Coinbase laajentaa vaikutusvaltaansa Intiassa CoinDCX Investmentin avulla

Intia on ollut tunnetusti digitaalisen omaisuuden tilassa keskuspankin rajoittavan näkemyksen kryptovaluutoista kokonaisuutena. Intian keskuspankin kryptovaluuttojen kieltäminen vaikutti digitaalisen omaisuuden kohtauksen näyttävän hiljalleen loppuvan maassa, kun alan yritysten on lopetettava tai vähennettävä toimintaa.

CoinCDX saa toisen rahoituskierroksen kahdessa kuukaudessa

Siitä huolimatta kielto kumottiin maaliskuussa, mikä mahdollisti kryptovaluuttayhtiöiden uudestisyntymisen Intiassa. Ja ei kestänyt liian kauan, ennen kuin investoinnit alkoivat tulvia maahan.

CoinDCX, yksi Intian johtavista salauspörsseistä, on ilmoittanut seuraavasta 2,5 miljoonan dollarin investoinnista maanantaina, vain kaksi kuukautta sen A-sarjan 3 miljoonan dollarin rahoituskierroksen jälkeen.

Tähän uudistettuun strategiseen sijoituskierrokseen osallistui Polychain Capital ja Coinbase Ventures, yhdysvaltalaisen kryptovaluutta-alustan Coinbase sijoitusvarsi.

Lisärahoitus on varattu CoinDCX: n ponnisteluille kannustaa kryptovaluuttojen käyttöönottoa Intiassa.Suuren #TryCrypto-kampanjan tavoitteena on houkutella jopa 50 miljoonaa käyttäjää maassa.

Uusi rahoituskierros julkistettiin vaikuttavien kasvulukujen ja pörssin saavutettua ennätykselliset päivittäiset kaupankäyntimäärät. Kiinnostus kryptovaluutta kohtaan lisääntyy tämän globaalin taloudellisen epävarmuuden aikana, ja CoinDCXX näkee mahdollisuuden laajentaa #TryCrypto -kampanjaa koulutusaloitteilla, tapaamisilla, kuluttaja- ja yhteisökampanjoilla.

Osa aloitteista sisältää Akatemian, täysimittaisen lohkoketjun ja kryptovaluuttaoppimisohjelman aloittamisen aloittelijoille tarkoitetuille krypto-kauppiaille.

Hyvin himoittu alue sijoittajille

Osallistuvat sijoittajat näyttävät luottavan digitaalisen omaisuuden mahdollisuuksiin Intiassa. Polychain Capital on toistuva sijoittaja osallistuttuaan myös A-sarjan kylvökierrokseen.

CoinDCX: n toimitusjohtaja ja perustaja Sumit Gupta kertoi myönteisistä näkymistä maassa olevaan tilanteeseen arvostamalla ulkopuolisten sijoittajien laajaa kiinnostusta:

“Viime kuukaudet ovat osoittaneet, että Intian kryptovaluutateollisuus on vihdoin saamassa ansaitsemansa tunnustuksen maailmanlaajuisilta yrityksiltä ja sijoittajilta. Suhteemme Polychain Capitalin kanssa kulkee vahvuudesta vahvuuteen, mikä kuvastaa suurta kumppanuuttamme Polychain-tiimin kanssa. “

Gupta toi esiin myös luottamuksen, jota sijoittajat antavat yritykselleen, jakoi näkemyksen maailmasta, jossa digitaaliset omaisuuserät tukevat liiketoimia ympäri maailmaa:

“Olemme myös innoissamme lisätä Coinbase Venturesin sijoittajaksi. Coinbasen visio ja onnistuneet pyrkimykset maailmanlaajuiseen kryptovaluutan käyttöönottoon ovat olleet ihailtavia ja heijastavat CoinDCX: n unta DeFi-tulevaisuudesta. “


Sarja A -kierros herätti kiinnostusta merkittäviltä sijoittajilta, ja siihen osallistuivat Bain Capital Ventures ja BitMEX-operaattori, HDR Group.

Vaikka Coinbase oli alkanut palvella intialaisia ​​asiakkaita jo vuonna 2019, tämä sijoitus on ensimmäinen hyökkäys Yhdysvaltain alustalle Intian salakirjoitukseen. Coinbase Ventures -yksikön johtaja Shan Aggarwal totesi myös olevansa vakaasti vakuuttunut yrityksen johtajuudesta rakentaa vankka foorumi ja nousta johtajaksi paikallisessa salausteollisuudessa: 

“Kun Intia jatkaa salakirjoitustalouden ja päämarkkinoiden välisen kuilun poistamista, CoinDCX: llä on vahvat asemat tulla johtavaksi alustaksi, jonka kautta maan kuluttajat ovat vuorovaikutuksessa salauksen kanssa.”

Coinbasen sijoitus CoinDCX: ään on myös pitkän aikavälin strateginen peli, varsinkin kun se on kiistatta sen suurin kilpailija avaruudessa – Binance – sillä on jo kumppanuus toisen paikallisen salausvaihdon WazirX kanssa.

Kunnianhimoiset suunnitelmat johtaa krypto-markkinoita Intiassa

CoinDCX näyttää kokevan kiihtyneen uusien käyttäjien ja kaupankäynnin määrän nousun kieltomäärän seurauksena. Pörssi on myös Intiassa ensimmäinen, joka integroi pankkitilisiirrot ja saa paljon vetovoimaa paikallisilla markkinoilla.

CoinDCX tarjoaa myös välitöntä fiat-salaustapahtumiin ilman maksuja, ja alustan takana oleva tiimi pyrkii saamaan käyttäjilleen pääsyn laajaan valikoimaan finanssituotteita ja -palveluita, joita tukevat alan johtavat tietoturvaprosessit ja vakuutussuoja.

Yhtiön tuotesuunnitelma on paljon laajempi ja kunnianhimoisempi kuin olla paikallinen portti kryptovaluutoille. CoinDCX tarjoaa jo asiakkailleen hajautettua luotonantopalvelua DCXlend ja DCXmargin, jopa 6x vipuvaikutusta yli 250 markkinoilla, ja DCXfutures, jopa 20x vipuvaikutusta johtaviin digitaalisten omaisuuserien futuureihin.

Coinbase, jolla on jo vakiintunut asema kaikkialla maailmassa, on ottanut ratkaisevan askeleen osallistuessaan Intian nopeasti kasvaviin salausmarkkinoihin. Kun sääntelyeste on poistettu, maalla on potentiaalia olla yksi suurimmista digitaalisten hyödykkeiden kehittyvistä markkinoista, varsinkin kun sen väestö siirtyy nopeasti täydelliseen mobiili- ja verkkokokemukseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map