Opas: 8 ICO: ta valvottavaksi vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä

Tästä ICO-luettelosta löydät parhaat tulevat ICO: t, jotka käynnistyvät pian. Jos jokin ICO näyttää sinulle jännittävältä, älä unohda tutkia lisää siitä ja olla mukana tulevassa myynnissä, jos olet kiinnostunut. 

EMX ICO

ICO: t

EMX on johdannaispörssi, joka tarjoaa pääsyn 1 200 biljoonan dollarin hyödykkeiden, osakkeiden ja valuuttojen johdannaismarkkinoille. Tämän alustan avulla kauppiaat voivat käydä kauppaa futuureilla ja ikuisilla sopimuksilla kullasta, eurosta, altcoinista, Yhdysvaltain osakkeista ja muusta. 

Tämän alustan tarkoituksena on keksiä uudelleen maailman nykyiset johdannaismarkkinat. Se mullistaa koko kauppamarkkinat tekemällä niistä halvempia, helpompia ja oikeudenmukaisempia. 

EMX aikoo laskea merkittävästi kaupankäyntikustannuksia hyödyntämällä digitaalista valuuttaa ja tehokasta suunnittelua. Tämä foorumi muuttaa välittäjän, vaihdon ja selvitystalon perinteiset roolit virtaviivaisemmaksi prosessiksi. Tämä mahdollistaa riskien hallintaan liittyvien kustannusten pienentämisen ja tekee merkintä-, selvitys- ja toimitusprosesseista tehokkaampia. 

EMX-tunnusten myynti alkaa 9. syyskuuta 2019-16. Syyskuuta 2019. 

ROKKEX ICO

ICO: t

RKX-rahakkeet ovat strukturoituja ikuisia joukkovelkakirjoja, jotka antavat vaateen liikkeeseenlaskijalle 15 prosenttia liikkeeseenlaskijan bruttovoitosta. Sellaisena joukkolainaan (Token) liitetään vaihtuva korko, joka tekee taloudellisen tuloksen riippuvaiseksi liikkeeseenlaskijan toiminnan kannattavuudesta. Maksu rahakkeen haltijoille suoritetaan joka neljännes. 

Tämä tunnus tarjoaa sotilastason ohjelmistoturvan tarjoamaan Fort Knoxin kaltaisen ympäristön kauppiaille. Se on tehokas yhteensopiva moottori, tekoälyavusteinen KYC, vahva skaalautuvuus ja 24/7 asiakastuki parempaan kaupankäyntiin. 

Tämä ajatus oli sisällytetty vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä ja MVP-kehitys tehtiin vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä. ICO: n on tarkoitus käynnistää vuoden 2019 viimeisellä vuosineljänneksellä, johon sisältyy mallin havaitseminen ja vilpillisen markkinoiden manipuloinnin estäminen. 

EMJAC ICO 

ICO: t

Tämä on maailman ensimmäinen vihreän uusiutuvan energian DLT-projekti. Sen tavoitteena on tulla maailman ensimmäiseksi digitaaliseksi alustaksi, joka muuntaa jätteet vihreäksi uusiutuvaksi energiaksi. 


Tämä foorumi hyödyntää blockchain-tekniikkaa maailmanlaajuisen jäterengasvaraston ratkaisemiseksi. Se saavuttaa tämän luomalla arvoa jäterenkaille. Renkaat jäljitetään lähteestä kierrätyslaitokseen. 

Projekti integroi Ethereum-lohkoketjujärjestelmän, joka tunnetaan hyvin hajautetusta lähestymistavastaan, joka hoitaa älykkäitä sopimuksia siltojen ja siltojen suojaamiseksi. EMJAC ja tunnuksen haltijat. 

Tämän tekniikan avulla alusta parantaa maailmanlaajuisen jäterenkaiden hallinnan jäljitettävyyttä laittoman polkumyynnin vähentämiseksi, logistiikan ja tuotannon vastuullisuuden varmistamiseksi ja ympäristön suojelemiseksi. 

ICO: n aloituspäivä on 11. syyskuuta 2019. Tällä hetkellä tarjolla on 350 miljoonaa merkkiä, ja muita rahakkeita jaetaan 30 päivän kuluttua merkkikaupan päättymisestä. 

Hawk Network ICO

Tämä on maailman johtava jaettu älykäs esineiden internet, joka yhdistää huippulaskennan ja lohkoketjutekniikan tarjotakseen yrityksille uuden sukupolven IoT-teknologiainfrastruktuurin, jolla on alhaisemmat pääsykustannukset ja tehokkaampi saatavuus. 

Muuttamalla uutta taloudellista mallia Hawk Network yhdistää digitaalisen henkilöllisyyden ja useita salaustekniikoita, jotta älykkäät päätelaitteet, esineiden internet ja käyttäjät voivat liikkua esteettömästi verkossa varmistaen omaisuuden ja tietoturvan. 

Alusta uskoo, että universaalin älykkyyden havaintojen aikakausi on saapunut. 

IEO Global Meetup on tarkoitus aloittaa jo lokakuussa 2019, mukaan lukien ensimmäisen Dappin julkaisu. Projektin takana olevat ihmiset odottavat, että huippupörssit alkavat käydä kauppaa HAW: lla saman ajanjakson aikana.  

EasyGuide (GCD) ICO

 Tämä on ICO, jonka tavoitteena on tuoda blockchain-ratkaisut alustaryhmään. 

EasyGuide on hajautettu estoketjuratkaisu, jonka avulla matkustajat voivat löytää matkustajia eri maista, liittyä samankaltaisten ihmisten yrityksiin ja luoda yhdessä turistireittejä ja jakaa turvallisesti organisaation kustannukset. 

Alusta käyttää arvosteluja ja arvioita matkustajien ryhmittelemiseen näiden parametrien mukaan, jotka sopivat kullekin heistä ja tekevät niistä yksilöllisiä ehdotuksia. Tämän alustan tarkoituksena on auttaa itsenäisiä turisteja nopeasti ja kätevästi säveltämään ideareitti oikeiden matkailijoiden kanssa. 

BlockGain-tekniikan avulla EasyGuide antaa näiden ryhmien ympäri maailmaa jakaa turvallisesti matkakustannukset ja valita tarvittavat palvelut yhdessä paikassa. 

EasyGuide ICO alkaa 10. syyskuuta 2019 ja päättyy 10. lokakuuta 2019. Yhteensä 6 500 000 000 GCD: tä luodaan ja käytetään ICO: n aikana. 

Lisäksi GCD-tunnusten myyntiä pidetään onnistuneena, jos he onnistuvat saavuttamaan 3 miljoonan dollarin pehmeän ylärajan. Myynti voi kuitenkin päättyä aikaisin, jos he onnistuvat saavuttamaan 15 miljoonan dollarin kovan koron. ICO-jakson aikana sijoittajat voivat ostaa GCD: tä hintaan 0,002 dollaria per merkki. 

Gingr ICO 

Tämä foorumi tuo blockchain-ratkaisut viihde- ja tapahtumasektorille. 

Tämä foorumi mahdollistaa suoran prostituution varaamisen käyttäen blockchain smart contract -tekniikkaa ja digitaalisia valuuttoja. Alusta on käyttäjäystävällinen ja humoristinen ja mahdollistaa helpon tavan maksaa seksityöntekijöille. 

Gingr on ensimmäinen ICO Sveitsissä, joka on laillisesti hyväksytty, ja sen tarkoituksena on häiritä 186 miljardin dollarin markkinoita GGC: n avulla. 

ICO alkaa 1. lokakuuta 2019 ja päättyy 31. lokakuuta 2019. Yhteensä on olemassa 2 000 000 000 GGC-kolikkoa, ja ICO-kaudella käytetään viisisataa miljoonaa kolikkoa. 

ICO: ta pidetään onnistuneena, jos saavutetaan miljoonan euron pehmeä yläraja. Siitä huolimatta, jos 20, 450, 000 euron kovakorkoinen päämäärä saavutetaan aikaisin, ICO suljetaan. 

Tänä aikana sijoittajat saavat ostaa GGC-kolikkoa hintaan 0,1364 dollaria. 

Virtual Rehab (VRH) ICO

Tämä foorumi hyödyntää blockchain-tekniikoiden, tekoälyn ja virtuaalitodellisuuden kehitystä syrjäytyneiden väestöjen psykologiseen kuntoutukseen. 

Alusta perustettiin vuonna 2017, ja se markkinoi ensimmäisenä tekoälyn ja VR: n käyttöä riippuvuuteen ja korjaavaan kuntoutukseen. Tätä alustaa pidetään alansa johtajana. 

VRH: n takana oleva tiimi sai maailmanlaajuiset palkinnot ja tunnustuksen Kanadan ja Yhdysvaltojen hallitukselta, Wall Street Journalilta ja YK: lta. 

Sen ratkaisu lupaa auttaa kivun hoidossa, ehkäisemään päihteiden käytön häiriöitä, parantamaan autististen ihmisten viestintätaitoja ja kuntouttamaan toistuvia rikoksentekijöitä. 

 VRH pitää yksityisyyttä ja yksilön tietojen turvallisuutta äärimmäisen tärkeänä ja pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman. 

Tällä hetkellä näiden henkilöiden tiedot ovat alttiina maailmalle, ja kun he toipuvat, heidän on vaikea hyväksyä tai pikemminkin integroitua takaisin yhteiskuntaan. 

Tämän ongelman ratkaisemiseksi alustat pyrkivät käyttämään lompakon osoitetta tunnistamaan nämä henkilöt heidän oikeiden nimiensä sijasta. Ainoa kerättävä todellinen tieto on heidän ikä, sukupuoli, rotu, biometriset tiedot ja silmänseuranta. 

ICO alkaa 2. lokakuuta 2019 ja päättyy 12. lokakuuta 2019. Tänä aikana luodaan yhteensä 400.000.000 VRH: ta ja 240.000.000 hyödynnetään kolikoiden aikana. 

ICO: ta pidetään onnistuneena, jos he onnistuvat saavuttamaan 5 miljoonan dollarin pehmeän ylärajan. Kuitenkin, jos he onnistuvat saavuttamaan 20 miljoonan dollarin kovan korkin, myynti suljetaan. 

Lisäksi sijoittajat voivat ostaa tunnuksen hintaan 0,1 dollaria ICO-jakson aikana. 

COVEX ICO 

 Tämä on kaikki yhdessä digitaalialusta, jonka avulla kauppiaat voivat käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla, kopioida kaupankäyntitaitoja ja täydentää toistensa kauppaa sijoitusryhmissä.. 

Toisin sanoen tällä alustalla on sosiaalinen kaupankäynti, marginaalikauppa ja maksuyhdyskäytävät, jotka toimivat avoimessa, hajautetussa ja luotettavassa lohkoketjussa. 

Tämän alustan päätarkoitus on luoda käyttöliittymä, johon salaustoimijat, kauppiaat, kehittäjät, tekniikan harrastajat ja yrittäjät voivat muodostaa yhteyden. Tätä sitoutumista varten foorumi tarjoaa kolikonsa, CoVEX Exchange. 

ICO alkaa 1. marraskuuta 2019 ja päättyy 1. joulukuuta 2019. Yhteensä 15 miljoonaa COVEXia luodaan, ja sama summa käytetään tuona aikana. 

Jos saavutetaan miljoonan dollarin pehmeä yläraja, tätä ICO: ta pidetään onnistuneena. Myynti kuitenkin suljetaan, kun se saavuttaa 40 miljoonan dollarin kovan korkin. Tänä aikana yksi COVEX-kolikko myydään hintaan 0,85 dollaria. 

Jos aiot sijoittaa tuleviin ICO: iin, varmista, että ymmärrät ensin, mitä he tarjoavat, ja seuraa kaikkia tulevia uutisia samasta.

Bonus

Alla on luettelo joistakin muista mielenkiintoisista ICO: ista, jotka on jo tapahtunut tänä vuonna.

1. Geon Network ICO

ICO: n aloituspäivä: 31. tammikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 31. maaliskuuta 2019

Geon on foorumi, jonka tarkoituksena on määritellä todellisuus uudelleen laajentamalla sitä toteuttamalla Augmented Reality (AR) -tekniikkaa. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda tosielämän geoneja, joiden avulla he voivat helposti siirtää arvoa. Tällä tavoin Geon helpottaa B2C: n ja C2C: n välistä vuorovaikutusta ennennäkemättömällä tavalla. Käyttäjät voivat järjestää olosuhteet ja määritellä haasteet, jotka on viimeisteltävä ennen arvonsiirtoa.

Alustan natiivivaluutta on Geon Token (GEON). GEON on ERC20-pohjainen tunnus, jonka myöntää Ethereum estoketju. Käyttäjät voivat käyttää GEONia ostamaan Geon-kolikoita ja vaihtamaan arvoa muiden käyttäjien kanssa muun muassa.

geon-verkko ava

Lähde: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

ICO: n aloituspäivä: 15. tammikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 15. maaliskuuta 2019

MenaPay on blockchain-pohjainen maksuyhdyskäytävä Lähi-idässä ja Afrikassa. Alustan tavoitteena on korvata perinteiset maksutavat kryptovaluutalla, joka on täysin powered by blockchain.

MenaPay toimii alustana, joka yhdistää asiakkaita suoraan kauppiaisiin blockchainin avulla. Kauppiaat voivat sisällyttää MenaPayn teknologian alustalleen. Suurin osa kauppiaista on varovainen hyväksymällä salauksen maksuna alustallaan nosto-ongelmien ja hintojen epävakauden takia.

Siksi kehittäjät loivat MenaCashin. Tätä kolikkoa voidaan pitää vakaan kolikkona, koska sen arvo on 100% Yhdysvaltain dollarin takana. Salaa käytetään valuuttana tapahtumille MenaPay-alustalla. Tällä alustalla jokaisen MenaCash-kolikon arvo on yksi dollari.

3. HotCoin ICO

ICO: n aloituspäivä: 21. tammikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 21. maaliskuuta 2019

PRE-ICO -aloituspäivä: 7. tammikuuta 2019

PRE-ICO -päivämäärä: 21. tammikuuta 2019

HotCoin on maksuratkaisu, joka tukee saavutettavuutta, yksityisyyttä ja luottamusta monen miljardin dollarin aikuisviihdeteollisuuteen.

hotcoin-alusta

Lähde: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) käyttää Ethereumin ERC20-lohkoketjualgoritmia, joka on suunniteltu varmistamaan nimettömyys käyttäjille, jotka käyttävät aikuisten viihdeteollisuuden tarjoamia tuotteita ja palveluita. Projektin takana oleva tiimi väittää, että heidän tunnuksiaan voidaan jo käyttää tähän tarkoitukseen, jolloin käyttäjät voivat käyttää aikuisille tarkoitettuja verkkosivustoja ja palveluita.

He pyrkivät myös toteuttamaan muita tuotteita, kuten HotCoin-lompakon, maksuyhdyskäytävän sekä VR- ja AR-ratkaisuja.

4. OCEAN Poseidon Foundation

ICO: n aloituspäivä: 16. helmikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 24. maaliskuuta 2019

OCEAN Poseidon on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pyrkii tarjoamaan vallankumouksellisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Poseidonin ensimmäinen ratkaisu – tekoäly- ja blockchain-pohjainen alusta nimeltä reduc – linkittää käyttäjät hiililuotojärjestelmään, mikä voi auttaa tasapainottamaan CO2-päästöjä.

vähentää käyttäjien mahdollisuuksia tasapainottaa minkä tahansa kaupan ilmastovaikutukset, ja uuden tekniikan avulla tämä voidaan tehdä pienessä mittakaavassa (kaupankäynti grammoina tonnien sijaan).

Toisin kuin useimmat Ethereumin lohkoketjua käyttävät projektit, Poseidonin OCEAN-tunnus käyttää Stellar-alustaa, jonka heidän on havaittu olevan ympäristöystävällisin blockchain-foorumi, koska se ei vaadi yksimielisyysmekanismia, joka kuluttaa valtavasti energiaa.

5. RAWG ICO

ICO: n aloituspäivä: 1. maaliskuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 15. maaliskuuta 2019

Ennakkomyynnin aloituspäivä: 22.5.2018

Ennakkomyynti päättyy: 1.3.2019

RAWG, epävirallisesti nimellä IMDb of games, on videopelitietokanta ja löytöalusta, joka sisältää yli 50 000 nimikettä kaikilta suosituilta pelialustoilta, mikä muuttaa pelitaidot tuotteiksi ja palveluiksi.

Palkinnot annetaan pelaajille RAWG-rahakkeina heidän suosikkipeliensä pelin sisäisistä tekemisistä. Käyttäjille tunnuksia voidaan käyttää vaatimaan erikoistarjouksia RAWG: n kumppaneilta ja muuntamaan ne muihin kryptovaluuttoihin. Mainostajat voivat myös käyttää RAWG-tunnuksia ostamaan mainoksia RAWG-alustalta, jotta he voivat tavoittaa pelaajat.

RAWG-tunnuksen hinta on sidottu RAWG: lle asetetun ilmoituksen hintaan – 100 merkkiä tarkoittaa 1000 näyttökertaa bannerimainoksesta.

raaka

Lähde: producthunt.com

6. SaatavCom ICO 

ICO: n aloituspäivä: 15. tammikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 15. helmikuuta 2019

ICO-tokenien toimitus: 835 000 000 AVL

Ennakkomyynti alkamispäivä: 15. marraskuuta 2018

Ennakkomyynnin lopetuspäivä: 15. joulukuuta 2018

Ennakkomerkkien toimitus: 70 000 000 AVL

Hinta: 1 AVL = 0,03 USD

SaatavuusCom on blockchain-tekniikkaan perustuva foorumi, jota voidaan käyttää minkä tahansa kiinteistön vuokraamiseen asunnoista ja taloista autoihin ja polkupyöriin, ja mahdollisuus maksaa fiat-valuutassa ilman korkoa hintaan.

AvailableCom on alusta, joka nopeuttaa minkä tahansa kiinteistön hakua ja vuokraamista ilman avaimia ja poistaa samalla kolmannen osapuolen puuttumisen. Käyttämällä tätä palvelua kuka tahansa voi neuvotella ja vuokrata kiinteistön ilmaiseksi omistajalta joutumatta käsittelemään tukkoista byrokratiaa ja viivästyksiä.

7. HyperionX (TREE) ICO

ICO: n aloituspäivä: 20. helmikuuta 2019

ICO: n päättymispäivä: 2019-12-31

Tunnuksen hinta: 1 PUU = 0,04 USD

HyperionX on ainutlaatuinen orgaaninen yhteisö ja markkinapaikka, joka kannustaa käyttäjiä katsomaan mainoksia ja täyttämään kyselyjä.

HyperionX: n tavoitteena on rakentaa jotain muuta kuin vain yksinkertainen markkinapaikka, joka jakaa palkintoja. Tiimi uskoo, että uudet tekniikat, kuten blockchain, muuttavat suoraan tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa yhteiskunnan kanssa ja miten suhtaudumme työpaikkoihimme. Heidän tavoitteenaan on rakentaa vapaa markkinapaikka ja hajautettu ekosysteemi, jossa ihmiset voivat luoda sisältöä ja vastaanottaa tunnuksia eri toimintojen suorittamiseen.

Kun käyttäjät jatkavat HyperionX: n käyttöä, he avaavat uusia ominaisuuksia ja hajautettuja sovelluksia, jotka luovat uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa..

hyperionx

Lähde: www.hyperionx.org

Johtopäätös

Jos haluat löytää lisää uusia startup-yrityksiä, tutustu näihin ICO-luettelo. CryptoTotem vertaa parhaiden analyyttisten virastojen eri luokituksia, ja niillä on tietokanta yli 40000 salausprojektista.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan ICO: hin, tee oma tutkimus. Voit lukea lisää ICO: ista verkkosivustoltamme markkinoiden makroanalyysistä tai tästä artikkelista Vechainin ICO: ista. Lopuksi tässä on toinen analyysi siitä, miten ETH-hinnat vaikuttavat myös ICO-ekosysteemiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map