed i begyndelsen af ​​2019, har IEO’er i vid udstrækning erstattet ICO, da de almindeligvis betragtes som et sikrere middel til praksis. Denne følelse af sikkerhed skyldes ofte troen på, at projekter er legitime, da de hostes på en børs, og at de repræsenterer bedre investeringsmuligheder.

De kommer imidlertid ikke fri for fare. Securities and Exchange Commission (SEC) har for nylig frigivet en meddelelse / advarsel til dem, der har taget eller overvejer at tage del i en IEO.

I deres meddelelse gentager SEC klart, at ‘der ikke er sådan noget som en SEC-godkendt IEO’. Selvom man ikke fremsætter dette krav, advarer SEC om, at mange IEO’er muligvis sælger værdipapirer, der er forklædte ved hjælpeprogrammer (forsætligt eller ej).

Hvad er forskellen?

Da IEO’er først voksede i popularitet, var vi heldige at have gæstebidragyder, Liza Aizupiete (administrerende direktør i Fintelum), til at dele sine tanker. I sit bidrag berører Aizupiete forskellene mellem hvad der udgør en ICO versus en IEO.

STO’er vs Crowdfunding, ICO’er & IEO’er

Er de din tid værd?

Vores helt egen Antoine Tardif, administrerende direktør for Securities.io, tog sig også tid til at pege på sine tanker om den nylige præstation af IEO’er. Hans resultater førte ham til den konklusion, at ”hvad der i øjeblikket er vigtigere end det aktuelle projekt, der er opført, er hvor projektet er opført. Vi forventer, at når regulerede sikkerhedstokens øges i popularitet, kan IEO’er være en fristende mulighed for at liste disse sikkerhedstokener på regulerede børser. Dette svarer til, hvordan børser aktuelt fungerer. ”

Binance IEO’er overgår konkurrerende IEO-projekter

Kommentar

Mens SEC behandler en række punkter i deres meddelelse, er der især to udsagn, der kaster lys over deres holdning. Følgende er uddrag af deres meddelelse, der viser dette.

  1. Er IEO et værdipapirudbud?

”Der er vigtige problemer, som investorer bør være opmærksomme på, før de investerer i en IEO. Som i tilfældet med ICO’er kan tilbuddet, afhængigt af fakta og omstændighederne ved tilbuddet, omfatte tilbud og salg af værdipapirer. Dette betyder, at IEO kan være underlagt registrering krav, der gælder for tilbud i henhold til den føderale værdipapirlovgivning. Registrering betyder blandt andet, at det selskab, der tilbyder det digitale aktiv, skal give vigtige oplysninger om sig selv, dets forretning, det digitale aktiv, der tilbydes, og vilkårene for udbuddet til investorer. ” 


  1. Er platformen en værdipapirudveksling?

“Hvis IEO desuden involverer værdipapirer, online handelsplatform som IEO tilbydes, kan det være nødvendigt at registrere sig hos SEC separat som en national værdipapirudveksling eller operere i henhold til en undtagelse, såsom et alternativt handelssystem (ATS). En ATS skal være en registreret mæglerforhandler og overholde gældende krav for at kunne operere lovligt i USA.

De føderale love og regler, der gælder for registrerede nationale værdipapirudvekslinger og ATS’er, er designet til at beskytte investorer og forhindre svigagtig og manipulerende handelspraksis. Mange online handelsplatforme giver muligvis en fejlagtig indtryk til investorer, at de er registreret eller opfylder de lovmæssige krav til en national værdipapirudveksling eller ATS, og derfor mangler de muligvis den investorbeskyttelse, som en national værdipapirudveksling eller en ATS giver investorer. ”

SEC

Securities and Exchange Commission er et amerikansk baseret tilsynsorgan, der har til opgave at skabe og håndhæve love, der vedrører aktiver, der betragtes som værdipapirer. Målet med dette er at fremme væksten i et retfærdigt og gennemsigtigt marked for alle deltagere.

Formand, Jay Clayton, fører i øjeblikket tilsyn med operationer inden for SEC.

I andre nyheder

Ud over blot at gentage deres holdning til, hvad der udgør en sikkerhed, og efterfølgende advarsler om potentielt overtrædelse af regler, har SEC været hårdt på arbejde. Et eksempel på deres andre bestræbelser er et for nylig fremsat forslag, der vil se forskellige ændringer foretaget i definitionen af ​​en ‘akkrediteret investor’.

SEC foreslår ændring af kriterierne omkring ‘akkrediterede investorer’

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map