Parhaat VeChain (VET) -lompakot ammatillisen koulutuksen turvalliseen säilyttämiseen iOS- ja Android-Vechain-lompakot

VeChain-alusta lanseerattiin vuonna 2015 parantamaan ja organisoimaan toimitusketjun hallintaa. Alustan alkuperäinen tunnus on VET, joka suorittaa arvonsiirtotoiminnon koko VeChain-lohkoketjussa ja siihen liittyvissä toiminnoissa. Etsitkö parhaita VeChain-lompakoita? Jatka lukemista.

Osta VET On Binance tänään!

Jos vastaanotat, lähetät tai pidät vain joitain VET-tunnuksia, tarvitset varman cryptocurrency-lompakon. Ammattikorkeakouluille valitsemasi lompakon pitäisi antaa sinun hallita sen yksityistä avainta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää digitaalisia resurssejasi milloin tahansa. Valittavana on monia vaihtoehtoja, mukaan lukien työpöydän lompakot, laitteistolompakot, paperilompakot, mobiililompakot ja paljon muuta.

Ennen kuin valitset lompakon virtuaalirahastoihisi, sinun on kuitenkin harkittava erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat saada sinut valitsemaan toisen ja jättämään toisen. Suosittuja ominaisuuksia ovat salasanan salaus, 2FA ja PIN-koodit. Tällaiset ominaisuudet varmistavat, että kukaan ei pääse lompakon sisältöön paitsi sinä. Tässä oppaassa luetellaan VeChainin parhaat lompakot, jotka pitävät VET-tunnuksiasi.

VeChain-lompakot

Lähde: bitcoinexchangeguide.com

VeChain Thor Lompakko

VeChain Thor Lompakko verkkosivusto: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Lompakko tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

VeChain-lohkoketju lanseerasi Thor-lompakon heti Thor-mainnetin julkaisun jälkeen. Alun perin julkaistu kevyenä mobiililaitteena, lompakon sovelluksena, lompakon tavoitteena oli antaa VeChain Thorin estoketjulle “tehokas, turvallinen, yksinkertainen ja täysin toimiva portaali”.

Thor-lompakko on ladattavissa sekä Android- että iOS-versioissa. Lanseerauksensa jälkeen se saa edelleen positiivista palautetta yhteisöltä, joka on moderni ja luotettava tapa tallentaa ammatillisia koulutuskolikoita ja VTHO-rahakkeita. Siinä on seuraavat ominaisuudet:

 • Vankka suojaus

VeChain Thorin lompakko on läpäissyt useita tiukkoja turvatestejä, joten se on yksi VeChainin parhaista mobiililaitteista. Ennen lanseerausta tuotteelle tehtiin useita turvatarkastuksia, mukaan lukien lähdekoodin tarkistus, toimintatesti, istunnonhallinnan tarkastus, älykäs sopimusauditointi.

Lisäksi lompakko tarjoaa ylimääräisiä suojaustasoja, kuten sormenjälkitunnuksen, 2-tekijän todennuksen, uusinnan eston, POST-tietojen salauksen, paikallisen tietojen salauksen, käänteisen suojauksen ja paljon muuta. Nämä turvaominaisuudet varmistavat, että ammatillisen koulutuksen varat pysyvät turvassa koko ajan.

 • Cross-platform Crypto Asset Management

Tehokkaiden turvatoimien lisäksi VeChain Thor Wallet tarjoaa sopivan ympäristön digitaalisen valuutan transaktioille. Esimerkiksi sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa ammatillisen koulutuksen tunnuksensa tarkkailla lompakkotoimintoa tehokkaasti. X Node -sidonta on myös helppo suorittaa, mikä antaa heille mahdollisuuden nähdä digitaalisen omaisuuden tasapaino VeChain Thorin työpöydän ja laitteiston lompakossa..

Guarda-lompakko

Guarda Wallet -sivusto: https://guarda.co/

Guarda-lompakon tyyppi: Matkapuhelin, työpöytä, verkko

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen:  Joo

Kustannus: Vapaa

Käyttäjille on olemassa useita erilaisia ​​lompakoita, jotka pitävät ja säilyttävät ammatillisia koulutustasojaan, mutta Guarda-lompakko tarjoaa erilaisen lähestymistavan siihen, miten käyttäjät käsittelevät digitaalisia valuuttojaan. Guarda-lompakko on monipuolinen ja monitasoinen kryptovaluutta-lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat turvallisesti tallentaa, käsitellä, lähettää, vastaanottaa ja vaihtaa virtuaalivaluuttojaan. 

Guarda-lompakko tukee pitkää luetteloa kryptovaluutoista, ja ne analysoivat koko ajan mahdollisuutta lisätä uusia digitaalisia resursseja lompakkoonsa. Joitakin näistä kolikoista ovat Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ja tietysti VeChain (VET). 

Markkinoilla on paljon erilaisia ​​lompakoita, mutta Guardalla on erilainen lähestymistapa virtuaalivaluuttojen käsittelyyn ja hallintaan. Tarkemmin sanottuna ne antavat sijoittajien, joilla on enemmän kuin vain yksi kryptovaluutta, pitää kaikki omaisuutensa yhdessä samassa lompakossa. 

Sen lisäksi monitasoinen lähestymistapa, jonka yritys päätti noudattaa, auttaa yksilöitä käsittelemään virtuaalivaluuttansa nopeasti ja helposti. Salausmarkkinat tarvitsevat tällä hetkellä lompakoita, alustoja ja palveluja, jotka tarjoavat ystävällisiä käyttöliittymiä yksityishenkilöille. 

Mukaan Trustpilotiin yli 84% Guarda-lompakon käyttäjistä arvioi lompakon “erinomaiseksi” tai “erinomaiseksi”. Vain 9% käyttäjistä katsoi, että Guarda-lompakko tarjosi huono-palvelua. Loput äänet jaettiin tasan luokille ”Huono” ja “Keskimääräinen”. 

Luota lompakkoon VeChain-lompakot

Luota lompakkoon verkkosivusto:https://trustwallet.com/

Luottamus Lompakko tyyppi: mobiili

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Keskitaso

Trust Wallet on Android- ja iOS-tuote, jota voit harkita ammatillisen koulutuksen varojen tallentamiseen. Se on turvallinen, luotettava ja sisältää avoimen lähdekoodin koodin, jonka turvallisuusasiantuntijat tarkastavat. Voit käyttää Trust-lompakkoa myös verkkoselaimen kautta ja käyttää sitä lähettämään, vastaanottamaan tai tallentamaan erilaisia ​​digitaalisia kolikoita ja rahakkeita. Tuetut kolikot ja rahakkeet sisältävät:

· Ethereum (ETH)

· Kaikki ERC20-, ERC223- ja ERC721-tunnukset Ethereum Blockchainissa

· GoChain (GO)

· POA-verkko (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

Trust Walletissa yksityinen avain pysyy paikallisesti laitteessasi, joten sitä ei koskaan jaeta kolmannelle osapuolelle. On kuitenkin tärkeää huomata, että Trust Walletilla ei ole 2FA: ta, mutta siinä on varmuuskopiointitoiminto, joka helpottaa palautumista. Lisäksi Kyber Network -yhteistyön ansiosta lompakossa on sisäänrakennettu hajautettu pörssi kaupankäynnin helpottamiseksi sekä sisäänrakennettu Web3-selain, jonka avulla voit muodostaa yhteyden suoraan hajautettuihin sovelluksiin Trust Wallet -sovelluksen kautta.

Trust Walletin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Turvallisuus: yksityinen avain pysyy paikallisesti tallennettuina ja suojattuna monilla suojaustasoilla.
 • ERC20-yhteensopiva: lompakko tukee kaikkia Ethereum-lohkoketjun ERC20- ja ERC223-tunnuksia.
 • Moni-valuuttainen: Tämä monisalauksinen lompakko tukee tärkeimpiä salaustunnuksia ja kolikoita
 • Nimetön: Kukaan ei voi koskaan käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Lompakko pitää tietosi aina yksityisinä ja suojattuina.

Kaiken kaikkiaan Trust Wallet tarjoaa yksinkertaisen, vankan ja joustavamman ratkaisun, jopa paremman kuin Thor-lompakko. Hajautetun keskuksen ja Web3-selaimen läsnäolo vain parantaa sitä. Sen turvaominaisuudet ovat kuitenkin rajalliset.

VeChain-lompakot

Lähde: unblock.net

Cobo-lompakko | VeChain-lompakot

Cobo Lompakko verkkosivusto: https://cobo.com/

Cobo Lompakko Tyyppi: Laitteisto / mobiili

Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen

Turvallinen: Joo

Kustannus: Maksettu

Cobo on myös yksi VeChainin parhaista lompakoista, ja voit käyttää sitä lähettämään, vastaanottamaan ja tallentamaan arvokkaita VET-kolikoitasi turvallisesti. Lompakko, joka palvelee sekä laitteisto- että mobiilialustoja, on turvallinen ja helppo käyttää. Sen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Suojattu tiedonsiirto: “ilmarakoisen” toiminnallisuutensa ansiosta se suojaa tapahtumiasi hakkerointiyrityksiltä. Tämä saavutetaan poistamalla kaikki Bluetooth-, Wi-Fi-, NFC- tai kaistanleveysominaisuudet, jotka voivat johtaa verkon tunkeutumiseen.
 • Sotilaallisen luokan kestävyys: Cobo on ylpeä siitä, että hän on ensimmäinen laitteistolompakko, joka vastaa Yhdysvaltain armeijan turvallisuusstandardeja. Se sisältää MIL-STD-810G: n, jolla on vedenpitävä luokitus sekä IK9-sertifikaatti.
 • Usean valuutan tuki: Cobo on usean salausvaluutan lompakko, joka tukee kaikkia tärkeimpiä kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic ja yli 500 rahaketta.
 • Uuden sukupolven suojaus: Sen mukana tulee pankkitason salaussiru, jossa on räätälöity laiteohjelmisto, joka täyttää BIP 32, 39 ja 44 -protokollat. Tämä varmistaa, että yksityinen avain pysyy salaussirussa koko ajan.

Cobo-lompakon tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • All-in-one lompakko: se on sekä pilvi- että HD-lompakko.
 • Usean valuutan alusta: Se tukee yli 20 ketjua ja yli 500 rahaketta.
 • Palkkiosijoitukset: Se tarjoaa digitaalisia omaisuuden kasvutyökaluja PoS- ja PoW-kolikoille.
 • dApp-kauppa: Cobo isännöi ja ohjaa joitain maailman suosittuja dApps-sovelluksia.

Kaiken kaikkiaan Cobo Wallet antaa sinulle mahdollisuuden panostaa POS-lompakoita ja ansaita tuloja. Lisäksi Cobon kanssa sinulla on sisäänrakennettu dApp-kauppa, dApp-selain ja dApp SDK kehittäjille. Vaikka se onkin markkinoilla suhteellisen uusi, sen erinomaiset ominaisuudet ovat osoitus siitä, että se pysyy VeChainin parhaimpina salauslaitteiden ja mobiililaitteiden lompakkoina.

VeChain-lompakot

Lähde: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Ledger Nano X Lompakko verkkosivusto: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Lompakko tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Erittäin helppo käyttää

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano X on turvallinen, Bluetooth-yhteensopiva laite, joka tallentaa yksityiset avaimesi varmistaaksesi, että kaikki digitaaliset omaisuutesi ovat turvassa minne tahansa..

Seuraavat ovat Nano X -lompakon tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ylimmän tason suojaus: Nano X Wallet tallentaa yksityisen avaimesi sertifioituun suojattuun siruun (CC EAL5 +). Tämä on sama siru, jota käytetään erittäin turvallisissa sovelluksissa, kuten passeissa ja luottokorteissa.
 • Helppo varmuuskopiointi: Salausvarasi pysyvät turvassa, vaikka menetät laitteen. Tämän tekee mahdolliseksi 24 sanan palautuslause, joka seuraa lompakkoa alustuksen yhteydessä. Voit käyttää salasanaa tilisi palauttamiseen millä tahansa Ledger-laitteella.
 • Yksinkertaisuus: Ledger Nano X -lompakko on suunniteltu mahdollisimman intuitiiviseksi. Kaksi painiketta ja näyttöruutu – kaikki, mitä sinun tarvitsee hallita laitettasi. Voit hallita tapahtumiasi suoraan älypuhelimestasi tai tietokoneeltasi Ledger Live PC- ja mobiilisovelluksilla.
 • Liikkuvuus: Koska tuotteessa on Bluetooth-yhteys, voit liittää sen älypuhelimeesi Ledger Live Mobile -sovelluksella missä tahansa. Älä myöskään koskaan huolehdi rahojesi turvallisuudesta käyttäessäsi tätä toimintoa, koska kaikessa Bluetooth-viestinnässä on täydellinen, alusta loppuun salaus, joka suojaa kaikkia turvallisuusuhkia vastaan.
 • Moni-valuuttainen: Nano X multi-kryptovaluutta-lompakossa voi olla jopa 100 sovellusta – kaikki samanaikaisesti. Tärkeimmät kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple’s XRP ja monet muut, ovat tuettuja – voit hallita kaikkia omaisuuttasi saman katon alla, samanaikaisesti.

Lopulliset ajatukset

Tarvitset luotettavan kryptovaluutta-lompakon varmistaaksesi, että ammatilliset koulutustasosi pysyvät turvassa. Salausvaihdot ovat aina alttiita hakkerointihyökkäyksille, minkä vuoksi tarvitset lompakon, jota voit hallita ja hallita täysin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner