Abra fik $ 300.000 i fælles indsats fra SEC og CFTC for ‘Security swapping’

I en fælles indsats af Commodity Futures Trading Commission (CFTC) og Securities and Exchange Commission (SEC) har kryptokurrencyhandelsappen Abra og dens partner, Plutus Technologies, fået en bøde på $ 300.000. Det samlede beløb repræsenterer to $ 150.000 bøder, hvor hver betales til CFTC og SEC.

Bøderne blev pålagt af de to regulerende organer for ”at tilbyde og sælge sikkerhedsbaserede swaps til detailinvestorer uden registrering og for manglende handel med disse swaps på en registreret national børs”. For mere information kan du gennemse CFTC-ordre og SEC-ordre.

En kort tidslinje

Mens der er tilfælde, hvor virksomheder åbenlyst overtræder reglerne, er situationen med Abra og Plutus ikke så enkel.

Problemet opstod oprindeligt for over et år siden, da Abra havde deres første indkørsel med SEC. På det tidspunkt tilbød Abra sine kunder ‘syntetisk eksponering’ for amerikanske værdipapirer. Dette blev opnået ved, at Abra gav sine kunder adgang til investeringer i form af en kontrakt, der efterlignede værdipapirerne uden faktisk at købe det underliggende aktiv.

Som et resultat af at tilbyde denne service fandt flere begivenheder sted.

  • SEC identificerer Abra-sikkerhedstjenestetjeneste som en overtrædelse af reglerne
  • Abra lukker sikkerhedsswapping, efter at have fundet servicering af amerikanske baserede investorer
  • Abra flytter forskellige operationer til Filippinerne
  • Sikkerhedsbyttetjenester genstartes med adgang tilbagekaldt til amerikanske baserede investorer.

Desværre for Abra og Plutus følte tilsynsmyndighederne, at det ikke var nok at ophøre med tjenester for amerikanske investorer og flytte en del af deres aktiviteter til Filippinerne. Det blev konstateret, at meget af designens og de operationelle aspekter af tjenesten fortsatte med at forekomme i USA, hvilket gjorde det underlagt amerikanske regler.

Repræsentanter fra CFTC og SEC kommenterede dette. De berørte, hvordan reglerne stadig gælder, på trods af investorrestriktioner.

Daniel Michael, chef for SEC Enforcement Division’s Complex Financial Instruments Unit, sagde,

”Virksomheder kan ikke ignorere registreringskravene, der er designet til at give investorerne de oplysninger, der er nødvendige for at evaluere værdipapirtransaktioner … Desuden kan virksomheder, der strukturerer og gennemfører sikkerhedsbaserede swaps, muligvis ikke undgå de føderale værdipapirlove ved kun at handle med ikke-amerikanske detailinvestorer og sæt op en udenlandsk enhed til at fungere som modpart, mens de udfører vigtige dele af deres forretning i USA. ” 

Afgifterne

Mens både CFTC og SEC var involveret i udstedelsen af ​​disse bøder, var deres afgørelser uafhængige. I begge tilfælde var Abra og Plutus i stand til at betale bøden uden adgang til nogen forseelse. Følgende var resultaterne af reguleringsorganerne.

CFTC – Abra / Plutus i strid med, “… indgåelse af ulovlige off-exchange swaps i digitale aktiver og fremmed valuta med amerikanske og oversøiske kunder og overtrædelser af registrering.”

SEC – Abra / Plutus i strid med, “… føderale sikkerhedsretlige bestemmelser vedrørende uregistrerede tilbud og salg af sikkerhedsbaserede swaps og krav om, at visse swaptransaktioner finder sted på en registreret national børs.”


Penge at spare

For cirka to måneder siden rapporterede vi om en investering på $ 5 mio. I Abra fra Stellar Development Foundation (SDF). Dette træk fangede vores opmærksomhed på det tidspunkt, fordi det markerede potentialet for Abra til sidst at strejfe ind i stablecoins og digitale værdipapirers verden. SDF har vist interesse for disse typer investeringer, som det fremgår af en lignende tidligere investering i sikkerhedstokenplatform, DSTOQ.

Med denne bøde ser det ud som om Abra handlede med værdipapirer hele tiden – selvom de ikke var klar over det.

Trods at skulle betale de bøder, der er diskuteret her i dag, synes Abra sandsynligvis ikke at blive faset. Mellem den ovennævnte investering fra SDF og andre har Abra hævet nord for $ 45 mio. Siden oprettelsen.

Abra

Grundlagt i 2015, Abra er en kryptovaluta-investeringsapp, der er baseret i Mountain View, Californien. Siden lanceringen er Abra blevet en populær platform for investorer. Det giver adgang og handelsstøtte til et væld af digitale aktiver.

direktør & Grundlægger, Bill Barhydt, har i øjeblikket tilsyn med virksomhedens drift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map