Täydellinen luettelo NEM (XEM) -lompakoista vuonna 2019 | Missä pitää XEM turvassa

NEM-lohkoketju luotiin toimimaan dApp-kehitysalustana, samanlainen kuin Ethereum, mutta kirjoitettu JavaScriptiä. Sen alkuperäinen kolikko on NEM (XEM). XEM: n haltijoiden on ymmärrettävä, kuinka löytää paras NEM-lompakko sijoituksensa tallentamiseksi. Oikea lompakko yhdistää käytettävyyden ja turvallisuuden – kaikkien NEM-haltijoiden elintärkeät tarpeet.

kuva2 1

Lähde: coingecko.com

1. NEM Nano -lompakko

NEM-lompakon verkkosivusto: https://nem.io/downloads/

NEM-lompakon tyyppi: Työpöytä, yhteensopiva Macin, Windowsin ja Linuxin kanssa

Helppokäyttöisyys: Keskitaso

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

NEM NANO-lompakko on työpöydän lompakko, joka voidaan asentaa ja käyttää useimmille tärkeimmille alustoille, kuten Mac-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Lompakon avulla käyttäjät voivat tallentaa ja hallita XEM-kolikoita helposti. Muita ominaisuuksia ovat hyvä turvallisuus, viestien ja mosaiikkien lähettäminen mihin tahansa osoitteeseen tai nimitilaan.

Lompakon asetukset ja käyttöliittymä sopivat myös aloittelijoille. Usean allekirjoituksen ja monen käyttäjän tilejä tuetaan, ja yksityiset avaimet eivät koskaan poistu tietokoneeltasi, mikä tarkoittaa, että hallitset aina varojasi. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä yhden parhaista lompakoista XEM-tallennustilaa varten, koska Trezorin kehitystiimi itse integroi myös tämän lompakon tuen. Nano-lompakko on tarkoitettu vain XEM-varastointiin, ja se tukee myös NEM-korjuua.

kuva1 1

Lähde: toshitimes.com

2. Trezor-lompakko

NEM-lompakon verkkosivusto: https://trezor.io/


NEM-lompakon tyyppi: Laitteisto, monivaluutta

Helppokäyttöisyys: Vaikea asennus

Turvallinen: Parempi turvallisuus

Kustannus: Maksettu

Trezor on salakirjoitettu laitteistolompakko, joka tallentaa kolikot offline-tilaan ja pitää ne turvassa kaikilta verkkohyökkäyksiltä. On olemassa varmuuskopion tunnuslause, jonka avulla voit palauttaa varasi siltä varalta, että lompakko katoaa. Laitteessa on kaksi painiketta ja pieni OLED-näyttö, jonka avulla voit vahvistaa tapahtumat. se yhdistää sinut USB: n kautta henkilökohtaiseen tietokoneeseesi tai puhelimeesi.

Lompakossa on huippuluokan suojaus, koska siinä on ns. Rajoitettu USB-yhteys, joka suojaa kolikoitasi, vaikka tietokoneesi olisi saanut tartunnan. Se on suojattu myös yhdeksänumeroinen PIN-koodilla, jota pyydetään joka kerta, kun kukaan käyttää lompakkoa.

NEM: n lisäksi Trezor tukee myös satoja muita kryptoja, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Zcash, Dogecoin ja Litecoin. Se on yhteensopiva OS X: n (versio 10.8 ja uudempi), Windowsin (versio 7 ja uudempi), Linux- ja Android-järjestelmien kanssa. Sovellukset, kuten Multibit HD, Mycelium ja TREZOR Wallet, ovat myös yhteensopivia.

Asennusprosessi ei ole niin yksinkertainen aloittelijoille ja saattaa vaatia apua.

kuva5 1

Lähde: Google Play

3. Guarda-lompakko

Guarda Wallet -sivusto: https://guarda.com/

Lompakon tyyppi: Työpöytä, mobiili, Google Chrome -laajennus, verkko

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Ei niin turvallinen ja turvallinen kuin offline-lompakko

Kustannus: Vapaa

Guarda on kryptovaluutta-lompakko, joka luotiin auttamaan käyttäjiä käsittelemään virtuaalivaluuttansa nopeasti ja helposti. Guarda on yksi markkinoiden tunnetuimmista lompakoista, jotka käsittelevät NEM: ää (XEM) ja monia muita virtuaalivaluuttoja. Yksi Guardan mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on, että sen avulla käyttäjät voivat pitää hallussaan useita virtuaalivaluuttoja, kuten Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, NEM ja monet muut. 

Sen lisäksi lompakkoa voidaan käyttää monilla eri alustoilla. Käyttäjät voivat ladata mobiilisovelluksen, työpöytäversion tai Google Chrome -laajennuksen. Siitä huolimatta on mahdollista käyttää sitä myös verkon kautta. 

Tämä NEM (XEM) -lompakko on ilmainen ja sitä voidaan käyttää monissa eri muodoissa. Lisäksi se tukee suurta määrää digitaalisia resursseja (yli 40), mikä tarkoittaa, että NEM-käyttäjät voivat yksinkertaisesti pitää kaikki virtuaalivaluuttansa samalla alustalla. Tämä tarjoaa tehokkuutta ja yksinkertaisen tavan käsitellä varoja. 

Mukaan Trustpilotille Guarda-lompakossa on 84% positiivisista kommenteista käyttäjiltä, ​​joiden mielestä lompakko on “erinomainen” tai “loistava”. Vain 13% arvosteluista oli kielteisiä, kun otetaan huomioon lompakon tarjoamat palvelut “Huono” tai “Huono”.

Tämä vapaana pidettävä lompakko auttaisi käyttäjiä käsittelemään digitaalista omaisuuttaan eri alustojen kautta ja tukemaan erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

4. Atomic-lompakko

Atomic-lompakko

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista Nemin hallitsemiseksi voi olla Atomic-lompakko. Se on hajautettu ohjelmistosovellus, joka tukee Nem-, Bitcoin-, Etehereum-, Litecoin-, Ripple- ja muita yli 500 -merkkejä, mukaan lukien DeFi-projektit ja stablecoinit. Vuonna 2018 lanseerattu Atomic on kasvanut yli 500 000 ihmisen käyttäjäkannan kaikilla alustoilla, suurimmilla työpöytä-käyttöjärjestelmillä, Androidilla ja iOS: llä, joilla sovellus on saatavilla erinomaisen palvelun, yksinkertaisen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja monenlaisten sovellusten ansiosta. tärkeitä ominaisuuksia. Joitakin ominaisuuksia ovat:

Osta salausvaihtoehto tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa BTC: n, ETH: n, LTC: n, BNB: n ja muun 14 suositun digitaalisen omaisuuden salkua pankkikortilla 18 paikallisella fiat-valuutalla maailmanlaajuisesti. 

Saadaksesi passiivisia tuloja, voit tarkistaa hajautetun panostuksen Atomicissa. Nyt se on saatavana suosituimmille PoS-varoille, kuten XTZ, ATOM, ZIL, QTUM ja muut 5, mukaan lukien Atomicin natiivi tunnus AWC, 5–23%: n vuosikorko. 

Voit myös vaihtaa yli 60 salausparia välittömästi nimettömästi ja yhdellä napsautuksella suoraan sovelluksessa käteispalautusbonuksella jokaisesta Atomicin kanta-asiakasohjelmaan osallistuvasta vaihdosta. Lopuksi, Atomic Wallet ei vaadi sinua luomaan tiliä, läpäisemään vahvistusprosessia tai muuta KYC: tä aloittaaksesi sovelluksen käytön, joten voit pysyä tuntemattomana. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yksityiset avaimesi on salattu vain laitteellesi, ja vain sinä hallitset varojasi. Kaikissa ongelmissa on erinomainen asiakaspalvelu, joka antaa mielellään johdonmukaisen ja nopean vastauksen 24/7.

5. NEM-mobiililompakko

NEM-lompakon verkkosivusto: https://nem.io/downloads/

NEM-lompakon tyyppi: Mobiili, yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa

Helppokäyttöisyys: Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Turvallinen: Matala

Kustannus: Vapaa

NEM-mobiililompakko on yksi parhaista mobiililaitteiden NEM-käyttäjien lompakoista, ja se on yhteensopiva Android- ja iOS-järjestelmien kanssa. Matkapuhelinsovellus on helppo asentaa ja asettaa, ja sen avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa NEM-sovelluksia sekä tuoda ja viedä NEM-tilejä.

Tässä lompakossa on myös moniallekirjoitusominaisuus, joka salaa kaikki yksityiset tiedot ja avaimet laitteesta ja lompakosta. Tapahtumat toteutetaan nopeasti, ja varat voidaan lähettää sen helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta.

kuva 6

Lähde: freewallet.org

6. FreeWallet

NEM-lompakon verkkosivusto: https://freewallet.org/

NEM-lompakon tyyppi: Monivaluuttainen, mobiili- ja verkkoliittymä

Helppokäyttöisyys: Keskitaso

Turvallinen: Matala

Kustannus: Vapaa

FreeWallet on monivaluuttainen lompakko, jota voidaan käyttää sekä mobiililaitteella että työpöydällä yli 30 salaustyypin tallentamiseen ja hallintaan. FreeWallet sisältää sovelluksia, jotka toimivat isännöityinä lompakkoina; Saatavana on myös HD Lite -lompakko, jossa isännöityjä lompakoita voidaan käyttää salauksen testaamiseen ilman teknisiä ominaisuuksia ja monimutkaisia ​​asetuksia. Rekisteröintiä ei vaadita.

Haittapuoli on, että lompakko pitää kolikot palvelimillaan; Siksi lompakot eivät ole sinun hallinnassasi, mikä tarkoittaa, että tämä ei ole turvallisin vaihtoehto, koska voit joutua erilaisten turvallisuusriskien uhriksi.

Varmuuskopiota ei ole saatavilla, koska palautus voidaan tehdä jäädyttämällä tilisi tai käyttämällä sitä miltä tahansa Android- tai iOS-mobiililaitteelta. Lisäturvaa voidaan lisätä käyttämällä turvakoodeja tai tarkistamalla sähköpostiosoitteesi / puhelinnumerosi.

Freewallet antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa myös älykkäitä tapahtumia. Kryptovaluuttoja voidaan vaihtaa toistensa välillä lompakossa tietyillä hinnoilla. Tämä NEM-salauslompakko ei ehkä ole tarkoitettu kaikille käyttäjille, koska he eivät ehkä pidä siitä, että lompakko hallitsee avaimiaan.

kuva4 1

Lähde: nem.io

7. NCC (NEM-yhteisöasiakas)

NEM-lompakon verkkosivusto: https://nem.io/downloads/

NEM-lompakon tyyppi: Työpöytä, yhteensopiva Windows, Linux, MAC

Helppokäyttöisyys: Monimutkainen kokoonpano

Turvallinen: Suojattu

Kustannus: Vapaa

NEM-yhteisöasiakas on verkon solmu, ja sisällytetty NCC-lompakko sisältää edistyneitä ominaisuuksia ja tukee XEM-kolikoiden keräämistä. Tämä on paras NEM-lompakko edistyneille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita sadonkorjuusta ja valtuutetusta sadonkorjuusta. Lompakon voi asentaa Windows-, Linux- ja MAC-laitteisiin. Ennen lompakon asentamista sinun on tarkistettava tietokoneesi piilotettujen virusten varalta. Konfigurointiprosessi voi olla liikaa aloittelijoille.

kuva3 1

Lähde: finder.com

8. Coinomi

NEM-lompakon verkkosivusto: https://www.coinomi.com/en/

NEM-lompakon tyyppi: Monivaluuttainen, yhteensopiva mobiili- ja työpöytäjärjestelmien kanssa

Helppokäyttöisyys: intuitiivinen käyttöliittymä

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Vuonna 2014 perustettu Coinomi on suosittu krypto-lompakko, joka tukee NEM: ää useiden muiden salausten lisäksi. Se on turvallinen ja monisalainen lompakko sekä mobiililaitteille että työpöydälle, joka tarjoaa tukea ja todellista omistusta jopa 125 lohkoketjulle ja 382 tokenille – yhteensä 507 omaisuutta. Tuhansia muita tunnuksia voidaan käyttää, koska mitä tahansa ERC20-tunnusta voidaan lisätä. Tämä on paras lompakkovaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat käyttää suurta salausvalikoimaa tien päällä.

Turvallisuuden kannalta Coinomi-lompakko ei ole toistaiseksi kokenut mitään hakkerointia tai tietoturvaloukkauksia.

Lompakossa on myös Changelly- ja ShapeShift-integraatio, jolloin kauppiaat voivat muuttaa salauksensa muiksi salauksiksi poistumatta lompakosta.

Nimeä, sähköpostiosoitetta tai KYC: tä ei vaadita rekisteröinnin yhteydessä, IP-osoitteesi on piilotettu eikä heidän palvelimillaan pidetä lokeja. Käyttöliittymä on hyvin intuitiivinen, ja sen avulla kuka tahansa voi helposti selata asetuksiaan ja lompakkojaan.

Yhteenveto

Kun olet löytänyt oikean lompakon NEM-tilallesi, harkitse lisätietoja projektista.

Sijoittajat haluavat tutustua NEM-hintaennusteen ja teknisen analyysin artikkeliin, joka on päivitetty projektin uusilla tapahtumilla. Bitcoin kertoo myös hintauutisista, kuten NEM-hinnan 25%: n piikin sen jälkeen, kun NEM-kauppa Coincheckillä jatkettiin.

Kiinnostuneet osapuolet voivat seurata NEM: n ostamista Binancelta koskevaa opasta tai siirtyä suoraan suosittu vaihto itse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map