Opas: Mikä on ICON (ICX)

Korealaisella ICON-säätiöllä on projekti, jonka heidän mukaansa “yhdistetään maailma”. Tämän lupauksen takana projektiin liittyvä kryptovaluutta nousi yli 4,5 miljardin Yhdysvaltain dollarin kiertävään arvoon korkeimmillaan. Kaikki vain muutaman kuukauden kuluttua tunnuksen julkaisemisesta.

Opi mitä ICON aikoo tehdä blockchain-yhteisölle ja miksi monet ihmiset ajattelevat tämän projektin olevan niin erikoinen.

Yhteyden luominen maailmaan älykkäiden sopimusten avulla

Viimeisen parin vuoden aikana tapahtuneen lohkoketjun räjähdyksen jälkeen on luotu valtava määrä blockchain-alustoja ja -verkkoja (yli 2000 kryptovaluuttaa, jotka on lueteltu CoinMarketCapissa tämän kirjoituksen aikana). Epäilemättä eri verkkojen välisellä kilpailulla on monia etuja. Mutta se on myös merkittävä este blockchainin omaksumiselle.

Kuvittele: käytät palvelua, joka vaatii sinua maksamaan Bitcoinilla, toinen käyttää Litecoinia ja toinen Dashia. Nyt sinun on pidettävä kaikkia näitä eri valuuttoja. Kuvittele myös, että yrität käyttää Ethereumiin pohjautuvaa ohjelmistoa, jossa laitteisto toimii NEO: lla, ja sivuttain yhteensopivuuteen liittyviä kysymyksiä. Se on hyvin yksinkertaistettu näkymä ICON: n projektiin, mutta silti esimerkki sen käyttötapauksesta.

ICON on olemassa linkittämään blockchain-yhteisöjä tavalla, joka on yhteensopiva keskenään. Yhteisöt muodostavat ”ICON-tasavallan”. Kokoelma verkkoja, joita hallitaan itsenäisesti, mutta jotka kuitenkin toimivat myös ICON-verkon solmuina. Kukin verkko pystyy toimimaan yksinään käyttämällä nykyisten alustojen kehittämiä monimutkaisempia älykkäitä sopimuksia. Säilyttämällä kyky työskennellä keskenään.

ICON-verkko antaa yksilöille mahdollisuuden luoda hajautettuja sovelluksia (dApps), joita voidaan käyttää kaikissa ICON-yhteisöverkoissa. Lisäksi ICON: lla on sisäänrakennettu hajautettu vaihto, joka mahdollistaa merkkivaihdon ja yhteensopivuuden eri verkkojen välillä. Esimerkiksi se antaisi Bitcoinin haltijoille maksaa jotain Ethereumilla toimimalla välittäjänä vaihtaakseen eri valuuttojen välillä.

Lyhyt historia ICONista

Etelä-Koreasta peräisin olevan yrityksen perusti DAYLI Financial Group, yksi Aasian johtavista Fintech-yrityksistä, arvoltaan noin 4 miljardia dollaria. Yritys omistaa myös Korean salausvaihdon Coinonen, jonka kaupankäyntimäärät ovat keskimäärin noin 10-30 miljoonaa dollaria, tukemalla 16 kryptovaluuttaa ja Korean Won.

Hanketta on kehitetty toistaiseksi vähän yli kaksi vuotta. Heidän erittäin menestyksekäs ICO vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä sai heidät keräämään yli 40 miljoonaa dollaria. Pian sen jälkeen ICX-tunniste nousi markkina-arvon perusteella maailman 30 parhaan joukkoon. ICX saavutti yli 12 dollarin hinnan tähän mennessä korkeimmillaan, tammikuussa 2018.

Ensimmäinen versio ICON: n mainnetistä julkaistiin vuoden 2018 alussa. Tämän kirjoittamisen jälkeen ICON-lohkoketju on keskimäärin hieman alle 1000 tapahtumaa päivässä. Viime kuussa se ilmoitti tekevänsä kumppanuuden SK: n kanssa, joka on kotimaansa suurin teleoperaattori.

ICX-tunnus

Aivan kuten Ethereum-alustan ETH, ICX on ICON-lohkoketjussa käytetty merkki. Kaikki palvelut ja aktiviteetit maksetaan ICX: llä, joten kolikon arvo sitoo itsensä siihen tasoon, jonka ICON pystyy saavuttamaan. Kun ICON: n käyttö lisääntyy, ICX: n kysyntä ja siten kolikon hinta nousee. Koska kolikkoa ei voida louhita, niukkuuden pitäisi ajatellusti nostaa hintaa merkittävästi ajoissa.

A merkkivaihto ERC-20-rahakkeista ICON-lohkoketjun alkuperäiseen tunnukseen alkoi kesäkuussa 2018, jatkuen tämän vuoden loppuun asti. 21. syyskuuta mennessä 84% rahakkeista oli vaihdettu. Kaikki rahakkeet, joita ei vaihdeta ennen määräaikaa, poltetaan – hyvä merkki siitä, että hinta voidaan asettaa nousemaan.

ICX-hinta


ICX käyttäytyi kuten monet muutkin salausvaluutat markkinoilla viime vuosina. Vapautumisen jälkeen hinta nousi yli 12 dollariin lyhyeksi ajaksi CoinMarketCapin mukaan. Tämä tapahtui tammikuussa 2018, kun suurin osa markkinoiden virtuaalivaluutoista koki massiivisen hinnankorotuksen. 

Digitaalinen valuutta ei kuitenkaan kyennyt ylläpitämään tätä hintatasoa ja lopulta se tuli karhumarkkinoille. ICX: n hinta laski 0,182 dollariin tämän vuoden helmikuun alussa. Tämä osoittaa, että digitaalisen valuutan korjaus oli yli 98% vuodessa.

Tämä edustaa liikettä, jonka kokivat myös kaikki kryptovaluuttamarkkinat vuonna 2018. Koko karhumarkkinat ovat vaikuttaneet myös alkuperäisten kolikoiden (ICO) rahakkeisiin. Monet näistä hankkeista lopettivat toimintansa, ja suuri osa kolikoista poistettiin pörssistä tai yksinkertaisesti hylättiin. Sen lisäksi suuret digitaaliset hyödykkeet, kuten Bitcoin (BTC), laskivat noin 85% kaikkien aikojen korkeimmillaan. 

Elokuussa 2018 ICX: llä on käynyt kauppaa alle 0,8 dollaria ja yli 0,18 dollaria. Marraskuusta 2018 lähtien ICX oli korkeimmillaan 0,45 dollaria, mikä tarkoittaa volatiliteetin vähenemistä. ICX: n on erittäin tärkeää saada tukea sijoittajilta ja pystyä jättämään nykyiset karhumarkkinat taakseen. Vaikka muut altcoiinit pystyivät nousemaan viime kuukausina, Bitcoin lisää määräävää markkina-asemaansa (yli 69%) ja tämä vaikuttaa pienempiin valuuttoihin.

Mistä voin ostaa ICX: n?

On olemassa erilaisia ​​krypto-valuutanvaihtoja, joiden avulla voit ostaa ICX: n. On kuitenkin joitain niistä, joiden likviditeetti on parempi kuin toisten. Esimerkiksi CoinMarketCapin mukaan suurimman likviditeetin pörssi ICX: lle on LATOKEN, jossa on kaksi erilaista kauppaparia: ICX / BTC ja ICX / USDT. Nämä kaksi kaupankäyntiparia edustavat 32 prosenttia kaikista ICX: n kaupankäyntimääristä ympäri maailmaa. 

Siitä huolimatta Binancella, yhdellä markkinoiden suurimmista salauspörsseistä, on myös neljä erilaista kauppaparia, joiden osuus on lähes 7 prosenttia salausmarkkinoiden kokonaismäärästä. Näitä kauppapareja ovat ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH ja ICX / USDT. Lisäksi ne edustavat 0,16% Binance-alustan kaupankäynnin kokonaismäärästä. 

Binance on yksi pörsseistä, joilla on suurin likviditeetti altcoineille. Sen avulla sijoittajat voivat käydä kauppaa suurella määrällä kolikoita ilman, että heidän on huolehdittava niiden likviditeetistä, joka on yleensä yksi markkinoiden korkeimmista.. 

Yksi tapa hankkia ICX Binancen kautta on lähettää varoja pörssiin. Käyttäjät voivat lähettää BTC: n, ETH: n, BNB: n tai USDT: n Binance-alustalle ja vaihtaa ne ICX: ään. Binance toi kuitenkin markkinoille uuden palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa digitaalista omaisuutta luottokortilla. Tämän vaihtoehdon valitsevat käyttäjät voivat ostaa suoraan Ethereumin, Bitcoinin tai Binance-kolikon ja vaihtaa nämä varat ICX: lle heti saatuaan ne alustalle. 

Toinen vaihtoehto on ehkä nopein tapa ostaa ICX. Voit tehdä sen suoraan luottokortilla, ja heti rahojen vastaanottamisen jälkeen ne on mahdollista vaihtaa ICX-kolikoiksi. Tämä auttaisi sinua välttämään varojen ostamista muista pörsseistä ja lähettämään ne Binancelle. 

Kun olet ostanut ICX: n Binancesta tai muusta pörssistä, paras asia on nostaa varat yksityiseen kryptovaluutta-lompakkoon, jossa sinulla on yksityiset avaimet. 

ICON: n lopullinen tavoite

Maailman hyperkytkentä ei ole pieni saavutus. Siksi, vaikka ICON onkin alkanut saada lisää kumppanuuksia, ne näyttävät silti olevan keino saavuttaa tavoite.

Aikanaan ICON-säätiö toivoo yhdistävän paitsi maailman blockchain-verkot myös tarjoamaan vuorovaikutteisuutta kaikenlaisten yhteisöjen välillä yhdessä verkossa (ei vain blockchain-alustoilla). ICONin ihanteellinen tulevaisuus on yhdistää teollisuudenalat, kuten rahoitus, vakuutukset, terveydenhuolto, turvallisuus, kauppa ja muut.

ICON: lla on erittäin korkeat tavoitteet ja se on projekti, joka voi muuttaa maailmaa ajoissa. Seuraa heidän kehitystään heidän kanssaan virallinen sivusto, ja tutustu oppaaseen nähdäksesi kuinka ostaa ICX-rahakkeita Binancesta.

ICON: n kilpailijat

On monia kilpailijoita, jotka voisivat lopulta osallistua ICONin markkinoihin kryptovaluutta-alueella. Kaksi näistä projekteista sisältää Cardano (ADA) ja Cosmos (ATOM), jotka kuuluvat avaruuden 25 parhaan salausvaluutan joukkoon. 

Vaikka Cardano on nyt markkinoiden 13. suurin kryptovaluutta, se on kokenut joitain ongelmia viime vuosina. Ei ollut toimivia tuotteita, jotka antaisivat digitaalisen omaisuuden kasvaa ja laajentua. Viime kuukausina Cardano Foundation, IOHK ja Charles Hoskinson ovat kuitenkin pyrkineet parantamaan tätä tilannetta. 

Sekä Cardano että ICON ovat myös työskennelleet erilaisissa kumppanuuksissa eri maiden yritysten kanssa näiden tekniikoiden käyttämiseksi, oman teollisuuden parantamiseksi ja parempien palvelujen ja tuotteiden tarjoamiseksi käyttäjille. 

On syytä huomauttaa, että Cardano kehittää ratkaisuja, jotka olisivat markkinoiden edistyneimpiä verrattuna muihin lohkoketjuihin, kuten Ethereum (ETH) tai Bitcoin (BTC).. 

ICONin on jatkettava parhaillaan tarjoamiensa ratkaisujen löytämistä voidakseen päästä Cardanoon tai ainakin päästä 25 suurimman salausvaluutan joukkoon. Tästä huolimatta ICX: n markkina-arvo on vain 101 miljoonaa dollaria verrattuna Cardanon 1,3 miljardiin dollariin. Tämä tarkoittaa, että ICON on vain 7,8% Cardanon markkina-arvosta. 

Voit oppia lisää Cardanosta Cardano (ADA) -oppaastamme. 

Samaan aikaan Cosmos on myös yksi digitaalisen valuutan hankkeista, joiden odotetaan pääsevän 20 parhaan joukkoon. Tämä johtuu lähestymistavasta, jonka projektin takana oleva tiimi päätti käyttää. Cosmos tarjoaa mahdollisuuden yhdistää eri lohkoketjut innovatiivisella lähestymistavalla, joka käyttää vyöhykkeiden toteuttamista. 

Samaan aikaan Cosmos käyttää käytännön bysanttilaista vikasietotoleranssiprotokollaa, joka auttaa sitä olemaan yksi nopeimmista ja tehokkaimmista verkoista avaruudessa. Kolikon vahvuus on se, että se lanseerattiin muutama kuukausi sitten ja se pystyi saavuttamaan 25 parhaan joukossa nopeasti. Samaan aikaan ICON pysyy kaukana ykköspositioista ja sen markkina-arvo on huomattavasti alhaisempi. 

ICON haluaa keskittyä luomaan yhteentoimivien lohkoketjujen verkon eri organisaatioille ympäri maailmaa. Käyttämällä tekoälyn algoritmeja ICON-kehittäjät lupasivat integroida erilaiset kaupankäyntistrategiat itseopetettuihin hermokoneisiin. 

Jotkut kriitikoiden ICONia koskevat huolenaiheet liittyvät tämän kryptovaluuttaprojektin keskittämiseen. ICONin takana oleva tiimi on työskennellyt tarvittavien tekoälypohjaisten ratkaisujen luomisessa, joilla voi olla jonkin verran ennakkoluuloja tiettyihin tuloksiin. 

Siitä huolimatta ICON on yksi ensimmäisistä projekteista, jotka tarjoavat ratkaisuja paitsi käyttäjille myös organisaatioille, kuten sairaaloille, laitoksille ja kouluille. Tuo blockchain-tekniikka näille teollisuudenaloille, voi olla mahdollista parantaa niiden palveluja ja tapaa, jolla nämä organisaatiot toimivat.

Vaikka nämä kilpailijat tekevät kovasti töitä voidakseen tuoda markkinoille todellisen tuotteen, on vielä nähtävissä, pystyykö ICON tarjoamaan parempia vai edistyneempiä ratkaisuja kuin edellä mainitut projektit.

Johtopäätös

ICON on lohkoketjualusta, joka haluaa yhdistää maailman hyperrakentamalla hajautetun verkoston yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Alustaa on kehitetty useita vuosia, ja digitaalinen valuutta ICX on ollut pitkään 100 parhaan digitaalisen omaisuuden joukossa vuoden 2018 karhumarkkinoista huolimatta. 

Käyttäjät voivat käyttää ICON-ohjelmaa rahan lisäksi myös tietojen käsittelyyn, joita voidaan käsitellä lohkoketjuverkon kautta. Samaan aikaan sillä on suuri yhteisö monissa maissa, mukaan lukien Etelä-Korea. 

ICON joutuu kohtaamaan monia haasteita, jotka tällä hetkellä vaikuttavat muihin avaruuden salausvaluuttoihin. Jos se pystyy kohtaamaan heitä tehokkaammin kuin muut, kilpailijat mukaan lukien, siitä tulisi varmasti yksi johtavista kryptovaluuttamarkkinoista. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map