Parhaat Binance-kolikkolompakot, joita kannattaa harkita

Binance Coin (BNB) on ERC20-pohjainen kryptovaluutta, joka ruokkii kaikkia Binance-pörssin toimintoja. BNB tarjoaa omistajilleen useita vaihtoehtoja Binance-ekosysteemissä, kuten tarjousten tekeminen, vaihto, listaus, sijoitus ICO: iin ja vähennykset transaktiomaksuista. BNB: tä voidaan tallentaa monin eri tavoin. Tässä artikkelissa esitämme parhaat Binance Coin -lompakot, joista voit valita.

Binance-kolikkolompakot

Lähde: TokenClub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S -lompakon verkkosivusto: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Ledger Nano S Lompakotyyppi:  Monivaluutta, laitteistolompakko

Helppous käyttää: Hard – vaatii monimutkaisen kokoonpanon

Turvallinen: Erittäin turvallinen

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano S on laitteistolompakko, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen suojaus salaustuotteille. Se näyttää USB-asemalta, joka voidaan liittää kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen USB-portin kautta. Pääkirjassa on kaksi sivupainiketta tapahtuman vahvistamiseksi ja OLED-näyttö. Se on myös toteuttanut salausmenettelyn, joka tarkistaa laitteen eheyden virran ollessa päällä.

Kun määrität Ledgerin ensimmäistä kertaa, PIN-koodi on valittava lompakon suojaamiseksi. Sen jälkeen luodaan 24 sanan palautuslause, jonka avulla voit palauttaa varasi siltä varalta, että lompakko katoaa.  

Ledger on alan turvallisimpia Binance Coin -lompakoita, koska se toteuttaa erilaisia ​​suojausprotokollia ja salaustoimintoja, ja kaikki kolikkosi tallennetaan offline-tilaan. Palvelu tukee monenlaisia ​​kolikoita ja rahakkeita, kuten Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero ja tietysti Binance Coin.

kuva4 2

Lähde: toshitimes.com

Trezor


Trezor Wallet -sivusto: https://trezor.io/ 

Trezor-lompakon tyyppi:  Monivaluutta, laitteisto, yhteensopiva OS X: n (versio 10.8 tai uudempi), Windowsin (versio 7 ja uudempi), Linux- ja Android-laitteiden kanssa.

Helppokäyttöisyys: Kova

Turvallinen: Suojattu

Kustannus: Maksettu

Trezor oli ensimmäinen koskaan luotu Bitcoin-laitteistolompakko, ja se tunnetaan parhaista turvaominaisuuksistaan, jotka suojaavat BNB-kolikoitasi virtuaaliselta ja fyysiseltä varkaudelta. Se on epäilemättä yksi parhaista Binance Coin -lompakoista, jos haluat saada parhaan mahdollisen turvallisuuden.

Trezor on pieni painikkeilla varustettu laite ja OLED-näyttö, joka voidaan liittää tietokoneeseesi USB-portin kautta. Voit käyttää ja hallinnoida varojasi myös Google Chromen ja Trezor Bridgen avulla.

Kun liität laitteen ensimmäistä kertaa, sen OLED-näytössä on PIN-koodi, joka on valmistettu yhdeksästä numerosta, ja sinun on annettava sama PIN-koodi napsauttamalla yhdistetyn tietokoneen näyttöä. Tämä koodi luodaan satunnaisesti joka kerta, kun Trezoria käytetään, ja se varmistaa, että vaikka tietokoneesi olisi saanut haittaohjelman, varasi ovat silti turvassa.

PIN-koodin kirjoittamisen jälkeen syntyy 24 sanan palautussiemenet, jota käytetään lompakon palauttamiseen. Toinen sanalause voidaan lisätä 24 sanan siemeniin lisäsuojaa varten. Sen korkeat turvallisuusstandardit tekevät siitä yhden parhaista Binance-kolikkolompakoista.

Trezor tukee myös vaikuttavaa määrää kryptovaluuttoja Binance-kolikon lisäksi, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Zcash ja monet muut.

Lompakkoa voidaan käyttää myös yhdessä sovellusten kuten Multibit HD, Mycelium ja TREZOR Wallet kanssa.

Binance-kolikkolompakot

Lähde: bitcoinexchangeguide.com

Guarda-lompakko

Guarda-lompakon verkkosivusto: https://guarda.com

Guarda-lompakon tyyppi:  Monivaluutta, mobiili, työpöydän lompakko

Helppokäyttöisyys: Helppo

Turvallinen: Turvallinen

Kustannus: Vapaa

Guarda-lompakko on suunniteltu tarjoamaan helppokäyttöisiä salaustallennuspalveluja luopumatta tietoturvasta. Guarda on ei-säilöönoton ja monen omaisuuden lompakko, joka tarjoaa palveluja suurelle määrälle digitaalisen omaisuuden käyttäjiä. 

Tämä lompakko on erittäin hyödyllinen Binance Coin (BNB) -haltijoille, jotka haluavat tallentaa digitaalisen omaisuuden turvallisesti. Se ei vain anna sinun käsitellä BNB-kolikoitasi helposti, vaan myös auttaa sinua vastaanottamaan, lähettämään ja vaihtamaan näitä kolikoita. Sen lisäksi Guarda Team työskentelee ympäri vuorokauden ratkaistakseen käyttäjien ongelmat asiakastuen kautta. 

Koska Guarda on monivaluuttainen lompakko, käyttäjät voivat tallentaa muita kryptovaluuttoja, kuten XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Bitcoin Gold (BTG) ja Ethereum (ETH). Joitakin ERC-20-digitaalivaroja tukee myös tämä salauslompakko. 

Trustpilotin mukaan noin 85% Guardan käyttäjistä väitti vain 9 prosenttia käyttäjistä kertoi olevansa huono kokemus sovelluksen käytöstä saadakseen hyvän tai erinomaisen kokemuksen. 

Binance Coin -käyttäjät voivat valita laajan valikoiman palveluja ja ratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin heidän tarpeisiinsa. Lisäksi Guarda-verkkopalveluiden avulla ihmiset voivat hallita digitaalisia resurssejaan kaikilla haluamillaan laitteilla. 

Jos sinulla on epäilyksiä Guardasta, voit aina ottaa yhteyttä heihin osoitteessa [sähköposti suojattu]

Luota lompakkoon Binance-kolikoiden lompakot

Trust Walletin verkkosivusto: https://trustwallet.com/ 

Trust Wallet -tyyppi:  Mobiili, yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa

Helppokäyttöisyys: Keskitaso

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Trust Wallet on käyttäjäystävällinen matkapuhelinsovellus, jota voidaan käyttää kaikkien Ethereumin estoketjun myöntämien rahakkeiden tallentamiseen ja hallintaan. Lompakon voi ladata ilmaiseksi Googlen Play Kaupasta ja Applen App Storesta.

Trust Walletia voidaan käyttää melkein kaikkien ERC-20- ja ERC-223-rahakkeiden tallentamiseen, kuten Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) ja paljon muuta.

Turvallisuuden suhteen Trust-lompakolla ei ole pääsyä käyttäjän tai lompakon tietoihin, eikä se tallenna yksityisiä avaimia palvelimiinsa. Avaimet eivät koskaan poistu käyttämästäsi laitteesta. KYC-menettelyä tai rekisteröitymistä ei tarvita Trust Walletin käyttämiseen. Tätä Binance-salakirjoitettua lompakkoa voidaan käyttää myös mobiilina web 3.0 -selaimena, jonka avulla voit käyttää kaikkia Ethereum-pohjaisia ​​dApps-sovelluksia.

Ne, jotka haluavat ylimääräistä suojausta, voivat aktivoida useita suojausominaisuuksia, kuten biometristen merkintöjen todennusjärjestelmät, jotka käyttävät PIN-koodia ja sormenjälkien skannausta.

kuva5 4

Lähde: medium.com

Atomic-lompakko | Binance-kolikoiden lompakot

Atomic Wallet -sivusto: https://atomicwallet.io/ 

Atomic-lompakon tyyppi: Yhteensopiva Windows-, macOS-, Ubuntu-, Debian-, Fedora-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

Helppokäyttöisyys: Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Atomic Wallet on hajautettu lompakkosovellus, joka tukee ketjujen välistä ja läpinäkyvää kryptovaluutanvaihtoa eikä hallitse mitään yksityisiä avaimia. Lompakko on merkittävä atomivaihto-ominaisuudellaan, jonka avulla käyttäjät voivat peittää salattuja salauksia poistumatta lompakosta. ShapeShift- ja Changelly-laajennusten integroinnin avulla käyttäjät voivat myös suorittaa kauppoja perinteisemmällä tavalla.

Atomic tukee yli 300 kryptovaluutta (Zcash mukaan lukien) ja on yhteensopiva Windows-, macOS-, Ubuntu-, Debian- ja Fedora-käyttöjärjestelmien kanssa. Mobiilikäyttäjillä on myös Android- ja iOS-versiot. Atomic on yksi BNB: n parhaista lompakoista, jos haluat myös käydä kauppaa ja tallentaa useita salauksia.

kuva3 3

Lähde: finder.com

Coinomi-lompakko

Coinomi Wallet -sivusto: https://www.coinomi.com/en/ 

Coinomi-lompakon tyyppi:  Monivaluutta, Android, iOS ja työpöytä.

Helppokäyttöisyys: Käyttäjäystävällinen

Turvallinen: Kohtalainen

Kustannus: Vapaa

Coinomi on suosittu salattu lompakko, joka tukee myös BNB-tallennustilaa. Se mahdollistaa 500 muun salauksen, kuten Zcashin, Bitcoinin ja Ethereumin, tallentamisen.

Lompakon loi vuonna 2014 asiantuntijaryhmä, jolla on “todistettu kokemus Fintechistä, kryptovaluutoista ja yrittäjyydestä”. Alun perin se oli mobiililompakko iOS: lle ja Androidille, mutta vuoden 2018 lopussa tiimi julkaisi myös Desktop-version.

Coinomissa on sisäänrakennettu pörssi, jonka avulla voit käydä kauppaa BNB: llä muiden omistamiesi digitaalisten varojen kanssa. Palvelu on myös ainutlaatuinen, koska sen mukana tulee yhdellä napsautuksella ketjujen välinen maksuprosessi. Turvallisuuden näkökulmasta se toteuttaa useita turvatoimenpiteitä, kuten edistyksellisen yksityisyyden ja palautuksen salasanan.

Lompakon käyttämiseen ei tarvita KYC-prosessia tai IP-yhteyttä. Coinomin palvelimet peittävät IP-osoitteesi nimettömiksi kaikki pyynnöt. Kaikki yksityiset avaimet tallennetaan paikallisesti laitteellesi, mikä tarkoittaa, että voit hallita varojasi täysin.

Tämä on loistava Binance Coin -lompakko, koska sillä ei ole vain ShapeShift / Changelly -integraatiota, vaan sen avulla voit myös ostaa kryptoja fiatilla.

Tiivistettynä

Kun etsit parhaita Binance Coin -lompakoita, sinun on otettava huomioon useita ominaisuuksia, kuten turvallisuus, yksityisen avaimen hallinta, jatkuva kehitys, asiakastuki ja käytettävyys. Tarpeistasi ja käytöstä riippuen on olemassa useita säilytysvaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi haluamallesi Binance Coin -lompakolle.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map