Turvallisimmat lompakot pitämään rippleä vuonna 2018 Aloittelijan opas

Siellä on monia vaihtoehtoja Ripple XRP-lompakoita on saatavilla, ja oikean valitseminen voi olla melko vaikeaa. Tämä opas auttaa sinua päättämään, millaiset Ripple-lompakot ovat siellä ja mikä on oikea sinulle.

Ennen lompakon hankkimista

Aivan ensimmäinen asia, joka sinun tulisi tietää ennen Ripple XRP -lompakon hankkimista, on se, että valitsemastasi lompakosta riippumatta, 20 XRP: tä vaaditaan saldostasi varaamaan lompakon osoite. Nämä 20 XRP: tä eivät ole käytettävissä mihinkään tapahtumaan, sillä XRP: tä käytetään pitämään lompakko auki ja aktivoimaan XRP Ripple Ledger -sovelluksessa. (Näin ei ole, kun XRP tallennetaan keskukseen.)

Siksi on suositeltavaa, että pidät ja käytät vain yhtä Ripple-lompakkoa, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä.

Erilaiset lompakotyypit

Ennen kuin tutustut tämän luettelon Ripple-lompakotyyppeihin, on tärkeää, että tiedät eron markkinoilla olevien erityyppisten lompakoiden välillä. Tietäen erot voit päättää, mikä lompakon tyyppi sopii parhaiten tarpeisiisi.

Ohjelmistolompakko on online-lompakko, jota voi pitää tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Ne edellyttävät Internetin käyttöä ja tallentamista. Niitä on helppo käyttää, ja monet niistä voidaan ladata ilmaiseksi. Verkkoyhteytensä vuoksi heitä pidetään haavoittuvina hyökkäyksille ja he tarvitsevat vakaan Internet-yhteyden, kun he tekevät liiketoimintaa.

Laitteiston lompakko on fyysinen lompakko (se näyttää yleensä USB-tikulta), johon tallennat digitaalisia resurssejasi. Niitä pidetään yksityisimpinä ja turvallisimpina menetelminä salausten tallentamiseen. Toisaalta ne ovat enemmän kalliilla puolella.

Kuuma lompakko, tunnetaan myös nimellä selaimen lompakko, on eräänlainen lompakko, jota voi käyttää yksinomaan online-tilassa. Tämän avulla käyttäjät voivat suorittaa välittömiä tapahtumia.

Paperilompakko on paperi, jolle kaikki salausvarojesi tiedot on painettu, mukaan lukien yksityiset avaimet ja osoitteet.

Ledger Nano S

Ledger Nano S on laitteistolompakko, joka muistuttaa USB-asemaa, jossa on OLED-näyttö. Salausalan harrastajat pitävät sitä turvallisimpana tapana tallentaa yksityiset avaimet, koska se rajoittaa hakkerin mahdollisuuksia käyttää valuuttaa.

Toisin kuin muut lompakot, Nano ei rajoita tallentamiesi kolikoiden määrää, joten voit tallentaa rajoittamattoman määrän XRP-kolikoita. Se tukee myös muita kryptovaluuttoja.

Voit käyttää Ledger Nano S -laitteellesi tallentamiasi varoja vain liittämällä sen tietokoneeseen tai matkapuhelimeen ja voit helposti aloittaa XRP-tiedostojen lähettämisen ja vastaanottamisen..

Kaikki yksityiset avaimet säilytetään offline-ympäristössä, joten hakkereiden on lähes mahdotonta varastaa varojasi. Laite on yhteensopiva tietokoneiden kanssa, joissa on Windows, Mac, Linux ja Chrome OS. Käyttämällä OTG-kaapelia liität sen myös Android-puhelimeesi.

Tässä laitteessa on erillinen näyttö, joka näyttää tapahtuman yksityiskohdat, kuten siemenavaimen. Yksityiset avaimet pidetään laitteessa erikseen, kun se suorittaa ilmoitettua salausta, laiteohjelmisto ladataan sen kaksisiruiseen arkkitehtuuriin. Lisäksi kun liität sen tietokoneeseen, sinun on annettava nelinumeroinen PIN-koodi.

Yhdistämisen jälkeen Ledger Nano S tietokoneellesi, sinun on asennettava sovellus XRP-saldosi ja kaikkien tapahtumien vahvistamiseksi. Kun haluat lähettää XRP: n, sinun on fyysisesti käytettävä laitetta tapahtuman valtuuttamiseksi, mikä tekee siitä turvallisemman, koska se rajoittaa yhteydenpitoa vain omistajaan.

Exarpy

Exarpy, älykäs sanojen toisto XRP: llä on Ripple (XRP) -verkkolompakko, jonka avulla kauppiaat voivat olla vuorovaikutuksessa suoraan Ripple-verkon kanssa heidän esteettömän sovelluksensa kautta. Lompakon avulla käyttäjät voivat suorittaa Ripple-tapahtumia mistä tahansa, tarjoamalla yhteyden käyttäjän ja maailmanlaajuisen Ripple-verkon välille helppokäyttöisen ja interaktiivisen käyttöliittymän kautta.

Niiden käyttöliittymä on erittäin reagoiva ja sitä voivat käyttää myös aloittelijoiden kauppiaat. Lisäksi Exarpy ei pidä jäsentietoja, koska alusta ei omista tai hallinnoi tietokantaa. Alusta ei myöskään seuraa asiakkaita taustanalyysityökalujen, kuten Google Analyticsin, avulla. Tämä tapahtuu, koska tällaisen kirjanpidon pitäminen lisää verkkohakkeroiden riskiä.

Turvallisin vaihtoehto, jonka lompakko tarjoaa, olisi heidän PIN-tunnuksensa suojaustoiminto. Kun yrität kirjautua sisään Exarpy-palveluun, sinulle näytetään viesti, jossa sinua kehotetaan irrottamaan tietokoneesi tai kannettava tietokoneesi Internetistä. Kun olet katkaissut yhteyden, sinut lähetetään kirjautumissivulle, jossa sinua pyydetään antamaan antamasi PIN-koodi ja vahvistuskoodi. Kun olet syöttänyt tietosi, napsautat kirjautumispainiketta. Myöhemmin lompakko kertoo sinulle, että on turvallista muodostaa yhteys Internetiin uudelleen.

On huomattava, että Exarpy-lompakko perii 0,0025 XRP-maksua tapahtumaa kohti (joka sisältää verkkomaksut). Exarpy on yksi suosituimmista Ripple-lompakoista, ja se on turvallinen foorumi, johon voit tallentaa arvokkaita XRP-kolikoita ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että omaisuutesi hakkeroidaan tai menetetään..

Guarda-lompakko

Lompakon verkkosivusto: https://guarda.co/

Lompakon tyyppi: Verkko, mobiili, työpöytä, Chrome-laajennus

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Guarda on avoimen lähdekoodin yhden valuutan matkapuhelin. Se tukee Android-laitteita, antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää, vastaanottaa ja vaihtaa XRP-kolikoita suoraan älypuhelimilta. Sen lisäksi käyttäjät voivat tarkistaa tapahtumahistoriansa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla, joka tekee sen käytöstä helppoa, nopeaa ja nautittavaa. Lompakon kehittäjät etsivät aina uusia tapoja parantaa asiakkaidensa kokemuksia.

Guarda on monikolikkolompakko, joka tukee suurinta osaa valtavirran kryptovaluutoista, mukaan lukien XRP. Muita tuettuja kryptovaluuttoja ovat muun muassa Bitcoin (BTC), NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin Gold (BTG). Yksi tämän lompakon mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on, että se tarjoaa ei-säilöönottoratkaisun salausvaluutan pitämiseen. 

Varmistaakseen, että kaikki ihmiset hallitsevat edelleen varojaan, Guarda ei tallenna mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien lompakon tiedot ja yksityiset avaimet. Yksityinen avain pysyy laitteen suojatussa muistissa ja poistaa itsensä heti, kun käyttäjä kirjautuu ulos laitteesta. Tämän ominaisuuden ansiosta Guarda on yksi Zcashin parhaista lompakoista verkossa.

Trustpilotin mukaan Guarda-lompakossa on 84% positiivisista kommenteista käyttäjiltä, ​​joiden mielestä lompakko on “erinomainen” tai “loistava”. Vain 13% arvosteluista oli kielteisiä, kun otetaan huomioon lompakon tarjoamat palvelut “Huono” tai “Huono”. Tämä osoittaa myös, että lompakko tarjoaa hyviä palveluita käyttäjille kryptovaluuttamarkkinoilla. 

Paahtoleipä

Paahtoleipä on StarStone Limitedin kehittämä online-lompakko. Se kehitettiin alun perin mobiililompakoksi, mutta nyt sillä on myös saatavana työpöytäversioita. Kaikki yksityiset avaimet luodaan ja pidetään käyttäjän laitteella sen sijaan, että ne tallennettaisiin verkkoon, mikä tekee kaikesta turvallisemman ja vähemmän alttiita hakkerointihyökkäyksille. Lähdekoodi ja siihen perustuva ohjelmiston binäärit ovat avoimet.

Paahtoleivän voi ladata iOS: lle, Androidille, Windowsille, Macille ja Linuxille. Tämä lompakko on täysin ilmainen, eikä se veloita mitään heidän puolestaan. He eivät ohjaa mitään tietoja tai salaisia ​​salasanoja laitteeltasi palvelimilleen, väittäen siten, että heillä on parannettu turvallisuus.

Johtopäätös

Tämä on ollut XRP-laitteesi parhaiden lompakoiden kolme parasta. Toivomme, että suosituimmat valintamme auttavat sinua kaventamaan haluamasi lompakon hakua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner