Vuoden 2019 parhaat Ethereum Classic (ETC) -lompakot | Mitkä ovat turvallisimmat lompakot ETC: n säilyttämiseen

Ethereum Classic johtui kovasta haarukasta alkuperäisestä Ethereum-lohkoketjusta. Kuten Ethereum, sillä on myös natiivi tunnus nimeltä Ether, mutta siinä on ETC-tunnus. Katso lisää ETC-kattavuutta täältä.

Liity kryptovaluutan tulevaisuuteen ja käy kauppaa suosikkikolikoillasi Binance!

Se on tällä hetkellä 20 parhaan salausvaluutan joukossa, ja vaikka sillä ei ehkä ole niin paljon tallennusvaihtoehtoja kuin ETH-vastineellaan, sillä on joitain markkinoilla olevia lompakoita. Alla on luettelo, joka sisältää parhaat ETC-lompakot, joita voit käyttää Ethereum Classic -laitteen säilyttämiseen.

Ledger Nano Ethereum Classic

Lähde: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Lompakon verkkosivusto:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Lompakon tyyppi:  Laitteisto, monivaluutta, yhteensopiva Windowsin, MAC: n, Linuxin kanssa

Helppokäyttöisyys:  Kova

Turvallinen:  Parempi turvallisuus

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano S on yksi arvostetuimmista laitteistolompakoista, koska siinä on parhaat suojaustoteutukset Ethereum Classicin tallentamiseen. Lompakko voi muodostaa yhteyden mihin tahansa laitteeseen, jolla on USB-portti ja joka tukee satoja kryptovaluuttoja Ethereum Classicin lisäksi, kuten Bitcoin, Litecoin ja Ethereum.

USB-kaltaisessa laitteessa on OLED-näyttö, jossa voit tarkistaa tapahtuman tiedot painamalla painikkeita.

Turvallisuus tekee Ledgeristä yhden parhaista Ethereum Classic -lompakoista. Varmuuskopiointi, 2-tekijäinen todennus, suojattu PIN-koodi ovat toteutuksia, jotka tekevät tästä laitteesta erittäin turvallisen.

Trezor Ethereum Classic


Lähde: toshitimes.com

2. Guarda Ethereum Classic -lompakko

Guarda-lompakon verkkosivusto:  https://guarda.co/

Lompakon tyyppi: mobiili, työpöytä, verkko, Chrome-laajennus

Helppokäyttöinen: Helppo

Turvallinen: turvallinen

Hinta: ilmainen

Guarda on ei-säilöönoton kryptovaluutta-lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat pitää, tallentaa, lähettää ja vastaanottaa digitaalisia valuuttoja. Ethereum Classic (ETC) -käyttäjät voivat käsitellä tätä digitaalista omaisuutta ja hallita laajaa joukkoa muita kryptovaluuttoja. Jotkut niistä sisältävät Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) ja monet muut. 

Koska Guarda-lompakko tarjoaa Ethereum Classic -käyttäjille mahdollisuuden käsitellä useita kolikoita saman käyttöliittymän kautta, se tarjoaa myös monitasoisen ratkaisun henkilöille, jotka haluavat käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla useilla alustoilla, mukaan lukien verkko, työpöytä, Google Chrome -laajennus ja mobiili. 

Guarda on työskennellyt viime vuosina tarjotakseen ratkaisuja kryptovaluutta-sijoittajille, jotka haluavat käsitellä ja hallita digitaalisia valuuttojaan nopeasti ja helposti. Erityisesti Guardaa on kutsuttu viralliseksi Android-lompakoksi Ethereum Classic -sivustolla. 

Yksi asiakkaista, J.J. Palmer kommentoi sitä:

“Olen ETC-käyttäjä, löysin Guarda-sovelluksen jne. Virallisesta verkosta. Rakasta käyttöliittymää ja ajatusta pysyä yksityisenä avaimena laitteessa. “

On myös syytä huomauttaa, että Guarda on noin 84% positiivisesta maineesta Trustpilotissa. Huonojen arvostelujen osuus kokonaismäärästä on vain 9%. Suurin osa käyttäjistä väittää, että Guarda ei tarjoa vain monialustaista ja monipuolista kryptovaluutta-lompakkoa, mutta myös suuren asiakaspalvelun, joka toimii ympäri vuorokauden. 

3. Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Yksi parhaista vaihtoehdoista tallentaa ETC voi olla Atomic-lompakko. Se on ei-säilöön tarkoitettu ohjelmistolompakko, jolla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja tuki yli 40 erilliselle lohkoketjulle ja 500 tunnukselle, mukaan lukien kaikki ERC-20-tunnukset. Vuonna 2018 perustettu Atomic on saanut suuren suosion 500 000 käyttäjän keskuudessa kaikilla tärkeimmillä työpöytäympäristöillä, Androidissa ja iOS: ssä, tarjoten erinomaista palvelua ja laajan valikoiman ominaisuuksia. 

Ensinnäkin, ETC: n, BTC: n, ETH: n, LTC: n, XRP: n, XMR: n, ZIL: n tai muun valitsemasi salauksen lähettämisen ja vastaanottamisen lisäksi voit vaihtaa, ostaa ja sijoittaa digitaalisia aineistoja helposti lompakon sisällä. Lisäksi jokaisesta välittömästä ja nimettömästä vaihdosta (yli 60 salausparia) saat rahat takaisin liittyessäsi Atomicin jäsenohjelmaan. 

Lisäksi salausvaihtoehto on nyt saatavana 19 parhaimmalle digitaaliselle omaisuudelle pankkikortilla, jossa on 17 paikallista fiat-valuuttaa, mukaan lukien USD, EUR, BKT, RUB, AUD jne. Lisäksi Atomic tarjoaa käyttäjilleen palkkioita hajautetusta panoksesta 5: llä -23% huhtikuu 10 PoS: lle, kuten XTZ, ATOM, ZIL, KMD jne., Ja pian ICX, DOT ja ADA.

Lopuksi, jotta voit käyttää Atomic Walletia, voit pysyä nimettömänä, koska vahvistusta, tilin luomista ja KYC: tä ei tarvita. ETC ja kaikki muut varat ovat taatusti turvallisia, koska kukaan muu kuin sinä et halua hallita varojasi yksityisillä avaimilla, jotka on salattu vain laitteellasi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos joskus kohtaat ongelmia sovelluksessa, ota yhteyttä erinomaiseen tukipalveluun, joka on vuorokauden ympäri vuorokauden valmis tarjoamaan johdonmukaista ja nopeaa vastausta.

4. TREZOR  

Lompakon verkkosivusto:  https://trezor.io/

Lompakon tyyppi:  Laitteisto, monivaluutta, yhteensopiva Windowsin, MAC: n, Linuxin kanssa

Helppokäyttöisyys:  Kova

Turvallinen: Parempi turvallisuus

Kustannus: Maksettu

TREZOR on toinen laitteistolompakko, jolla on vaikuttavat turvallisuusominaisuudet ja joka on yhteensopiva monien erilaisten salausten kanssa. Laite näyttää erilaiselta kuin USB, mutta se on pieni, kannettava ja siinä on sisäänrakennettu näyttö ja fyysiset painikkeet tapahtumavahvistusta varten.

ETC: n lisäksi voit tallentaa myös Ethereumia, Bitcoinia (BTC), Bitcoin Cashia (BCH), Litecoinia (LTC), Dashia (DASH) ja muuta. Laitteeseen pääsemiseksi sinun on annettava PIN-koodi, ja 24 sanan palautussiemenet luodaan, kun annat lompakon ensimmäisen kerran. Tämä Ethereum Classic -lompakko on yksi markkinoiden parhaista ja turvallisimmista säilytysvaihtoehdoista.

Lompakkoon voidaan asentaa TREZOR-lompakko, myseeli ja Multibit HD.

Lompakko on yhteensopiva Windows (versio 7 ja uudempi), OS X (versio 10.8 ja uudemmat), Linux ja Android-laitteiden kanssa.

kuva6 4

Lähde: finder.com

5. Coinomi

Lompakon verkkosivusto: https://www.coinomi.com/en/

Lompakon tyyppi: Monivaluuttainen, yhteensopiva mobiili- ja työpöytäjärjestelmän kanssa

Helppokäyttöisyys: intuitiivinen käyttöliittymä

Turvallinen: Korkea

Kustannus: Vapaa

Coinomi-lompakko on suosittu mobiililompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa useita kryptoja yhteen paikkaan. Sovellus tukee Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash ja vielä 200 rahaketta. Myös työpöytäversio on julkaistu.

Coinomi on HD-lompakko, joka käyttää erityisiä algoritmeja luomaan helpon siemenlauseen, jotta varmuuskopioit tilisi. HD-lompakot tuottavat myös uudet osoitteet kullekin tapahtumalle, mikä vaikeuttaa tapahtumasarjojen seuraamista yhteen osoitteeseen. Coinomin palvelimet anonymisoivat myös IP-osoitteet.

Rekisteröintiprosessissa ei vaadita tietoja. Shapeshift-integraation avulla käyttäjät voivat suorittaa ketjujen välisiä maksuja ja lähettää kolikoita muihin osoitteisiin lompakosta.

Luotettava lompakko Ethereum Classicille

Lähde: bitcoinexchangeguide.com

6. Luota lompakkoon

Lompakon verkkosivusto: https://trustwallet.com/

Lompakon tyyppi: Mobiililompakko, Android ja iOS.

Helppokäyttöisyys:  Käyttäjäystävällinen

Turvallinen: Matala

Kustannus: Vapaa

Trust-lompakko on yksinkertainen ja kätevä käyttää lompakkoa mobiilikäyttäjille. Tämä ETC-salauslompakko tukee Ethereum Classic-, Ethereum- ja Ethereum-pohjaisia ​​ERC20-tunnuksia ja ERC223-tunnuksia. Haittana on, että mitään Bitcoinia ei tueta. Sovellus on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Ethereum Classicin (ETC) lisäksi voit tukea myös Callistoa (CLO) ja yli 30000 ERC20-tunnusta, kuten OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay ja Augur.

Rekisteröintiä tai henkilökohtaisia ​​tietoja ei tarvita. Lompakon avulla Android-käyttäjät voivat ostaa ETH: n Coinbasen, Shapeshiftin tai Changellyn kautta.

Vuorovaikutus dApps: n kanssa voidaan suorittaa myös suoraan sovelluksesta, ja lompakko voi toimia Web3-selaimena. Asennusprosessissa luodaan varmuuskopio, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa lompakonsa alle 30 sekunnissa.

kuva2 5

Lähde: captainaltcoin.com

7. Exereus Ethereum Classicille

Lompakon verkkosivusto:  https://www.exodus.io/

Lompakon tyyppi:  Pöytälompakko, monivaluuttainen, yhteensopiva Windowsin, Mac OS: n ja Linuxin kanssa

Helppokäyttöisyys:  Helppo käyttöliittymä

Turvallinen:  Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Exodus on työasemien kryptovaluutta-lompakko, joka tukee ETC-tallennusta ja hallintaa. Lisäksi se käyttää noin 30 rahaketta ja altcoiinia, mukaan lukien Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash ja EOS.

Exodus on yksi ETC: n parhaista lompakoista uusille kauppiaille, jotka etsivät helppokäyttöistä käyttöliittymää, joka sisältää hyvin suunnitellut ominaisuudet ja kartoitustyökalut. Se sisältää myös ShapeShift-integraation, joka mahdollistaa lompakon sisäisen salauksen vaihdon.

Kaikki salausominaisuudet salataan ja tallennetaan suoraan laitteellesi, mikä tarkoittaa, että säilytät varojesi hallinnan. Varmuuskopiointijärjestelmä on käytettävissä, ja suojatun linkin sisältävä sähköposti lähetetään lompakon uudelleenaktivoimiseksi siemenen lisäksi. Linkki on suojattu 12 sanan siemenellä ja avaimella.

Guarda lompakko Ethereum Classic

Lähde: coindoo.com

8. Guarda Ethereum Classicille

Lompakon verkkosivusto:  https://guarda.co/

Lompakon tyyppi:  Monivaluuttainen, monialustainen

Helppokäyttöisyys:  Intuitiivinen käyttöliittymä

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Guarda on kryptovaluutta-lompakko, jota voidaan käyttää verkko-, mobiili- ja työpöytäsovelluksen kautta kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä (Androids, iOS, Windows, Linux, macOS, Chrome-laajennus). Tämä Ethereum Classic -lompakko tukee myös kolikoita ja rahakkeita, kuten Bitcoin, Ethereum (ja ERC20 -merkit), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero ja muut. Sen luotettavuus ja yhteensopivuus alustan kanssa tekevät tästä yhden vetojen Ethereum Classic lompakoista monipuolisille kauppiaille.

Tämän lompakon etuna on, että Guarda ei tallenna arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja, yksityisiä avaimia tai lompakon tietoja. Yksityiset avaimet säilyvät laitteen muistissa, ja kun kirjaudut ulos lompakosta, se poistaa itsensä automaattisesti.

Käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa valuuttoja, käyttää sisäänrakennettua valuutanvaihtoa, tarkistaa tapahtumahistoriaa, tehdä ostoksia fiat-valuutalla sekä tuoda ja viedä yksityisiä avaimia. Saatavana on myös varmuuskopiointiominaisuus.

Rekisteröintiä, rajoituksia tai monimutkaisia ​​todentamismenettelyjä ei vaadita. Sen käyttöliittymää on helppo käyttää kaikilla alustoilla, joissa on kaikki sen toiminnot.

Yhteenveto

Vaikka Ethereum Classicia tukevia lompakoita ei ole niin monta kuin Ethereum, löytyy paljon vaihtoehtoja. Kaupankäyntitarpeidesi, järjestelmän yhteensopivuuden, turvatoimenpiteiden ja käyttöliittymän käytettävyyden mukaan on olemassa useita ETC-lompakoita, jotka ovat ihanteellisia tämän kolikon säilyttämiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map