Tärkeitä kovahaarukoita tapahtua heinäkuussa 2018

“Hard Fork” on yksinkertaisesti muutos protokollassa edelliseen versioon. Tämä prosessi seuraa eroja, jolloin yksi osa seuraa vanhaa polkua ja uusi (haarautunut) versio seuraa päivityspolua. Joskus ketjuun voidaan kiinnittää kova haarukka ilman, että ero syntyy. Tässä tapauksessa käyttäjille ei anneta ylimääräisiä kolikoita.

Uusi versio perii vanhan version määritteet, mutta ottaa käyttöön lisäprotokollia (mikä voi olla parannus turvallisuuteen), joiden uskotaan olevan parempi vaihtoehto kuin alkuperäinen versio.

Esimerkki tällaisesta olisi Bitcoin Cash (BCH) -haarukka, joka on Bitcoinin haarukka (BTC). Bitcoin Cash teki muutamia muutoksia protokollaansa, kuten lohkokokojen lisääminen 32 Mt: ksi sen sijaan, että Bitcoin (BTC) ottaisi käyttöön 1 Mt: n lohkokoon..

Nämä parannukset ovat johtaneet siihen, että meillä on tänään monia kryptovaluuttoja – kuten Bitcoin Gold, Bitcoin Private ja jopa Ethereum – ja enemmän päivittäin. On tärkeää tietää, ettei kovalla haarukalla aina tarjota kannustimia sijoittajille, joskus vain päivitetyn protokollan.

Alla on odotettavissa kovia haarukoita heinäkuussa.

Ethereum Classic

Kuten ryhmä on kuvannut, Ethereum Classic (ETC) on älykkäämpi lohkoketju, yhteisö, kryptovaluutta ja verkko, joka laajentaa digitaalisen omaisuuden toimintoja. Alustan lisäksi, jonka avulla ihmisten on helppo lähettää virtuaalirahaa toisilleen, se sallii myös monimutkaisten älykkäiden sopimusten käytön, jotka ovat itsenäisiä ja muuttumattomia.

Ethereum Classic (ETC) rahakkeet käyttävät lohkoketjua ja ovat ostettavissa / vaihdettavissa tärkeimmissä bitcoinien, ethereumien ja USD: n kryptovaluutanvaihdoissa.

Suunniteltu haarukka 13. heinäkuuta johtaa Ethereum Emeraldille, joka haarautuu 6 100 000: n lohkoon.

Einsteinium

Einsteinium perustettiin vuonna 2014, mutta se tuli parrasvaloihin vasta vuonna 2017. Einsteinium on varainhankintafoorumi, joka auttaa poistamaan korruption ja mahdollistaa myös globaalin yhteisön, joka voi tehokkaasti tukea tieteellistä tutkimusta ja paljon muuta.

Einsteinium (EMC2) toisaalta on Einsteinium-alustan alkuperäinen tunnus. Näitä rahakkeita voidaan käydä kauppaa muille erilaisissa kryptovaluutan pörsseissä. EMC2 on Bitcoinin kaltainen virtuaalivaluutta, joka käyttää PoW (Proof-of-Work) -algoritmia. Vaikka tämä valuutta on rakennettu ensisijaisesti tieteellisiin, hyväntekeväisyyteen ja poliittisiin varainhankintatarkoituksiin, sitä voidaan käyttää kaikkiin liiketoimiin.

EMC2 haarautuu vaihtamalla kaivosalgoritminsa Scriptistä EThashiksi. Uusia rahakkeita jaettaisiin merkkien haltijoille suhteessa 1: 1.


Päivitys: Einsteinium-tiimi otti meihin yhteyttä, että Einsteinium (EMC2) -salavaluutan kova haarukka tulee myöhään syksyllä; tarkka päivämäärä on vielä vahvistamatta.

SiaCoin

Sia-foorumi on hajautettu pilvitallennustila, joka käyttää ilmaista tallennustilaa, joka on suojattu blockchain-tekniikalla. Alusta käyttää käyttäjien kiintolevykapasiteettia ympäri maailmaa, mikä luo tiedon tallennusmarkkinan, joka on luotettava edullisemmin kuin perinteiset tallennuspalvelujen tarjoajat, kuten Amazon ja Apple..

SiaCoin (SC) on verkkojen virallinen kryptovaluutta, jota käytetään asiakkaiden tarvitseman ylimääräisen tilan ostamiseen. Palveluntarjoajille maksetaan myös samalla kryptovaluutalla käyttämättömän muistimuistinsa asettamisesta verkon saataville.

SiaCoinsin kova haarukka on suunniteltu 1. heinäkuuta 2018.

LBRY-hyvitykset

KIRJAKIRJAN LUOTTO LBC on ilmainen, avoin, yhteisölähtöinen markkinapaikka. Alusta isännöi parhaita Hollywood-elokuvia, oppitunteja ja muuta mediasisältöä. LBRY Credits (LBC) -salavaluutta ruokkii toimintaa lohkoketjussa.

LBRY-hyvitykset (LBC) rahakkeita voi ostaa Bittrex-, Poloniex-, Upbit- ja Cryptopia-salauspörsseistä. Tällä hetkellä rahakkeita voidaan vaihtaa vain bitcoin- ja tether-kryptovaluuttoihin.

Estetty ketju haarukalle tapahtuu 9. heinäkuuta 2018. Haarukka pidentää, kuinka kauan vaatimukset ovat voimassa ennen verkon päättymistä.

HexxCoin

HXX-kolikko on turvallinen hajautettu ja lohkoketjuun perustuva järjestelmäverkko, joka hyödynsi PoS (Proof-of-Stake) -algoritmia.

HEKSKOINI (HXX) syntyi ensimmäisen kerran vuonna 2015 Crave-haarukana, sitten se elvytettiin kaksi vuotta myöhemmin Zerocoinin (Zcoin) haarukana, joka myös kuoli. Vuonna 2018 kolikon otti haltuunsa uusi tiimi, joka teki parhaansa ja vei projektin käsittämättömille korkeuksille niin lyhyessä ajassa. Kolikko on keskittynyt käyttäjien yksityisyyteen.

Projektin takana oleva tiimi pyrkii laajentamaan bitcoinin toiminnallisuutta Zerocoinin ominaisuuksien avulla. Haarukka johtaa uuteen kryptovaluuttaan nimeltä BitcoinZeroX (BZX). BZX-rahakkeita myönnetään HEXX- ja Bitcoin-salausvaluutan haltijoille suhteessa 1: 1.

HEXX-haarukka on suunniteltu 1. heinäkuuta 2018.

BitTube

Tässä on hyvä foorumi, jonka tarkoituksena on poistaa videoiden julkaisualustat, kuten YouTube. Tällä alustalla julkaisijat voivat saada passiivisia tuloja alustalle lataamastaan ​​sisällöstä.

BitTube (TUBE) kryptovaluutta on natiivi alustalle ja sitä käytettäisiin verkon toimintojen palkkioina. TUBE voidaan myös vaihtaa mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan millä tahansa sen luettelossa olevalla kryptovaluutanvaihdolla.

Peer-to-peer-hajautetun verkon avulla BitTube auttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti käyttämään oikeuttaan sananvapauteen välttäen sensuuria.

BitTube (TUBE) on tarkoitus haarautua 1. heinäkuuta 2018. Haarukka sisältää kaivosalgoritmin muutoksen verkkoon.

Kore

Kore foorumi keskittyy yksityisyyteen ja turvallisuuteen, jonka tarkoituksena on palauttaa kriittiset lailliset ihmisoikeudet.

KORE (KORE) rahakkeita voidaan käydä kauppaa kuten mitä tahansa muita kryptovaluuttoja siellä. Tällä hetkellä se voidaan vaihtaa vain Bitcoineiksi (BTC) Bittrexissä ja Upbitissä, kuten kolikkomarkkinat.

KORE-haarukkaa käytetään modifioimaan joitain lohkoketjun perusominaisuuksia, kuten estoaika, vaikeus, masternode-palkkiot, panostus ja muutama muu muutos. Haarukka on suunniteltu 1. heinäkuuta 2018.

On tärkeää huomata, että jotkut näistä kovista haarukoista voivat muuttua yhteisössä. Siksi on välttämätöntä seurata eri yhteisöjen edistymistä sosiaalisen median alustojen kautta edistymisen seuraamiseksi.

Suosittelemme : KolikkomarkkinatCal ja KryptoCal tulevien ilmoitettujen tapahtumien seuraamiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map