Nämä ovat yrityksiä, jotka sijoittavat Facebook Libra Cryptocurrency -palveluun

Facebook, maailman suurin sosiaalisen median verkosto, työskentelee Libra-nimisellä kryptovaluutta- ja blockchain-projektillaan. Päätavoitteena on tarjota salauspalvelu käyttäjille, jotta he voivat lähettää ja vastaanottaa varoja virtuaalisen valuutan kautta, jota kutsutaan Vaaka.

The Libra Blockchain toimii konsensusalgoritmin kanssa, joka perustuu validointilaitteisiin. Nämä validoijat ovat vastuussa Libra blockchain -verkon ylläpidosta ja hallinnasta. Aluksi Libra myönsi ääniä perustajajäsenille, yhteisöille, jotka täyttävät joukon kriteerejä ja jotka omistavat Libra Investment Tokenin investoituaan 10 miljoonaa dollaria projektiin. 

Facebook katsoo, että kelpoisuuskriteerit suojaavat verkkoa haitalliselta toiminnalta. Samanaikaisesti nämä yritykset yrittäisivät myös suojata validoijiaan erilaisilta hyökkäyksiltä. Vaaka-sijoitusmerkki edustaa odotusta tuotosta korolla, jolla yhtiöllä on. Tämä kannustaisi validointia jatkamaan toimintaansa.

Libra Associationin mukaan sen perustajajäseniin kuuluvat seuraavat yritykset:

Mastercard, MercadoPago, PayPal, PayU, Stripe, Visa, Booking Holdings, eBay, Facebook, FarFetch, Lyft, Spotify, Uber, Iliad, Vodafone, Anchorage, BisonTrails, Coinbase, Xapo, Andreessen Horowitz, Breakthrough Initiatives, Ribbit Capital, Thrive Capital , USV, Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps ja Women’s World Banking. 

Monilla heistä on erilaiset roolit markkinoilla ja erilaiset lähestymistavat digitaalisiin varoihin. Siitä huolimatta he näkevät mahdollisuuden kasvaa Vaakoissa ja mahdollisuuden tehdä muutoksia maksualalla. 

Mastercard

Mastercard on monikansallinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Yritys on toiminut yli viisikymmentä vuotta maksualalla tarjoamalla luottokortteja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. 

Luotto- ja maksukorttiyhtiöt ovat toimineet ympäri maailmaa pitkään. Ne tarjoavat yksityishenkilöille mahdollisuuden suorittaa maksuja postimerkkien kautta, jotka on asennettu kauppiaspaikkoihin eri puolilla maailmaa.

Kauppiaat ovat käyttäneet virtuaalivaluuttoja monta kertaa vähentääkseen korttiyhtiöiden palkkioita. Näin MasterCard voisi hyötyä toteuttamalla ja integroimalla Vaaka toimintaansa varojen siirtämiseksi ympäri maailmaa, auttamalla kauppiaita hyväksymään maksuja ja alentamalla lopulta ottamiaan maksuja. 

Jotkut yritykset ovat lanseeranneet ennakkoon maksetut MasterCard-kortit, jotka on linkitetty Bitcoin-tileihin. Vaaka voisi wokata MasterCard-kortilla ja antaa asiakkaiden käyttää kortteja, jotka ovat heidän vaaka-varoillaan. 

MercadoPago

MercadoPago on Argentiinassa sijaitseva yritys, joka liittyy MercadoLibreen, joka on yksi Latinalaisen Amerikan suurimmista markkinapaikoista. Yritys on sijoittanut Vaakoihin, mutta se ei ilmoittanut, mitkä ovat heidän odotuksensa projektista. 

Yritys yksinkertaistaa maksuja käyttäjille, jotka haluavat tehdä ostoksia kaupoissa ja verkossa. On mahdollista maksaa matkapuhelimella, QR-koodeilla, lähettää rahaa chatin tai jopa sosiaalisten verkostojen kautta. Lisäksi asiakkaat voivat saada varoja projektien aloittamiseen ja ideoidensa rahoittamiseen. 

Vaaka voisi auttaa yritystä pääsemään entistä enemmän markkinoille, vähentämään kokonaiskustannuksia ja parantamaan käyttäjilleen tarjoamiaan palveluja. Toistaiseksi yrityksellä ei ollut yhteyttä kryptovaluuttamarkkinoihin tai Bitcoiniin. 


PayPal 

Tämä on ehkä yksi suosituimmista yrityksistä maksujen käsittelyssä Yhdysvalloissa ja muissa kehittyneissä maissa. Yritys on tarjonnut palveluja kauppiaille ja yksityishenkilöille kaikkialta maailmasta jo pitkään. 

Salausyhteisö on useita kertoja kommentoinut korkeita maksuja, jotka on maksettava heidän palvelujensa käytöstä. Transaktioilla on yleensä korkeat palkkiot, eikä niillä ole kovin houkuttelevia valuuttakursseja käyttäjille. Tämä vaikeuttaa monia ihmisiä, joilla ei ole tarpeeksi resursseja. 

Lisäksi on ollut useita valituksia siitä, kuinka yritys käsittelee käyttäjien tileillä pitämiä varoja. Monissa tapauksissa varat pysyvät jäädytettynä useita kuukausia, kunnes yritys päättää vapauttaa ne. 

Vaakojen avulla PayPal voisi parantaa läsnäoloaan markkinoilla ja alkaa tarjota parempia palveluja käyttäjille. Vaikka suunnitelmista, joita he yrittävät seurata, ei ole tietoa, päätös sijoittaa Facebookin Libra-projektiin voi olla läheisessä yhteydessä sen suunnitelmiin yhtiötä varten. 

eBay

eBay investoi myös Facebookin salausprojektiin. Monikansallinen sähköisen kaupankäynnin foorumi helpottaa kuluttajien välistä myyntiä verkkosivustonsa avulla. Tällä hetkellä yritys toimii yli 20 maassa ympäri maailmaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun eBay sijoittaa maksuyrityksiin. Vuonna 2002 PayPalista tuli eBayn kokonaan omistama tytäryhtiö, mikä päättyi vuonna 2015. eBaylla on todellinen intressi parantaa maksujärjestelmäänsä. 

Tämän uuden investoinnin myötä yrityksille, kuten Facebook ja salausprojekti Libra, eBay-maksujärjestelmä voi muuttua. Voimme nähdä yrityksen, joka olisi täysin integroitu Libra-ekosysteemiin ja jonka avulla ihmiset voisivat maksaa suoraan Calibra-tililtään käyttämällä Libra-digitaalivaroja. 

Uber

Uber, suosittu yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten ratsastusta ja ruoan jakelua, investoi nyt Facebookin lohkoketju- ja salausprojektiin. Aiemmin oli monia aloitteita, jotka liittyivät Uberiin kryptovaluuttamaksujen hyväksymiseen. Kukaan heistä ei kuitenkaan onnistunut menestymään ja vapautumaan. 

Useat käyttäjät haluavat suorittaa kryptovaluuttamaksuja käyttäessään Uber-sovelluksia. Uberin liittäminen kryptovaluutta lompakkoon on jotain, jota monet pitävät arvokkaana ja jota varmasti käytettäisiin. 

Sijoittaminen Vaaka on erittäin lupaava signaali, joka osoittaa, mihin suuntaan Uber yrittää liikkua. Vaikka he eivät välttämättä lisää Calibra-tukea, he saattavat ymmärtää, kuinka tarjota parempia palveluja käyttäjille, jotka haluavat käyttää virtuaalivaluuttoja. 

Kolikkopohja

Coinbase on yksi markkinoiden suurimmista ja suosituimmista kryptovaluutanvaihtoista. San Franciscossa sijaitseva yritys päätti investoida Facebookin blockchain-projektiin. Tämä on vain yksi harvoista salaukseen liittyvistä yrityksistä, jotka investoivat projektiin Xapon, BisonTrailsin ja Anchoragen varrella. 

Tämä kryptovaluutan vaihto voisi olla yksi ensimmäisistä, joka lisäsi tukea Vaaka. Salausvaihtoa ei kuitenkaan tunnisteta ensimmäiseksi, joka listaa tunnuksia. Muut alustat lisäsivät tukea monille altcoineille aikaisemmin kuin Coinbase. 

Alan ensimmäinen liikkuja on jotain, mikä voi hyötyä Coinbasesta, jolloin se voi pysyä muiden kilpailijoiden edessä avaruudessa. Lisäksi Coinbase antaa kauppiaille mahdollisuuden hyväksyä salausmaksut. Lisäämällä tukea Vaakoihin monet käyttäjät ja kauppiaat voisivat saada Vaaka-maksuja. 

Andreessen Horowitz

Pääomasijoitusyhtiö Andreessen Horowitz (a16z) on myös sijoittanut Facebookin Vaakoihin. Yritys sijoittaa alkuvaiheen startup-yrityksiin ja myös muihin yrityksiin. 

Tällä hetkellä Coinbase toimii noin 32 maassa ja tarjoaa bitcoin-tapahtumia ja tallennustilaa 190 maassa ympäri maailmaa. Yritys sijoitti virtuaalivaluuttoihin liittyviin eri yrityksiin 300 miljoonan dollarin erillisen kryptovaluuttarahaston kautta. 

Osallistuminen Facebookin Vaakojen ensimmäisiin sijoittajiin antaisi yritykselle mahdollisuuden ymmärtää, kuinka muut yritykset liikkuvat salausalalla ja mitkä ovat tärkeimmät ekosysteemin trendit. 

Johtopäätös

Kuten aiemmin mainitsimme, monet muut yritykset sijoittavat Facebookin salaushankkeeseen. Yhtiö käsittelee nyt sääntelyviranomaisia ​​ja sääntelykysymyksiä eri lainkäyttöalueilla voidakseen toimia markkinoilla. Sääntelyviranomaiset ovat huolissaan digitaalisen valuutan vaikutuksesta monien maiden rahapolitiikkaan ja yleiseen talouteen. 

On syytä huomauttaa, että Libra-projektiin ei ole sijoittavia pankkeja tai perinteisiä rahoitusyhtiöitä. Vaikka ei ole tietoa siitä, eikö Facebook hyväksynyt näiden yritysten investointeja, nämä yritykset ovat tällä hetkellä haavoittuvassa tilanteessa, jos ne eivät siirry salausmarkkinoiden suuntaan. 

Luonnollisesti Vaaka huolestuttaa tällä hetkellä perinteisiä rahoitusyhtiöitä. Facebook haluaa tarjota käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa nopeita maksuja Messenger-, WhatsApp- tai Calibra-sovelluksistaan. Miljardit käyttäjät ovat tällä hetkellä yhteydessä näihin palveluihin, joten sääntelyvirastot yrittävät ymmärtää Facebookin tavoitteita ja motivaatioita. 

Kaikilla kuvaamillamme yrityksillä on kiinnostuksensa ja syyt sijoittaa Vaaka-toimintaan. Suurin osa heistä kuitenkin odottaa hyötyvänsä, jos Facebookin luoma digitaalinen valuutta vapautetaan markkinoille ensi vuonna suunnitellusti. 

* Vaikka monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Vaaka ei voi olla merkitty “kryptovaluutta” eri syistä, käytämme tätä termiä synonyyminä digitaalisen omaisuuden ja virtuaalivaluutan pitämään asiat yksinkertaisina. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map