CEO for BTCS forklarer, hvordan virksomheden overgik $ 1 mio. I kryptoaktiver

BTCS Inc. er en børsnoteret kryptovaluta- og blockchain-virksomhed, der for nylig overgik milepælen på 1 million dollars i kryptoaktiver under forvaltning (AUM). Den skelsættende præstation kommer efter, at kryptopriserne blev genvundet fra nedgangen i midten af ​​marts (Black Thursday). Rapporter viser, at Bitcoin-fokuserede krypto-hedgefonde overgår deres mere traditionelle kolleger. BTCS planlægger at forfølge en målt tilgang til diversificering af de nuværende cryptocurrency-beholdninger. BTCS-aktier er steget med mere end 215% år til dato.

I et dybtgående interview med Charles Allen, administrerende direktør for BTCS, deler han sit perspektiv på kryptomarkedet, og hvordan BTCS leverer sin position i branchen. Med Mr. Allens ord er BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) en af ​​de første amerikanske børsnoterede virksomheder, der fokuserer på digitale aktiver og blockchain-teknologier. Virksomheden fokuserer på tre forretningsområder:

  1. Opbygning af en portefølje af digitale aktiver med stort fokus på meget forstyrrende vertikaler
  2. Aktivt at se på erhvervelser i blockchain-rummet og;
  3. Udvikling af en digital aktiv dataanalyseplatform, der har til formål at give vigtig information til brugerne, der gør det muligt at spore flere digitale aktiverudvekslinger og tegnebøger til at samle porteføljebeholdninger i en enkelt platform for at se og analysere præstations- og risikomålinger.

Dette seks år gamle firma er drevet af dets teams tro på krypto- og blockchain-teknologier, og hvordan disse kan ændre verden på en dybtgående måde. Ifølge Mr. Allen er BTCS ‘ultimative mål at tilvejebringe den generelle offentlige investering via deres offentlige selskab.

De sidste 6 år har faktisk været en hård tur, over den tid har vi på en eller anden måde været eksponeret for næsten alle aspekter af kryptorummet, herunder e-handel, minedrift, tegnebøger, betalingsbehandling og pengeautomater for at nævne nogle få. Gennem disse oplevelser og oprigtigt nogle fejl har vi virkelig ringet til det, vi mener er en usædvanlig forretningsmodel for et offentligt kryptofokuseret firma. Vi har en ekstremt lav forbrænding i forhold til vores offentlige jævnaldrende og er ikke belastet af alle de operationelle risici ved minedrift eller andre dyre indtægter ud over horisontens bestræbelser.

Charles kommenterede også virkningerne af COVID-19 i branchen og hvordan BTCS overvandt de vanskeligheder, der fulgte med den globale pandemi.

Virkningerne af COVID på verdensøkonomien skal stadig ses. Vi forventer fortsat redning af regeringen, hvilket yderligere devaluerer fiat-valutaer rundt om i verden. Som sådan mener vi, at investorer vil søge knappe aktiver som Bitcoin og Ethereum som en butik af værdi. Over tid bør dette føre til mere almindelig vedtagelse af visse digitale aktiver, der sandsynligvis vil resultere i betydelig prisforøgelse.

Når det kommer til investering, synes folk altid at se efter måder at beskytte deres penge væk fra inflation og opnå et overskud, der er større end hvad enhver finansiel institution måtte tilbyde. Som en erfaren investor selv tilbød Charles sit synspunkt på, hvorfor investering i blockchain og kryptorelaterede virksomheder er et godt valg at diversificere porteføljer. Ifølge BTCS ‘administrerende direktør er blockchain-teknologien beregnet til at ændre den måde, vi foretager en global overførsel af aktiver uden mellemled, og derved give en bæredygtig løsning til næsten enhver industri, der eksisterer, sænke gebyrer og forbedre effektivitet og sikkerhed.

Charles fortsætter med at forklare hvordan BTCS tilbyder investorer eksponering for kryptokurver og en sikker måde at investere på dette marked. Virksomheden tilbyder en forretningsplan, der er diversificeret og skal tilføre værdi ud over, hvad en bank kunne tilbyde den gennemsnitlige Joe.

Da han blev spurgt om det traditionelle finansielle system i USA og dets velkendte urolige forhold til kryptomarkedet, delte Mr. Allen sit perspektiv på sagen og sagde:

Flere fremtidsorienterede institutioner i banksektoren omfavner det, mens andre sidder på sidelinjen med en mere vent og se tilgang. Jeg tror dog, at alle holder øje med teknologien af ​​frygt for at blive efterladt. Alt i alt tror jeg, at vejen til transformation vil være langsom, da mange større institutioner er dybt indblandet i ældre systemer eller er meget risikovillige.

Hvordan BTCS overgik milepælen på 1 million dollars

Under dette interview med Charles kunne vi ikke lade være med at spørge ham, hvordan BTCS overgik denne milepæl på så kort tid. Ifølge CEO hævede virksomheden over $ 1 million USD, hvilket gjorde det muligt for dem at øge deres Bitcoin- og Ethereum-beholdninger drastisk. Den 5. august 2020 steg dagsværdien af ​​deres digitale aktiver under forvaltning til over $ 1,5 millioner, en stigning på 50% fra omkostningsgrundlaget. Derudover nævner Charles, at virksomheden planlægger at udvide sin digitale aktivportefølje ud over BTC og ETH, men er meget forsigtig i øjeblikket på grund af økonomisk usikkerhed. Planen, som forklaret af Mr. Allen, er at fokusere på digitale aktiver i meget forstyrrende vertikaler som kryptokurver, smarte kontrakter, IoT, computing og datalagring og ved protokollaget, hvor det er muligt.

På trods af fremtidens usikkerhed er Charles Allen meget bullish på både Bitcoin og Ethereum, især i de kommende måneder, da begge kryptovalutaer har vist stor vækst i løbet af 2020. Desuden studerer BTCS også mindre projekter som poletter, der kan projicere en stor fordel i fremtiden. Det digitale aktivfirma er angiveligt også udvikler sig sin egen interne forbrugerorienterede digitale aktiv dataanalyseplatform. Da kryptorummet stadig er i sin barndom, forbedres prisbenchmarks, indekser, handelsvolumen og andre vigtige målinger stadig.

Hvis du ønsker at vide mere om BTCS, kan du besøge deres internet side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner