Paras Icon (ICX) -lompakko ICX: n säilyttämiseen vuonna 2019

ICON on merkki, joka pyrkii yhdistämään koko maailman luomalla hajautetun verkon, jossa eri lohkoketjut voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa samalla tavalla kuin nykyaikaiset älypuhelimet ovat vuorovaikutuksessa keskenään Internetin kautta. ICON-verkosto koostuu monista erilaisista laitoksista, kuten vakuutusyhtiöistä, sairaaloista, yliopistoista, rahoituslaitoksista ja monista muista.

Käytä Binancea ostamaan tai vaihtamaan ICON ICX tänään!

Vaikka ICON on edelleen uusi salausmarkkinoilla, se on epäilemättä vallankumouksellinen, koska se kuuluu tällä hetkellä maailman 30 parhaan salausvaluutan joukkoon markkinoiden koon mukaan.

ICX: n ostaminen edellyttää turvallista ja käyttäjäystävällistä lompakkoa rahakkeiden turvalliseen säilyttämiseen. Sopivan lompakon valitseminen voi kuitenkin olla haastava tehtävä erityisesti uusille salauksen käyttäjille.

Tämä opas sisältää parhaat ominaisuuksiinsa perustuvat ICON-lompakot, joita voit käyttää erityisesti ICX: n varastointiin.

Lähde: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Verkkosivusto: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Lompakon tyyppi: Laitteisto

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Maksettu

Ledger Nano S on laitteistolompakko, joka painottaa valtavasti turvallisuutta. Salauslaitteiston lompakko on suunniteltu USB-laitteeksi, joka voidaan liittää tietokoneen USB-porttiin. Tämä tarkoittaa, että salausvaluutat tallennetaan offline-tilaan, jossa hakkerit tai luvattomat kolmannet osapuolet eivät pääse niihin.

Ledger Nano S on varustettu näyttöruudulla arkaluontoisten toimintojen helppoon tarkistamiseen. Salausvaluuttatapahtumien suorittaminen lompakon avulla ei vaadi teknistä asiantuntemusta tai tietoa, koska kaikkia laitteen toimintoja ohjataan manuaalisesti vain kahdella painikkeella.


Lisäturvatoimenpiteenä Ledger Nano S käyttää suojattua sirua vahvistaakseen laitteen eheyden aina, kun se kytketään USB-porttiin. tämä eliminoi tarpeen asettaa väärentämisen estävä tarra lompakon suojaamiseksi. Suojattu siru on suunniteltu vastustamaan kaikkia hyökkäyksiä eristämällä kaikki laitteen yksityiset avaimet turvallisesti.

Lompakon virtalähteenä on Ledgerin kehittämä ainutlaatuinen käyttöjärjestelmä BOLOS. BOLOSin päätehtävä on sijoittaa kilvet kuhunkin käyttäjän laitteen sovellukseen varmistaakseen, etteivät he pääse käsiksi lompakon arkaluontoisiin tietoihin.

sitä paitsi, Ledger Nano S tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien ICON, jolloin käyttäjät voivat hallita erilaisia ​​kolikoita yhdellä lompakolla.

Icon Lompakot

Lähde: chrome.google.com (sovellus)

ICONex ICON Lompakot

ICONex Verkkosivusto: https://icon.foundation/

ICONex Lompakon tyyppi: Chrome-laajennus / mobiili

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Maksettu: Vapaa

Helmikuussa 2018 lanseerattu ICONex-lompakko on virallinen ICON-lompakko, johon pääsee kromin laajennuksen sekä iOS- ja Android-laitteiden kanssa yhteensopivan mobiilisovelluksen kautta. ICONin lisäksi kromi-laajennuslompakko ja mobiili salauslompakko tukevat monenlaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Ether ja muut Ethereum-pohjaiset ERC20-rahakkeet.

ICONexin avulla voit luoda useita lompakoita, jotka on erotettu nimellä ja jotka sisältävät yksittäisiä osoitteita varojen lähettämistä ja vastaanottamista varten. Kun olet luonut ICONex-lompakon, saat avaimen säilytettäväksi, joka on lompakon varmuuskopiotiedosto tapauksissa, joissa lompakko on vaarantunut..

Sen jälkeen saat satunnaistetun yksityisen avaimen, joka on täysin hallinnassasi. Lisäksi lompakon luvattoman käytön estämiseksi voit asettaa sen käyttämällä kuusinumeroista PIN-koodia, jota tarvitaan joka kerta, kun avaat lompakon. Jos haluat siirtää ERC20-rahakkeita mainnet-kolikoihin, voit käyttää kehittyneempää merkkienvaihto-ominaisuutta.

ICONexin lisäominaisuuksiin kuuluu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Täysin toimivassa lompakossa on vain muutama välilehti, joiden välillä voi vaihtaa, ja käyttäjät voivat viedä kaikki lompakot krypto-valuuttojen helppoon siirtämiseen.

Lähde: chrome.google.com (sovellus)

MyEtherWallet ICON-lompakot

MyEtherWallet Verkkosivusto: https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet tyyppi: Verkko

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

MyEtherWallet on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta- ja asiakaspuolinen lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa Ethereum Blockchainin kanssa varmistaen samalla, että he hallitsevat täysin yksityisiä avaimiaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka voit luoda lompakoita verkkoselaimella MEW: n avulla, se ei ole online-lompakko, koska kaikki käyttäjätiedot ja varat tallennetaan turvallisesti käyttäjän tietokoneelle eikä heidän palvelimilleen..

MyEtherWallet-laitteen asennusprosessi on suhteellisen yksinkertainen, koska henkilökohtaisia ​​tietoja ei vaadita, mikä on plus käyttäjille, jotka asettavat etusijalle nimettömyyden ja yksityisyyden. Lompakko on käyttövalmis, kun lataat sen.

Lisäksi web-lompakko tukee laajaa valikoimaa Ethereum-pohjaisia ​​tunnuksia, kuten ETH, ETC, EOS ja ERC20 -merkkejä yhden käyttöliittymän kautta. Se on myös yhteensopiva muiden salauslaitteiden, kuten Geth, Mist, MetaMask, Jaxx Wallet, Ledger Nano S -laitteiston lompakon ja TREZOR-lompakon kanssa..

MEW tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda kryptovaluutta-lompakoita ja aloittaa offline-tapahtumia, mikä on turvallisempaa kuin verkkoselaimen käyttö. Heidän verkkosivustollaan on lukuisia ohjeita ja valikoima usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka voivat tarjota lisätietoja käyttäjille, jotka eivät ehkä tunne MyEtherWalletia.

Icon Lompakot

Lähde: steemit.com

Eidoo-lompakko

Eidoo-lompakko Verkkosivusto: https://eidoo.io/

Eidoo Lompakon tyyppi: Pöytätietokone ja mobiili

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Eidoo on sekä työpöydän kryptovaluutta lompakko että mobiili salauslompakko, joka on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Sen lisäksi, että Eidoo on yksi parhaista ICON-lompakoista, sen avulla käyttäjät voivat hallita tehokkaasti muun tyyppisiä kryptovaluuttoja, kuten BTC, ETH, ERC20 ja ERC223 -merkkejä..

Eidoo ei ole huoltajan lompakko, mikä tarkoittaa, että se ei säilytä yksityisten avainten omistajuutta, koska ne salataan sovelluksessa, jossa omistaja on ainoa, joka voi purkaa avauksen. Useiden salattujen lompakoiden käyttämistä omistajien ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietojaan. Se on myös hierarkkinen deterministinen lompakko, jossa käyttäjät voivat tallentaa tunnuksensa yhdellä salasanalla.

Eidoo on integroitu hybridi-salauksenvaihtoon, jossa on turvallinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä ja intuitiivinen tilauskanta, jotta ETH: n ja muiden ERC20-varojen välinen kauppa sujuu.

Lisäksi Eidoolla on usein päivitettävä luettelo valitusta ICO: sta. Luettelo sisältää tiedot jokaisesta ICO: sta ja käyttäjät voivat osallistua ICO: iin suoraan sovelluksesta. Kaikki luetellut ICO: t ovat paikallisten määräysten mukaisia.

Muita Eidoon ominaisuuksia ovat kyky käsitellä käyttäjän yhteystietojen Ethereum- ja Bitcoin-osoitteita yksinkertaisella ja tavallisella tavalla, kaikkien Ethereum Blockchainin tukemien tunnusten automaattinen tunnistus ja selkeä tapahtumahistoria kunkin käyttäjän Etherille, BTC: lle ja muille muut rahakkeet.

Icon Lompakot

Lähde: trustwallet.com

Luota matkapuhelimeen

Luota matkapuhelimeen Verkkosivusto: https://trustwallet.com/

Luota mobiiliin Lompakon tyyppi: Matkapuhelin

Helppokäyttöisyys: Joo

Turvallinen: Joo

Kustannus: Vapaa

Trust on mobiili salausvaluutan lompakko, joka tallentaa sekä ICON- että ERC20- ja ERC223-rahakkeita. Trust-käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja tarjoaa omistajille pääsyn sisäänrakennettuun dApp-selaimeen, kolikkotallennustilaan ja lisäasetuksiin. Kaikki yksityiset avaimet on tallennettu paikallisesti Trustiin, ja verkkosivusto suojaa niitä käyttämällä alan johtavia suojausominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin nykyaikaisissa älypuhelimissa..

Liikkuva salauslompakko on toteuttanut edistyneitä turvatoimia varmistaakseen, että kaikki tallennetut varat ovat mahdollisimman turvallisia. Esimerkiksi Trustilla on sormenjälkituki ja PIN-koodi, joka estää luvatonta pääsyä lompakkoon. Sovellus ilmoittaa myös käyttäjälle joka kerta, kun osoitetta käytetään. Näiden toimenpiteiden lisäksi Trust käyttää palautusavainta, joka parantaa varojen turvallisuutta.

Luottamus on käyttäjäystävällistä, koska käyttäjät voivat helposti liikkua sovelluksen eri ominaisuuksien välillä välilehtien avulla. Tärkeää on, että omistajien ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja voidakseen aloittaa salauksen käyttämisen. Tämä tekee Trustista yhden markkinoiden parhaista ICON-lompakoista.

Lompakossa on dApp-markkinapaikka, jossa hajautetut sovelluskehittäjät voivat lähettää projektinsa heti, kun ne on vahvistettu. Lompakossa käytetään tunnusta keinona kannustaa terveellistä yhteisöä markkinoilla.

Lopulliset ajatukset

Tämä on ollut luettelo parhaista ICON-lompakoista. Muista, että ICX-rahakkeiden turvallisuuden takaamiseksi sinun tulee ladata nämä lompakot virallisista lähteistään, kun olet suorittanut yksityiskohtaisen tutkimuksen lompakosta sen tarjoajan, mahdollisten aiempien tietoturvaloukkausten ja muiden käyttäjien riippumattomien arvioiden perusteella. Varmista myös, että otat käyttöön nykyiset turvaominaisuudet, kuten PIN-numeron asettamisen tilille ja kaksivaiheisen todennuksen ottamisen käyttöön.

Lisäksi on tärkeää, että kaikilla laitteilla, joita käytetään salauksen lompakoiden käyttämiseen, on päivitetty virustorjunta. Älä myöskään saa koskaan jakaa yksityisiä avaimiasi kenenkään kanssa ja varmistaa, että valitsemasi lompakon avulla voit säilyttää täyden hallinnan yksityisissä avaimissasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map