Ripple-tapahtumien historia

Ilmeisesti Ripple on kehittynyt yhdeksi salausmarkkinoiden menestystarinoista, ja sen takana on useita merkittäviä kumppanuuksia, kehitystyötä ja suuri yhteisö. Silti Ripple on edelleen merkittävä kiistanalainen voimavara tässä salaustilassa. Vaikka tämä ei ole kattava analyysi, yritämme tässä Ripple-tapahtumakappaleessa auttaa sinua ymmärtämään, mikä johti alustan menestykseen oppimalla sen historiasta ja miksi siitä on edelleen keskustelua.. 

Sukelletaan suoraan alustan historiaan. 

Ripple-tapahtumat: taustaa 

XRP: n julkaisivat Jed McCaleb, Chris Larsen ja Arthur Britto vuonna 2012. Siitä huolimatta tähän päivään johtavat tapahtumat ovat peräisin monista vuosista ja tarjoavat hyvän selityksen kolikon taustalle. 

Ripplepay

Ryan Fugger perusti Ripple-projektin (Ripplepay.com), nykyisen XRP-kirjan edeltäjän. Tämä tapahtui vuonna 2004, ennen kuin Satoshi Nakamoto julkaisi Bitcoinin julkaisun vuonna 2008. Ripplepay.com perustettiin vuonna 2005, ja sivusto kuvaili sitä, “Rahoituspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat laajentaa luottorajoja ystävilleen, perheelleen ja yhteistyökumppaneilleen sekä suorittaa maksuja perinteisissä ja online-valuutoissa.”

Ripple-tapahtumat

Tuolloin Mt Goxin entinen omistaja Jed McCaleb ja Stellar Foundationin nykyinen perustaja ja teknologiajohtaja työskentelivät eDonkey Networkissa (hajautettu peer-to-peer tiedostojen jakamisverkko). Siitä huolimatta hän aloitti kiinnostuksen digitaalisen valuutan järjestelmän (XRP Ledger) luomiseen toukokuussa 2011 yhdessä David Schwartzin (nykyinen Ripplen pääsalakirjoittaja) ja Arthur Britton (nykyinen Ripplen päästrategisti) kanssa.. 

Ripple-tapahtumat

Ripplen nykyinen toimitusjohtaja Chris Larsen, joka oli perustanut useita piilaakson teknisiä startup-yrityksiä, liittyi Jediin vuonna 2012, ja yhdessä Krakenin perustajan ja nykyisen toimitusjohtajan Jessie Powellin kanssa otti yhteyttä Fuggeriin keskustelemaan tästä konseptista.. 

Useiden keskustelutilaisuuksien jälkeen Fugger suostui siirtämään Ripplepayn omistusoikeuden heille. Syyskuussa 2012 he jatkoivat OpenCoin Inc: n perustamista, vaikka Jed McCaleb lähti alle vuotta myöhemmin sisäisen kiistan takia. 

OpenCoinista Ripple Labsiin Rippleen 

Sitten joukkue alkoi rakentaa OpenCoinia, kun he pyrkivät mahdollistamaan välittömän, suoran maksujen siirron kahden osapuolen välillä missä tahansa valuutassa. Tämä häiritsisi nykyistä maksujärjestelmää vähentämällä maksutapahtumia ja viivästyksiä. Muita jäseniä ovat Roger Ver, Andressen Horowitz, ja he auttoivat antamaan hankkeelle alkupääoman. 

Ripple-tapahtumat

OpenCoin sai Ripple Labsin uudet tuotemerkit syyskuussa 2013, sitten Rippleen lokakuussa 2015. Siitä lähtien yrityksen, verkon, XRP Ledgerin ja itse XRP: n kuvauksessa käytetty terminologian vaihdettavuus on aiheuttanut sekaannusta uusille ja vanhoille tässä tilassa , joka on ruokkinut sen häiritsijien keskittämisargumenttia. 

Viimeaikaiset tapahtumat, kuten yhteisöpohjaisen projektin käynnistäminen XRP: n itsenäiselle symbolille, ovat kuitenkin auttaneet tekemään eron selvästi. 

Ripple-tapahtumat: julkaisupäivä 

Ripple lanseerattiin virallisesti vuonna 2012, ja alle kuudessa vuodessa alusta on kasvanut ja onnistunut vakiinnuttamaan asemansa nopeasti kasvavan salausalan tärkeimpänä toimijana. Ripple-protokollan ovat ottaneet käyttöön laajasti eri teollisuudenalojen, erityisesti rahoituslaitosten, yritykset. 

Vuodet 2015 ja 2016 olivat merkittävä ajanjakso alustalle, koska se avasi toimistot Sydneyssä, Lontoossa ja Luxemburgissa. 

Myöhemmin syyskuussa 2016 Ripple perusti Global Payments Steering Groupin. Tällä hetkellä GPSG: n vastuulla oli valvoa Ripple-maksutapasääntöjen luomista ja ylläpitoa, muodostaa toiminnan standardit teknologian avulla ja muut toimet Ripple-maksumahdollisuuksien käyttöönoton edistämiseksi verkon kasvaessa. 

Airdrops to forum -ryhmän osallistujat herättivät merkittävää kiinnostusta ja ” surinaa alustan ympärillä, ja jopa Eric Voorheesin ja Vitalik Buterinin kaltaiset nähtiin lähettävän XRP-osoitteensa ketjuun. Useat kriitikot kuitenkin käyttivät tätä tilaisuutta haastamaan vasta käynnistetyn projektin. 

Varhaiset Bitcoin-sijoittajat olivat myös huolissaan siitä, että Ripple hallitsisi salausteollisuutta ja vaikuttaisi siten heidän investointeihinsa ja tarjosi yli 500 dollarin (5BTC tuolloin) lahjuksia sanomaan, että Ripple ja XRP olivat huijaus. Tästä tuli keskustelun aihe pitkään, ja monet olivat hämmentyneitä siitä, oliko Ripple aito. 

Siitä huolimatta, kun Ripple-yhteisö laajeni, se loi XRPTalkin, joka ulottui Bitcointalkista, ja sisälsi pääasiassa jäseniä, jotka näkivät Ripplen potentiaalin. 

XRPTalk-foorumi oli tärkein katalysaattori XRP-yhteisön kasvun takana, mutta sen tilalle tuli XRPChat, josta on kasvanut yksi suurimmista kryptosfäärissä.. 

Ryhmä on myös erittäin aktiivinen useilla sosiaalisen median alustoilla. 

Uudet ominaisuudet 

Kasvun jatkuessa Ripple lisäsi Escrow- ja Maksukanavat, mikä auttoi parantamaan sen skaalautuvuutta ja suorituskykyä. Uusien ominaisuuksien ansiosta yritykset voivat ottaa käyttöön Ripple Consensus Ledgerin (RCL) ja Interledger Protocol (ILP). Tämä antaa heille mahdollisuuden hyötyä XRP-tekniikasta, koska rajatylittävät maksut ovat nopeampia ja halvempia. 

Lisää yrityksiä hyväksytty

Santanderista tuli ensimmäinen pankki Isossa-Britanniassa, joka käytti Rippleä rajatylittäviin maksuihin vuonna 2016. Huhtikuuhun 2017 mennessä Ripple oli allekirjoittanut 10 uutta pankkia, mukaan lukien Axis Bank ja Yes Bank Intiassa, Akbank Turkissa ja BBVA pankki Espanjassa. Lisäksi 47 pankin konsortio Japanista liittyi maaliskuussa. Lisäksi muut 57 suurta asiakasta Amerikasta ja muilta alueilta liittyivät alustaan. 

Ripple sai myös sysäyksen Krakeniltä toukokuussa 2017, kun pörssi ilmoitti lisäävänsä neljä erilaista XRP-kaupankäyntiparia, mukaan lukien XRP / CAD, XRP / JPY, XRP / EUR ja XRP / USD. Tämä ajaa alustaa suurempiin korkeuksiin ja houkutteli enemmän käyttäjiä ja uskollisia, jotka näkivät kolikossa potentiaalia.  

Viimeinen ajatus Ripple-tapahtumista

Vaikka monet kieltäytyvät hyväksymästä Ripplen merkitystä ja potentiaalia, yllä olevat todisteet osoittavat selvästi, että sitä tulisi pitää digitaalisena valuuttana kuten mitä tahansa muuta. Alustamisensa jälkeen vuonna 2012 alusta on edelleen parantanut tekniikkaansa lisäämällä uusia ominaisuuksia, ja monet rahoitusalan yritykset ovat ottaneet sen käyttöön.. 

Ripple-tekniikka on mahdollistanut nopeammat ja halvemmat rajatylittävät maksut, mikä on ollut haaste siitä lähtien, kun blockchain-tekniikka otettiin käyttöön maailmassa. 

Kun Ripple kasvaa edelleen, on vielä nähtävissä, mitä tulevaisuus tuo alustalle ja sen kryptovaluutalle, jotka molemmat ovat toistaiseksi onnistuneet saamaan aikaan useita keskusteluja. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner