Tärkeimmät kryptovaluutta- ja Fintech-tapahtumat, joihin osallistutaan vuonna 2018

Bitcoin-tapahtumat ovat konferensseja tai kokoontumisia, joihin kokoontuu ihmisiä Bitcoin-ydinyhteisöstä, käyttäjiä, harrastajia, yrittäjiä ja uteliaita katsojia. Koska nämä tapahtumat ovat globaali yhteisö, ne järjestetään usein ympäri maailmaa. Täällä tarjoamme sinulle tietoja tärkeimmistä Bitcoin-tapahtumista.

1. Lontoon Fintech-viikko 2018

Päivämäärä: 13. heinäkuuta 2018

Paikka: Lontoo, Iso-Britannia

Fintech-viikko on sarja työpajoja, konferensseja, näyttelyitä, hakkerointeja, juhlia ja kokouksia. Päätapahtuma pidetään QEII-keskuksessa Westminsterissä. Muita keskusteluja käydään Lontoossa ja Tech Cityssä. Noin 600–1000 hoitajaa yli 50 maasta odotetaan nauttivan tapahtumista.

Pääkaiutin

Prajit Datta, datatieteilijä ja blockchain-evankelista

2. Pylvään epäselvyys

Päivämäärä: 15. heinäkuuta 2018

Paikka: Vilna, Liettua

Tapahtuma alkaa 15. heinäkuuta 2018 ja päättyy 22. heinäkuuta 2018. Tule oppimaan salauksen alkuperäisiltä, ​​blockchain-tienraivaajilta ja yritysjohtajilta. Kokeile, hakata ja rakenna viikon ajan Pillar-tiimin kanssa. Liity paneelikeskusteluihin, keskusteluihin, työpajoihin ja mestarikursseihin. Tämä tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Varaa vain lento ja majoitus.

Kaiutin

David Siegel, pylväsprojektin toimitusjohtaja ja amerikkalainen liikemagnaatti, joka asuu Lontoossa 

3. Global Blockchain -kongressi

Päivämäärä: 16. heinäkuuta 2018


Paikka: Johannesburg, Etelä-Afrikka

Global Blockchain -kongressi on lopullinen kokemus henkilölle, jolla on silmää Blockchain-tekniikasta. Ei ole väliä oletko tämän osaston asiantuntija vai aloittelija, tapahtumassa on sinulle hyödyllistä tietoa. Tässä erityisessä kokouksessa asiantuntijat tutkivat tämän häiritsevän tekniikan, ICO: n ja kryptovaluutan mahdollisuuksia. Se on foorumi, johon kansalaisyhteiskunta ja blockchain-evankelistit kokoontuvat vakavaan kokoukseen Blockchainin mahdollisista sovelluksista..

Kaiuttimet

Ian Scarffee, sarjayrittäjä ja johtava asiantuntija lohkoketju- ja kryptoalalla

Eric Annan, KubitX Exchangen toimitusjohtaja

4. Maailman blockchain-huippukokous

Paikka: Singapore

Päivämäärä: 07/19/2018 – 07/20/2018

Tämän vuoden Blockchain-huippukokous järjestetään Singaporessa. Kokouksen tarkoituksena on yhdistää globaalit blockchain-asiantuntijat, teknologiainnovaattorit, startupit ja sijoittajat tähän salaustilaan. IT-johtajat ja asiantuntijat keskustelevat blockchainin luonteesta ja sen potentiaalista.

Kaiuttimet:

Alex Medana, FinFabrikin toimitusjohtaja ja perustaja

Anson Zeall, CoinPipin perustaja ja toimitusjohtaja

5. Kansainvälinen blockchain-kongressi

Päivämäärä: 08/03/2018 – 08/04/2018

Paikka: Hyderabad, Intia

Telanganan hallitus yhteistyössä Nucleus Visionin kanssa julkaisee ensimmäisen version Kansainvälinen Blockchain-kongressi. Tapahtuma on tarkoitus olla maailman suurin hallituksen blockchain-kongressi, johon osallistuu lukuisia korkean profiilin valtion virkamiehiä ja globaaleja blockchain-johtajia. Yli 2500 osallistujaa odotetaan nauttivan tapahtumasta. Paneelikeskusteluja ja avajaisia ​​pitää yli viisikymmentä puhujaa.

Kaiuttimet:

Tim Draper, pääomasijoittaja ja Draper Venture Networkin perustaja

Arun Seth, yrittäjä, salausevangelisti ja NASSCOM-säätiön puheenjohtaja

6. Blockchain Connect

Päivämäärä: 22. elokuuta 2018

Paikka: Los Angeles, Kalifornia USA

2018 Yhdysvallat-Kiina Blockchain- ja digitaalivaluutakonferenssi järjestetään LAX Marriott -hotellissa. Tapahtuman järjestävät ja sponsoroi Blockchain China Connect, Inc. ja Artisan Business Group. Satojen cryptocurrency-kauppiaiden, bitcoin-kaivosoperaattoreiden, sijoittajien, blockchain-evankelistien ja oikeudellisten asiantuntijoiden odotetaan kaunistavan tapahtumaa. Konferenssi tarjoaa erinomaisen alustan P2P-verkostoitumiselle ja yhteistyömahdollisuuksille Kiinan, Yhdysvaltojen ja muiden maiden välillä.

Kaiuttimet:

Jack Liao, Bitcoin Goldin ja LightningASICin perustaja

Joe Rubin, FundingPost.Comin perustaja ja MD

7. Poista yhteisön esto

Päivämäärä: 9.9.2018 – 09.10.2018

Paikka: Hong Kong

Kumoa yhteisön esto tapahtuma, kuten nimestä voi päätellä, keskittyy aiheisiin, jotka liittyvät yhteisön arvoon blockchain-teollisuudelle. Se keskittyy yhteisöön. Esimerkiksi mikä on yhteisön rooli salaustilassa, kuinka yhteisö voi hyötyä lohkoketjutekniikasta, kuinka rahakkeet voivat tukea yhteisöä ja niin edelleen. Odottaa tapaavansa tutkimuslaboratorioiden ja yliopistojen asiantuntijoita. He keskustelevat strategioista, välineistä ja viestintäkanavista ennakkomyynnin, ITO: n ja ITO: n jälkeisissä vaiheissa.

Kaiuttimet:

Richard Millington, online-yhteisöjen rakentamisen asiantuntija ja Feverbeen perustaja

Joel John, Outlier Venturesin analyytikko

8. Crypto Expo. Moskova  

Päivämäärä: 15. syyskuuta 2018

Paikka: Moskova

Digitaalisten valuuttojen, ICO: iden ja blokkitalojen maailmanmarkkinat kokoontuvat Moskovaan, Venäjälle ratkaisemaan salausmaailman ympäröivät mysteerit. Näyttelyn on tarkoitus yhdistää kaikki avaintoimijat, jotka ovat vaikuttaneet merkittävimmin salausteollisuuteen viime vuosina. Osallistujat tutustutetaan alan asiantuntijoihin. He oppivat mikä salausmaailma on ja kuinka paljon maksaa pääsy salausmaailmaan.

Kaiutin:

Valentine Preobrazhensky, Latokenin perustaja ja toimitusjohtaja

Larson & Holz

9. Blockchain-vaihto

Päivämäärä: 10/11/2018 – 10/12/2018

Paikka: Miami, FL, USA

Lohkoketju mainostetaan yhtenä kaikkein häiritsevimmistä tekniikoista, joilla on paljon potentiaalia. Kokouksen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ja kouluttaa maailmaa blockchain-tekniikan voimasta. Odottaa hieroa hartioita alan asiantuntijoiden, sääntelyviranomaisten ja poliitikkojen kanssa, jotka tulevat juhlimaan blockchainin evoluutiota. Tapahtumaa sponsoroivat tekniset jättiläiset, kuten Tesla, IBM ja tZERO.

Johtopäätös

Salausvaluutoilla ja niihin liittyvällä lohkoketjutekniikalla on ollut merkittävä vaikutus markkinoihin viime aikoina. Suosittelemme, että tutustut tarkemmin Blockchainsia ja kryptovaluuttoja koskeviin kansainvälisiin konferensseihin, jotka pidetään tämän vuoden heinäkuusta marraskuuhun..

Nämä Bitcoin-tapahtumat antavat sinulle mahdollisuuden kuunnella joitain parhaita puhujia aiheesta. Se ei pysähdy tähän. Voit myös hyötyä erilaisista muodollisista luokkakoulutuksista, joihin voit ilmoittautua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map