Parhaat lompakot Bitcoinille vuonna 2020

Cryptocurrency -maailmassa Bitcoin ei tarvitse käyttöönottoa. Vuonna 2009 perustettu digitaalinen valuutta koki tähtitieteellisiä voittoja vuonna 2017, mikä pääsi otsikoihin ympäri maailmaa, ja tällä hetkellä se on maailman suurin salausvaluutta markkina-arvon mukaan. 

Jos aiot aloittaa kaupankäynnin Bitcoinilla, ensimmäinen asia mitä tarvitset on jossain pitämään sinua Bitcoinissa turvallisesti. Toisin kuin monet muut digitaaliset valuutat, monet cryptocurrency-lompakot tukevat Bitcoinia, joten suurin haaste on kaventuminen parhaaksi ja tarpeisiisi sopivaksi. 

Sieltä tämä opas tulee. 

Mitä etsiä Bitcoin-haltijoiden lompakoista

Varmista, että otat huomioon seuraavat ominaisuudet, kun valitset lompakon Bitcoinille. 

  • Yksinkertaisuus– Joitakin Bitcoin-lompakoita on vaikea ymmärtää keskimääräiselle Bitcoin-kauppiaalle, ja tämä tekee siitä vielä vaikeampaa aloittelijoille. Voit menettää varasi virheellisten siirtojen ja turvallisuuden puutteen vuoksi. Tässä mielessä varmista, että valitset käyttäjäystävällisen lompakon. 
  • Asiakastuki ja kehitys– Tarkista lompakon asiakastukeen ja sen takana olevaan kehitystiimiin liittyvät arvostelut. Jotkut tekijät, jotka kannattaa ottaa huomioon, onko joukkue aina tekemässä parannuksia, jotta lompakko olisi mukavampaa ja turvallisempaa. Tarkista myös asiakastukemme, jos sinua autetaan siinä tapauksessa, että lompakkoasi rikotaan tai jos se ei toimi oikein. 
  • Suojaus- ja varmuuskopiointiominaisuudet– Samoin kuin fyysisessä lompakossa, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää Bitcoin-lompakollesi. Google lompakon maine turvallisuuteen liittyen ja katso, onko sitä hakkeroitu aiemmin, tai valituksia siitä, onko asiakas menettänyt varojaan tai kolikoitaan. 
  • Yksityisen avaimen hallinta– Antaako lompakko sinun hallita yksityistä avainta? Vai ohjaa sitä kolmas osapuoli? Yksityisen avaimen hallinta tarkoittaa Bitcoinin hallintaa. 
  • Uusi osoite– Valitse hierarkkisesti deterministinen (HD) lompakko, mikä tarkoittaa, että se luo uuden osoitteen kullekin tapahtumalle lompakon turvallisuuden lisäämiseksi. 
  • Nimettömyys– Jos tuntemattomana pysyminen on sinulle tärkeää, valitse lompakko, joka ei pyydä niin paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi rekisteröinnin aikana. 

Parhaat Bitcoin-laitteistolompakot 

Ledger Nano S 

Ledger Nano S on USB-kokoinen salauslompakko, johon voi tallentaa monia kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin. 

Parhaat lompakot Bitcoinille

Laitteiston lompakko on turvallinen ja voi käyttää useita sovelluksia. Se on myös melko edullinen ja haittaohjelmatestattu, joten yksityiset avaimesi ovat turvassa haittaohjelmilta. Se on yksi markkinoiden parhaista Bitcoin-lompakoista ja voi integroida useiden ohjelmistolompakoiden kanssa. 

Lisäksi lompakossa on sisäänrakennettu OLED-näyttö, jossa voit vahvistaa tapahtumia. Yksi lompakon haittapuoli on kuitenkin se, että et voi käyttää Bitcoiniasi liikkeellä ollessasi. 

Guarda 

Bitcoinin tallentaminen ei ole helppo tehtävä. Olet digitaalisen omaisuuden omistaja, kunhan sinulla on varojesi yksityinen avain. Siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on turvallinen, tunnustettu ja käyttäjäystävällinen lompakko, joka tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat palvelut. 

Guarda on yksi kehittyneimmistä Bitcoin-lompakoista kryptovaluuttamarkkinoilla. Guarda on monialustainen ja monipuolinen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa digitaalisen omaisuutensa alustalle, jonka käytössä he tuntevat olonsa mukavammaksi. Tämä tarkoittaa, että salausmarkkinoilla on käytettävissä käyttäjille pöytätietokoneita, mobiili-, verkko- ja kromattuja Guarda-lompakoita. 

Vaikka Bitcoin on markkinoiden tunnetuin ja suurin kryptovaluutta, on sijoittajia, jotka sijoittavat varojaan muihin digitaalisiin varoihin. Siksi Guarda-tyyppinen mulit-omaisuuden lompakko antaisi käyttäjille ainutlaatuisen kokemuksen kaikkien digitaalisten omaisuuksiensa käsittelystä yhdessä paikassa. 

Guardan avulla käyttäjät voivat tallentaa, ostaa, myydä, vaihtaa ja vastaanottaa laajan valikoiman virtuaalivaluuttoja, mukaan lukien muun muassa Bitcoin, Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), XRP, Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Tron (TRX), DAI ja monet muut ERC-20-valuutat. Guardan tarjoamat palvelut ovat saatavana myös eri kielillä tavoittaa suurempi määrä ihmisiä ympäri maailmaa. 


Lopuksi, jotta voit olla varma, että tämä on turvallinen ja tunnustettu lompakko, Guarda on tehnyt yhteistyötä eri alustoilla, mukaan lukien Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance ja Bitcoin Gold.

Atomic Bitcoin -lompakko

Atomic-lompakko

Atomic on hajautettu Bitcoin-lompakko. Vuonna 2018 perustettu sovellus on tunnustettu käteväksi tavaksi hallita BTC: täsi ja muita 500 + -merkkejä sen 500 000 käyttäjän toimesta. Lompakko on saatavana kaikille pääkäyttöjärjestelmälle, Androidille & iOS, ja sillä on laaja valikoima tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät Atomicista yhden markkinoiden suosituimmista valinnoista.

Ensinnäkin Atomic Wallet tarjoaa sinulle hallita paitsi Bitcoin-salkkuasi myös vaihtaa, panostaa ja ostaa kaikki tärkeimmät varat yli 500 merkin joukosta yhdessä suojatussa käyttöliittymässä. Lisäksi se on ensimmäinen lompakko, joka lanseerasi oman jäsenohjelmansa, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden saada rahat takaisin jokaisesta nimettömästi ja yhdellä napsautuksella tehdystä vaihdosta sovelluksessa. 

Lisäksi voit helposti laajentaa Bitcoin-salkkuasi sekä muita 18 suosituinta kryptovaluutta käyttämällä sisäänrakennettua salausvaihtoehtoa. USD, EUR ja yli 15+ paikallista valuuttaa ovat hyväksyttäviä maailmanlaajuisesti. Toinen vaihtoehto salauksen saamiseksi on panostus. Atomic-lompakko tarjoaa palkkioita hajautetusta panostuksesta 10 (ja laskettaessa) PoS-omaisuutta 5–23%: n huhtikuussa. 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hajautettuna lompakkona Atomic antaa käyttäjille täyden pääsyn varoihin, jotka salaavat yksityiset avaimet sovelluksen omistajien laitteilla. Se on myös tuntematon. Lompakon käytön aloittamiseksi sinun ei tarvitse luoda tiliä, läpäistä minkäänlaista vahvistusta tai KYC: tä perusominaisuuksien saamiseksi. Lisäksi sillä on erinomainen tukipalvelu, joka on valmis tarjoamaan sinulle nopean ja tehokkaan vastauksen 24/7.

Crypto.com DeFi-lompakko

Yksi moderneimmista ja tunnustetuimmista digitaalisten valuuttojen salauslompakoista on Crypto.com DeFi-lompakko. Yritys mainostaa sitä lauseella “Avaimesi, salaus”, joka on varmasti tärkeä salausmarkkinoille. Muutaman viime vuoden aikana useat salaushakkerit pystyivät saamaan monien käyttäjien varat, koska he eivät olleet yksityisten avaintensa omistajia. 

Tämän lompakon avulla voit hallita täysin virtuaalivaluuttasi kolmannen osapuolen sijaan. Käyttäjät saavat täyden hallinnan lompakkoonsa tallennetuista varoista, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH9, Crypto.com Coin (CRO), Litecoin (LTC), MCO, XRP, Stellar Lumens (XLM) ja monet muut ERC -20 rahaketta. 

Sen lisäksi Crypto.com-lompakko liitetään Crypto.com-sovellukseen, jotta ihmiset voivat monipuolistaa taloudellisia ratkaisujaan ja kryptovaluuttojaan. Lisäksi tämä tulee olemaan erittäin turvallinen lompakko. 

Crypto.com keskittyy tarjoamaan käyttäjille markkinoiden parasta tietoturvaa – he asettavat sen etusijalle. Yksityiset avaimet salataan paikallisesti laitteella Secure Enclave -laitteella, joka on suojattu biometrisellä todennuksella ja kaksivaiheisella todennuksella (2FA)..

Crypto.com-sovellus

Kanssa Crypto.com-sovellus, käyttäjät voivat ostaa ja myydä 7 fiatia ja 55 erilaista virtuaalivaluuttaa. Lisäksi käyttäjillä on pääsy palveluun, joka auttaa käyttäjiä hallitsemaan ja käyttämään varojaan haluamallaan tavalla MCO Visa -kortilla. 

Käyttäjät voivat helposti lisätä lompakonsa pankkisiirrolla, pankki- tai luottokortilla. Voit myös hankkia varoja käyttämällä muita kryptovaluuttoja. Siirrot, jotka suoritetaan Crypto.com-sovelluksesta muille saman sovelluksen käyttäjille, voivat siirtää varat ilmaiseksi ja välittömästi. 

Samaan aikaan yksityishenkilöt voivat myös nostaa varoja ulkoisiin lompakkoihin ja osoitteisiin pienellä kiinteällä maksulla, joka on erittäin kilpailukykyinen ja voi varmasti voittaa muiden kilpailijoiden tarjoamat ratkaisut. Crypto.com-sovelluksen käyttäjillä on myös mahdollisuus seurata kolikoita, digitaalisia valuuttoja ja yli 200 kolikkoa markkinoilla. 

Sijoittajilla on myös yksityiskohtaista tietoa kustakin digitaalisesta omaisuudesta, mukaan lukien USD ja BTC. Käyttäjillä on 8h-, 1D-, 1W-, 3M- ja 6M-kaaviot yksityishenkilöille ymmärtämään markkinoiden suunta ja miten he voivat helposti ostaa ja myydä digitaalisia aineistoja.

Trezor 

Tämä on suosittu vaihtoehto Bitcoinisi tallentamiseen. Laitteiston lompakko on vakiintunut ja turvallinen, ja sen pitäisi olla suosikkilistallasi. 

Pieni, kannettava laite liitetään tietokoneeseen USB-kaapelilla. Sen avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi, ja voit varmuuskopioida tiedot käyttämällä 24 sanan siementä, joka on luotu asennuksen yhteydessä. Lompakossa on enemmän suojausominaisuuksia, kuten näyttö, joka mahdollistaa tapahtuman vahvistamisen. 

Parhaat Bitcoin-verkkolompakot 

Blockchain.info

Tämä lompakko on käyttäjäystävällinen, vakiintunut ja saatavilla verkko- ja mobiililaitteille. Lisäksi se tarjoaa kätevän ja nopean pääsyn Bitcoin-tilillesi monilla laitteilla.

Alustan verkkosivustolla se väittää toimittaneensa yli 20 miljoonaa lompakkoa ja sitä olisi käytetty yli 90 miljoonaan tapahtumaan. Sivusto vie sinut läpi kaikki tarvittavat vaiheet Bitcoinin lähettämiseen ja vastaanottamiseen. 

Turvallisuuden kannalta sivusto pyytää sähköpostivahvistusta rekisteröitymisen yhteydessä, linkittää matkapuhelinnumerosi ja määrittää 2FA: n turvallisuuden lisäämiseksi. 

Lisäksi koska se on täysi vaihto, sitä pidetään turvallisempana verrattuna muihin verkkolompakkoihin. 

Kolikkopohja 

Kolikkopohja tarjoaa yhden helpoimmista tavoista käydä kauppaa salausvaluutallasi ja ansaita se siten verkkolompakoiden luettelossa. Lompakko tarjoaa palvelunsa käyttäjille 32 maassa ympäri maailmaa. Se tarjoaa myös verkkolompakonsa, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, kätevästi. 

Käyttäjäystävällisyys on Coinbasen suurin vahvuus asiakasarvostelujen mukaan. Sisäänkirjautumisesta lähtien sivuston käyttöliittymä on melko helppo selata ja helppo ymmärtää. 

Lisäksi voit käyttää Bitcoiniasi milloin tahansa. On myös edistyneempi tallennusvaihtoehto, joka tunnetaan nimellä Coinbase Vault, joka on offline-tallennus, Multisig-toiminnallisuudella ja viivästyneillä nostoilla. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat hallita yksityisiä avaimiaan ja siten Bitcoiniasi. 

Vihreä osoite

Tämä lompakko on toinen parhaiten arvostettu online-lompakko Bitcoin-haltijoille, joka tarjoaa yksityisyyttä ja arvoturvaa. 

Tämän lompakon tärkeimmät ominaisuudet ovat sen suojaustoiminnot ja moniallekirjoitustoiminnot. Se on deterministinen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa yksityiset avaimet. 

Rahasi varmistetaan yksityisellä avaimellasi ja lompakon yksityisillä avaimilla. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että tarvitset kolmannen osapuolen hyväksynnän ennen maksujen suorittamista, mikä on herättänyt kriittisen valuutan yhteisön kritiikkiä. 

GreenAddress tukee vain Bitcoinia, ja siihen pääsee Google Chrome -sovelluksen ja muiden matkapuhelimesi Android- ja iOS-sovellusten kautta. 

Parhaat Bitcoin-mobiililompakot 

Rihmasto 

Perustettu vuonna 2008, Rihmasto on vakiintunut nimi tällä alalla. Myseeli on mobiililompakko ja se on saatavana sekä Android- että iOS-käyttäjille, ja se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden parhaista valinnoista Bitcoin-haltijoiden keskuudessa. 

Ensinnäkin lompakko tarjoaa edistyneitä tietoturva- ja yksityisyystoimintoja. Esimerkiksi hierarkkinen deterministinen lompakko, joka luo uuden osoitteen kullekin tapahtumalle. Lisäksi lompakko käyttää BitID avointa protokollaa turvalliseen todennukseen, jonka avulla käyttäjät voivat luoda varmuuskopioita ja tukee myös offline-laitteistolompakoita..

Tähän lompakkoon ei kuitenkaan pääse millään web- tai työpöydän käyttöliittymällä, ja siihen pääsee vain matkapuhelimesi kautta. Lisäksi käyttöliittymää on melko vaikea ymmärtää aloittelijalle. 

Nämä ovat joitain parhaita lompakoita Bitcoinille, ja ne on valittu luetteloon käyttäjäystävällisyyden, turvallisuuden ja asiakastuen perusteella. Valitse tästä luettelosta, et tule pettymään. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map