Et kig på Europas lovgivning om sikkerhedstoken

Europa fortsætter med at se flere amter, der tager en pro-crypto-holdning. Lande som Storbritannien, Schweiz og Malta har allerede gjort store fremskridt med at fremme deres respektive positioner på markedet. Mens der er mange medvirkende faktorer bag disse træk, har introduktionen af ​​sikkerhedstokens spillet en enorm rolle i disse landes beslutning.

Sikkerhedstokener muliggør digitalisering af traditionelle investeringer. Denne metode kaldes tokenisering. Tokeniserede aktiver betragtes af de fleste lande som mere stabile end traditionelle kryptokurver. I øjeblikket falder sikkerhedstokener under EU’erne MiFIDII regler.

MiFID II

EU indførte MiFID II-regler den 3. januar 2018. Denne lovgivningsmæssige ramme giver investorer ekstra beskyttelse. Derudover forbedrer MiFID II-regler markedets funktionalitet og effektivitet. Lovgivningen er en opfølgning på de oprindelige MiFID (Markets in Financial Directive) regler, der har været i drift siden november 2007.

Liechtenstein

Det sjette mindste land i verden, Liechtenstein fortsætter med at udvikle deres blockchain-sektor i en imponerende hastighed. På trods af at det kun er 62 kvadratkilometer, er dette lille land blandt de højeste målt i BNP pr. Indbygger. I oktober 2018, landet frigivet et offentligt udkast med titlen “National Blockchain Act.”

Dokumentet fremhævede amternes ønske om at fremme deres blockchain-ambitioner. Flytningen blev hurtigt efterfulgt af en meddelelse fra landets Union Bank AG. Her beskrev banken deres hensigt om at være den første regulerede bank, der udsteder et sikkerhedstoken. Banken ser ud til at skabe et tegn for interbankaktiviteter såsom overførsel af store beløb af midler internationalt.

Tyskland

Tyskland betragter ikke kryptokurver som finansielle instrumenter. I september 2018 fastslog landet, at Bitcoin-handlende ikke har brug for nogen licens, og at handel med kryptokurrency skal forblive lovlig. Dette var en vigtig afgørelse til fordel for crypto-investorer. Denne afgørelse betød, at kryptoinvestorer ikke behøvede at overholde Tysklands værdipapirbestemmelser.

Berlin via storbyferie

Berlin via storbyferie

I december 2018 blev Tysklands næststørste børs annonceret planlægger at starte en kryptotoken-udveksling. Boerse Stuttgart Group samarbejdede med det lokale Fintech-firma SolarisBank for at gøre projektet til virkelighed. Børsens udgivelsesdato er 3. kvartal 2019. Ifølge udviklere vil der være vært for en række kryptovalutaer, herunder utility-, sikkerheds- og exchange-tokens..

Schweiz

Schweiz har længe været et økonomisk epicenter i Europa. Schweiziske embedsmænd er ivrige efter at udvide deres økonomiske indflydelse til blockchain-sektoren. Landet åbnede for nylig en blockchain-erhvervssektor kaldet Crypto Valley. Her modtager blockchain-startups reducerede skatter og andre fordele leveret af den schweiziske regering.

Bortset fra økonomiske fordele nyder schweizisk-baserede blockchain-virksomheder meget af landets klare blockchain-regler. Den schweiziske finanstilsyn (FINMA) opdeler tokens i fire forskellige kategorier. Disse kategorier inkluderer aktiver, betaling, hjælpeprogrammer og hybrid-tokens.

Estland

Estland var blandt de første EU-medlemmer, der legaliserede kryptoaktiviteter. Landet har allerede godkendt over 900 kryptolicenser siden ændring af reglerne sidste år. De licenserede inkluderer en række kryptovirksomheder som børser, startups og blockchain tech-firmaer. Omkring 400 af de udstedte licenser tilhørte udbydere af kryptotegnebog ifølge de seneste rapporter.

Estland formåede at gå fra det fattigste land i EU til en blomstrende økonomi gennem en kombination af faktorer. Skatteincitamenter, et venligt forretningsmiljø og lette licensprocedurer bidrog alle til landets stigning i blockchain-sektoren. I dag er Estland et af de mest STO-venlige lande i verden.

Malta

Malta er fortsat en drivende kryptokraft i regionen. Dette land tog kryptoregeringerne gennem en kombination af faktorer. Malta var først land i verden for at give en solid lovgivningsmæssig ramme for kryptoinvestorer og ICO’er. Regeringen er proaktiv i at rekruttere nye startups til deres marked.

I dag er Malta et af de bedste steder i verden til at lancere din STO. Landet er allerede hjemsted for mange store kryptoplatforme. Verdens største krypto-udveksling efter volumen, Binance, indgået et samarbejde med den maltesiske børs (MSX) i september sidste år. De to planlægger at opbygge en ny udveksling af sikkerhedstoken i landet i de kommende måneder.

UK

Storbritannien har i øjeblikket ikke krypto-regler på plads. Landet fortsætter med at undersøge kryptomarkedet med regulatorer, der hævder, at det kan gå mange år, før de rette lovgivningsmæssige retningslinjer kan udvikles. I marts 2018 udsendte landene Crypto-aktiver Taskforce en rapport, hvor kryptokurver blev opført i tre forskellige klasser. Disse klasser inkluderer sikkerhedstokens, hjælpeprogrammer og udvekslingstokens.

I øjeblikket fortsætter den britiske kryptodebat. British Business Federation Authority (BBFA) udgav en rapport, hvori de detaljerede, hvordan dårlige regler ville hindre væksten i sektoren meget mere end “ingen regler overhovedet.” Som det ser ud i dag, har Storbritannien et stærkt blockchain-samfund med analytikere, der forudsiger fremtidig vækst i denne sektor.

Frankrig

Frankrig tog en meget anden tilgang med hensyn til kryptovaluta-firmaer. Authorité des Marchés Financiers (AMF) udgav ICO-retningslinjer sidste år. De nye regler kræver, at alle ICO’er giver fuld gennemsigtighed med hensyn til deres tilbud. Virksomheder skal definere deres tokens-brug inden godkendelse. Dette krav er påkrævet, så embedsmænd kan bestemme, hvilken type token virksomheden planlægger at udstede.

Frankrigs holdning til ICO’er efterlignes af en overflod af andre lande over hele kloden. Ved at få alle ICO’er til at fungere i fuld offentliggørelse lykkedes det landet samtidig at byde STO’er velkommen, samtidig med at antallet af ICO’er i drift blev reduceret. STO’er giver en meget sikrere måde for investorer at deltage i blockchain fundraising-kampagner.

EUs sikkerhedstokens er på vej op

Nu hvor du har en bedre forståelse af kryptokurrencybestemmelserne, der i øjeblikket er under udvikling i Europa, er det let at se, hvorfor lande som Malta har investeret så meget i deres blockchain-sektor.

Efterhånden som den globale økonomi fortsætter ad digitaliseringsvejen, er der meget at vinde for det land, der er i stand til at blive epicentret for denne teknologiske revolution. Forhåbentlig vil flere lande over hele kloden indse vigtigheden af ​​denne udvikling og hvordan de påvirker fremtiden for global økonomi på store måder. For øjeblikket er løbet i gang med at se, hvilket europæisk land der er i stand til at tage føringen i blockchain-økonomien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner