Opas: Kuinka ostaa NEM (XEM) Binancesta

Blockchainilla ja hajautetuilla pääkirjaalustoilla on merkittävä potentiaali, jota ei ole vielä suurimmaksi osaksi löydetty. Ethereum, EOS, Cardano ja muut ovat edistyneet huomattavasti tekniikassa, mutta kukaan ei ole vielä saavuttanut laajaa kaupallista tunnustusta.

Aikana, jolloin melkein jokainen foorumi on toisen haarukka, NEM tai New Economy Movement on projekti, jolla on täysin tuore koodikanta ja jonka tavoitteena on tuoda blockchain todelliseen maailmaan. Lisäksi verkon kryptovaluutalla XEM on huomattavaa kasvumahdollisuutta, mikä tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon potentiaalisille sijoittajille.

Tämä opas opastaa sinut vaihe vaiheelta ostamaan ensimmäiset XEM-tunnuksesi maailman parhaimmalle pörssiin, Binance.

Mikä on NEM?

NEM-alusta on samanlainen kuin aiemmin mainitut alustat, kuten Ethereum ja EOS, sillä se pyrkii tarjoamaan perustan kehittäjille rakentamaan toimivia sovelluksia ja ohjelmia, jotka toimivat blockchain-tekniikan avulla. Mutta monet näistä alustoista ovat hiljaisia ​​ja tarjoavat rajallisen kyvyn olla vuorovaikutuksessa muiden verkkojen tai vanhojen järjestelmien kanssa.

Jos NEM on erilainen, on sen joustavuus. Sen sijaan, että tarvitsisi NEM-verkolle räätälöityjä ohjelmia ja sovelluksia, verkko muodostaa yhteyden olemassa oleviin sovelluksiin, palvelimiin, tietokantoihin ja muuhun API-yhdyskäytävien kautta. Se tuo mahdollisuuden paljon mielenkiintoisempiin, tosielämän käyttötapauksiin kuin muut alustat.

NEM esittelee myös toisenlaisen yksimielisyysmekanismin, joka tunnetaan nimellä “Proof of Importance”. Tämä toimii eräänlaisena panostusjärjestelmänä, jossa sidotut rahakkeet on “omistettava” (pidettävä tietyn ajan) voidakseen muodostaa verkkosolmun. Sieltä solmut ansaitsevat merkkipalkintoja, jotka vahvistetaan solmun “tärkeys” -pisteillä. Eli mitä enemmän aktiivisuutta käyttäjällä on NEM-verkossa, sitä tehokkaammin he voivat ansaita toimimalla solmua.

Lisätietoja NEM-alustasta ja kaikista niiden tarjoamista ominaisuuksista, nähdä heidän virallinen sivusto.

Katsotaan nyt, miten saat ensimmäiset XEM-tunnuksesi.

Vaihe 1: Rekisteröidy Binance

Sinun on rekisteröitävä tili Binancessa, jos et ole vielä tehnyt niin. Prosessi on nopea ja helppo ja avoin käyttäjille melkein kaikilla maailman alueilla.

binäärirekisteri 5

Vaihe 2: Vahvista tilisi

Binance edellyttää, että lähetät useita virallisia asiakirjoja tilin vahvistamiseksi ennen kaupankäynnin aloittamista. Määritä lisäksi 2-tekijäinen todennus tilisi suojaamiseksi.

Tämä prosessi ei yleensä kestä kauan, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää jopa 24 tuntia.


Vaihe 3: Lähetä BTC tai ETH Binance-tilillesi

Ei vielä paljon suuria pörssejä, jotka tarjoavat XEM: n suoria ostoja Fiatin valuutoilla (esimerkiksi USD, EUR). Joten, saadaksesi kätesi XEM-rahakkeisiin, paras tapa on ostaa Bitcoin tai Ethereum ja käydä kauppaa XEM: llä sellaisella tilillä kuin Binance. Jos sinulla ei ole kumpaakaan näistä kolikoista, voit ostaa luottokortilla Coinmama tai Changelly.

Kun sinulla on BTC tai ETH valmis, sinun on lähetettävä se lompakkoon Binancessa. Voit tehdä tämän siirtymällä sivun yläosassa olevaan valikkoon ja valitsemalla Rahastot ja sitten Talletukset..

Valitse seuraavaksi avattavasta valikosta kolikko, jonka haluat tallettaa. Kun tämä on tehty, sinulla on lompakon osoite, johon kolikot lähetetään. Varmista, että lähetät vain määritetyn kolikkotyypin (esim. BTC BTC-lompakkoon). Kaikki muut lähetetyt kolikot voivat kadota.

talletussäiliö 5

Vaihe 4: Odota vahvistusta

Tapahtumat selvitetään yleensä hyvin nopeasti, mutta verkon aktiivisuuden määrästä riippuen se voi viedä useita tunteja.

Varmista, että tapahtumasi on suoritettu onnistuneesti, ennen kuin jatkat.

Vaihe 5: Etsi ja valitse BTC- tai ETH-pari

Kun talletuksesi on suoritettu, on aika siirtyä Binancen vaihto-osioon.

Valitse ylävalikosta “Exchange” ja sitten “Basic”.

Siirry vaihtonäytössä oikealla puolella olevaan hakukenttään. Valitse BTC tai ETH (aiemmin tallettamasi kolikko) ja kirjoita hakukenttään ”XEM”. Valitse tuleva XEM-pari (XEM / BTC tai XEM / ETH).

xem binance 1

Valinnainen: Käytä Binancen edistyneitä työkaluja ostaaksesi oikeaan aikaan

Binance tarjoaa paljon tietoja, kuten reaaliaikaisia ​​kaavioita ja tilaushistoriaa, joiden avulla voit seurata kolikon suorituskykyä ja ostaa parhaalla mahdollisella hetkellä.

xem binance 2

Lisäksi voit asettaa osto- tai myyntirajoja. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa hintaan (BTC: nä tai ETH: na), josta haluat ostaa XEM: n. Kun hinta osuu siihen pisteeseen, vaihto tekee automaattisesti kauppasi.

Vaihe 6: Valitse ostettavan XEM-määrä

Valitse hinta, josta haluat ostaa XEM: n, tai valitse “Market” ostaaksesi nykyiselle markkinahinnalle. Markkinahinta on yleensä paras vaihtoehto aloittelijoille.

xem binance 3

Valitse nyt, kuinka paljon XEM: ää ostaa. Voit valita tietyn määrän XEM-arvoina tai 25%, 50%, 75% tai 100% Binance-lompakon BTC / ETH-kolikoista..

Vaihe 7: Osta XEM!

Napsauta “Osta XEM” -painiketta ja kauppa tehdään! Jälleen kerran tämän vahvistaminen voi kestää hetken verkon toiminnasta riippuen.

Vaihe 8: Siirrä kolikot turvalliseen NEM-lompakkoon

Paras salauskäytäntö on pitää kolikot aina turvallisessa lompakossa, pörssin ulkopuolella, kun et käy kauppaa. Näin voit hallita varojasi ja niiden turvallisuutta täysin. Et jätä sitä pörssin käsiin pitääkseen kolikkosi turvassa.

Tarvitset verkko-, työpöytä-, mobiili- tai laitteistolompakon, joka tukee XEM: ää ja NEM-lohkoketjua. NEM: n virallinen lompakko on paras vaihtoehto, joka mahdollistaa NEM-blockchain-ominaisuuksien täyden hyödyntämisen. Mobiililaitteita ja työpöytiä voi ladata tässä. Trezor Hardware Wallet tarjoaa myös täydellisen tuen NEM: lle ja XEM-tunnukselle käyttäjille, jotka ovat halukkaita maksamaan pienen lisän parhaan tietoturvan tasosta..

Jos haluat nostaa rahakkeet Binancesta, siirry jälleen kohtaan “Rahat” ja valitse sitten “Nostot”.

Valitse avattavasta valikosta XEM. Lisää seuraavaksi lompakon osoite NEM-lompakostasi. Tarkista, että osoite on oikea, ja paina Lähetä.

xem binance 4

… Ja siinä on kaikki! Nyt tiedät kuinka ostaa XEM-tunnuksia ja aloita osallistuminen jännittävään NEM-lohkoketjualustaan.

Andrew on kirjailija ja digitaalinen markkinoija Uudesta-Seelannista, joka nyt toimii Kaakkois-Aasiassa. Monilla sähköisen kaupankäynnin alueilla työskentelynsä lisäksi Andrew on kiinnostunut salausvaluutasta, etenkin altcoineista ja projekteista, jotka keskittyvät valtavirran salauksen käyttöönottoon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map