Mistä ja miten ostaa Verge (XVG) | Vaiheittainen opastus

Tämän päivän maisemissa sensuuri, sääntelyn epävarmuus ja paljon muuta työntävät salauksen käyttäjiä kohti yksityisyyden kannalta keskeisiä kolikoita. Valuuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, voidaan seurata, mikä aiheuttaa huolta joillekin. Tämän seurauksena kaupallisten kolikoiden tulevaisuus saattaa olla kryptovaluutoissa, kuten Monero, Dash ja Verge, jotka tarjoavat nimettömyyttä käyttäjilleen..

Monero ja Dash näkevät laajan käytön ja jopa todellisen käyttöönoton Dashin tapauksessa. Mutta kolikkona keskikorkkisen kynnyksen alapäässä joillekin voi olla vaikea löytää Verge. Tämä opas vie sinut vaihe vaiheelta investoimaan Vergeen ensimmäistä kertaa.

Mikä on Verge?

Vuonna 2014 luotu Verge on kolikko, joka on tehty jokapäiväiseen kaupankäyntiin säilyttäen yksityisyys aina. Vaikka sillä ei ole esimerkiksi Bitcoinin tai Ethereumin markkina-arvoa, Verge tarjoaa joitain etuja. Se käyttää TOR: n ja I2P: n kaltaisia ​​verkkoja liikenteen reitittämiseen tuhansien osoitteiden kautta peittämällä tosiasiallisen IP-osoitteen, jota joku käytti tapahtuman suorittamiseen.

Verge toimii tässä vaiheessa myös paremmin kaupalliseen käyttöön kuin monet suuremmat kolikot. Se voi käsitellä enemmän tapahtumia lyhyemmässä ajassa kuin Bitcoin, halvemmalla. Vergen tietosuojaominaisuudet yhdistettynä nopeaan prosessointinopeuteen ovat heittäneet heille paljon tosielämän kumppanuudet. Erityisesti useita yrityksiä 92 miljoonan dollarin aikuisviihdeteollisuudessa.

Hinnan kannalta Vergen historia on ollut vuoristorata. Joulukuussa 2017 kolikon arvo nousi taivaalle ja tuotti 30x nousun vain kahden viikon kuluessa. Siitä lähtien se on testannut 20 parhaan salausvaluutan markkina-arvoa ajoittain pudoten 40-50-alueelle muilla. Tämä volatiliteetti voi olla houkutteleva kauppiaille, jotka voisivat nähdä mahdollisuuden päästä matalaan kolikolle, joka on osoittanut potentiaalin nousevan.

Kaikki sanottiin, katsotaanpa, miten aloitetaan Vergen kauppa.

Vaihe 1: Hanki Verge-lompakko

Kuten minkä tahansa kryptovaluutan, sinun on hankittava turvallinen lompakko, jolla voit säilyttää kolikoitasi pörssin ulkopuolella. Vaikka kriittisen valuutan päivät villin lännen ohi ovat, on silti välttämätöntä, että pidät salkkuasi aina turvassa. Se tarkoittaa hallitsemasi lompakon käyttöä, jota ei ole helppo hakata. Kaksi yleisintä Verge-lompakot ovat Verge Electrum ja Verge QT, jotka molemmat ovat kehittäneet ja tukeneet Verge-tiimi.

Paras tapa pitää digitaalisia valuuttoja on tehdä se salauksen ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että nämä alustat ovat alttiina hakkeroille ja muille haitallisille hyökkäyksille. Vergen pitäminen offline-lompakossa olisi paras vaihtoehto, kun otetaan huomioon, että XVG: tä tukevia laitteistolompakoita käsitteleviä suuria tuotemerkkejä ei ole. KeepKey, Ledger ja Trezor ovat tunnetuimpia yrityksiä, jotka työskentelevät laitteistolompakon markkinoilla.

reunan lompakot

Electrum-lompakko on avoimen lähdekoodin lompakko, joka on alun perin tehty Bitcoinille, mutta jonka Verge on mukauttanut toimimaan XVG: lle. Electrum on kevyt vaihtoehto. Jos et lataa koko Verge-lohkoketjua, se antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä tapahtumia erittäin nopeasti, ja sen seurauksena on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka aikovat käyttää VXG: tä tapahtumien tekemiseen.

Verge QT -lompakko on monimutkaisempi vaihtoehto, joka vie paljon enemmän tilaa, koska se vaatii koko ketjun lataamisen. Palkkio on, että se sallii laajemman valikoiman yksityisyysominaisuuksia käyttäjille, jotka etsivät turvallisempaa vaihtoehtoa.

Vaikka edelliset kaksi vaihtoehtoa sallivat käyttäjien tallentaa vain VXG: tä, Coinomi on suosittu mobiililompakko, jonka etuna on yli 500 tuettua omaisuutta. Coinomi on loistava vaihtoehto käyttäjille, jotka aikovat pitää XVG: tä osana monipuolista salkkua.

Vaihe 2: Osta Bitcoin / Ethereum


Koska Verge ei ole vielä saavuttanut muiden tärkeimpien valuuttojen laajaa kylläisyyttä, harvat lähteet tarjoavat Fiatin (USD, EUR jne.) Suoraa XVG-ostoa. Tästä syystä paras tapa on ostaa ensin Bitcoin tai Ethereum ja vaihtaa se sitten Vergelle.

On paljon paikkoja, joissa voit helposti ostaa Bitcoinia tai Ethereumia. Coinbase ja Gemini ovat vakiintuneita pörssejä, jotka tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa nämä kolikot suoraan Fiatin kanssa. Vaihtoehtoisesti voit ostaa minkä tahansa kahdeksasta suositusta kolikosta luotto- tai maksukortilla Coinmamasta.

Vaihe 3: Liity pörssiin (kuten Binance)

Kun sinulla on Bitcoin tai Ethereum, sinun on rekisteröidyttävä vaihtoon, joka tukee Vergeä. Löydät nämä tiedot etsimällä Vergeä CoinMarketCapista ja siirtymällä kohtaanMarkkinat”-Välilehti. Tämä näyttää luettelon kaikista XVG: n pörsseistä. Bittrex ja Salaus ovat kaksi suosittua vaihtoa useita pareja Vergelle. Tätä opasta käytämme kuitenkin Binance, maailman suurin pörssi volyymin mukaan ja yksi turvallisimmista vaihtoehdoista tällä hetkellä.

Binance on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä kryptopörsseistä kryptovaluuttamarkkinoilla. CoinMarketCapin mukaan Binance on toiseksi suurin salausvaihtofoorumi, jonka kaupankäyntimäärät ovat 933 miljoonaa dollaria viimeisen 24 tunnin aikana. Binancen tarjoamat kaksi kaupankäyntiparia ovat XVG / BTC ja XVG / ETH.

Yksi Binancen tärkeimmistä eduista liittyy siihen, että sillä on erittäin suuri kaupankäyntimäärä ja likviditeetti pienemmissä kaupankäyntiparissa. Esimerkiksi Binancen osuus on lähes 45% XVG: n koko kaupankäyntimäärästä, jota seuraa Bittrex 15,63%: lla kaupan kokonaismäärästä. On syytä mainita, että on olemassa 58 erilaista pörssiä, jotka tarjoavat XVG-kauppapareja.

Rekisteröi tili Binancessa, jos et ole vielä tehnyt niin. Heillä on puhdas käyttöliittymä, joka tekee siitä melko helppoa, ja prosessi on nopea verrattuna muihin vaihtoihin.

Kun olet määrittänyt turvatoimenpiteesi ja lähettänyt vahvistusasiakirjat, sinun on talletettava aiemmin ostamasi kolikot. Voit tehdä tämän siirtymällä ylävalikkoon ja valitsemalla “Rahat”, sitten “Talletukset”. Valitse kolikko, jota haluat käyttää, ja Binance antaa sinulle osoitteen, johon haluat lähettää sen. Varmista, että lähetät määritetyn kolikon vain kyseiseen osoitteeseen – I.E. jos päätit tallettaa Ethereumin, lähetä vain Ethereum. Muut kyseiseen osoitteeseen lähetetyt kolikot voivat kadota.

binance btc -talletus 1

Vaihe 4: Käy kauppaa Bitcoinilla tai Ethereumilla Vergelle

Nyt olet rahoittanut Binance-lompakkosi, sinun kannattaa käydä kauppaa Vergen kanssa.

Siirry kohtaan “Exchange” ja valitse “Basic”. Tämä nostaa kaupankäynnin tason. Siirry nyt oikealle puolelle, valitse kumpi talletit kolikon ja laita XVG hakukenttään. Se tuo esiin XVG-parin (BTC / XVG tai ETH / XVG). Napsauta sitä.

(Salausvaluutanvaihdon Binance avulla käyttäjät voivat ostaa digitaalisia varoja luottokortilla. Tämä tarkoittaa, että ne henkilöt, jotka haluavat ostaa XVG: n, voivat yksinkertaisesti ostaa BTC: n tai ETH: n luottokortilla ja vaihtaa nämä varat XVG: lle).

reunan binanssi

Hintakaavion alla on vaihtoehtoja ostaa ja myydä XVG. Laita kuinka paljon XVG haluat ostaa, ja se näyttää sinulle vastaavan määrän BTC: ssä tai ETH: ssa. Voit myös ostaa 25%, 50%, 75% tai 100% BTC / ETH-varoistasi XVG: ssä.

Kun olet vahvistanut tilauksesi, Verge-kolikoiden pitäisi näkyä Binance-lompakossa muutamassa minuutissa.

Vaihtoehto: katso yksi näistä pienemmistä pörsseistä ostaa XVG suoraan Fiatin kanssa

Vaikka suosittelemme käyttämään suurta vaihtoa, kuten Binance, vaikka se merkitsisi alkuperäisen salauksen ostamista muualta, on joitain pienempiä alustoja, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa Vergen Fiatilla. HitBTC on tunnetuin pörssi, joka tarjoaa Verge-Fiat-pareja. YoBit ja LiteBit tarjota tätä myös käyttäjille tietyillä alueilla maailmassa.

Viimeinen vaihe: Vedä XVG lompakkoon

Kun rekisteröidyt Binanceen (tai muuhun pörssiin), sinulla on luotu lompakko sinulle. Voit säilyttää varojasi tässä lompakossa, mutta paras turvallisuuskäytäntö on aina nostaa kolikot, kun olet valmis kaupankäyntiin.

Jos käytät Binance ostaa Verge, siirry kohtaan “Rahastot” ja valitse “Nostot”.

xvg-peruutus 2

Tässä näytössä näkyy XVG-lompakossa pidetty kokonaismäärä Binance, kuinka monta kolikkoa on tilauksessa, joka odottaa suoritusta, ja nostettavana oleva kokonaismäärä.

Syötä nyt Verge Wallet -osoitteesi Coinomilta, Electrumilta tai QT: ltä (kumpi lompakko valitsitkin). Syötä nostettava summa ja paina Lähetä. Kun olet vahvistanut sähköpostisi linkin kautta, Verge lähetetään Binancesta lompakkoon.

Paras tapa tehdä ostettuasi XVG: n Binancelle on lähettää varat kryptovaluutta-lompakkoon, joka tukee XVG: tä. Mahdollisuuksia on monia, mukaan lukien verkkolompakot ja offline-lompakot. 

Tällä hetkellä ei ole laitteistolompakoita, jotka tukisivat XVG: tä. Tämä tarkoittaa, että tämän virtuaalivaluutan tallentaminen markkinoiden parhaisiin ratkaisuihin ei olisi mahdollista. Lähin vaihtoehto laitteistolompakolle on käyttää paperilompakkoa Vergessä. Paperilompakko on melkein yhtä turvallinen kuin laitteistolompakko, sillä erotuksella, että käyttäjien on hoidettava se paremmin. 

Hakkerit ja hyökkäykset ovat vaikuttaneet vaihtoon ympäri maailmaa viime vuosina. Tämä on johtanut miljoonien USD menetykseen eri maiden käyttäjiltä. Tästä syystä on erittäin tärkeää lähettää XVG toiseen lompakkoon, jolla sinulla on yksityiset avaimet. Muista, älä avaimiasi, älä salaustasi. 

Binancen käyttö on siis yksi parhaista vaihtoehdoista XVG: n kaupankäynnille. Binance tarjoaa korkeimman likviditeetin tälle digitaaliselle omaisuudelle, se tarjoaa kaksi erilaista kaupankäyntiparia (ETH ja BTC), ja se antaa myös yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa BTC tai ETH luottokortilla ja vaihtaa ne XVG: ksi. 

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikana XVG: llä käydään kauppaa noin 0,005093 dollaria. Kuten CoinMarketCap kertoi, XVG: n markkina-arvo on 80 miljoonaa dollaria ja se on 69. suurin digitaalinen valuutta avaruudessa. 

Ja siinä kaikki, mitä ostaa Verge, yksi suurimmista potentiaalisista kolikoista nousevalla yksityisyyden kolikkosektorilla.

Andrew on kirjailija ja digitaalinen markkinoija Uudesta-Seelannista, joka nyt toimii Kaakkois-Aasiassa. Työnsä lisäksi monilla verkkokaupan alueilla Andrew on kiinnostunut salausvaluutasta, etenkin altcoineista ja projekteista, jotka keskittyvät valtavirran salauksen käyttöönottoon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map