Infinito Wallet lancerer Multi-Blockchain API til udviklere, der driver let og effektiv DApp-udvikling

Infinito tegnebog, den førende universelle tegnebog til større smarte kontraktbloketter som Ethereum (ETH), NEO, EOS og Cardano, har frigivet sin Infinito Multi-Blockchain API som første trin løsning til serviceudviklere, der bruger dApps og blockchain-teknologi.

For at udvikle tjenester ved hjælp af dApps og blockchains er det vigtigt at opbygge noder, der understøtter blockchain-netværk såvel som den software, der kræves for at få adgang til og analysere blockchain-data. Tjenesteudvikling er også kompleks, da udvikling og indstilling for hver blockchain-infrastruktur, der er bygget på forskellige designfilosofier, skal være adskilt.

Infinito Multi-Blockchain API giver udviklere problemfri adgang til forskellige blockchains og giver stor skalerbarhed sammen med robust sikkerhed og etablerer et miljøudviklingsmiljø med flere blockchain-tjenester. Denne API styrer den førende universelle tegnebog-app, der vokser hurtigt over hele verden, Infinito tegnebog.

Infinito Wallet – Den ultimative mobile Cryptocurrency Wallet, der forbinder verdensomspændende mønter, tokenholdere og tokenudstedere.

KV UNIVERSAL WALLET For API artikel 01

Lige siden sin debut på det globale marked er Infinito Wallet vokset til at blive en topniveau universel tegnebog, der fører den globale udvidelse af kryptokurver og brugergrupper. Wallet-appen er i øjeblikket tilgængelig på både iOS og Android med over 300.000 downloads.

Infinito Wallet understøtter topmønter og tokens inklusive BTC, BCH og Dash sammen med smarte kontraktplatforme, der understøtter udviklingen og udvidelsen af ​​blockchain-teknologiudnyttelse. Det er den eneste mobile tegnebogstjeneste med så bred understøttelse af mønter og tokens. Derudover har tegnebogen adskillige alliancer og implementering af smarte kontrakt blockchain-platforme.

For det første i slutningen af ​​2017 blev Infinito Wallet officielt lanceret med support til Ethereum ogdet er ERC20 tokens. Derefter tilføjede tegnebogen i begyndelsen af ​​2018 Kinas NEO kryptokurrency, markedsrangering nummer 15 (* 1) sammen med dens token-type NEP-5. Universal Wallet var også verdens første til at støtte den understøttende valuta for NEO-blockchain-infrastruktur, GAS.

For nylig, Infinito Wallet begyndte at støtte den første officielle udgave af EOS (MainNet-version), rang femte (* 1) med hensyn til markedsværdi. Senere aktiverede Universal Wallet support til alle EOS-tokens i en anden branche først til en mobil løsning til både EOS blockchain og dets aktiver. Denne milepæl fik Universal Wallet meget opmærksomhed fra branchen.

Den 25. september 2018, Infinito Wallet blev den første mobile tegnebog, der integrerede support til ADA valuta for Cardano blockchain, markedsværdierangering nummer 9 (* 1). Dette blev muliggjort gennem officielt udviklingssamarbejde med udviklingsteamet bag Cardano blockchain, IOHK, og aktiveret sikker og bekvem styring samt adgang til ADA-valuta sammen med tjenester bygget på Cardano blockchain.

Derudover udvider Infinito Wallet sit partnerskab med blockchain-samfundet. Universal Wallet har annonceret partnerskab med blockchain-projektet og kryptokurrency ONTology, placering nummer 25 (* 1).

Disse bestræbelser på at sprede kryptooptagelse af Infinito Wallet er blevet bredt dækket og vurderet af brancheeksperter såvel som kryptoinformationswebsteder (Finder, Møntliste, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, etc.). Tegnebogen hyldes også bredt som den mest alsidige og sikre kryptovaluta-tegnebog i verden.

Med det mål at blive den ultimative infrastruktur til at fremme social implementering og udnyttelse af blockchain på verdensplan, har Infinito Wallet planer om at inkludere support til flere smarte kontraktblokeringer, herunder ONTOLOGI, NEM, STJÆLNER, og andre blockchains til populære kryptovalutaer på markedet.

I øjeblikket understøtter Infinito Wallet i alfabetisk rækkefølge ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO og NEP – 5 Tokens.

(* 1) Se: Coinmarketcap kl https://coinmarketcap.com/ pr. 10. oktober 2018.

Infinito Wallet afslører nye teknologiløsninger til dApp-udviklere – Reduktion af udviklingsindsats og omkostninger, samtidig med at serviceudvidelse fremmes

Infinito Wallet har i høj grad udvidet sine tekniske kapaciteter såvel som partnernetværk og befæstet sin position i branchen som den mest alsidige og sikre universelle tegnebog til kryptosamfund. I processen med at samarbejde med globale udviklingssamfund er forskellige forhindringer og problemer i blockchain-serviceudvikling blevet bragt i lyset.

For eksempel anvender hver blockchain-platform forskellige teknologier, som skal arbejdes separat for implementering i tjenester. Dette øger kraftigt den tid og arbejdskraft, der kræves til serviceudvikling, hvilket kombineret med kompleksiteten i serviceudvikling og levering i sig selv fungerer som en massiv forhindring for formidling og vedtagelse af blockchain-baseret teknologi og tjenester.

Med dette i tankerne begyndte Infinito at løse det grundlæggende problem inden for serviceudvikling ved hjælp af blokeringer i høj vanskelighed såvel som kampene med at sprede vedtagelsen af ​​blockchain-tjenester. Ud over at udvide kryptovaluta-porteføljen af ​​Infinito Wallet begyndte Infinito også at tilbyde Infinito Blockchain-platform til serviceudviklere af blockchain dApps.

Infinito Multi-Blockchain API, som er den første udviklerløsning, der udgives på dette tidspunkt, fungerer som en integreret gateway for at få adgang til og interagere med forskellige blockchains. Derudover frigiver Infinito ved årets udgang Infinito SDK, et alt-i-et udviklingsværktøjssæt, der sænker udviklingshindringen for tjenester, der bruger dApps og blockchains, forbedrer effektiviteten og muliggør datakommunikation på tværs af blockchain. Sekventielt, Infinito Universal API Suite, en udvidet API-tjeneste, og Infinito Blockchain-platform, et løsningsmarked for udviklere vil også blive afsløret.

Implementering af multimøntfunktionalitet i dApps med Infinito Multi-Blockchain API-løsning

Infinito Multi-Blockchain API er en integreret gateway, der letter adgang og interoperabilitet med flere blockchains, hvilket muliggør kryptotransaktioner, balance- og historihentning og datakommunikation mellem smarte kontrakter. Teknisk set vil det gøre det muligt for udviklere at interagere med flere blokkæder via Javascript API (Java og C # er planlagt), oprette og interagere med smarte kontrakter samt få besked om eventuelle opdateringer på blockchain-adresser via webhook og tilstandsmaskine. Udviklingspartnere interesseret i Infinito Multi-Blockchain API kan registrere sig på Infinitos officielle hjemmeside, hvor de kan få adgang API-nøgler at starte udviklingen med det samme.

Dapps Diagram Eng Ver

Med denne API-tjeneste kan udviklere sende og modtage mønter / tokens, hente adressebalance og transaktionshistorik, se og eksportere transaktionshistorik, modtage transaktionsmeddelelser, implementere smarte kontrakter, tilpasse og indstille transaktionsgebyrsatser og vise markedspriser på kryptokurver. Desuden muliggør det også forskellige funktionsspecifikke og væsentlige for at optimere individuelle blokkæder, såsom at hævde GAS, som er en unik funktion til NEO blockchain eller administrere transaktionsressourcer og båndbredder udelukkende på EOS blockchain.

Blockchain Developer Solutions: SDK og API til let at integrere og implementere forskellige blockchains for nye forretningsmuligheder

I tillæg til Infinito Multi-Blockchain API, Infinito’s R&D-team arbejder på udbredte problemer i spredningen af ​​serviceudvikling og vedtagelse af blockchain-udnyttende tjenester. Multi-Blockchain API er den første af Infinitos udviklerløsninger, og den er forpligtet til at løse udviklingsvanskelighederne ved implementering af kryptokurrency, der involverer håndtering af forskellige blokkæder. Kommer inden udgangen af ​​2018 er frigivelsen af Infinito SDK, alt-i-et-værktøjssættet til massiv strømline blockchain dApp og serviceudvikling. Infinito Multi-Blockchain API er en del af Infinito Universal API Suite, et marked for avanceret teknologiløsning for udviklere, der frigives sekventielt.

Ved at bruge API Suite og SDK kan serviceudviklere nemt forbinde deres egenudviklede tjenester til forskellige blockchain-platforme i henhold til deres behov og problemfrit forbinde tjenester udviklet ved hjælp af SDK. Ikke kun hjælper Infinitos løsninger udviklere med at fjerne problemer med udvikling og drift ved hjælp af blockchains, men også med at integrere teknologiløsninger fra førende brancheaktører fra hele verden i deres egne tjenester.

I øjeblikket samarbejder Infinito med brancheførende inden for blockchain-overholdelse som f.eks Blockpass der leverer identitetsgodkendelse (ID / KYC) og Coinfirm der bringer avanceret AML-funktionalitet (anti-hvidvaskning) og knowhow om overholdelse. Ved at inkorporere tjenesten som et modul kan sikker serviceudvikling og styring opnås.

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at beskytte legitimiteten af ​​servicebrugere og servicevirksomheder i nye teknologier med kraften til overholdelse. For eksempel ved hjælp af Infinito Universal API Suite kan en traditionel e-handelsplatform tilslutte kryptobetaling med integreret automatisk udvekslingsfunktionalitet. Denne særlige kombination giver deres online-forretning mulighed for at muliggøre fleksibel kryptovaluta-betaling, hvor brugerne betaler i deres valgte valuta, som derefter automatisk konverteres til den krypto, som virksomheden ønsker. Desuden kan e-handelsvirksomheder ved problemfrit at oprette forbindelse til overholdelsestjenester såsom kundeautentificering ved hjælp af Infinito SDK bruge risikovurderingsfunktioner til at dyrlæge potentielle farer skjult i kommercielle aktiviteter..

Løsninger til serviceudvikling er tilgængelige på Infinito Blockchain-platform, modulmarkedet for udviklerløsninger, der er let tilgængelige via Infinito SDK og API’er. Denne stadigt voksende platform indeholder også løsninger fra blockchain-udviklingspartnere fra hele verden, der sigter mod at fremme oprettelsen af ​​blockchain-udnyttende tjenester. Med denne modulopbyggede udviklingsløsning sigter Infinito mod at skabe et autonomt udviklingsmiljø for at støtte udviklere med at opbygge nye tjenester og virksomheder.

Alle disse teknologier er blevet brugt og er i øjeblikket brugt i den tekniske infrastruktur, der understøtter Infinito Wallet, som ekspanderer hurtigt globalt. Infinito vil fortsat løse og løse fundamentale forhindringer i udviklingen såvel som formidling af blockchain-baserede tjenester, der kræver komplekse tekniske implementeringer, hvilket gør blockchain mere tilgængelig for serviceudviklere såvel som forretningsvirksomheder..

Kontakt Infinito nu for at få adgang til Infinito Multi-Blockchain API eller bliv servicepartner.

Infinito Wallet og Service Development forretningspartnere

Tjenester og funktioner udviklet ved hjælp af Infinitos udviklerløsninger understøttes aktivt af Infinito Wallet.

Desuden er der planlagt en større opdatering i version 2.0 til Infinito Wallet i november 2018. Sammen med løsninger til udviklere planlægger Infinito at samarbejde med stærke tjenesteudbydere rundt om i verden for at bringe banebrydende brugeroplevelse ved hjælp af blockchain samt funktioner, der kræves til kommercielle aktiviteter såsom som handel og afvikling.

Infinito Wallet fungerer som et værktøj til at understøtte tjenester og brugere, der muliggør sikker daglig brug og styring af kryptoaktiver samt adgang til innovative blockchain-tjenester.

Ansøg om partnerskab her.

Download Infinito Wallet på Android her.

Download Infinito Wallet på iOS her.

Hvad er Infinito Project?

Infinito Project, inklusive Infinito Wallet, ledes af Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), registreret i Isle of Man.

IBL EU er et datterselskab af Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) med base i Singapore. IBH er holdingselskab med en R&D base med speciale i blockchain teknologi applikation i Vietnam, en forretningsaccelerationsbase i andre dele af Asien, herunder Thailand, Malaysia og Japan. Gruppen består i øjeblikket af over 300 eksperter inklusive udviklere, forskere, designere og marketingfolk.

Infinito Project har en enkelt mission: at muliggøre blockchain-masseadoptagelse for virksomheder og forbrugere. For at opnå dette bygger Infinito løbende løsninger til at hjælpe virksomheder problemfrit at integrere og udvikle blockchain dApps og tjenester, mens forbrugerne får adgang til og bruger blockchain-tjenester med den største bekvemmelighed og sikkerhed. Infinito udvider selektivt sit globale netværk af serviceintegrationspartnere og arbejder på at blive one-stop gateway for tjenesteudbydere og forbrugere til at få adgang til og trives på førende blockchains.

Kontakt [e-mail beskyttet] for at lære mere om opstillingen af ​​tjenester og løsninger til virksomheder og udviklere.

Følg nedenstående links for at få de seneste oplysninger om Infinito Services.

Officiel hjemmeside: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner