Mikä on GXChain (GXS) – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

GXChain-esittely

Kehittäjiltä Gongxinbao (GXB) tulee GXChain, julkinen lohkoketju, joka tarjoaa hajautettuja tiedonvaihtoratkaisuja ja on ensimmäinen laatuaan maailmassa.

GXS-tietojenvaihto ei tallenna välimuistiin henkilökohtaisia ​​tietoja, tarjoten asiakkailleen yksityisyyttä. Lisäksi vaihto suojaa tietojen tekijänoikeuksia estäen tietopetokset ja väärentämisen ja tukee kahdenvälisiä nimettömiä tapahtumia. GXS-tiedonsiirtoa, joka kaupallistettiin 24. syyskuuta 2017, voidaan käyttää tiedonvaihtoon kaikilla toimialoilla.

Tällä hetkellä alusta tarjoaa ratkaisuja yrityksille, jotka harjoittavat verkkolainaa, autorahoitusta, henkilökohtaista lainaa Internet-rahoituksessa ja pankeissa. Ne tarjoavat myös tiedonvaihtoratkaisuja valtion laitoksille ja tärkeille teollisuudenaloille, jotka tarvitsevat tiedonvaihtoa, kuten vakuutus, sairaanhoito ja logistiikka.

GXChainin takana olevat tekniikat

GXChain on lohkoketju, joka tukee suuren määrän sovelluksia. Toisin kuin muut julkiset ketjut, GXChain ei vain tue älykäs sopimus tai estoketju palveluna (BaaS) mutta tarjoaa myös monia yksinoikeuspalveluja, kuten Henkilötodistuksen vahvistus, moniulotteinen data, KYC, ja nopea sisäänkirjautuminen.

GXChainilla on tällä hetkellä 100 000 TPS: ää, joka tukee useimpia yrityssovelluksia, ja se tukee myös uusien omaisuuserien liikkeeseenlaskua.

GXChainin avulla luotuista sovelluksista tulee tärkeä osa tietojen tuottamista ja kulutusta. Kehittäjät ja käyttäjät voivat hyötyä tämän sovelluksen käytöstä.

GXS-tiedonvaihto, lohkoketjun ensimmäinen sovellus, on osoitus GXChainin toteutettavuudesta. Tiedonsiirto GXB-tiedonsiirtoalustalla on tähän mennessä kulunut 700 miljoonaa kertaa.

Toinen GXChain-pohjainen sovellus, GXB-hajautettu sovellus (Dapp), käsittelee henkilökohtaista luotonhallintaa ja henkilökohtaista luoton tarkistusta.

GXChain työllistää delegoida todiste panoksesta (DPoS) ennätysseurannalle lohkoketjussa ja todiste luotto-osuudesta (PoCS) tiedonvaihdon yksimielisyyttä varten.

DPoS on vaihtoehtoinen konsensusjärjestelmä, joka vaatii kolikoiden haltijoita äänestämään ”edustajien” puolesta, jotka vastaavat sitten tapahtumien todentamisesta ja lohkoketjun hallinnasta. Sidosryhmät voivat myös nimetä todistajia, jotka ovat vastuussa ja palkitaan uusien lohkojen luomisesta.

PoCS on konsensusalgoritmi, jonka GXB-tiimi on suunnitellut ratkaisuksi suurten ja pienten yritysten välisen tiedonvaihdon ristiriitaan. Jokainen liittoumajäsenen PoCS-pisteet lasketaan, kun tiedonvaihto on valmis. Tämä tarkoittaa, että PoCS-pisteet perustuvat tapahtumien säännöllisyyteen ja pisteet jaetaan transaktiomaksuun. Jäsenet, joilla on matalampi PoCS-pisteet, joutuvat maksamaan enemmän transaktiomaksua tiedoista, kun taas jäsenet, joilla on korkeampi pistemäärä, maksavat vähemmän.

GXChainin ominaisuudet

GXChainilla on seuraavat ominaisuudet:


Prosessiteho ja laajennettavuus

GXChain pystyy käsittelemään 10000-100000 tapahtumaa sekunnissa, 3 sekunnin estoajalla. Koska ketjutoiminta kasvaa jatkuvasti, GXChainilla on se etu, että se pystyy laajentumaan vaakasuoraan, mikä mahdollistaa entistä nopeamman tapahtumanopeuden ilman kovaa haarukkaa..

Reaaliaikainen parametrien säätö

GXChain voi muuttaa estoaikaa, lohkokokoa, transaktiomaksua jne. Äänestämällä ilman haarukkaa, kuten useimmat ketjut.

Useiden toimialojen tuki

GXB-tiedonsiirto mahdollistaa tiedonsiirron tai vaihdon eri teollisuudenaloilla. Yrityksillä ja ihmisillä on mahdollisuus ostaa tällaisia ​​tietoja.

Sovelluskehityksen tuki

GXChain-sovellukseen kehitettyjä sovelluksia tuetaan erilaisilla tiedoilla useilta toimialoilta tiedonvaihdossa.

Käyttäjän myöntämät varat

GXChain antaa käyttäjille ja yrityksille mahdollisuuden kehittää ja julkaista omaa digitaalista omaisuuttaan.

GXChain-kehityspaketti

Kehittäjät voivat myös käyttää modulaarisia palveluja sovelluskehitykseen lohkoketjussa, kuten DES, BaaS, Cli-API, Statistics Analysis API ja Blockchain Explorer API.

Tiedonsiirtopalvelu (DES)

DES tukee älykkäät sopimukset, joka tukee kolmen osapuolen kirjanpitosopimusta ja peer to peer tiedonsiirtoprotokollaa IPFS. Protokolla tarjoaa johdonmukaisen ja turvallisen tiedonvaihdon sekä tallentaa automaattisesti tiedonvaihdon historian. DES: ää voidaan käyttää olemassaolon pysyvään todistamiseen ja tekijänoikeuksien tallennukseen.

Blockchain palveluna (BaaS)

Lohkoketju tukee myös API-palveluja. Tällä hetkellä, BaaS tukee tietojen tallentamista, todistamista olemassaolosta ja todentamista. Kehittäjät voivat käyttää GXChainia sovellustietojen tallentamiseen saavuttaakseen tietojen kirjanpidon avoimuuden.

Cli-API

Sallii komentorivin lompakon käyttämisen, joka voi käydä kirjanpidossa ja käsitellä tapahtumaa suoraan.

Tilastollisen analyysin sovellusliittymä

Tukee GXChain-kirjanpidon tilastollista analyysiä, mikä mahdollistaa tietojen visualisointitoimintojen kehittämisen.

Blockchain explorer -sovellusliittymä

Mahdollistaa erilaisten tietojen, kuten esto-, tapahtuma-, tilitiedot, validoinnin ja tukee kehittäjiä käyttämään verkko- ja API-protokollia.

Joukkue

Minqiang Huang on perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus tiedonvaihdosta, lohkoketjusta ja rahoitustekniikasta. Hän kiinnostui ensimmäistä kertaa kryptovaluutasta vuonna 2012, ja siitä lähtien hän aloitti useita projekteja näillä markkinoilla.

joukkue GXChain

Hän oli Hakim Unique Internet Co Ltd: n entinen johtaja ja HAKIM UNIQUE: n talousjohtaja. Hän sai tietotekniikan kandidaatin tutkinnon Shandongin tiede- ja teknologiayliopistossa ja johtamisen maisterin Hongkongin talous- ja kauppakorkeakoulussa.

Guojun Tu on perustaja ja varapuheenjohtaja sekä sarjayrittäjä, jolla on yli 21 vuoden kokemus tietoturvasta, rahoitustoimista ja tietojenkäsittelytieteistä. Guojun aktivoitui 3 julkisen kaupankäynnin kohteena olevan IT-yrityksen ylimmäksi johtajaksi. Hän sai tietotekniikan kandidaatin tutkinnon Hunanin yliopisto.

Tietoja GXS-kolikosta

GXchain laski liikkeeseen GXSshares (GXS) oman kryptovaluuttansa, jolla ei vain ole liikkeeseen laskettua arvoa, vaan se on myös salattu kryptovaluutta, joka on kehitetty GXChain-sovellusten avulla.

GXS vaaditaan käyttäjiltä, ​​kun he kehittävät ja validoivat sovelluksia ja käyttävät ketjupalvelua (kuten tapahtumamaksu – ketjun sisäiset siirrot) GXchainissa. Se on tähän mennessä ainoa tunnus, joka toimii ketjusovelluksena.

Tiimi ostaa takaisin osan GXS-rahakkeista jälkimarkkinoiden hintaan tuolloin 10 prosentilla provisiosta ja polttaa ne.

gxchain-kaavio

Hintojen ennuste

GXS: llä on hyvin epäsäännöllinen liike markkinoilla. Siinä oli tärkeitä piikkejä, mutta myös hetkiä, jolloin hinta pysyi vakaana. Se on erittäin mielenkiintoinen grafiikka, joka kannattaa katsoa ja tunnistaa hetket, jolloin valuutta voi kokea nousun.

BTC: n suhteen Sitä alettiin käydä kauppaa erittäin korkeilla hinnoilla, mutta se pysyi suhteellisen vakiona elokuusta 2017 lähtien. Suurin osa alt-kolikoista yleensä menettää osan hinnastaan ​​verrattuna BTC: hen.

Näyttää siltä, ​​että GXS: llä on tärkeä tukitaso lähellä 2,5 dollaria ja se voi toimia tulevaisuudessa hinnan ylläpitämiseksi. Samanaikaisesti 5 dollaria näyttää olevan vastarinta, joka on juuri ylittänyt muutaman kerran.

GXS: n säilytyspaikka

GXS-kolikoita voidaan tallentaa vain GXS-lompakkoon, joka voidaan luoda GXB-verkkosivusto.

Mistä voit ostaa GXS: n

GXS: ää voi tällä hetkellä ostaa seuraavista pörsseistä: OEX, Bit-Z, Binance, Gate.io, QBTC tai Iso, ja useita muita, jotka löytyvät CoinMarketCap (CMC).

GXS käy kauppaa tällä hetkellä 3,02 USD: lla, sen markkina-arvo on 181 324 200 USD ja kiertävä tarjonta 60 000 000 GXS: ää 100 000 000 GXS: n kokonaistuotannosta..

Tuomio

GXChainTavoitteena on luoda luotettava ja soveltuva tiedonvaihtoverkko, joka mahdollistaa yksityisten tietojen siirtämisen ja tallentamisen. Tämäntyyppinen omaisuus tarjoaa monia etuja kaikille osapuolille, mikä tekee siitä potentiaalisesti arvokkaan omaisuuden henkilökohtaisten tietojen välittämiseen taloudellisesti ja pankkitoiminnassa.

GXChain-yhteyshenkilö ja lisätietoja:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map