BitMax.io annoncerer primært noteringspartnerskab med DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) har annonceret den primære liste over DeepCloud AI (DEEP), en AI-drevet decentraliseret cloud computing-platform, der giver en markedsplads for virksomheder og enkeltpersoner til at dele overskydende kapacitet inden for databehandling og lagringsressourcer via decentral cloud. 

DeepCloud AI planlægger at lancere sit token-præ-salg til BitMax.io brugere den 18. juli EDT. At være arrangør tager DeepCloud det fulde juridiske ansvar for sit token-præ-salg. Som en del af noteringssamarbejdet, BitMax.io vil levere teknologi og udførelsesstøtte til dette for-salg. 

Contents

Om DeepCloud AI

DeepCloud AI udforsker det nye marked for decentrale løsninger ved at tilbyde brugerne en blockchain-baseret decentral cloud-servicemulighed. Ved at bruge kunstig intelligens (AI) til at styre ressourcer kan DeepCloud AI tilbyde en revolutionerende skyinfrastruktur til decentrale applikationer, især IoT- og Web 3.0-apps. Med demokratisering af cloud computing har ressourceudbydere og applikationsudviklere lige vilkår for at køre decentrale applikationer omkostningseffektivt. 

Platformen vil give en fuldt funktionel markedsplads for computer- og lagerressourcer til virksomheder og enkeltpersoner – så de kan dele deres overskydende kapacitet via en decentral sky. 

En kernedifferentiator af DeepCloud AI er brugen af ​​AI til at udføre ressourcematchning mellem netværksressourceudbydere og applikationsudviklere. En avanceret matchmaking-algoritme tildeler ressourcer til beregningsanmodninger på den mest optimale måde. Den er baseret på flere parametre såsom information fra netværksbrugeranmodninger, placering af brug og netværksbidragernes tilstande i mastertilstandene. 

Denne applikationsmarked for udviklere med forvaliderede applikationer vil fremskynde udviklingen af ​​end-to-end-løsninger. Sikkerhed kommer fra et beskyttelseslag bygget omkring Intels SGX-teknologi og implementering af realtidsovervågning af platformen for at forhindre svindel. 

DeepCloud AI er blockchain agnostisk, hvilket betyder, at det giver flere forskellige kæder mulighed for at decentralisere kontrol og øge tilliden. Målet er at have en høj gennemstrømning af transaktioner med lave transaktionsomkostninger. 

Økosystemet består af netværksressourcer, decentrale applikationsudviklere, applikationsmarkedsudbydere og AI-controlleren. Netværksressourceudbydere er mennesker, der leverer ressourcer til netværket og tjener DEEP-tokens. Applikationsudviklere kan tilpasse brugertjenester til deres applikationer gennem deres brugerdashboard og vælge dApps fra de foruddefinerede applikationer fra applikationsmarkedet. AI-controlleren administrerer ressourcerne og analyserer hver transaktion og dens virkning på netværket. AI Matching Engine matcher netværksressourceudbydere og applikationsudviklere. 

En bred vifte af brugssager

DeepCloud AI’s gjorde en betydelig indsats for at etablere partnerskaber med førende institutioner og etablerede virksomheder på en række internationale markeder. Udviklingsteamet ledes af CTO Geeta Chauhan, en tidligere Nokia- og Lucent Alcatel-direktør, og har forpligtet sig betydelige ressourcer til at udvikle brugerdefinerede løsninger til en række projekter. 

IoT-applikationer har brug for edge computing tæt på kilden. Med DeepClouds matchende maskine kan de rigtige ressourcer matches med de rigtige applikationer baseret på realtidsanalyse af data på tværs af netværket. 

Smarte byer: Lokale regeringer kan bygge kerneinfrastruktur til smarte byer og bruge DeepCloud AIs ressourcer tæt på kanten til at køre og implementere applikationer. 

Sporing af forsyningskædetransaktioner: Implementering af blockchain-baserede applikationer på DeepCloud AI-stof muliggør sporing af komplekse forsyningskædetransaktioner med et komplet kontrolspor, der er manipulationssikkert og sikkert.

Tjenesteudbydere, såsom tv-selskaber, kan stole på DeepCloud AIs decentraliserede tjenester såsom lokal caching under store publikumshændelser (for eksempel under OL og fodboldsæsonen). 


DeepCloud AI har allerede en kontraktaftale med den mexicanske regering og opretter en uforanderlig, distribueret køretøjsdatabase i Coahilla. En prøvekørsel finder sted i juli 2019, hvorefter det afgøres, om en landsdækkende udrulning vil finde sted. 

Om BitMax.io (BTMX.com)

Grundlagt af en gruppe Wall Street-handelsveteraner i slutningen af ​​2018 er BitMax.io branchens næste generation af digitale aktiverhandelsplatform, der leverer en bred vifte af finansielle produkter og tjenester til både detail- og institutionskunder, især platformstjenesterne sofistikerede køb- side & salgsinstitutioner i begge østlige lande & Vestlig demografi, der søger meget likvid markedsplads.

Bygget på kerneværdierne blockchain, gennemsigtighed og pålidelighed bestræber BitMax sig altid på at levere kundeservices af høj kvalitet og innovative handelsprodukter for at imødekomme den stadigt skiftende efterspørgsel på markedet. Lanceringen af ​​marginhandel den 14. februar 2019 er et lysende eksempel på, hvordan det hurtigt udvidede sit produkttilbud ud over traditionel spothandel for bedre at tjene brugernes dynamiske handelsbehov. For BitMax.io-brugere, der forstår og anerkender de risici, der er forbundet med marginhandel, er de nu i stand til at udnytte deres omsættelige aktiv til potentielt højere investeringsafkast gennem marginhandel med forsvarlig risikostyring. Listen over digitale aktiver, der kan handles på margen, er steget fra indledende fire til 18 forskellige tokens, selv inklusive BTMX. Det er endnu et banebrydende træk for BitMax.io for at muliggøre marginhandel i sit eget native token. Det udvider funktionerne i BTMX og tilskynder til mere likviditet på platformen. (Marginhandelfunktionen for BitMax.io er ikke tilgængelig for de nordamerikanske markeder.)

I lighed med den innovative marginhandel har introduktionen af ​​det unikke Volatility Card igen vist holdets dybe forståelse af indre funktion af kapitalmarkedet og deres avancerede ekspertise inden for finansielt produktdesign. BitMax.io Volatility Card er det første volatilitetsbundne derivatprodukt fra denne platform, der giver globale brugere mulighed for at forudsige og afveje prisudsving på underliggende store mønter i forudindstillede tidsvinduer på en enkel, men effektiv måde. Navngivet som Turtle and Bunny Card efter Aesops fabel – Skildpadden og haren, har kortet en quasi-option struktur for underliggende handelspar, men alligevel stort set forenklet udbetalingsform. Brugeren kan købe forskellige kort til forudsigelse af prisbevægelser enten inden for et bestemt interval (Turtle Card) eller over et bestemt interval (Bunny Card). Dem, der forudsiger korrekt rækkevidde af prisbevægelse, modtager udbetalingen svarende til kortets teoretiske værdi. Volatility Card bruger en forenklet udbetalingsformular uden komplikationer for afviklings- og clearingproblemer, der er fælles for rigtige valutamuligheder. Brugere skal blot vælge hvilket kort de vil købe for at handle på deres syn på volatiliteten for det underliggende aktiv enten inden for eller over et bestemt interval. Det er let at forstå og bruge for alle typer forhandlere med behov for enten meget kortvarig momentumhandel eller delvis risikosikring mod overdreven prisudsving i meget volatil markedstilstand.

 Konklusion

BitMax.io har oplevet betydelig vækst siden lanceringen 2018 og er dybt engageret i at levere en højtydende, klientcentreret handelsplatform til sin globale kundebase. I øjeblikket har platformen over 180.000 registrerede brugere med over 50.000 aktive medlemmer af samfundet. Noteringen af ​​DEEP understøtter ikke kun dens fortsatte udvidelse af handelspar, men giver også en mere diversificeret global eksponering for DeepCloud AI.

For mere information, følg BitMax.io på:

Internet side: http://www.BitMax.io

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Kontakt: [e-mail beskyttet]

Kilde: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map