Tärkeimmät ilmapisarat heinäkuussa 2018 [Päivitetty 7. heinäkuuta]

Ensinnäkin, mikä on airdrop?

Airdrop on kun kryptovaluutan takana olevat tekijät jakavat rahakkeensa tai kolikonsa ilmaiseksi sen nykyisille haltijoille. Sitä pidetään sekä tapana palkita toisia kannattajia että markkinointistrategiana, koska sen tavoitteena on yleensä saada enemmän näkyvyyttä, jos heidän tuotteensa on uusi markkinoilla.

Jos olet kiinnostunut saamaan ilmaisia ​​kolikoita, seuraava luettelo sisältää tärkeimmät ilmapisarat, jotka tapahtuvat heinäkuussa.

CPS-kolikon lentoputki

CPS-kolikko on projekti, jonka on kehittänyt CoinPayments yhteistyössä Syscoinin kanssa. CPS-kolikko on ensimmäinen merkki, joka julkaistaan ​​Syscoin-lohkoketjussa.

CoinPayments tarjoaa 100 ilmaista CPS-kolikkoa kaikille alustansa uusille ja olemassa oleville tileille. Laskupisara päättyy 1.8.2018. Kolikoiden arvioitu arvo on 10 €. CoinPayments-tytäryhtiöt saavat myös 25 CPS-kolikon suositusbonuksen jokaisesta tilisi viemästä uudesta ilmoittautumisesta. Tämän lisäksi saat myös jokaisesta liittymisestä 25% kaikista veloitetuista maksutapahtumista.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

Yhteistyönsä vuoksi Syscoinin kanssa oli myös erillinen CPS-maapallo, joka jaettiin 1. heinäkuuta Syscoin-omistajille. Sinä päivänä otettiin tilannekuva kaikista aliaksiin liitetyistä Syscoin-lompakoista, ja 6% CPS-kolikoiden kokonaismäärästä annettiin jokaiselle kolikon haltijalle.

Silmukka LRN Airdrop 

Silmukka on protokolla, joka on suunniteltu ”tilausten sovittaminen palveluna” -palveluksi ja kommunikoi useiden lohkoketjujen välillä käyttämällä rengastapahtumia ja tilausten sovittamista helpottaakseen kauppaa eri lohkoketjun merkkien välillä.

Loopring pudottaa 60% LRN: n enimmäistarjonnastaan ​​kaikille LRC: n haltijoille (ei alkuperäisille merkkikaupan osallistujille). Lentoputki tehdään kolmella päivämäärällä: 5. heinäkuuta, 5. syyskuuta ja 5. marraskuuta.

Jokainen lentoputki koostuu 20%: sta NEO-älykkääseen sopimukseen (Airdrop-älykäs sopimus) maksetusta LRN-tarjonnasta, jonka LRC-tunnuksen haltijat voivat vaatia. Jokaisesta 100 omistamastaan ​​LRC: stä omistajalle annetaan 2 LRN. LRN-tunnuksen arvo on tällä hetkellä 0,728180 USD.

Jokaiselle lentoputkelle valitaan tilannekuvan satunnaislohko 5 päivän sisällä ennen

pudottaa lentokoneesta. Tilannekuvaa ei ilmoiteta etukäteen, mutta he ilmoittavat lohkon

numero jälkeenpäin.


Ennen tilannevedoksen ottamista osallistujien on saatava NEO-osoitteensa sidottuina. Tilannekuvan sitovia tietoja käytetään lentoputkeen. Yksinkertaisempi tapa olisi siirtää kaikki LRC yhdelle Ethereum-osoitteelle.

Lisätietoja osoitteen sitomisesta Keskitaso.

Tilavuus CAPP Airdrop 

Tilavuus aloitti lentopisaraohjelmansa 22. helmikuuta tarjoten bonuskoodeja haltijoille, joiden lompakossa oli vähintään 1000 CAPP-merkkiä. CAPP-tunnuksen hinta on 0,016502 dollaria. He myöntävät myös uskollisille omistajille 4 prosentin bonuksen kaikista CAPP-omistuksista. Bonukset lähetetään 12. heinäkuuta ja 12. elokuuta (3%: n bonus tässä kuussa).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

Osallistuaksesi sinun on ensin luotava tunnusmyyntitili osoitteessa Tilavuus, ja kirjoita ERC-20-lompakkosi osoite, jossa pidät CAPP-tunnuksiasi. Jos kutsut muita liittymään heidän sähkeohjeohjelmansa kautta, saat 10 CAPP: tä jokaisesta ilmoittautumisesta, ja rekisteröintihenkilö saa myös 5 CAPP-tunnusta vain hyväksymiseksi.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X palkitsee kaikki kelvolliset tunnuksen haltijansa giveaway-mekanismilla, joka kestää tammikuuhun 2021 asti. Tämä tarkoittaa, että he lentävät merkkejä joka kuukausi. Heinäkuun tilannekuvan on tarkoitus tapahtua 31. päivänä. Osallistujat saavat 7 316% summasta, joka heillä oli tilannekuvan aikaan. NPXS-tunnuksen hinta on tällä hetkellä 0,005296 dollaria. PXS / NPXS-tunnuksesi lompakossa, jonka omistat yksityisen avaimen, älä lompakoissa julkisissa pörsseissä.

Asiakirja-aineisto MTC Airdrop 

Asiakirja-aineisto jakaa 114 368 529 MTC: tä omistajilleen kuukausittain kahden vuoden ajan. Tilannekuva lompakon saldoista otetaan 31. heinäkuuta klo 18.00 GMT.

Kunkin osallistujan saama määrä perustuu siihen, kuinka paljon MTC: tä he omistivat jo annettuun MTC: n kokonaismäärään. MTC: n hinta on tällä hetkellä 0,28412055 dollaria. Niiden, jotka haluavat osallistua, on pidettävä tunnuksensa ERC-20-yhteensopivissa lompakoissa, kuten MEW, Metamask tai laitteistolompakot.

Aion Airdrop

Aion julkaisi TRS (Token Release Schedule) -sopimuksen jo joulukuussa, ja sen jälkeen se aloitti bonusosuusohjelmansa varhaisille avustajilleen. Heidän ohjelmansa tarjoaa kuukausittaisia ​​ilmapisaroita, jotka koostuvat 6,25% bonuksesta riippuen siitä, kuinka monta AION-tunnusta omistajalla on. AION: n arvo on 1 dollari.

Tilannekuva otetaan 12. heinäkuuta. Tapahtuma on tarkoitettu vain osallistuneille

AION: n Token Release Schedule -ohjelmassa.

Ennaltaehkäisevä ilmapisara

Esihakuhanke on hajautettu hakukone, joka palkitsee käyttäjät natiivimerkillä Presearch (PRE) alustan käytöstä ja mainostamisesta. Strategian avulla Presearch pyrkii kohdistamaan yleisimmät verkkohakukäyttäjät varhaisen hyväksynnän saamiseksi. Presearch (PRE), Ethereum ERC20 -tunnus, voidaan ostaa BTC- ja ETH-salausvaluutoilla.

Ilmaisten Presearch-tunnusten saaminen on helppoa ja suoraviivaista. Klikkaus tämä linkki rekisteröityäksesi sivustolle. Saat 25 ilmaista PRE-tunnusta heti. Saat enemmän tekemällä haun annettuun kenttään. Joka kerta kun teet niin, ansaitset ilmaisia ​​PRE-tunnuksia. Sinun on oltava aktiivinen 60 päivän ajan saadaksesi rahakkeet.

PCHAIN ​​Airdrop

PChain-projekti väittää olevansa ensimmäinen moniketjuinen järjestelmä, joka tukee Ethereum Virtual Machine (EVM) -tekniikkaa maailmanlaajuisesti, mikä on mahdollistanut suurten scall-sovellusten rakentamisen. PChain pudottaa 326 000 PAI-tunnusta yhteisön jäsenille. Voit olla osa sitä seuraamalla seuraavia vaiheita:

1. Klikkaa tästä vierailla airdrop rekisteröintisivulla ja rekisteröityä.

2. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja kirjaudu sisään.

3. Liity tähän sähke ryhmä ja lähettää “Airdrop” viestinä.

4. Seuraa Twitterissä ja uudelleentwiittasi Tämä.

5. Seuraa tässä Redditissä.

6. Voit myös pyytää ystäviäsi ansaitsemaan enemmän PAI-merkkejä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map