HODL din Hoopla over SEC ændringer for fritagne tilbud – tanke ledere

Sidste uge den amerikanske Securities and Exchange Commission frigivet et forslag – der endnu ikke er blevet regulering – for at forenkle, hvordan undtagne tilbud udføres. Kort derefter kom en flok artikler og nyhedsbreve sig gennem den digitale aktiverindustri – hvoraf mange foreslog, at deres platforme allerede blev ændret for at passe til de nye regler. Mens SEC har foreslået ændringer, tiden vil vise, om forslaget er vedtaget – og i bekræftende fald, om der vil være ændringer i det endelige udkast, der vil blive offentliggjort i det føderale register.

Den amerikanske undtagne udbudsramme inkluderer værktøjer som Reg D, Reg A, crowdfunding (aka Reg CF) – i det væsentlige alt, hvad der ikke er et offentligt tilbud eller detailhandel. Denne ramme har set lidt i vejen for ændringer eller modernisering siden Securities Exchange Act fra 1934. Der har været betydelig offentlig kritik af de nuværende regler for fritagne tilbud, hovedsageligt fordi de forbeholder sig adgang for kun de rigeste amerikanere til at investere i private fonde, virksomheder og andre tilbud.

Hvis de vedtages, kan de foreslåede ændringer give den gennemsnitlige person mulighed for at investere i tidligere faser – såsom Uber eller WeWork – før de når deres høje værdiansættelser og dumpes på de offentlige markeder. Aktivering af SPV (special purpose vehicles) og harmoniseret rapportering (dvs. kæmning af Reg D og Reg CF i en, ikke to rapporter) og forøgelse af det samlede beløb, der kan hæves, vil hjælpe med at strømline overholdelsen af ​​udstedende virksomheder. Derudover kan ændringerne også gøre det muligt for crowdfunding at blive et levedygtigt kapitalformeringsværktøj til investering i aktivklasser som fast ejendom.

I øjeblikket er undtagelser fra amerikanske udbydere som f.eks. Regulering CF (crowdfunding) ret restriktive, hvilket begrænser det samlede beløb, du kan hæve til $ 1,07 mio. USD pr. 12 måneders periode og inkluderer betydelige begrænsninger pr. Investor. US SEC ser ud til at følge føringen fra andre jurisdiktioner såsom Canada, hvor tilsynsmyndigheder foreslog lignende ændringer eller Europa, hvor regler blev opdateret sidste år, hvilket øgede grænserne for EGP (European Growth Prospectus) til € 8M EUR, lidt over $ 9 M USD. Ifølge det nye forslag ville virksomheder være i stand til at rejse op til $ 5 mio. USD. Mens $ 5 millioner stadig er en relativt lille mængde kapital, tillader det virksomheder i det tidlige stadium at opbygge deres stamme med en bredere investorbase.

SEC foreslog lignende ændringer til Reg A, hvilket øgede den øvre grænse til $ 75 mio. USD. Dette kan gøre Reg A levedygtig for mange senere stadievirksomheder, hvor større serie B, C eller endda D-runder kræver mere kapital end det, der i øjeblikket er tilgængeligt i Reg A .. Dette åbner også disse investeringsmuligheder for detailinvestoren, tidligere disse tilbud var kun tilgængelige for de rigeste corporate venture-firmaer, private equity-butikker og enkeltpersoner med høj nettoværdi.

Yderligere ændringer inkluderer tilladelse til akkrediterede investorer til at deltage i crowdfunding. Tidligere, hvis du brugte en fritagelse for crowdfunding, kunne du ikke acceptere midler fra akkrediterede investorer og ville faktisk skulle bruge en anden undtagelse, såsom Reg D, samtidigt. Dette tvinger virksomheder typisk til mere papirarbejde, advokatsalær og en øget risiko for at få noget galt – hvilket kan resultere i lovgivningsmæssige eller civile handlinger. De foreslåede ændringer vil gøre det muligt for virksomheder at kombinere akkrediterede og detailinvestorer i et tilbud.

Bortset fra akkrediterede investorer åbner ændringerne også dørene for institutionelle og erhvervsinvestorer, herunder SPV (Special Purpose Vehicle).

En SPV er en virksomhedsenhed oprettet til et bestemt formål – normalt af grunde som begrænsning af ansvar, skatteeffektivitet, investering eller kapitaldannelse. For eksempel: For at tokenisere et stykke fast ejendom kan du muligvis danne et SPV og overføre skøden til fast ejendom til dette firma. Formålet med det pågældende selskab / køretøj er at besidde denne ejendom og opretholde en nøjagtig registrering af, hvem ejerne er, SPV’er bruges også ofte til investeringsfonde.

Kombineret kan SPV’er, virksomhedsinvestorer, akkrediterede investorer og større institutionelle investorer flytte store mængder kapital. De var dog ikke i stand til at investere i crowdfunding-tilbud i USA. Dette skabte et interessant paradoks for virksomheder, der skaffer kapital, hvis du kunne få de store fisk interesseret, ville du undgå mængden – men hvis dit tilbud ikke så godt ud for professionelle investorer, kan din sidste udvej være crowdfunding. Crowdfunding-branchen som helhed har været udsat for en masse kritik fra professionelle investorer for lavt afkast og lav handelskvalitet, dette vil sandsynligvis ændre sig, når detailinvestorer har adgang til de samme tilbud som større institutioner.

Endelig foreslår de nye crowdfundingregler flere store ændringer i, hvor meget hver investor kan lægge i et tilbud. I øjeblikket var investorer, der ikke overholder akkrediteringsgrænserne, begrænset til, hvor meget de kunne investere baseret på det laveste af deres indkomst eller nettoværdi. De nye regler vil ændre dette til det største af disse to. Disse ændringer forventes ikke kun at skabe innovation, de vil sandsynligvis også indbringe en masse smarte penge.

For eksempel kunne en investor med en nettoværdi på $ 750.000 og en indkomst på $ 150.000 ikke kvalificere sig som en akkrediteret investor. Denne person har en ph.d. i biovidenskab og finder en start med en revolutionerende innovation inden for biovidenskab – de er ikke kvalificerede som en akkrediteret investor og forhindres i at investere. Ironisk nok kan de være en rådgiver for enhver institutionel investor i, hvorfor netop denne opstart er så varm – men under de nuværende regler er de ikke kvalificerede til at risikere deres egne penge.

Selvom disse ændringer hilses velkommen af ​​de fleste markedsdeltagere, er de ikke sikre. Dette forslag til en ny undtaget udbudsramme er endnu ikke reguleret, det skal stadig finde vej gennem regeringen og blive optaget i det føderale register. Når vi ser tilbage på forslagene til crowdfunding i USA, kan vi se, hvor forskelligt et forslag kan være fra forordningen – og der er stadig mange lobbyvirksomheder, der ønsker at se status quo opretholdt. Det er vigtigt ikke at træffe vigtige forretningsbeslutninger baseret på dette forslag – se snarere på disse ændringer som en større tendens blandt værdipapirtilsynsmyndigheder globalt.

Vi ser værdipapirtilsynsmyndigheder forsøge at gøre det lettere for distribueret kapitaldannelse. Crowdsales og crowdfunding bliver faktisk noget, som tilsynsmyndighederne overalt i verden arbejder sammen for at harmonisere deres rammer. Ved at kombinere crowdfundingbestemmelserne fra jurisdiktioner over hele verden ville virksomheder i det tidlige stadium være i stand til at få adgang til global kapital og opbygge en global investorbase uden at blive tvunget til at bryde reglerne som de fleste ICO- og STO-udstedere gør i dag.

Det måske mest spændende ved SEC’s foreslåede ændringer er, hvordan de viser en meget koordineret indsats blandt værdipapirprovisioner globalt. Efterhånden som denne nye æra med kapitaldannelse opstår, vil virksomheder være i stand til at kombinere og udnytte de lovgivningsmæssige rammer i flere lande. Når det er sagt, for amerikanske baserede tilbud er vi stadig nødt til at vente på de nye regler, før vi ved, hvordan de vil se ud, eller deres indvirkning på den digitale værdipapirindustri.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map