Bitcoin-rahastot lisääntyvät edelleen vuonna 2021

Yhdysvaltojen sijoittajat ovat jo vuosia odottaneet, että sääntelyviranomaiset hyväksyvät Bitcoin ETF: n. Tähän mennessä eri yksiköt ovat esittäneet sovelluksia, joista SEC on sulkenut kaikki.

Vaikka Bitcoin ETF: n lopullinen hyväksyminen näyttää olevan väistämätön markkinoiden kypsyessä, sijoittajien on tällä hetkellä tai pian tulossa muita sijoitusvälineitä odottaessaan. Seuraavassa on muutama esimerkki näistä, sekä Yhdysvalloissa että sen ulkopuolella.

Hauck ‘HAIC Digital Asset Fund I’ & Aufhäuser ja Kapilendo

Ensimmäinen esimerkkimme on myös viimeksi ilmoitettu, nimeltäänHAIC Digital Asset Fund I”. Tämän rahaston odotetaan käynnistyvän 1. tammikuuta 2021, ja sen sanotaan tarjoavan sijoittajille passiivista sijoittamista salauspohjaisten omaisuuserien ryhmään, kuten Bitcoin, Ethereum ja paljon muuta..

Tämä vasta perustettu rahasto, jonka vähimmäissijoitustarve on 200 000 euroa ja palkkiot 2,05 prosenttia, on suunnattu institutionaalisille ja korkean nettovarallisuuden sijoittajille.

Holger Sepp, Hauck & Aufhäuserin hallituksen jäsen toteaa,

“Näemme, että digitaaliset varat ja kryptovaluutat ovat yhä houkuttelevampia institutionaalisille sijoittajille. Ensimmäisen salausrahaston perustamisen myötä olemme luoneet yhdessä Kapilendon kanssa innovatiivisen sijoitusvälineen, joka tarjoaa asiakkaillemme kustannustehokkaan ja turvallisen pääsyn uuteen Crypto-omaisuusluokkaan noudattaen Hauckin vakiintuneita laatustandardeja ja korkeita vaatimuksia. & Aufhäuser. “

Vaikka Hauck & Aufhäuser valvoo rahaston hoitoa, säilytyspalvelut tarjoaa Kapilendo.

3iQ: n Bitcoin-rahasto

3iQ: n Bitcoin-rahaston perustamisen jälkeen huhtikuussa 2020 sen koko ja suosio ovat kasvaneet hämmästyttävällä nopeudella. Tämä rahasto kiinnitti monien huomion, koska se oli yksi ensimmäisistä lajistaan ​​listattuna kansallisella pörssillä – Toronton pörssi.

Bitcoin-rahastolla on 4. joulukuuta 2020 alkaen Nettovarallisuusarvo (NAV) tai 400 245 240,58 CAD. Rahasto tarjoaa 1,95%: n hallinnointipalkkion ja tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden saada altistuminen nimenomaan Bitcoinin pitkäaikaiselle arvostukselle ilman omavaraisuuden tarvetta.

Vaikka 3iQ valvoo rahaston hoitoa, säilytyspalvelut tarjoavat Cidel Trust Company ja Gemini Trust Company.

Vaikka syyt tällaiseen rahastoon osallistumiseen ovat erilaiset, 3iQ toteaa, että “Bitcoinilla on heikko korrelaatio joihinkin perinteisiin omaisuusluokkiin, mikä tarjoaa arvokasta salkunhajautusta & riskien vähentäminen ”. Mielenkiintoista on, että tämä on mielipide useiden sijoituspalveluyritysten kanssa, koska yhä useammat yritykset “herättävät” digitaalisen omaisuuden mahdollisuuksia.

Kun Bitcoin-rahastosta on tulossa ilmeinen menestys, 3iQ uskoo, että sijoittajien kiinnostus vastaaviin tarjouksiin on riittävä vaihtoehtoisten varojen perusteella. Sellaisena yhtiö on äskettäin ilmoitti että se sai hyväksynnän ”The Ether Fund” -rahaston perustamiselle Toronton pörssissä. Kuten nimestäkin voi päätellä, tämä rahasto tarjoaa sijoittajille altistumisen Ethereumille ja poistaa samalla omavaraisuuden tarpeen.


Harmaasävyn ‘Bitcoin Trust’

Kun Bitcoin ETF on edelleen vaikeasti saavutettavissa Yhdysvalloissa, institutionaaliset sijoittajat kääntyvät edelleen “Bitcoin Trustin” puoleen. Tämä harmaasävyinen tarjous on saatavana OTC-tuotteena ja tarjoaa sijoittajille altistumisen Bitcoinille. Luottamus on sekä akkreditoitujen että institutionaalisten sijoittajien käytettävissä, ja jälkimmäisten kiinnostus on lisääntynyt merkittävästi koko vuoden 2020 ajan.

Niille, jotka etsivät todisteita siitä, että institutionaaliset sijoittajat vaativat Bitcoinia paljon, älä katso enää harmaasävyn Bitcoin Trustiin liittyviä nykyisiä palkkioita. Viime päivinä rahaston osallistujat ovat maksaneet noin 20-30% vakuutusmaksuja verrattuna suoraan Bitcoiniin. Tämä palkkio on tietysti perusteltavissa rahaston tarjoamalla mukavuudella ja turvallisuudella, koska se poistaa itsensä huoltajuuden tarpeen.

Tästä palkkiosta huolimatta Harmaasävyn Bitcoin Trust on kasvanut pitämään karkeasti 6,4 miljardia dollaria hallinnassa.  Bitcoin Trust vaatii vähintään 50 000 dollarin sijoituksen ja tarjoaa 2% vuotuisen sponsorimaksun.

Vaikka Bitcoin Trustia tarjoaa ja hallinnoi Grayscale Investments, säilytyspalvelut tarjoaa Coinbase Custody Trust Company.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map