Mikä on WaykiChain (WICC) ​​- kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

WaykiChain on blockchain-pohjainen rahapelialusta, joka tukee Turing-laitteita. Muita kohokohtia ovat se, että se käyttää DPoS (Delegated Proof-of-Stake)-konsensusmekanismia, että se luo uuden lohkon kymmenen sekunnin välein ja että se käyttää yksitoista äänestyssolmua. Hongkongipohjaisen projektin takana olevan tiimin mukaan verkko pystyy myös käsittelemään yli 1000 tapahtumaa sekunnissa.  

Alustan päätavoitteena on tarjota käyttäjille vakaa ja turvallinen peliympäristö. Hajautetun luonteensa ansiosta se tarkoittaa, että järjestelmä on myös paljon vähemmän altis korruptiolle tai muulle laittomalle voitolle, joka yleensä liittyy tämän tyyppiseen teollisuuteen. Esimerkiksi WaykiChain on hajautettu alusta, joten kukaan kiinnostava osapuoli ei voi hallita tietoja. Se tarkoittaa myös, että sitä ei voida muuttaa väärien vedonlyöntitulosten tuottamiseksi.

Toinen etu ilmeisen läpinäkyvyyden lisäksi on alhaisemmat toimintakustannukset ilman kolmannen osapuolen palkkioita ja 99%: n tuottoprosenttia. Tämä tekee alustasta erittäin avoimen uusille sijoittajille ja käyttäjille. kuka tahansa voi käyttää WaykiChain-infrastruktuuria tehokkaiden, blockchain-sovellusten rakentamiseen.

tekniikka

Sovellukset

Kun otetaan huomioon kaikki sanotut, WaykiChain on monipuolinen alustan sovelluskehitykseen. Vaikka sitä voidaan käyttää rakentamaan monipuolinen joukko erilaisia ​​sovelluksia päällekkäin, alusta on pääosin tarkoitettu vedonlyöntisovellusten (urheiluvedonlyönti ja vedonlyönti) kehittämiseen. Projektin takana oleva tiimi on jo rakentanut virallisen Windows-hajautetun sovelluksen nimeltä WaykiChain Betting, joka toimii lompakkona. Käyttäjät voivat käyttää WaykiChain-vedonlyöntiä WICC-varojensa siirtämiseen ja myös vedonlyöntisopimuksen julkaisemiseen nopeasti.

Projektin valkopaperi ilmoittaa myös, että iOS- ja Android-sovellukset ovat parhaillaan käynnissä ja ovat pian saapumassa jonnekin vuoden 2018 jälkipuoliskolla. Nämä sovellukset tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden tallentaa Wayki-kolikoita kätevästi matkapuhelimiinsa.

Estoselain on erityisesti WaykiChainia varten kehitetty dApp, ja sen tehtävänä on näyttää Waykin kolikoiden ja superkolikoiden siirtotietueet, tilin saldo, kaikki käynnissä olevat vedonlyöntitapahtumat ja arvontatulokset. Kaikki tiedot ovat luonteeltaan peruuttamattomia, avoimia ja avoimia.

sovellus

Kuinka WaykiChain toimii

WaykiChain käyttää DPoS-konsensusmekanismia, jossa on yksitoista kirjanpitosolmua. Vuotuinen tuottoprosentti on 5% ensimmäisenä vuonna, ja 1% nousee kuluvan vuoden aikana. Joka kerta, kun lohko luodaan, kirjanpitosolmu liitetään satunnaisesti. Kirjanpitosolmu saa kaikki liiketoimen palkkiot kirjanpitolohkossaan. Käyttäjät voivat ansaita kiinnostusta lukitsemalla WaykiChain-kolikot. Korko määräytyy automaattisesti aina, kun vastaavan käyttäjätilin äänet muuttuvat.

Vedonlyönnin ehdot käynnistää aloittaja älykkäillä sopimuksilla. Käyttäjät voivat käynnistää erilaisia ​​vedonlyöntisopimuskauppoja, jotka kaikki voidaan etsiä ja tunnistaa lohkoselaimista. Kun vedonlyönti on ohi, vedon aloittaminen julkaisee lopulliset tulokset ja voitto jaetaan vastaavasti. Lyhyesti sanottuna, vedonlyöntibonus maksetaan automaattisesti käyttäjän lompakkoon, kun vedonlyöntitulokset ovat näkyvissä.

Alustan tarjoama älykäs sopimus mahdollistaa omaisuuden aloitteiden luomisen osingonjakosäännöille. Nämä säännöt laukaisevat vain erilaiset olosuhteet. Näin ollen liikkeessä olevan omaisuuden lopullinen hinta määräytyy markkinoiden käyttäytymisen perusteella liiketapahtuman kohteena.

tehdä työtä


Kuinka ostaa WaykiChain?

WaykiChainin (WICC) ​​ostamiseksi sinun on ensin ostettava joitain BTC: tä tai ETH: tä (suurimman volyymin kaupankäyntiparit) pörssistä, joka hyväksyy ne. Sitten sinun on löydettävä markkinapaikka, joka myy WICC: tä vastineeksi edellä mainituista kryptovaluutoista.

WICC-kolikoidesi varastoinnissa on suositeltavaa käyttää virallista WICC-lompakkoa. Vaikka WaykiChainin ostopaikkoja ei ole laaja, on olemassa muutamia kelvollisia vaihtoehtoja, kuten Huobi, BCEX, ChaoEX, ja Hotbit. Lisätietoja tästä aiheesta voit käydä KolikkoMarketCap.

Tiimi

Joukkueen päätavoitteena on saada koko WaykiChainin online-vedonlyöntiympäristö toimimaan ennen vuoden 2018 maailmancupia, joka järjestetään Venäjällä 14. kesäkuuta – 15. heinäkuuta. Tiimi koostuu neljäkymmentä henkilöstä, joilla on asianmukaista kokemusta markkinoinnista, liiketoiminnasta, vedonlyönnistä, arpajaisista, uhkapeli- ja salausaloista.

Wayki Sun on yrityksen strateginen johtaja ja myös yksi varhaisimmista sijoittajista, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus rahoitus- ja Internet-alalta. WaykiChainin strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta vastaa Valentina Chai, entinen vanhempi johtaja kuuluisassa kiinalaisessa turvallisuusyhtiössä.

Tony Chau, operatiivinen johtaja, on jälleen kokenut tiimin jäsen, jolla on syvällinen ymmärrys kaupallisista toimintamalleista ja täydellinen taloudellinen tuntemus..

Tiimi on myös perustanut voittoa tavoittelemattoman yrityksen, WaykiChain Foundationin. Säätiön päätavoitteena on varastoida, käyttää ja kohdentaa varoja projektiin.

tiimi

Hintojen ennuste

WaykiChainilla oli erittäin uskomaton vuosi. Sen hinta dollareissa ja BTC: ssä nousi huomattavasti. Tämä on varsin vaikuttava, koska kryptovaluuttamarkkinat ovat olleet karhutrendissä. WaykiChain osoittaa, että hyvän projektin tarjoaminen ilman tuulihäntä on mahdollista menestyä myös kryptovaluuttamarkkinoilla.

Helmikuun alussa tällä virtuaalivaluutalla vaihdettiin noin 0,27 dollaria. Toukokuun alkaessa sen hinta nousi jopa 2,4 dollariin! Lisäksi sen hinta verrattuna BTC: hen on kasvanut.

On mahdollista, että lyhyellä aikavälillä virtuaalivaluutta toimii vakaasti. Mutta koska kryptovaluutta ei ole ollut niin kauan markkinoilla, emme voi arvata, kuinka paljon se voi kasvaa. Sillä on tärkeä potentiaali, että asianmukaisella hyödyntämisellä se voi saavuttaa tärkeän hintatason.

Johtopäätös

Vaikka se ei ole kovin suosittu kryptosfäärin projekti tällä hetkellä, WaykiChainilla on mahdollisuus laajentaa ulottuvuuttaan ja herättää ihmisten kiinnostusta hajautetun uhkapelialustan ansiosta. Ajoitus on myös erittäin onnekas, koska joukkueella näyttää olevan kaikki paikoillaan ennen vuoden 2018 FIFA World Cupin alkua..

Projektin nimeen liittyy voimakas dApp. WaykiChain-vedonlyönti tarjoaa käyttäjilleen reaaliaikaisia ​​vedonlyöntimahdollisuuksia avoimella ja avoimella tavalla. Kaikki vedonlyöntitiedot ovat julkisia, haettavissa, hyvin järjestettyjä, eikä minkään kolmannen osapuolen etu voi muuttaa niitä tai vaikuttaa niihin. Mahdolliset laittomat toimet voidaan siis helposti löytää.

WaykiChain-yhteystiedot ja lisätiedot:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map